Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
gollum
HV kasutaja

|
26.12.2016 20:41:31
|
|
|
mis mõttes teine? tankid on samad ju...
_________________ Maailm on kõik millega on tegu. |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
26.12.2016 20:49:43
|
|
|
mängijad on teised ja neid on rohkem. Venelane oma olemuselt pole selline passija nagu näiteks paljud eurooplased on
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
27.12.2016 11:01:40
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
mängijad on teised ja neid on rohkem. Venelane oma olemuselt pole selline passija nagu näiteks paljud eurooplased on |
Nagu päriselt
Stalin'i ja kodumaa eest
_________________ Ma olen telekas. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
priitr
HV kasutaja
|
27.12.2016 11:31:45
|
|
|
mcjaaxon kirjutas: |
mängijad on teised ja neid on rohkem. Venelane oma olemuselt pole selline passija nagu näiteks paljud eurooplased on |
Nagu päriselt
Stalin'i ja kodumaa eest  |
Kusjuures nii on, seal on neid enesetapjast skaute ikka jalaga segada. Ma selle keskmise taseme suhtes kr6lli moodi optimistlik ei oleks, väga tagasihoidliku tasemega mängijaid on ka seal ikka väga suur enamus. Isegi mina sain seal 3 gunmarki tehtud .
Lowtierid on seal aga üsna nürid mängida, kuna venelased armastavad kangesti nuube farmida ja pea igas mängus istub 3-4 30000 lahinguga sealclubberit mõlemal pool tippseades OP-tankides.
Nende kohalik kumiir Amway921 tegi hiljuti paar striimi EU klastris ja reklaamis, kuivõrd lihtne ja ilus siin kääbiklas on elu, mispeale algas mõningane vene klastri tüüpide invasioon EU'sse, praeguseks nad vast umbes tier6-tier7 peale jõudnud oma 2k-3k WN8 kontodega. Eilegi kohtasin lahingus kolme valge statiga ja _ru suffiksiga nimes tüüpi platoonis tier5 peal.
Ahjaa kr6ll, mis su kasutajanimi vene klastris on, võiks teinekord platoonida, kui samaaegselt mängu satub, ma ise olen ChudNedobityi. Eriti sageli sinna küll ei juhtu, kasutan seda kontot rohkem skautidega erinevate taktikate proovimiseks.
_________________ Tšudes ne bõvajet. |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
27.12.2016 12:37:33
|
|
|
priitr kirjutas: |
mcjaaxon kirjutas: |
Nagu päriselt
Stalin'i ja kodumaa eest  |
Kusjuures nii on, seal on neid enesetapjast skaute ikka jalaga segada. Ma selle keskmise taseme suhtes kr6lli moodi optimistlik ei oleks, väga tagasihoidliku tasemega mängijaid on ka seal ikka väga suur enamus. Isegi mina sain seal 3 gunmarki tehtud .
Lowtierid on seal aga üsna nürid mängida, kuna venelased armastavad kangesti nuube farmida ja pea igas mängus istub 3-4 30000 lahinguga sealclubberit mõlemal pool tippseades OP-tankides.
Nende kohalik kumiir Amway921 tegi hiljuti paar striimi EU klastris ja reklaamis, kuivõrd lihtne ja ilus siin kääbiklas on elu, mispeale algas mõningane vene klastri tüüpide invasioon EU'sse, praeguseks nad vast umbes tier6-tier7 peale jõudnud oma 2k-3k WN8 kontodega. Eilegi kohtasin lahingus kolme valge statiga ja _ru suffiksiga nimes tüüpi platoonis tier5 peal.
Ahjaa kr6ll, mis su kasutajanimi vene klastris on, võiks teinekord platoonida, kui samaaegselt mängu satub, ma ise olen ChudNedobityi. Eriti sageli sinna küll ei juhtu, kasutan seda kontot rohkem skautidega erinevate taktikate proovimiseks. |
Nii on küll jah
Mingis pelas olin t-34 'ga , kui kutt hakkas mind ette tõukama ja selle jorsi nimi oli ka diblalik .. hiljem vaatasin , et kempleb ühe teise vennaga ( kes - keda alla lükkab ) siis tuli välja , et too oli sama , kes mind tõukas ja ma siis liitusin teise venna poolele , et tibla alla saada .. saime ja selgus , et lisaks mulle , oli tibla ka teisel vennal lindi puruks lasknud .. kuigi arvasin ,et kogemata ja ei reageerinud sellele vastutulistamisega ..
Siis tulid venekeelsed õrnused
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
27.12.2016 17:17:20
|
|
|
Sakslaste KV-1. Tasub osta? Selle kuu premm mul veel ostmata.
