praegune kellaaeg 17.06.2025 14:00:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
03.01.2017 23:27:24
|
|
|
MeaDz kirjutas: |
Või veel parem, Hakake mängima for fun mitte selle jaoks, et saaks parima tulemuse. Ma ise pole ka teab, mis hea mängija. Mu sessiooni wn8 on nii 2200-2600, mis on keskmise poolaka tase.
Mängige lihtsalt selleks, et endal lõbus oleks. Nagu üleval öeldi, kama2, mis tomatid tiimis on. Ma teen oma osa, olgu kasvõi sedasi, et kaotan kõik 10 järjest. Aga ma ei lase sellel ennast häirida. See oleks suht mase ka, kui lased enda mänguelamuse ära rikkuda teistel mängijatel või häälestad ennast negatiivselt, sest stock kahuriga KV-2 kukub kaljult alla. Mina näiteks naeran sellistes olukordades, isegi kui see tähendab, et üks tank meie tiimis vähem.
Eile oli suutnud oma tiimi Maus ennast külili kukkuda mängu alguses. Aitasime viiekesi ta püsti. Kaotasin Mausi püsti aidates ca 800 elu, aga worth it. Oli fun ajada sellist rasket tanki tagasi jalule. Polnud see Mausi mängija statistiliselt ka mingi tomat, et sõita ei oskaks. Minu jaoks oli uus kogemus ühte jobu jalule aidata sedasi.
TL;DR See on kõigest mäng, pole mõtet seda liialt tõsiselt võtta. |
Nii on
Respekt neile , kes teised som. jalule aitavad ..
Seda teen ka mina alati , kui näen jama ..
Teen seda isegi siis , kui vaenlane sealsamas , kütmas .. Rammin siis paraja hooga ja paaril korral on see õnnestunud nii , et suure pauguga ja vaenlane on kogemata või koba tõttu lasknud mööda minu patsiendist
_________________ Ma olen telekas. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
03.01.2017 23:35:51
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
Teha paar mängu max päevas ja umbes nädala aja pärast avastad et see pole absull oluline kes sul tiimis on, sul on selles absull kama2  |
Just
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
GaZmO
HV vaatleja
|
03.01.2017 23:39:01
|
|
|
mcjaaxon kirjutas: |
Lihtne nõuanne minutaolistele - julge hundi rind on tegelikult selles mängus rohkem auklik ja et vältida " mõne " vingumist , siis mul on suhtlus tiimiga maas ja oi , kuidas jorsid siis vilgutavad oma kastikestega ja mulle kordamööda..
Mul aga jummala pohh , sest kellel janu , sellel lindid , kuigi jah - olen ju tihti sellise tankiga , millelt oodataksegi spot'i ..
Siiski aga tõttan reeglina appi , seda vajajatele AGA seda lahingut pean siiski enda - eest . |
Niipalju võiks ikka endale mängu selgeks teha, et aru saaks mis tankil milline roll on. Kui sinu tankilt oodatakse skautimist siis seda sa peadki tegema, mitte arty taga passima.
See fun'i ja enda pärast mängimine on õige küll, aga kui sa sellega tervele tiimile käru keerad, mis fun see on? Eks mõni võibolla naudibki seda...
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.01.2017 01:41:12
|
|
|
Täna oli selline huvitav keiss. Tegin sessiooni lõpuks paar fun roundi Luchsiga, ja üks üsna viisakas algus õnnestus teha, poole mängu peal 929 dam, 2 killi ja olime flanki võitmas, kui korraga laseb mu lähedalt maha meie oma T-28. Paar krõbedat sõna inglise keeles ja siis vaatasin XVMi järgi, et kes see selline on. Minu üllatuseks oli tegu eestlasega! Kes oli pealegi veel ühe teise eestlasega platoonis, näis et too teine oli mingi kogenum vend, õpetas nagu, chatis ka.
