Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
05.02.2017 22:35:08
|
|
|
indrekp kirjutas: |
bladerunner kirjutas: |
Tegin millalgi video ka sellest - https://youtu.be/DXjgIQldTis
00:00:10-00:00:25 on näha Motorola "kettake" käivitamisel, 1 minuti kandis on näha mõned mõttepausid kanalivahetusel.
...video kvaliteet on nagu on.  |
Täiesti tavaline ja normaalne digitv kanali vahetamise kiirus, seal nagu nägin ühtegi ketast ei tekkinud.
Ketas avaldus digiboksi standby reziimist tulles menüü laadimisel ning telekavas kanali kava vahetamisel.
Telekanali pildi ette saabumise aeg sõltub MPEG2 ja MPEG4 ehk antud juhul SD striimi ja HD striimis täiskaadri saabumise hetkest. Kui digiboksi jõuab striimi täiskaader, kuvatakse ka telekanali pilt.
Üldiselt ei erine see väga palju ei motorola ja arrise digiboksis kuna striim tuleb ikka ühtemoodi, vahe on suures osas ikka menüü kiiruses mis viimasel parem. |
Tõsiselt räägid? See küll normaalne pole. Kanalivahetus ikka jube aeglane, kanalilisti scrollimisel nagu näha tõmbab hinge kinni ja peab pidevalt ootama jne jne.
Krt mu säästu satibox ei vaheta kh kanaleid nii aeglaselt, seda enam, et tasuliste kanalite võtmed tulevad üle 3G ühenduse. 500 kanaliga kanalistis olen scrollinud selle ajaga juba poole peale kui selles videos suudetakse järgmised kanalid ette manada... WTF tõsiselt.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
05.02.2017 23:52:35
|
|
|
No reaalses elus see kanalivahetus nüüd nii uimane ka ei tundu, telefon + YT võibolla petab veidi.
Ega ma seal otseselt kiirustesti teinud, eesmärk oligi see kettake ekraanile manada. Kord ta tuleb, kord mitte.
Samas nt. mu Kodi Rpi 3 otsas on vaieldamatult kordi sujuvam.
Kel viitsimist ja veidi normaalsem telefon ja telekas ka valgustatud kohas võib ju omapoolse video teha.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
06.02.2017 08:45:20
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
tsitaat: |
Täiesti tavaline ja normaalne digitv kanali vahetamise kiirus
|
mis sa teed nalja vä?
Selle peale ütleks, et ärge mu vana nutit puutuge  |
+1
Et see on siis Telia arvates täiesti normaalne digitv ?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.02.2017 09:49:42
|
|
|
Jänes, Mitte Telia arvates vaid iptv + mpeg striimid käivituvadki sellise ajaga. Ega arrise kanalivahetus ka mingi superkiire pole. Samuti mitte DVB-T, olgu siis teleril või digiboksil.
Kasutaja küsis kas see peabki selline olema, siis jah, sellel digiboksil see peabki selline olema. Kiiremaks saab uutel boksidel selle menüü kasutuskiiruse.
Test1, ava arvutis oma videote kaust. Kliki videofailil ja kui kiiresti see pildi ette võtab? Olgu siis aatom või i7 tuleb videopilt ikka sama "kiiresti", pisut on vahet pleieri käivitumise kiirusel.
Korda sama asja veel üle välisvõrgu teisest masinast, saad ms veel juurde.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
06.02.2017 10:18:38
|
|
|
indrekp, kanalivahetus kanalivahetuseks, samas video alguses, kui boks juba töös ja pilt kenasti ees, siis keerutatakse 10 sekundit seda kettakest ja pilt lendab ka korra mustaks, mis selle põhjuseks on?
Nooleklahvidega kanalivahetus on OK kiirusega, mis uimab, on menüü ettetulek parem-vasak klahviga. Samas arvatavasti sealt rohkemat kiirust praeguse (G)UI-ga Motorolaga välja ei võlugi.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.02.2017 15:10:18
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
indrekp, kanalivahetus kanalivahetuseks, samas video alguses, kui boks juba töös ja pilt kenasti ees, siis keerutatakse 10 sekundit seda kettakest ja pilt lendab ka korra mustaks, mis selle põhjuseks on?
