krt pangu siis juba kohe 70 ja 80ndate tankid sisse, keda nad petavad, ma v6in oma sakslastega juba praegu enamusajast lusikat nurka visata _________________ life is a bitch with 12inch strapon
Huvitav. Kui suur see Patton KR turreti buff oli? Vanasti nagu räägiti, et isegi t7 laseb turretist rahulikult läbi. Midagi moditi viimase uuendusega igastahes. Tegin just 1 mängu sellega ja blokkisin 1,8k dämmi turretiga ja laskjad olid top kahuritega IS3 -ed
Igastahes tundub täitsa ok tank olema. 1 mäng 3k dämmi ja 1,8k blokki ja mingid killid kah. Lasin enamus aega kulda, is3 -de vasta, ja ikkagi sain 28k puhast
Arutasime sõbraga siin su progressi ja mõtlesime uurida, et kas mingit arengut ka plaanis on? Või ongi eesmärk 10K mänguni välja minna punaste statsidega?
Võibolla kr6ll peaks sind veidi juhendama platoonis
Kas sa erick arvad, et selline asi on üldse võimalik? 400 WN8 ja 2.5k lahinguga tüüpi 1.8k WN8 peale tõsta.. Kui juttu oleks recent WN8'st, siis võibolla veel jah..
Arutasime sõbraga siin su progressi ja mõtlesime uurida, et kas mingit arengut ka plaanis on? Või ongi eesmärk 10K mänguni välja minna punaste statsidega?
Võibolla kr6ll peaks sind veidi juhendama platoonis
Sa oled lahke poiss ja mul on hea meel sinu üle , et sul jätkub nii palju aega ning jõudu , et lombakaid siin utsitada
Püüan hakkama saada
Eks ma olen püüdnud ikka Kr6lli soovitutest lähtuda , aga vahel ikka lähed ahneks ja saad kõrvetada
Olen näinud teisigi täpselt samamoodi püüdmas näiliselt reaalset killi , kuid keegi siis kuskil on seekord kannatlikum ning laseb enda tiimi kaaslasel olla söödaks kuskil hädas
Sügav kummardus
Kr6llile aga _________________ Ma olen telekas.
Aru ma ei saa, miks sa nii valede tankidega mängid. Sinu skilli juures oleks paras TD'ga tagaliinil istuda, vähemalt püsid kauem elus ja on suurem tõenäosus dämmi teha.
Aru ma ei saa, miks sa nii valede tankidega mängid. Sinu skilli juures oleks paras TD'ga tagaliinil istuda, vähemalt püsid kauem elus ja on suurem tõenäosus dämmi teha.
No ei tea, mängija peaks sõitma masinatega, mis sobivad mängustiiliga. Kui on ikka hirmus tahtmine see üks pauk suremise hinnaga ära teha, siis ei ole vahet, mis istumise all on, väljaku peale laiutama sõidab ikkagi. Pigem siis valida mõni mobiilsem rasketank.
Soovitan sulle vene rasketanki liini KV1S - KV-85 - IS - IS-3. See liin on mobiilne ja pigem lollikindel. Võid proovida ka USA raskeliini, kuid seal on sinu oskuste taseme juures keerulisem tankide tugevaid külgi välja mängida.
Kas sa erick arvad, et selline asi on üldse võimalik? 400 WN8 ja 2.5k lahinguga tüüpi 1.8k WN8 peale tõsta.. Kui juttu oleks recent WN8'st, siis võibolla veel jah..
Kõik on võimalik, kui inimesel on natuke annet, palju tahet õppida, palju aega asjaga tegeleda ja hea juhendaja. Selle WN8 400 saaks WN8 1000 kanti üles juba sellega, kui kasutaks korrektset lisavarustust, consumableid ja oskaks õiget ammot valida vastavalt sellele, keda lased.