Õpilane, kes lasta ei osanud (tõttöelda on vähe mänge küll vennal, aga 250 mänguga võiks hakata vahet tegema omadel ja vastastel): https://wot-life.com/eu/player/Tankandu-541866553
Õpetaja, kes näitas, kuidas asjad käivad: https://wot-life.com/eu/player/KillerChr-511849448
Selle peale ei osanud ei nutta ega naerda. Aga vist võib öelda, et ärge muretsege, enamik mängijaid ikkagi ei mängi kaugeltki selleks, et võimalikult hea tulemus teha. Eesti "I play for fun"-playeritele on väärikas järelkasv sirgumas Hästi läheb ja poistel jaksu jagub, saate ka teie kunagi neid oma tiimi randomis, siis juba IS-7 roolis nt
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
04.01.2017 12:42:47
|
|
|
GaZmO kirjutas: |
Lihtne nõuanne minutaolistele - julge hundi rind on tegelikult selles mängus rohkem auklik ja et vältida " mõne " vingumist , siis mul on suhtlus tiimiga maas ja oi , kuidas jorsid siis vilgutavad oma kastikestega ja mulle kordamööda..
Mul aga jummala pohh , sest kellel janu , sellel lindid , kuigi jah - olen ju tihti sellise tankiga , millelt oodataksegi spot'i ..
Siiski aga tõttan reeglina appi , seda vajajatele AGA seda lahingut pean siiski enda - eest . |
Niipalju võiks ikka endale mängu selgeks teha, et aru saaks mis tankil milline roll on. Kui sinu tankilt oodatakse skautimist siis seda sa peadki tegema, mitte arty taga passima.
See fun'i ja enda pärast mängimine on õige küll, aga kui sa sellega tervele tiimile käru keerad, mis fun see on? Eks mõni võibolla naudibki seda... |
Kitsas olukorras ei koti mitte kedagi , kes või mis tankiga on ..
Lähed rõõmsalt spotima ja , kui Löwe , IS-6 + midagi huvitavat veel otsa vahivad ja nii mitu mängu järjest , siis kaob ikka huvi ära küll ..
Pealegi olen ma enam , kui kindel , et enamuse tankistidest lähevad W.O.T. mängu vaid " fun " pärast , kuid nii , kui on võimalus kill saada , muutub see spordiks ja kui siis ei õnnestu , olemegi " minutaolised " noobid ja raporteeritud
Ma olen mõnel korral platoonis pelanud ja seal just minust kordades kogenumad ütlevad kohe , et ära torma esiliinile..
Kui spottija näeb vaenlase heavy ära , siis vaenlase heavy teab täpselt , mida teha ja nii ka meie tiimis ..
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Raptor-
HV vaatleja
|
04.01.2017 17:11:42
|
|
|
Nõustun ka kr6lliga täielikult! Võtan ka edaspidi mitte nii häid mängijaid oma platooni ja mängin ka high tiere nendega vaatamata sellele,et see viib mu enda WR alla ja teiste omad,kes samas lahingus minu poolel on. Julgen isegi minu mängustiili mitte sobiva stock tankiga mängida sest lahingu režiimiks on RANDOM, mitte CW,Skirmish vms...
|
|
tagasi üles |
|
 |
GaZmO
HV vaatleja
|
04.01.2017 17:53:56
|
|
|
Lähed rõõmsalt spotima ja , kui Löwe , IS-6 + midagi huvitavat veel otsa vahivad ja nii mitu mängu järjest , siis kaob ikka huvi ära küll ..
Pealegi olen ma enam , kui kindel , et enamuse tankistidest lähevad W.O.T. mängu vaid " fun " pärast , kuid nii , kui on võimalus kill saada , muutub see spordiks ja kui siis ei õnnestu , olemegi " minutaolised " noobid ja raporteeritud
Ma olen mõnel korral platoonis pelanud ja seal just minust kordades kogenumad ütlevad kohe , et ära torma esiliinile..
Kui spottija näeb vaenlase heavy ära , siis vaenlase heavy teab täpselt , mida teha ja nii ka meie tiimis .. |
Ei saa aru, mis on see fun millest räägid? Niisama tankiga ringi sõita ja aegajalt vastaseid lasta? Minu teada eesmärk ongi vastastiim ära nottida...
Spotimine ongi keeruline ning tihti saavadki skaudid esimesena surma. See aga ei ole vabandus tagaliinil passimiseks, selle jaoks on teised tankid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
04.01.2017 18:27:42
|
|
|
Kui spottija näeb vaenlase heavy ära , siis vaenlase heavy teab täpselt , mida teha ja nii ka meie tiimis .. |
Ei saa aru, mis on see fun millest räägid? Niisama tankiga ringi sõita ja aegajalt vastaseid lasta? Minu teada eesmärk ongi vastastiim ära nottida...