Nooleklahvidega kanalivahetus on OK kiirusega, mis uimab, on menüü ettetulek parem-vasak klahviga. Samas arvatavasti sealt rohkemat kiirust praeguse (G)UI-ga Motorolaga välja ei võlugi. |
1. Boks boodib end ja esimese asjana avatakse striim
2. Striim avanenud, taustal käivitub veel Middleware
3. MW loetud, teeb striim vilksatuse (jah, võib olla ebamugav)
4. Kanalite vahetamisel loaderit näha ei olnud
5. Avati EPG, sellel kanalite vahel liikudes (kanaleid ei käivitatud), loader vastava kanali/päeva EPG lugemiseks
6. Avati kanal, loader puudus.
Miks kanal aeglaselt käivitub, erinevad põhjused:
1. Ühenduse kiirus / kvaliteet
2. Boksi võimekus
3. Kanali dekrüpteerimine krüptitud kanali puhul
Muutujate erinevustest olenevalt võivad mõõtmistulemused olla erinevad.
UI kiiruse tõstmiseks tegevused käivad. Kui tulemus on mõõdetav ja parem tänasega, rakendame versiooni. Aega välja lubama ei hakka.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.02.2017 15:29:59
|
|
|
armjan, kas saatekava puudumine kalendripäeva vahetusega saab ka kunagi lahenduse? Sellele probleemile sai uue kava väljatulekul kohe tähelepanu juhitud. Vastust enam ei mäleta.
Kuna ise saan mahti teleri ees maandud just hilisõhtutel ja harjumusest uuriks saatekavast, et mida on vaadata, siis paraku ei ole võimalik seda noolemängu mängida, et igale järgnevale kanalile ükshaaval uus päev ette kerida. Õnneks on magamistoas veel vana menüüga digiboks
Vanas menüüs kuvati automaatselt ka uue päeva saated nimekirjas. Mis lugu see siis uuega on?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
06.02.2017 18:05:37
|
|
|
Mis sellest Netflixist saanud on? Uudise tulekust on juba üle kahe kuu möödas ja ei midagi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.02.2017 18:28:36
|
|
|
Tompa kirjutas: |
Mis sellest Netflixist saanud on? Uudise tulekust on juba üle kahe kuu möödas ja ei midagi?  |
Tavaline värk ju ....
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
06.02.2017 19:00:25
|
|
|
Ausaltöelda, see glassy menüü, mille elion valmis on treinud, vajaks ~1.5GHz Dual Core prose ja 2GB ram, et normaalselt joosta.
Telekanali pildi ette saabumise aeg sõltub MPEG2 ja MPEG4 ehk antud juhul SD striimi ja HD striimis täiskaadri saabumise hetkest. Kui digiboksi jõuab striimi täiskaader, kuvatakse ka telekanali pilt.
Üldiselt ei erine see väga palju ei motorola ja arrise digiboksis kuna striim tuleb ikka ühtemoodi, vahe on suures osas ikka menüü kiiruses mis viimasel parem. |
Sama moodi kuvatakse ka arvutis kui täiskaader saabub. Ning veidike kiirem eksole kui boksis mis peab kanalivahetusega hakkama kõigepealt menüüd laadima (mida ta ilmselgelt jooksutada ei jõua)
bladerunner videost näha Kanal 2 -> ETV HD, hea 7 sekundit enne kui pilt ette tuleb. See pole probleem?
Tahtsin video panna kui kiirelt arvutis käib võrreldes selle jamag mida see boks toodab, aga kuna ETV peal hetkel miski BBC asi mis saab youtubelt blockitud ülemaailmselt siis paneb video tsipa hiljem.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.02.2017 19:25:03
|
|
|
salatoimik, videosid võid ju teha ja armjan täpsustas ning täiendas vastust küsimusele veelgi paremini.
Kui sa bladerunneri videot vaatasid siis märkasid, et kanal2 pealt liiguti alla ETV2 peale ning kui selle pilt oli kohe ilmumas vajutati uuesti alla ETV peale ning kogu tegevus võttis aega 6 sekundit kõikide striimide vahetamisega.
Eriti hästi lugedes kulub ehk 3 sekundit kanali vahetuseks või õigemini striimi ekraanile jõudmiseks. Kui see on probleem, siis ma ei oska midagi öelda.
Et asi üldse enda jaoks mugavam oleks, ära lülitagi digiboksi standby reziimi, teler tööle, pilt ees, number 1, ETV ees, ülesülesüles, TV3 ees. jne.
Samas on see kiiruse probleem nii ja naa. Nagu eelmistel sajal korral sellele vastanud olen, ükskõik kui kiireks see tehakse, alati võiks kiirem olla, seega pigem personaalne küsimus.
Armjani juttu kinnitades, viimane Arrise testversioon oli minu jaoks märgatavalt kiirem menüüd sirvides. Loodetavasti jõuab peagi kasutajateni.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.02.2017 20:48:12
|
|
|
Jänes, Mitte Telia arvates vaid iptv + mpeg striimid käivituvadki sellise ajaga. Ega arrise kanalivahetus ka mingi superkiire pole. Samuti mitte DVB-T, olgu siis teleril või digiboksil.