Õpid ära õiged positsioonid kaardil kuhu minna maksimaalseks efektiivsuseks +200 WN8
Õpid trackima ja flankima +200 WN8
Õpid spotting süsteemi selgeks, oskad lasta nii, et jääd varjatuks, oskad spottida +200 WN8
Õpid pähe soomuse paksused erinevatel tankidel, oskad weakspotte lasta, sidescrapeda, reverse sidescrapeda +500 WN8
Õpid vastaste reload ajad enamvähem pähe, lased siis kui nad reloadivad +200 WN8
Õpid vastasele näitama oma tankist nii vähe kui võimalik ka lasule minnes, halbu laske välja meelitama +200 WN8
Siit alates oled jooksvalt uunikumi tasemel, WN8 2500+ recent
Õpid korralikult minimapi jälgima (ka laskude vahel) + 500 WN8
Õpid lisaks agressiivselt mängima, samas ilma HPd kaotamata +500 WN8
Superuunikumi jooksev tase, WN8 3500+ recent
Õpid ennast positsioneerima "sweet zone'i" kus veel ei overextendi, aga samas oled nii heas kohas kogu aeg et kahur saab järjest töötada + 1000 WN8
Õpid professionaalsel tasemel dämmi farmima, ennustades kuhu kõige kergemini farmitavad tankid tulevad, võtad igal kaardil ideaalseid positsioone kust tööd teha + 1000 WN8
Ultrauunikumi jooksev tase, WN8 5000+ recent
Rohkem lisada ei oska, tegelen viimase kahe õppimisega ise hetkel, ja tundub et selleks võib minu puhul minna kauem kui superuunikumiks saamise peale aega kulus
PS - võtke seda väikese soolateraga, see on ainult minu nägemus, teistel võivad olla teistsugused nägemused
no kui tahta lihtsalt tõsta wn8 -t siis jah, td ja passid ja teed paar laksu ja wn8 tuleb. Aga see on selline idiootide mäng siis. Kui ei oska mängida siis lihtsalt passid ja arvad et oskad ikka küll.
Ma soovitan et lase nii edasi nagu lasid enne aga proovi teha dämmi vähemalt 5 lasku alustuseks või nii küll tulema hakkab
Need wn8 peded võivad puhata vahest, mõned mängivadki seda lihtsalt õllekese kõrvale ja suht savi sellest unicumi levelist
no kui tahta lihtsalt tõsta wn8 -t siis jah, td ja passid ja teed paar laksu ja wn8 tuleb. Aga see on selline idiootide mäng siis. Kui ei oska mängida siis lihtsalt passid ja arvad et oskad ikka küll.
Ma soovitan et lase nii edasi nagu lasid enne aga proovi teha dämmi vähemalt 5 lasku alustuseks või nii küll tulema hakkab
Need wn8 peded võivad puhata vahest, mõned mängivadki seda lihtsalt õllekese kõrvale ja suht savi sellest unicumi levelist
Ma jään sinu soovituste juurde endiselt .
Kuna ma ei jahi medalit selles mängus ja ka raud endiselt tagasihoidlik , kuigi mul oli seaded ennem juba maas , kui erick ' u juhendit sirvisin . _________________ Ma olen telekas.
mcjaaxon, seal replays, mis sa postitasid, oli sul fps väga normaalne ligi 60. Mis raual sa seda siis mängid, mis reso, kvaliteet jne?
Enamuse vidinad olid low peal .
vaade oli max .
1920 x 1080
vga asus gt740 oc , 2bg , 128bit .
Enamuse ajast ka miinimum vga seadetel , on vga täisvõimsusel . _________________ Ma olen telekas.
mcjaaxon kirjutas:
Olen näinud teisigi täpselt samamoodi püüdmas näiliselt reaalset killi , kuid keegi siis kuskil on seekord kannatlikum ning laseb enda tiimi kaaslasel olla söödaks kuskil hädas
TD'ga peaks juba selle pärast mängima, et nende positsioonid ära õppida, teab kuhu on võimalik neilt lasta ja kuidas selle eest varjuda.