Spotimine ongi keeruline ning tihti saavadki skaudid esimesena surma. See aga ei ole vabandus tagaliinil passimiseks, selle jaoks on teised tankid. |
Ma olen meeleldi selle teise tankiga ja pealegi olen märganud , et reeglina mängu alustades hõikab keegi ( miks mitte näiteks artydest ) , et keegi baasi kaitseks ..
No nüüd teen küll end lolliks , kuna olengi jäänud artydele toeks , kuid seda enamasti t-34 'ga
Asjaolusid arvestades selle tankiga ka pelan üsna tihti .
Tegelikult on see vaid mäng ja see loeb või võiks lugeda kõige enam
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
04.01.2017 18:35:08
|
|
|
T-34 koos korraliku meeskonna ja varustusega on tank mida ma mängin siis kui kohe millegi muuga ei lähe.
Ja kui veidigi krediiti on siis tugevamate vastu kulda lastes tuleb dmg ka mehemoodi.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.01.2017 18:50:14
|
|
|
-Raptor- kirjutas: |
Nõustun ka kr6lliga täielikult! Võtan ka edaspidi mitte nii häid mängijaid oma platooni ja mängin ka high tiere nendega vaatamata sellele,et see viib mu enda WR alla ja teiste omad,kes samas lahingus minu poolel on. Julgen isegi minu mängustiili mitte sobiva stock tankiga mängida sest lahingu režiimiks on RANDOM, mitte CW,Skirmish vms... |
Kas sa neid raskemaid juhuseid jaopärast õpetada ka proovid? Sul on seal klannis üks vend kellel Centurion Action X-iga keskmine WN8 12,78.
Jah, see koma on õigel kohal. Tundub nagu mingi statistiline anomaalia suisa.
Muidu platoonimine on tänuväärt küll, kui adekvaatne inimene viitsib algajaid või juba elukutselisi tomateid nõustada.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
04.01.2017 18:51:57
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
T-34 koos korraliku meeskonna ja varustusega on tank mida ma mängin siis kui kohe millegi muuga ei lähe.
Ja kui veidigi krediiti on siis tugevamate vastu kulda lastes tuleb dmg ka mehemoodi. |
Minu T-34 on tagasihoidlikum ja mina kaasarvatud
Me oleme kahkesi , nagu seeniorid
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tcih
HV kasutaja
|
04.01.2017 19:40:38
|
|
|
Tegelikult on see vaid mäng ja see loeb või võiks lugeda kõige enam  |
Pole suurt midagi siin muutunud.
Jah, WoT on mäng ning mängitakse eelkõige igapäeva rutiinist välja saamiseks.
Inimesed lõbutsevad (funnivad) eri viisidel.
Kes joob paar õlut ja rallitab oma tanki nii kuis juhtub.
Mõni tunneb mõnu oma skillseti arendamisest.
jne jne
Enamus mängijaid tahab siiski võita ning tegutsevad selleks vastavalt oma võimaluste piires.
Egoistid rsk ma ütlen on need keda ülejäänud 14 tiimi liiget ei koti ja toovad ettekäändeks "for fun lol"
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
FastPotty
HV kasutaja
|
04.01.2017 20:03:50
|
|
|
erick kirjutas: |
-Raptor- kirjutas: |
Nõustun ka kr6lliga täielikult! Võtan ka edaspidi mitte nii häid mängijaid oma platooni ja mängin ka high tiere nendega vaatamata sellele,et see viib mu enda WR alla ja teiste omad,kes samas lahingus minu poolel on. Julgen isegi minu mängustiili mitte sobiva stock tankiga mängida sest lahingu režiimiks on RANDOM, mitte CW,Skirmish vms... |
Kas sa neid raskemaid juhuseid jaopärast õpetada ka proovid? Sul on seal klannis üks vend kellel Centurion Action X-iga keskmine WN8 12,78.
Jah, see koma on õigel kohal. Tundub nagu mingi statistiline anomaalia suisa.