_________________ Kamehameha in your face! |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
KaarelK
HV kasutaja

|
27.12.2016 17:23:59
|
|
|
lowe suht korralik, wn8 50 lahinguga 2500
siiamaani suht korralik masin tundub kui positsioonidele s6it siis pole viimaste seas ka ...asi seegi
_________________ life is a bitch with 12inch strapon |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
29.12.2016 19:20:29
|
|
|
KaarelK kirjutas: |
siiamaani suht korralik masin tundub kui positsioonidele s6it siis pole viimaste seas ka ...asi seegi  |
On küll ..just üks tegi mu comet'le korralikku dämmi
-----------------------------------------------------------------
Kas teab keegi täpset aadressi , kuhu minna vaidlustama ühte nõmedat olukorda ühes lahingus . ?
Vajadus tekkis , kuna sain hoiatava kirja WG'lt .
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
29.12.2016 21:30:12
|
|
|
Mis aadressi sul vaja on, tee ticket WG lehelt.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
29.12.2016 21:59:02
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Mis aadressi sul vaja on, tee ticket WG lehelt. |
Juba asi okkis VIST:)
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
GaZmO
HV vaatleja
|
29.12.2016 23:56:38
|
|
|
Ise kohale minna ikka parem kui ticket saata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
30.12.2016 00:55:04
|
|
|
GaZmO kirjutas: |
Ise kohale minna ikka parem kui ticket saata. |
Aaa you naugthy
See WG jama tekkis seoses " neti auguga " ..
Pelasin ja ühtäkki oli error ees ,et ühendus lännu ja vjsoo..
Tegin muidugi kiirelt reconnecti , kuid siis tuli uus error , mis seletas mulle , et pela tahab resa teha ..
Taasühinenuna olin garaazis ja nagu polekski pelanud
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
30.12.2016 13:00:58
|
|
|
KaarelK kirjutas: |
siiamaani suht korralik masin tundub kui positsioonidele s6it siis pole viimaste seas ka ...asi seegi  |
Lowe uskumatult hea tank nüüd. Mul viimase 50 lahingu keskmine 2900. Kahur on väga maasikas sellel tankil.
Tiger II, mis muidu oli mu lemmik T8 heavy tank imeb pöialt olukordades, kus Löwe on nagu kala vees
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
HunabKu
HV kasutaja

|
30.12.2016 16:40:22
|
|
|
Head vana aasta lõppu kah, seltsimehed tankistid
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
30.12.2016 18:17:39
|
|
|
toas ei tohi pürotehnikat kasutada
Aga nohh peaasi, et pringelsi topsi raketti ei pane
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
M6izduzeta
HV kasutaja

|
31.12.2016 13:03:15
|
|
|
Kellelgi teisel ka pidevalt ghostshelle esineb tänu serveri koormusele või on asi ikkagi tooli-arvuti tihendis.Päris masendav on 3x tühja õhku tabada facefuggides.Telia internet on juba viimased kuuaega suht ebastabiilne olnud siin Tallinna äärealal.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
31.12.2016 15:03:40
|
|
|
imelik läg oli küll, aga ei põrnitse nii tugevalt...mingit jaburat möödalasku pole olnud ammu.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
gollum
HV kasutaja

|
31.12.2016 19:25:49
|
|
|
head vana lõppu kõigile ja palju dämmi uuel!
_________________ Maailm on kõik millega on tegu. |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
01.01.2017 12:06:39
|
|
|
gollum kirjutas: |
head vana lõppu kõigile ja palju dämmi uuel!  |
Esimene mäng lasti kohe oma poolt pooled elud maha
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
BlueQ
HV vaatleja

|
03.01.2017 12:52:56
|
|
|
Detsembri kokkuvõte:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
FastPotty
HV kasutaja
|
03.01.2017 20:22:33
|
|
|
erick kirjutas: |
chatwalker, keera tal chat maha?
Muidu põhimõtteliselt ma ei kiida heaks seda, et sa oma lapsele seda mängida annad. Tegu on siiski tiimimänguga ju, sinu valikute tõttu 14 inimest kannatab. Kuidas sulle meeldiks kui sul töö juures tuleks hakata koosolekut läbi viima 7-aastasega, või kui lõbu pärast jahil käid, leppida sellega, et ühe kaheraudse taga on 7-aastane? Nii väikestele lastele olgu ikkagi single player mängud või Minecraft, World of Tanks on küpsemale vanusele mõeldud.