Kasutaja küsis kas see peabki selline olema, siis jah, sellel digiboksil see peabki selline olema. Kiiremaks saab uutel boksidel selle menüü kasutuskiiruse.
Test1, ava arvutis oma videote kaust. Kliki videofailil ja kui kiiresti see pildi ette võtab? Olgu siis aatom või i7 tuleb videopilt ikka sama "kiiresti", pisut on vahet pleieri käivitumise kiirusel.
Korda sama asja veel üle välisvõrgu teisest masinast, saad ms veel juurde. |
Kogu selles ilusas jutus tundub üks loogikaviga sees olevat. Vana menüüga on sama asi ju ometigi kiire.
Kuidas seal see iptv + mpeg striim kiiremini käivituda suudab.
Kui saaks Arrise peal vana menüüd proovida, siis oleks mingi superkiire vist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.02.2017 20:52:50
|
|
|
seeru, kas ma pean tõesti vana nuti kanalivahetusest SD to HD video tegema? Kinnitad tõesti, et vana nuti on KIIRE?
Tahtsin ise öelda, et on olemas aelgane ja aeglasem. Pole ühtegi kiiret menüüd ja kanali ning striimi vahetust veel teleri ekraanil näinud.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
06.02.2017 20:53:04
|
|
|
seeru kirjutas: |
Korda sama asja veel üle välisvõrgu teisest masinast, saad ms veel juurde. |
Kogu selles ilusas jutus tundub üks loogikaviga sees olevat. Vana menüüga on sama asi ju ometigi kiire.
Kuidas seal see iptv + mpeg striim kiiremini käivituda suudab.
Kui saaks Arrise peal vana menüüd proovida, siis oleks mingi superkiire vist. |
Ei, sa saad valesti aru. Telia versioonis on Arrise praegune kiirus normaalne, motorola peal olev vana menüü on anomaalia ja seetõttu tulebki sellest lahti saada, et siis saab kindlalt väita : nii peabki olema !
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
06.02.2017 20:55:08
|
|
|
Telia äpp samsa tippmudelite peal oli küll päris kiire, scrollis ka ilma jõnksutamata sujuvalt.
Striimivahetus ka ei häirinud.
Pole ühtegi kiiret menüüd ja kanali ning striimi vahetust veel teleri ekraanil näinud. |
viimati muutis Six 06.02.2017 20:55:51, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.02.2017 20:58:40
|
|
|
Jänes, eiei, sa saad ise valesti aru, kõik peabki nii olema nagu see on. Lihtsalt alati saab paremini.
Six kirjutas: |
Telia äpp samsa tippmudelite peal oli küll päris kiire, scrollis ka ilma jõnksutamata sujuvalt.
Striimivahetus ka ei häirinud.
Pole ühtegi kiiret menüüd ja kanali ning striimi vahetust veel teleri ekraanil näinud. |
|
See oli sujuvam (kui digiboksid) aga kindlasti on inimesi kes ütleksid, et mitte piisavalt kiire. Erinevus oli HTTP brauseris ja ilmselgelt on teleril ka pisut võimekam prose ja mälu.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.W.A.T.
HV kasutaja
|
06.02.2017 21:54:21
|
|
|
jägaja kirjutas: |
armjan, kas saatekava puudumine kalendripäeva vahetusega saab ka kunagi lahenduse? Sellele probleemile sai uue kava väljatulekul kohe tähelepanu juhitud. Vastust enam ei mäleta.
Kuna ise saan mahti teleri ees maandud just hilisõhtutel ja harjumusest uuriks saatekavast, et mida on vaadata, siis paraku ei ole võimalik seda noolemängu mängida, et igale järgnevale kanalile ükshaaval uus päev ette kerida. Õnneks on magamistoas veel vana menüüga digiboks
Vanas menüüs kuvati automaatselt ka uue päeva saated nimekirjas. Mis lugu see siis uuega on? |
See on jabur jah, et südaöösel kava "lõppeb ära" ja tuleb uut päeva hakata valima.
Sealjuures on kava vaate disain vigaselt tehtud. Parempoolsetes jaotustes on kursoriks värviline ääris (mul oranž valitud), aga vasakpoolsetes on kursoriks lillat värvi taust -> ?? Alguses läks mul küll sassi, mis jaotuse peal ma parasjagu olen, aga no eks saab harjuda muidugi kõigega.