Muidu platoonimine on tänuväärt küll, kui adekvaatne inimene viitsib algajaid või juba elukutselisi tomateid nõustada. |
Sellist statti pole sa erick ikkagi näinud, nagu mina olen - tabavus 0,66%, WR 25%, keskmine kahju 1(üks). WN8 on 0,00 ja WN7 on -278 (miinus 278). Ja see polnud bot, sest tüüp oskas isegi kirjutada, mis oli mängupilti vaadates muidugi üllatav. Mul pilt ka sellest tehtud, sest see tundub lihtsalt nii naljakas. Muidugi, see oli ka mingis madalamas tieris, X tieris WN8 12,78 tundub enam-vähem sama klassi mängija olevat.
Aga ma ise, esimest korda nüüd siis ajaloos, olen saanud oma mängu niikaugele, et viimase kuu kokkuvõttes WR 73,68% ja WN8 2251 (~7 tier). WN jookseb ikka päris ilusa nurga all ülespoole. Päris ilus neid lillasid numbreid vaadata Kuigi see pole eesmärk omaette, annab see mulle selguse, et ma olen kogu aeg teadnud, kuidas taktikaliselt seda mängu mängida, lihtsalt kogemusi polnud ja ei osanud tankist maksimumi välja võtta. Lasin ennast rumalalt ära killida, ei vahetanud salves mürske ümber või ei osanud kaarti "lugeda". Just kaardi "lugemine" tundub olevat oluline, enne ma arvasin, et lihtsalt tulistada tuleb
Ja kui siin keegi mainis, vist MeaDz, et WN üle 2000 on keskmise poolaka tase, siis on ta ikka väga helde mees sellise pakkumisega. Ma näen neid keskmisi "poolakaid" iga päev mängus, vahet pole mis rahvusest nad siis tegelikult on. Ongi nii, et üks kukub kaljult alla, teine ei suuda otsustada kumba vastase tanki lasta ja kolmas suudab läbi jõe nii sõita, et lihtsalt upub sinna ära.. Proovi selliste mängijatega siis mingit vinnreiti teha Lõpuks tuleb ikka ise jalad tagumiku alt välja tõmmata ja viimasel ajal juba täitsa õnnestubki see asi. Rsk, see annab hea feelingu..
|
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
04.01.2017 20:19:01
|
|
|
Enamus mängijaid tahab siiski võita ning tegutsevad selleks vastavalt oma võimaluste piires.
Egoistid rsk ma ütlen on need keda ülejäänud 14 tiimi liiget ei koti ja toovad ettekäändeks "for fun lol"[/quote]
Wow .. mees majas
Loodan , et nende 14'ne pärast jäävad sul kassid elama kodus , kuna oled end nii üles keeranud suurest vihast , kuid pole hullu , kui mõni klaver nädalas kulub ..
Kasva suureks ja hangi endale elu pisike
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
GaZmO
HV vaatleja
|
04.01.2017 22:35:22
|
|
|
mcjaaxon, sul paistab torn olema kõvem kui IS-7'l
Soovin jõudu ja raudset närvi neile, kellel MM'ga ei vea ja sinu tiimi satuvad...
|
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
04.01.2017 22:50:01
|
|
|
mcjaaxon, sul paistab torn olema kõvem kui IS-7'l
Soovin jõudu ja raudset närvi neile, kellel MM'ga ei vea ja sinu tiimi satuvad... |
Nii tige
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
FastPotty
HV kasutaja
|
04.01.2017 23:31:54
|
|
|
Kuule, mcjaaxon.. Ära nüüd solvu, aga su suhtumine ei kõlba tõesti meeskonnamängudeks, mida wot kahtlemata on. Ok, sa ütled, et oled noob ja jääd pikaks ajaks noobiks, see selleks, see pole üldse argument.. Aga kui sa ütled, et lähed spottima ja siis vastase heavy "teab, mida teha"?? Mõtled sa üldse, mida sa valesti teed? Analüüsid ennast? Või on sul pohhui? Kui sa spotiksid õigesti, siis vastase heavy ei teaks kümne sekundi pärast enam midagi, sest ta oleks omade poolt maha killitud. Muidugi, kui meeskond on ikka meeskond, mitte igaüks lihtsalt ei chilli seal omaette - for fun.
