Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Charmed
HV vaatleja
|
30.12.2016 14:54:44
|
|
|
Kas keegi oskab soovitada kuidas saada kiirelt raha paypalist skrilli kontole (täna), sest eesti pnaka enam ei tule ja keegi vist 280-ga siin aidata ei saa, et paypali kanne ja pangakanne vastutasuks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SiMka
HV kasutaja

|
30.12.2016 15:00:51
|
|
|
Charmed kirjutas: |
Kas keegi oskab soovitada kuidas saada kiirelt raha paypalist skrilli kontole (täna), sest eesti pnaka enam ei tule ja keegi vist 280-ga siin aidata ei saa, et paypali kanne ja pangakanne vastutasuks? |
Ei olegi võimalik, kui just mingit kahtlast vahendajat ei kasuta (kasutustingimused jne ei luba)
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
30.12.2016 16:20:33
|
|
|
Avastasin, et https://www.paypal-topup.ee valikutesse on ka LHV Pank tekkinud. Vabandust kui on ammu teada fakt aga mu jaoks oli tegu meeldiva üllatusega.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Focal
Kreisi kasutaja
|
30.12.2016 18:22:27
|
|
|
Ma ise kasutan Paypal kaarti. Teeb elu imelihtsaks. Igast ettejuhtuvast automaadist saab raha välja võtta või poes maksta.
Ei ole vaja kannete järgi oodata.
|
|
Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
7 :: |
2 :: |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
Charmed
HV vaatleja
|
31.12.2016 15:21:50
|
|
|
Focal kirjutas: |
Ma ise kasutan Paypal kaarti. Teeb elu imelihtsaks. Igast ettejuhtuvast automaadist saab raha välja võtta või poes maksta.
Ei ole vaja kannete järgi oodata. |
Seda ei saa ju Eesti aadressiga tellida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kenksk
HV vaatleja
|
02.01.2017 02:04:53
|
|
|
ei saanud aru kas business account töötab siis kindlasti? ka withdrawal mure käsil..
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
SiMka
HV kasutaja

|
02.01.2017 02:17:07
|
|
|
kenksk kirjutas: |
ei saanud aru kas business account töötab siis kindlasti? ka withdrawal mure käsil.. |
Ma siiani aru ei saa, et miks inimesed ei taha või ei oska otsingut kasutada? Siin teemas ju päris mitu kui mitu korda kirjutatud kõigest.. Kuidas, miks ning isegi kuna saab PP'st raha välja võtta ning kuhu ja kellega.. On ju isegi teemasisene otsing olemas.. dzeesas..
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakurock
HV kasutaja
|
06.01.2017 01:07:07
DHL |
|
|
Sai tellitud UK ebayst üks vidin autole, peale tellimist aga avastasin et see on üks aasta varasemale mudelile, see-selleks.
Küsisin UK müüa käest mis saab. Ütles et neil automaatne süsteem ja pakk juba teel, proovivad tagasi kutsuda kui õnnestub.
26.12 siis tellisin, kuid ei õnnestunud pakk oli dhl-ga siin 02.01 hommikul. Uk-st paluti pakki mitte vastu võtta ja tagasi saata kohe ja uus pakk pandi ka teele õige asjaga, mille sain ka juba kätte.
Nüüd siis eesti dhl-ga võtsin kohe ühendust 02.01 et selline asi ärge pakki koju tooge, saatke palun tagasi kuna müüa palus nii. Lubati ka nii teha.
Paar tundi hiljem aga helistas kuller et kuhu paki toon, rääkisin talle loo ära ütles et ok asi selge.?
järgmine päev saatsin meili DHL- küsisin mis edasi kunas tagasi saadate, vastati et UK on 02.01 püha ja võtavad UK DHL? ühendust ja peavad sealt saama tagasisaatmise kinnituse ja lubasid mind teavitada.
Nüüd aga juba siis 3 päeva möödas ja ei midagi, tracking näitab ikka: Estonia DHL-Shipment on hold. müüa tahab aga juba saatmise kleepsu näha siis saaks raha tagasi.
Kas kellelgi on sellist tagasisaatmise värki olnud, võtabki see neil niikaua aega uuesti pakk keskusest teele panna või mingi muu kavalus neil?
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 842 loe/lisa |
   |
636 |
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
06.01.2017 12:54:07
|
|
|
Mis nende vahe on, Paysera vs Paypal?
|
|
Kommentaarid: 627 loe/lisa |
   |
9 :: |
6 :: |
517 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fisher
Kreisi kasutaja
|
12.01.2017 15:45:20
|
|
|
Kui Soomest inimesed mulle PayPal-i kaudu ülekandeid teevad, siis kas sinna rakendub ka mingi paypali tasu? Ning ütleme, et nad kannavad mu paypali kontole, siis kas saan sealt enda pangaarvele kanda? Olen seni lasknud pangaülekandeid teha ja pole paypali hingeeluga kursis.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
12.01.2017 19:16:33
|
|
|
Kus kohas saab Ebays cancel´tamist nõuda. Üks tegelane ostis mult jahuti Ebays ja nüüd teatas, et pole raha maksta. Kuskil on koht kus saab oksjonit tühistada ja uuesti re-listida, ilma et peaks ebayle maksma
|
|
Kommentaarid: 627 loe/lisa |
   |
9 :: |
6 :: |
517 |
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
13.01.2017 16:25:52
|
|
|
Kas on mingi võimalus raha tagasi saada kui on saadetud kui sõbrale, saaja ütleb, et raha pole laekunud, ise kahtlustan, et teeb seda meelega ja ma ei saa midagi teha kui sellisel viisil on saadetud. Summa ca 90€. Paypal ütles, et ei lähe arutamisele ja case closed. Saaja on saanud raha 100% kuna näitas veel infot tema kohta ja kõik klappis.