Muidu kui poisile meeldivad tankimängud, siis Battle City't saab mängida üksi ja Armored Warfare's on single player mission mode bottide vastu. |
Leidsin selle Ericku postituse ja mul on kange tahtmine lisada, et tegelikult kannatavad head mängijad hoopis nende pärast, kes mängivad valimatult kõiki tanke - küll proovimise mõttes, küll esimese võidu 2-3X XP pärast. Mingi üks-kaks tomatit tiimis polegi nii hull, kui need ülejäänud 10-12 mängijat, kes tulevad mängu stock-tankidega. Mängivad ühte tanki 20-30 mängu ja siis vahetavad selle uue vastu ja siis jälle uue vastu jne jne jne. Vaatad mängu alguses neid 14 mängijat enda kõrval - ma tunnen juba kahuritorude järgi ära, et neil on stockkahurid, kamuflaazi pole.. Sõidad mõne sama marki tankiga kõrvuti ja kihutad tast mööda nagu muuseas - sest tal on plank mootor. Jne jne. Pole neil skille, meeskonda ega üldse mitte midagi.
Ja see ongi see, mis tegelikult kogu meeskonna mängu peesse keerab. Ole sa kui hea mängija tahes, aga sitt tank annab ikkagi sitema tulemuse lahingus. Skillide/perkide puudumine annab tunda tulejõus, avastamises jne. Kamuflaaži puudumine annab vastasele eelise sind varem avastada (ka 10 meetrit varem avastamine on selles mängus määrav, aga skillid võivad juurde anda ka 30-40 meetrit avastamist)..Ja nii nad surevadki nagu kärbsed oma planktankidega ja kõik teised on muidugi idioodid.
Kui ma ise platoonikaaslast otsin, siis vaatan kõigepealt tema tanki "üle". Kuna mul modi pole, mis näitab mängija taset, siis teen mina tanki järgi tema "oskused" kindlaks. Esimene asi kohe kamuflaaž, siis kahurile pilk..No ütleme nii, et triibud kahuril on juba ikka väga hea märk - see ei ole kindlasti plank ühe mängu tank.. Ja üheksal juhul kümnest ei eksi sellega - mis ongi tegelikult loogiline - sest nad ongi head ja teavad, mis nad mängus veel paremaks teevad - arendatud tank. Ja siis on mängul ilu sees ja ka võite on rohkem - väga sageli ongi võidu jaoks kõige kriitilisemad just viimased lahinguväljale jäänud tankid - kellel kui hea tank on. Kes keda enne avastab, kellel on parem mootor (kiirem), kellel on parem (pene) kahur - see kõik ongi sageli just tanki arendamises kinni, kui mängijad ise on enam-vähem võrdsed. Ma ise pole ju mingi proff, aga hea tank ja skillid annavad enesekindlust juurde ning julge hundi hind on ju rasvane. Ku ikka viimane vastane on täiesti plank tankiga ja sinu tank on tipptank koos kõikide skillidega, siis vastasel palju võimalusi ei ole, eriti, kui need peaksid olema sama marki tankid. Asi pole ainult mängijas, vaid ka tankis. Ja sita tankiga mängija on nuhtluseks endale ja meeskonnale. Vaidle vastu kui tahad, aga nii on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
03.01.2017 20:42:39
|
|
|
Kui ise ikka lolli mängid, siis küll see plank tank süüdi pole
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
03.01.2017 20:56:54
|
|
|
ma viimasel ajal olen aint paar mängu teind ja ytleme nii, et enesetunne nii keskmiselt on oluliselt parem
Kui sind hakkavad häirima kõik see mida siin kõiki pidevalt häirib tuleb lihtsalt paus teha. Teha paar mängu max päevas ja umbes nädala aja pärast avastad et see pole absull oluline kes sul tiimis on, sul on selles absull kama2
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
1 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
03.01.2017 21:20:23
|
|
|
FastPotty kirjutas: |
erick kirjutas: |
chatwalker, keera tal chat maha?
Muidu põhimõtteliselt ma ei kiida heaks seda, et sa oma lapsele seda mängida annad. Tegu on siiski tiimimänguga ju, sinu valikute tõttu 14 inimest kannatab. Kuidas sulle meeldiks kui sul töö juures tuleks hakata koosolekut läbi viima 7-aastasega, või kui lõbu pärast jahil käid, leppida sellega, et ühe kaheraudse taga on 7-aastane? Nii väikestele lastele olgu ikkagi single player mängud või Minecraft, World of Tanks on küpsemale vanusele mõeldud.
Muidu kui poisile meeldivad tankimängud, siis Battle City't saab mängida üksi ja Armored Warfare's on single player mission mode bottide vastu. |
Leidsin selle Ericku postituse ja mul on kange tahtmine lisada, et tegelikult kannatavad head mängijad hoopis nende pärast, kes mängivad valimatult kõiki tanke - küll proovimise mõttes, küll esimese võidu 2-3X XP pärast. Mingi üks-kaks tomatit tiimis polegi nii hull, kui need ülejäänud 10-12 mängijat, kes tulevad mängu stock-tankidega. Mängivad ühte tanki 20-30 mängu ja siis vahetavad selle uue vastu ja siis jälle uue vastu jne jne jne. Vaatad mängu alguses neid 14 mängijat enda kõrval - ma tunnen juba kahuritorude järgi ära, et neil on stockkahurid, kamuflaazi pole.. Sõidad mõne sama marki tankiga kõrvuti ja kihutad tast mööda nagu muuseas - sest tal on plank mootor. Jne jne. Pole neil skille, meeskonda ega üldse mitte midagi.