Ja pole vahet, oled sa noob või mitte, aga see mäng ongi justnimelt tiimimänguks arendatud. Lähed kuhugi korvpallimeeskonda ja ütled, et sry poisid, ma mängin ainult "for fun" ja seisan siin korvi all.. Teie mängige, mina lihtsalt chillin, võtan ühe õlle, vaatan kuidas te mängite. Ja siis ei saa kuidagi aru, miks ülejäänud meeskond pahane on, sinul on ju fun - miks neil fun ei ole?
Ja selle mängu tõeline FUN tulebki välja justnimelt meeskonnamängus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
05.01.2017 00:00:22
|
|
|
Ohh , ei solvu
On ,kuidas on selle mänguga
Ma siiani arvasin ,et see mäng ongi neile vendadele , kes ongi asjalikumad .. vähe vanemad ja võtavad asja rahulikumalt ( puhtalt küll isiklik arvamus , kuid erinevad ehk neist , kes mängivad BF3,4,hl. ) , kuid kui loen neid asjatamisi siin , siis anna kannatust .
Keegi võttis sõna - sai kohe " puhkust " ja teised , nagu eided laulavad kaasa
Ja mille pärast - kasutaja ( siin foorumis ) julges avaldada arvamust , et raha laristada on pointless
Ma olen tõesti kehvapoolne spottija ja eks see tuleb vaikselt lihvimise käigus.
Olen mängus enamuselt see , kes esimesena püüab olla seal , kus saan olla vähemalt toeks neile , kes on avastatud või siis spottijad ( väga vabandan , et minu tööd tegemas )
Jah - olen kehva raua otsas ka , kuid seaded on mul suht 0 lähedal ja saab mängida küll . See polegi teabmis põhjus olnud , et kehvad statid mul on .
Ütleksin peace , jorsid
Ma ei tea , kas on teil võimalik näha seda , kuid selliseid olukordi tuleb minu lahingutes ette ja nii tagasihoidlikult tegelikult ma näiteks selles mapis ei mängi .
Siin aga tulid vaenlased ju ise mulle külla .
Olen kindel , et minu kamraaded arvasid , et noob olen ..
https://www.upload.ee/files/6522494/20170102_2343_ussr-R07_T-34-85_83_kharkiv.wotreplay.html
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
GaZmO
HV vaatleja
|
05.01.2017 00:49:23
|
|
|
Nagu juba öeldi, küsimus ei ole üldse sinu mänguoskuses. Ilmselgelt sa ei saa aru, mida sa pead lahingus tegema ning teedki valesid asju, aga sinu arvates on see ok sest sul on fun. Sa ei hooli sellest, et tiimi jaoks oled kasutu.
Selle replay kohta - oleksid kohe pidanud selle maja nurgani sõitma ning sealt vastastele tina andma, nagu su kaaslased tegid. Sina aga pugesid peitu kohta, kus sinust mingit abi ei olnud. Lõpuks tegid küll mitu killi ja portsu dämmi ka, aga selleks ajaks oli lahing kaotatud.
Ja mis mõttes vaenlased tulid sulle külla? Kas nad peaksid oma baasis ootama sind või?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
05.01.2017 01:09:19
|
|
|
Külla - selles mõttes , et olin sisuliselt sisse piiratud ja ainus koht oligi see .. lisaks hea ja madal
Selle maja nurga juures oli äkki üks SU , mis sisuliselt pilbasteks lasti ja kas ma eksin , kui arvan , et see SU võis olla tugevama rauaga eest ?
Oi sorry muidugi , kui see polnudki SU , vaid üks Rootsi raud
See maja nurk , kus alguses olin ..seal askeldas mäletamistmööda üks jorss ja talle vahtisid vastu kaks vaenlast .
Mängu mõttest saan aru küll ja ilmselt võrlduses sinuga jään alla ka siis , kui püüan olla toeks tiimile .
Siiski aga jään arvamuse juurde , et julge hundi rind on selles mängus auklik rohkem , kui rasvane .
Muidugi olen olnud olukordades , kus on hilja juba midagi üritada ja sätin siis need viimased lasud sellele , kes on kas ohtlikum tiimile või mulle ligemal ( küljega või tagumikuga ) ..