Mõte on nagu kunagi hea olnud, aga kõik on viimistlemata. Kogu arenduse aur on ei tea kuhu suunatud.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToomasAas
HV vaatleja
|
06.02.2017 22:41:12
|
|
|
ToomasAas, vool välja, vana puldi MENU klahvi hoia all, vool järele. Avanenud menüüst leiad kaks softirida kus saad need kustutada. Peale restarti laetakse uus menüü peale.
Tavaklient oleks ilmselt 15min peale 123 valinud misjärel oleks tegevus kaugelt ära tehtud.
|
Tänud indrekp, see lahendus toimis
Meenutuseks: probleem oli selles et Motorola boxile puldist uue tarkvara laadimine ei õnnestunud vaid laadimine jäi lõputuks ajaks rippuma teatega "Palun oota..."
|
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
06.02.2017 22:57:31
|
|
|
Kas on uut infot Kanal2 HD osas?
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
07.02.2017 01:19:53
|
|
|
seeru, kas ma pean tõesti vana nuti kanalivahetusest SD to HD video tegema? Kinnitad tõesti, et vana nuti on KIIRE?
Tahtsin ise öelda, et on olemas aelgane ja aeglasem. Pole ühtegi kiiret menüüd ja kanali ning striimi vahetust veel teleri ekraanil näinud. |
Ma ei räägi vanast nutist.
Vaid vanast menüüst kõige uuema Telia TV teenuse peal.
Minuarust on nii ka, et vana menüü uue Telia TV teenuse peal jookseb kiiremini kui vana menüü vana Nuti tv teenuse peal
Proovi seda kuidagi mõista ükskord, et mul selline kooslus on.
Ja siin on Motorola VIP1903 oma vana menüüga igatahes silmanähtavalt kiirem, kui Arris oma uue menüüga.
Ma olen neid võrrelnud ikka palju kordi.
Korra oli mul sama VIP1903 peal ka uus menüü. Seda ma üldse enam meenutada ei tahaks, veel vähem sellist kooslust kasutada.
viimati muutis seeru 07.02.2017 02:25:21, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
07.02.2017 07:52:56
|
|
|
Palusin vaid netikiiruse tõstmist, aga nüüd ka uus nuti...krt on lollid
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.02.2017 08:45:20
|
|
|
Magic kirjutas: |
Palusin vaid netikiiruse tõstmist, aga nüüd ka uus nuti...krt on lollid  |
Stardipakett, kodulahendus ja muud teenused aastast 2008 saavad uue internetikiirusega uue ekodu ehk TeliaTV
Kui sul on eKodu juba iidvanast ajast olemas vana nutitvga siis ei takista miski kiirust muuta iseteeninduses või teleri ekraanil nii, et vana tv teenus jääb samaks.
Samas pikalt pole seda mõtet hoida, niikuinii tehakse kõik uueks.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
07.02.2017 09:36:01
|
|
|
See oli sujuvam (kui digiboksid) aga kindlasti on inimesi kes ütleksid, et mitte piisavalt kiire. Erinevus oli HTTP brauseris ja ilmselgelt on teleril ka pisut võimekam prose ja mälu. |
Liialdad nagu alati. Olen seda teemat siin aegade algusest jälginud ja ei mäleta küll, et keegi kunagi oleks Samsungi äpi kiiruse üle kurtnud. (Ma juba kujutan ette, et kuidas sa nüüd kohe musta valgeks kukud rääkima)
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
07.02.2017 09:39:10
|
|
|
ivar80 kirjutas: |
See oli sujuvam (kui digiboksid) aga kindlasti on inimesi kes ütleksid, et mitte piisavalt kiire. Erinevus oli HTTP brauseris ja ilmselgelt on teleril ka pisut võimekam prose ja mälu. |
Liialdad nagu alati. Olen seda teemat siin aegade algusest jälginud ja ei mäleta küll, et keegi kunagi oleks Samsungi äpi kiiruse üle kurtnud. (Ma juba kujutan ette, et kuidas sa nüüd kohe musta valgeks kukud rääkima) |
F6400 ja äpp... ainukene mulka on startupi ajal (täpselt nagu videoski), pilt tuleb ette, ring käiab, pilt kaob mõneks sekundiks ja siis töötab ilusti. Kiiruse poolest ei saa jah midagi ette heita.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
07.02.2017 09:50:10
|
|
|
Ja seda 6. seeria peal.
8. seerial jooksis veel kobedamalt.
ivokas kirjutas: |
F6400 ja äpp... ainukene mulka on startupi ajal (täpselt nagu videoski), pilt tuleb ette, ring käiab, pilt kaob mõneks sekundiks ja siis töötab ilusti. Kiiruse poolest ei saa jah midagi ette heita. |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|