Ja see ongi see, mis tegelikult kogu meeskonna mängu peesse keerab. Ole sa kui hea mängija tahes, aga sitt tank annab ikkagi sitema tulemuse lahingus. Skillide/perkide puudumine annab tunda tulejõus, avastamises jne. Kamuflaaži puudumine annab vastasele eelise sind varem avastada (ka 10 meetrit varem avastamine on selles mängus määrav, aga skillid võivad juurde anda ka 30-40 meetrit avastamist)..Ja nii nad surevadki nagu kärbsed oma planktankidega ja kõik teised on muidugi idioodid.
Kui ma ise platoonikaaslast otsin, siis vaatan kõigepealt tema tanki "üle". Kuna mul modi pole, mis näitab mängija taset, siis teen mina tanki järgi tema "oskused" kindlaks. Esimene asi kohe kamuflaaž, siis kahurile pilk..No ütleme nii, et triibud kahuril on juba ikka väga hea märk - see ei ole kindlasti plank ühe mängu tank.. Ja üheksal juhul kümnest ei eksi sellega - mis ongi tegelikult loogiline - sest nad ongi head ja teavad, mis nad mängus veel paremaks teevad - arendatud tank. Ja siis on mängul ilu sees ja ka võite on rohkem - väga sageli ongi võidu jaoks kõige kriitilisemad just viimased lahinguväljale jäänud tankid - kellel kui hea tank on. Kes keda enne avastab, kellel on parem mootor (kiirem), kellel on parem (pene) kahur - see kõik ongi sageli just tanki arendamises kinni, kui mängijad ise on enam-vähem võrdsed. Ma ise pole ju mingi proff, aga hea tank ja skillid annavad enesekindlust juurde ning julge hundi hind on ju rasvane. Ku ikka viimane vastane on täiesti plank tankiga ja sinu tank on tipptank koos kõikide skillidega, siis vastasel palju võimalusi ei ole, eriti, kui need peaksid olema sama marki tankid. Asi pole ainult mängijas, vaid ka tankis. Ja sita tankiga mängija on nuhtluseks endale ja meeskonnale. Vaidle vastu kui tahad, aga nii on. |
Soo what , kui on kellelgi kehvem tank .
Kunagi olid ka sa ise junn sellel alal , nagu mina end tunnen hetkel ja ilmselt pikemat aega .
Lihtne nõuanne minutaolistele - julge hundi rind on tegelikult selles mängus rohkem auklik ja et vältida " mõne " vingumist , siis mul on suhtlus tiimiga maas ja oi , kuidas jorsid siis vilgutavad oma kastikestega ja mulle kordamööda..
Mul aga jummala pohh , sest kellel janu , sellel lindid , kuigi jah - olen ju tihti sellise tankiga , millelt oodataksegi spot'i ..
Siiski aga tõttan reeglina appi , seda vajajatele AGA seda lahingut pean siiski enda - eest .
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
03.01.2017 22:07:14
|
|
|
Või veel parem, Hakake mängima for fun mitte selle jaoks, et saaks parima tulemuse. Ma ise pole ka teab, mis hea mängija. Mu sessiooni wn8 on nii 2200-2600, mis on keskmise poolaka tase.
Mängige lihtsalt selleks, et endal lõbus oleks. Nagu üleval öeldi, kama2, mis tomatid tiimis on. Ma teen oma osa, olgu kasvõi sedasi, et kaotan kõik 10 järjest. Aga ma ei lase sellel ennast häirida. See oleks suht mase ka, kui lased enda mänguelamuse ära rikkuda teistel mängijatel või häälestad ennast negatiivselt, sest stock kahuriga KV-2 kukub kaljult alla. Mina näiteks naeran sellistes olukordades, isegi kui see tähendab, et üks tank meie tiimis vähem.
Eile oli suutnud oma tiimi Maus ennast külili kukkuda mängu alguses. Aitasime viiekesi ta püsti. Kaotasin Mausi püsti aidates ca 800 elu, aga worth it. Oli fun ajada sellist rasket tanki tagasi jalule. Polnud see Mausi mängija statistiliselt ka mingi tomat, et sõita ei oskaks. Minu jaoks oli uus kogemus ühte jobu jalule aidata sedasi.
TL;DR See on kõigest mäng, pole mõtet seda liialt tõsiselt võtta.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|