praegune kellaaeg 21.06.2025 18:57:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pailaps
HV Guru
|
12.01.2017 11:42:49
|
|
|
inteno 400 annab ainult 5 GHz võrgu. Gloobuse punaseks minemine tähendab üldjuhul, kas DSL ühendus kukub maha või tekib sisevõrgus ülekoormus, mistõttu ei suudeta gateway-d pingida.
Mine võta endale Inteno dg301, nädalake Tartu Eedeni esinduses käies oli viimane täiesti olemas. Et, mitte tühja rapsida, siis broneeri endale Telia lehe pealt aeg. TG 784 ei suuda suurema ühenduste arvuga hakkama saada.
https://www.telia.ee/ettevottest/kontaktid#kaardid
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
12.01.2017 11:50:00
|
|
|
Pailaps, küsimus on selles, et lihtne inimene ei saa teliast " võtta " midagi. jutumärkides oleva sõna peab asendama mõne teise sõnaga, mida kirjeldab olukord, kus võtja enne annab kas kotist või pangakontolt, kuna " ühe seadme oled juba saanud".
*möödunud aasta sügisel korraldas "võrguettevõte" tartus, nooruse tänaval alajaamaga mingid ekstsessid ja selle tulemusena põles sealses loomakliinikus maha hulk adaptereid. ära käis ka elekter ja vaja oli taastada netiühendus. ma vahetasin arvutitel toited välja ja hakkasin siis netti tagasi manama aga see vana nokia enam DSL i ei saa.. kaks minutit siis mõtlesin ja helistasin härradele, et " mul on siin selline olukord, kliendil on NOKIA, ma ei tea, kas see on toetatud üldse enam, sest ma nägin sellist seadet viimati töötamas aastal 2003.. " tuli mõni aeg mökitamist ja hakatigi seletama, et ääää, need ei ole enam toetatud jah ää, tuleb minna ja uus seade omale võtta.. " ma siis kimasin esindajaga koos lõunakasse,et kippelt ANDKE nüüd teenuse muudatustest tulenevalt uue teenusega sobilik ruuter.. " selle peale tuli letitagant ,et " äää.. ei anna ää, te selle nokia juba 15 aastat tagasi saite äää, nüüd on nii, et kas maksate 70 euri kohe ja kaheaastane kohustus või 150 euri kohe ja kohustust ei tule.. " ma olin starmani tehnikuna selleks ajaks juba ca kolm aastat kliendipoolega tegelenud, vahetanud kilomeetrite viisi seadmeid, mis olid klientedele renditud ja enam teatud tingimustel uute teenuste tarbimiseks ei sobinud.. ja seda tasuta siis see määg sealt lauatagant oli ikka väga naljakas. kuna loomakliinikul on netti siiski tarvis, käidi raha välja ja peale ühendamist hakkas ka nett iseenesest tööle aga mingit 15 aastat vana kolakat tingimusel, et lillud oma sitatükid 2 aasta jooksul kliendile maha müüvad, " me juba teile oleme seadme andnud" aluseks võtta oli ikka väga jalaga mnni andmine vaadata.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
12.01.2017 11:58:52
|
|
|
Kuna tal on inteno dg200A, siis need on enamjaolt garantiid omavad seadmed, esinduses tehakse garantiivahetus.
Loomakliinik on üldjuhul äriklient. Mõistlik oleks olnud võtta ruuter renti, seniks, kui midagi muud sinna asemele saanuks panna. Kahe-aastase kohustusega ei küsita 70eur. See oli möödunud aasta sügisel 19€+2 aastane leping. Osadel äriklientidel oli see isegi nullilähedane.
Mul ainus küsimus tekkis kogu situatsiooni juures, milleks üldse Teliasse helistada, kui teadsid ADSL modemi tuksis olla?
Ma oleks sebimisest hoidunud järgmisel moel.
a ) vahetanud toited ära arvutitel
b ) lasnud loomakliiniku esindajal Telia tehnik DSL modemi vahetuseks kohale kutsuda.
Kui ma oleks kundet tahtnud aidata, siis oleksin võtnud esindaja kaasa ja vana Nokia modemi tagastanud. Üldiselt lõpetatakse rendileping koheselt. Mingit juttu sinna võrgukatkestusest ei oleks jahunud.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
12.01.2017 12:02:05
|
|
|
laurx, miks peaks Telia tasuta seadmeid jagama? Samamoodi võiksid ju HV müügifoorumites hakata inimesed enda nodi tasuta ära andma.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
12.01.2017 12:03:17
|
|
|
Starman ilmselt peidab seadmekulu osavalt arve sisse. Mistõttu arvab vaene tarbija, et kõik on TASUTA.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalltar
HV vaatleja
|
13.01.2017 09:57:47
|
|
|
Nii, Telia suutis vaid segadust ja pahameelt külvata ei miskit muud. Võtsin ühendust klienditoega, sealt kinnitati, et saan ka probleemideta oma DG200A rendiseadme vahetada vanema mudeli DG301 vastu. Uuris ekstra saadavust, helistas tagasi ja ütles, et mingu ma aga oma soovitud esindusse ja võtku vana ruuter koos kaablitega kaasa ja saab teha vahetuse. Kuna Telia veebileht kuvas seda vanemat mudelit vaid kahes poes saadaolevana olin õnneks siiski skeptiline ja käisin esindusest enne läbi kui hakkasin kodus ruuterit lahti ühendama ja kokku pakkima. Esinduses ilmnes, et vanemat mudelit saada siiski pole ja väga nipsakalt ja ülbelt öeldi, et võta siis klienditoega ühendust uuesti, et ehk need siis kuskilt ajavad sulle selle välja, aga meil seda pakkuda pole Väga ebameeldiv teeninduskogemus.
Kahjuks taaskord tuleb tõdeda nagu Eestis kombeks, et iga klienditeenindaja ajab erinevat juttu ja lõpuks peab klient ise olema see, kes asjad välja uurib. Ühesõnaga loobusin hetkel sellest vahetuse ideest ja jälgin kuulutuste portaale. Kui kellelgi on pakkuda kasutuna seisvat, töökorras Inteno DG301, siis olen pakkumistele avatud.
Hea meelega vahetaks sootuks ka teenusepakkujat, sest 45+ eur kuus maksta ebakvaliteetse teenuse eest, kus nett iga nädal paar korda ära käib on palju. Paraku minu kortermajas muid kaableid peale Telia omade pole, õhu kaudu leviv Starman pole ka päris see, mida taas tahaks.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|