|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
5 :: |
301 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
13.01.2017 16:27:03
|
|
|
Niimoodi saates raha tagasi küsida ei saa jah. Miks üldse oli vaja raha "sõbrale" saata?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
13.01.2017 16:28:40
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Niimoodi saates raha tagasi küsida ei saa jah. Miks üldse oli vaja raha "sõbrale" saata? |
Ee minu esimene makse üldse läbi Paypali, ei süvenenud liialt ja valisin ühe viisi. Saajaks on muidu firma, registreeritud jne.
|
|
   |
301 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.01.2017 16:31:35
|
|
|
virx kirjutas: |
Niimoodi saates raha tagasi küsida ei saa jah. Miks üldse oli vaja raha "sõbrale" saata? |
Ee minu esimene makse üldse läbi Paypali, ei süvenenud liialt ja valisin ühe viisi. Saajaks on muidu firma, registreeritud jne. |
Kooliraha
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
13.01.2017 16:43:30
|
|
|
See tuleb vist jah koolituskulude rea peale kanda.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fisher
Kreisi kasutaja
|
13.01.2017 16:49:00
|
|
|
Fisher kirjutas: |
Kui Soomest inimesed mulle PayPal-i kaudu ülekandeid teevad, siis kas sinna rakendub ka mingi paypali tasu? Ning ütleme, et nad kannavad mu paypali kontole, siis kas saan sealt enda pangaarvele kanda? Olen seni lasknud pangaülekandeid teha ja pole paypali hingeeluga kursis. |
Ise küsin, ise vastan.
Saan aru, et kui eraisik kannab paypali raha mulle, soomest või ükskõik kust eurotsoonist, siis mingit lisatasu ülekandele ei lisandu. Ning ei tohiks olla probleeme paypal-ilt raha väljavõtuga, kui konto on paypaliga seotud.
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
13.01.2017 16:53:51
|
|
|
See tuleb vist jah koolituskulude rea peale kanda. |
Mis mõttes, kui ma kasutan nende teenust, peaks ikka mingi garantii olema, et raha kohale jõuab, ei saa olla, et vastutame ainult, kui maksad goods ja pool summast maha läheb, on ikka nahaalsus, nad saavad seda ju vaadata, kas saaja on saanud raha, et kes siin valetada üritab, mis kuradi suhtumine, et pole meie asi, eriti veel kui kannad ühekordse suurema summa firmale..
e: piisab sellestki, kui nad kinnitavad seda mulle ja saan juba saajaga edasi suhelda ja anda konkreetsed faktid..nad ei poe peitu ega ignoreeri, lihtsalt ei saanud on vastus..kuigi raha on maha läinud.
|
|
   |
301 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
13.01.2017 16:57:35
|
|
|
Ei no kui raha maha läks, siis ju teine osapool sai raha. Aga ega nad seal eriti suhelda ei taha jah, eriti kirja teel, telefoni teel pidavat isegi võimalik olema.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.01.2017 16:58:56
|
|
|
tsitaat: |
To send money to friends or family, log in to your PayPal account and click Send & Request at the top of the page. Select either Send to friends and family in the US or Send to friends and family internationally. Enter the email, mobile number or name of the person you're sending money to, and follow the instructions on the screen.
We'll send an email alerting them of the payment. When they log in to their PayPal account, they'll receive their money. If they don't have a PayPal account yet, they can sign up with the email address where they received notification of their payment.
|
Üldiselt 3 päeva ülekanne aega ei võta ja raha suht kohe arvel, õhku ka see ei kao
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
13.01.2017 17:35:35
|
|
|
Ma arvan, et see firma vaatab oma panga väljavõtet ja sinna võib tõesti raha laekumine aega võtta mõnikord nädala. Ma ei teagi kas automaatselt üldse kantakse raha pangaarvele kui läheb paypali peale. See firma peab ikka oma paypali kontot vaatama ja seal on see summa olemas. Sa poleks pidanud raha niisama kandma kui sõbrale. Sel juhul vist puudub jah ostja kaitse. Raha kandes kuhugi musta auku tuleb ikka seda kanda kui makstest mingit arvet. Selgitusse märgid näiteks arve numbri.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
13.01.2017 17:50:35
|
|
|
automaatselt ei lähe kanne firma Eesti pankade kontodele kui teed kande paypal to paypal ...saaja peab ise oma paypalilt oma panka raha kandma..seega las saaja kontrollib oma paypali kontot
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.01.2017 17:50:37
|
|
|
Tagasi ei saa võtta just turvakaalutlustel. Oti/Egoni jne nimelised leiaks endale kohe uue tuluallika
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
13.01.2017 18:22:04
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
virx kirjutas: |
Ee minu esimene makse üldse läbi Paypali, ei süvenenud liialt ja valisin ühe viisi. Saajaks on muidu firma, registreeritud jne. |
Kooliraha  |
Kooliraha jah. On kaks varianti, kas müüja on huiar või on sinu paypal kontoga seotud e-mail ja selle mis müüjale andsid erinevad vms. ning müüja ei suuda lihtsalt laekunud makset sinuga seostada. Kui seda nõudis müüja, et kannaksid nagu sõbrale, siis vägagi tõenäoliselt oled rahast ilma. Saada müüjale selle tehingu transaction ID, kui ta on aus ja tõesti ei suutnud laekumis sinuga siduda, siis selle järgi leiab ehk üles.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|