Olen üpris kindel, et mcjaaxon'l pole aimugi, kus see kannatlikum tüüp passib. Kui oled ise samal positsioonil olnud, oskad juba ohtu aimata. Eriti võiks seda ohtu aimata siin soovitatud rasketankidega mängides. Vahel mul hakkab isegi natuke kahju neist kes üle lagendiku venides lasevad mul end küljelt sodiks lasta ilma et nad saaks arugi kustpoolt lasud tulevad.
mcjaaxon, seal replays, mis sa postitasid, oli sul fps väga normaalne ligi 60. Mis raual sa seda siis mängid, mis reso, kvaliteet jne?
Enamuse vidinad olid low peal .
vaade oli max .
1920 x 1080
vga asus gt740 oc , 2bg , 128bit .
Enamuse ajast ka miinimum vga seadetel , on vga täisvõimsusel .
Oleneb kuidas keegi harjunud on. Ma alustasin ka üsna madalate settingutega 4 aastat tagasi. Ja nüüd sellega nii harjunud, et kütan samamoodi edasi. Mis siis, et 140 kaasaegset videokaarti on kohe varnast võtta. Hetkel RX480 masinas.
Mulle tundub, et palju on proses kinni. Tööl ka teinekord mõne mängu teinud, oli i3 2100 prose, R7 260X videokaart. Vahetasin prose i7 2600K peale ja seadeid tõstsin selle vahetusega ikka tunduvalt, fps keskmistel seadetel 100+.
Mulle tundub, et palju on proses kinni. Tööl ka teinekord mõne mängu teinud, oli i3 2100 prose, R7 260X videokaart. Vahetasin prose i7 2600K peale ja seadeid tõstsin selle vahetusega ikka tunduvalt, fps keskmistel seadetel 100+.
2600'l K lõpus ..
Kas ehk tähendas seekord " Kurrat küll " ja asi paranes
Lisan , et mängu ajal panin tähele ,et prose tegevus on 20 - 36 % ja nii kõik tuumad askeldavad .
Prose temp üle 30 ei lähe ka _________________ Ma olen telekas.
Oleneb kuidas keegi harjunud on. Ma alustasin ka üsna madalate settingutega 4 aastat tagasi. Ja nüüd sellega nii harjunud, et kütan samamoodi edasi. Mis siis, et 140 kaasaegset videokaarti on kohe varnast võtta. Hetkel RX480 masinas.
Iseesest teatud hetkel annab isegi low seaded eelise. Näiteks vene elukutseline mängija "Straik" mängib low seadetel, et oleks graafilises osas võimalikult vähe distractioneid. Kuigi riistvara võimekuse taha tal kindlasti seal midagi ei jää
For those concerned about the E-50 and M46, these values will only last until v30 is ready, hopefully within a couple of weeks.
Tehti nalja, imo vähendab wotlabsi csv-de credibilityt.
Ooo nii nii... kes siis otsustab, et kes on statpadder ja kes mitte? Mingi suvaline XVM-i itimees?? Kui inimesele sobib mingi tank ja ta mängib sellega hästi, mis selles halba on? Pangu keskmiste väärtuste järgi kõik paika ja asi ants.
Üldine WN8 on ju niikuinii üks üpris nii ja naa number. Täpsemalt mängija oskuste kohta infot tahad, siis peab ikka tankide kaupa uurima.
Üllatus-üllatus, eesti kliendikeelega cheatereid on keskmiselt 1.5 korda rohkem kui poolakaid. Arvestades, et Eesti mängijad, erinevalt patriootidest poolakatest, kasutavad sageli inglisekeelset klienti, võib reaalne olukord veel rohkem siemkade kasuks olla.
Lisaks on mulle üllatuseks WoT'i populaarsus Lätis võrreldes Eestiga ja muidugi ka cheaterite protsent.
Kreeklaste esikoht sullerdamisvõistluses on muidugi suurte ajalooliste traditsioonidega . _________________ Tšudes ne bõvajet.
priitr, ei tea kas tasub nüüd kohe selle järgi ütelda, et me hullemad oleme poolakatest.
8 bänni vs 782 bänni eestikeelse vs poolakeelse kliendiga on ikka paras sajakordne erinevus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.