Täpselt samamoodi olen isegi olnud olukordades , kus mina suren ja appi tõttavad ainult need ja siis , kui ühelasu kollid veel minust järel on ..
Minu jaoks on edu juba siis , kui mul õnnestub üks kill saada ja lisaks dämmi teha .
Olen kindel , et sina oleksid sarnases olukorras rohkem ära teinud .
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
05.01.2017 02:14:34
|
|
|
mcjaaxon, alguses mõtlesin, et kirjutan sulle midagi teravat, aga no see ilmselt kusagile ei vii meid. Proovime siis hüva nõuga:
1. Võta ja loe seda eestikeelset mängujuhendit. Replayst on aru saada, et sul pole mõningad põhiasjad veel selged. Sa kasutad hetkel ainult ühte mürsutüüpi kolmest, lisaks sa ei kasuta medkiti, repairkiti ega tulekustutit. Tõenäoliselt sul pole ka tankile lisavarustust ostetud (gun rammer, optika, ventikas jne). Võibolla sa ei tea kuidas meeskonnale oskusi valida. See juhend õpetab seda kõike.
2. Järgnevat küll mängujuhendis kaetud pole, aga sa võitled ikkagi oma tiimiga koos. Kui sa oled matchmakingu soovil top tier tank, siis sa pead terve lahingu jooksul dämmi tegema, et oma tiimile šansse tõsta. Et kui poed seisul 4:6 peitu oma väga tugeva tankiga, niiet sinust üldse kasu pole, siis vastased söövad sinu tiimi ära lihtsalt.
3. Lahingu alguses tuleb võtta ära võtmepositsioone (sõltuvalt tankist, millega mängid, on need erinevad), kust on ise kerge dämmi teha, aga vastastel on keeruline seda sulle vastu teha. Nendega tutvumist võid alustada siit: http://lmgtfy.com/?t=v&q=world+of+tanks+map+positioning
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
fellanor
HV kasutaja
|
05.01.2017 05:05:59
|
|
|
Sry, 64 lk on liiga pikk. [Keskmine juhile minev memo on 1 lk - ülejäänut ei loeta]
Sul on palju kogemusi tehnilise kirjutajana. Kuidas peaks klient tekstiga suhestuma? Mida ta suudab seedida?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
05.01.2017 10:38:58
|
|
|
erick,
Hei , tänud sulle
Ega see teravkeelsus ilmselt ei aita küll jah , peale paksu vere tekitamise ja pealegi .. las teevad seda need , kel on selle jaoks foorumis vajalikud ettevalmistused tehtud
Vaatan ja püüan meelde jätta nipid
--------------------------------------------
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
05.01.2017 11:42:48
|
|
|
fellanor kirjutas: |
Sry, 64 lk on liiga pikk. [Keskmine juhile minev memo on 1 lk - ülejäänut ei loeta]
Sul on palju kogemusi tehnilise kirjutajana. Kuidas peaks klient tekstiga suhestuma? Mida ta suudab seedida? |
Ei ole see tegelikult üldse pikk ju. Sisaldab palju pilte ning kasuliku baasteadmisi mängust.
Olen ka ise selle kaks korda läbi sirvinud. Ühe korra lugedes, teine kord silmadega üle libistades korranud.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
05.01.2017 12:39:59
|
|
|
fellanor kirjutas: |
Sul on palju kogemusi tehnilise kirjutajana. Kuidas peaks klient tekstiga suhestuma? Mida ta suudab seedida? |
Kas kedagi on võimalik üheleheküljelise tekstiga õpetada nt programmeerima? Ilmselt mitte. Saab anda ülevaate, et mis see programmerimine on, aga mitte enamat. Selleks, et ise sellist asja teha, peab ikka baasi kõigepealt selgeks tegema ja seejärel, et mingigi tase saavutada, veel tips & tricks ise praktikas järele proovima.
Anyway, see juhend nagunii tehtud selle mõttega, et inimesel peab endal juba olema motivatsiooni hakata mängu õppima (nt kuna tuttavad mängivad palju paremini ja tahaks ise ka). Kui oled ikkagi juba aasta+ pannud mängu alla aega, siis selle piltidega 64 lk läbi vaatamine ühe-kahe õhtuga on väike ajakulu võrreldes eelistega, mis tänu sellele tekivad.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|