no kui tahta lihtsalt tõsta wn8 -t siis jah, td ja passid ja teed paar laksu ja wn8 tuleb. Aga see on selline idiootide mäng siis. Kui ei oska mängida siis lihtsalt passid ja arvad et oskad ikka küll.
Ma soovitan et lase nii edasi nagu lasid enne aga proovi teha dämmi vähemalt 5 lasku alustuseks või nii küll tulema hakkab
Need wn8 peded võivad puhata vahest, mõned mängivadki seda lihtsalt õllekese kõrvale ja suht savi sellest unicumi levelist
no kui tahta lihtsalt tõsta wn8 -t siis jah, td ja passid ja teed paar laksu ja wn8 tuleb. Aga see on selline idiootide mäng siis. Kui ei oska mängida siis lihtsalt passid ja arvad et oskad ikka küll.
Ma soovitan et lase nii edasi nagu lasid enne aga proovi teha dämmi vähemalt 5 lasku alustuseks või nii küll tulema hakkab
Need wn8 peded võivad puhata vahest, mõned mängivadki seda lihtsalt õllekese kõrvale ja suht savi sellest unicumi levelist
Ma jään sinu soovituste juurde endiselt .
Kuna ma ei jahi medalit selles mängus ja ka raud endiselt tagasihoidlik , kuigi mul oli seaded ennem juba maas , kui erick ' u juhendit sirvisin . _________________ Ma olen telekas.
mcjaaxon, seal replays, mis sa postitasid, oli sul fps väga normaalne ligi 60. Mis raual sa seda siis mängid, mis reso, kvaliteet jne?
Enamuse vidinad olid low peal .
vaade oli max .
1920 x 1080
vga asus gt740 oc , 2bg , 128bit .
Enamuse ajast ka miinimum vga seadetel , on vga täisvõimsusel . _________________ Ma olen telekas.
mcjaaxon kirjutas:
Olen näinud teisigi täpselt samamoodi püüdmas näiliselt reaalset killi , kuid keegi siis kuskil on seekord kannatlikum ning laseb enda tiimi kaaslasel olla söödaks kuskil hädas
TD'ga peaks juba selle pärast mängima, et nende positsioonid ära õppida, teab kuhu on võimalik neilt lasta ja kuidas selle eest varjuda.
Olen üpris kindel, et mcjaaxon'l pole aimugi, kus see kannatlikum tüüp passib. Kui oled ise samal positsioonil olnud, oskad juba ohtu aimata. Eriti võiks seda ohtu aimata siin soovitatud rasketankidega mängides. Vahel mul hakkab isegi natuke kahju neist kes üle lagendiku venides lasevad mul end küljelt sodiks lasta ilma et nad saaks arugi kustpoolt lasud tulevad.
mcjaaxon, seal replays, mis sa postitasid, oli sul fps väga normaalne ligi 60. Mis raual sa seda siis mängid, mis reso, kvaliteet jne?
Enamuse vidinad olid low peal .
vaade oli max .
1920 x 1080
vga asus gt740 oc , 2bg , 128bit .
Enamuse ajast ka miinimum vga seadetel , on vga täisvõimsusel .
Oleneb kuidas keegi harjunud on. Ma alustasin ka üsna madalate settingutega 4 aastat tagasi. Ja nüüd sellega nii harjunud, et kütan samamoodi edasi. Mis siis, et 140 kaasaegset videokaarti on kohe varnast võtta. Hetkel RX480 masinas.
Mulle tundub, et palju on proses kinni. Tööl ka teinekord mõne mängu teinud, oli i3 2100 prose, R7 260X videokaart. Vahetasin prose i7 2600K peale ja seadeid tõstsin selle vahetusega ikka tunduvalt, fps keskmistel seadetel 100+.
Mulle tundub, et palju on proses kinni. Tööl ka teinekord mõne mängu teinud, oli i3 2100 prose, R7 260X videokaart. Vahetasin prose i7 2600K peale ja seadeid tõstsin selle vahetusega ikka tunduvalt, fps keskmistel seadetel 100+.
2600'l K lõpus ..
Kas ehk tähendas seekord " Kurrat küll " ja asi paranes
Lisan , et mängu ajal panin tähele ,et prose tegevus on 20 - 36 % ja nii kõik tuumad askeldavad .
Prose temp üle 30 ei lähe ka _________________ Ma olen telekas.
Oleneb kuidas keegi harjunud on. Ma alustasin ka üsna madalate settingutega 4 aastat tagasi. Ja nüüd sellega nii harjunud, et kütan samamoodi edasi. Mis siis, et 140 kaasaegset videokaarti on kohe varnast võtta. Hetkel RX480 masinas.
Iseesest teatud hetkel annab isegi low seaded eelise. Näiteks vene elukutseline mängija "Straik" mängib low seadetel, et oleks graafilises osas võimalikult vähe distractioneid. Kuigi riistvara võimekuse taha tal kindlasti seal midagi ei jää
For those concerned about the E-50 and M46, these values will only last until v30 is ready, hopefully within a couple of weeks.
Tehti nalja, imo vähendab wotlabsi csv-de credibilityt.
Ooo nii nii... kes siis otsustab, et kes on statpadder ja kes mitte? Mingi suvaline XVM-i itimees?? Kui inimesele sobib mingi tank ja ta mängib sellega hästi, mis selles halba on? Pangu keskmiste väärtuste järgi kõik paika ja asi ants.
Üldine WN8 on ju niikuinii üks üpris nii ja naa number. Täpsemalt mängija oskuste kohta infot tahad, siis peab ikka tankide kaupa uurima.
Üllatus-üllatus, eesti kliendikeelega cheatereid on keskmiselt 1.5 korda rohkem kui poolakaid. Arvestades, et Eesti mängijad, erinevalt patriootidest poolakatest, kasutavad sageli inglisekeelset klienti, võib reaalne olukord veel rohkem siemkade kasuks olla.
Lisaks on mulle üllatuseks WoT'i populaarsus Lätis võrreldes Eestiga ja muidugi ka cheaterite protsent.
Kreeklaste esikoht sullerdamisvõistluses on muidugi suurte ajalooliste traditsioonidega . _________________ Tšudes ne bõvajet.
priitr, ei tea kas tasub nüüd kohe selle järgi ütelda, et me hullemad oleme poolakatest.
8 bänni vs 782 bänni eestikeelse vs poolakeelse kliendiga on ikka paras sajakordne erinevus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.