Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 634, 635, 636 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Spezz
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.12.2016 11:48:46 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:
Tahtsingi pigem kinnitust, et kas kindlasti toimib Eesti pangaga withdrawal. Siin teemas seda mitu korda soovitatud samas need kellel olnud probleeme pole enam vastanud. Teised samal ajal soovitavad erinevaid alternatiive nagu ei peakski see toimima.. näis kuda laheneb.

LHV'ga toimib kenasti.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 12.12.2016 13:51:26 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Dear xxx,

Thank you for contacting PayPal regarding withdrawal to bank account.

Mr. xxx, currently our customers in Estonia have two options of withdrawing funds: to US bank account or Visa card. Business PayPal accounts can also withdraw the funds to local bank. Therefore, I would highly recommend either adding Visa card or upgrading to Business account as an Individual/ Sole Trader.

I regret any inconvenience it may cause.

I hope that I could clarify and resolve this concern for you. In case you would need further assistance, please do not hesitate to contact us again.

Have a lovely day.

It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.

Yours sincerely,
Gabriela
PayPal

Vaatan, äkki siis tõesti vaja Business'iks konto muuta. Ei saa aru kuidas siis teised siin teevad? Kõigil Business kellel õnnestub?
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 12.12.2016 13:52:31 vasta tsitaadiga

Mul business konto jah.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 12.12.2016 14:15:32 vasta tsitaadiga

Ei ole sellest Business kontost kah kasu..

Eks kirjutan neile jälle..
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 12.12.2016 16:02:22 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
DVDRW, swedil parem kurss kui keskpangal icon_eek.gif
Swedi enda lehel 1.05400
Swedpanga konvert 1€ = 1.08726$ <--- sellele oled 1% vahetus tasu juba juurde liitnud?

Uurisin paypale lehte ja makstes ja paypali kontol raha vahetades erinevad kursid.

Payment conversion
(1 EUR = 1.03152 USD)

Balance conversion
(1 EUR = 1.04764 USD)

Tegin ka ühe testostu.

9.4 USD

Tahtsid võtta
SEB kaart - EUR 9.12
Exchange rate: EUR 1.00 = US $1.03

Lasin siis originaal valuutas maha.
Seb märgib praegu kursiks 1.05300
Kokku siis 8.93€ + 1,5% vahetustasu = 9.06€
Hetkel broneeringus, kui maha läheb siis raporteerin täpse summa.

Kõige soodsam oleks kanda selle topup vms. asjaga eurod paypali, vahetada dollariteks ja siis maksta.
Kulu sel juhul oleks 9.4/1.04764 = 8.97€

Kaardilt läks maha 8.9€

Tehing 07/12/2016 00:00 9.40 USD(8.77 EUR+1.5%) kaart

Kursiks tuli siis 1.056 koos vahetustasuga ja ilma 1.072

Selle järgi tundub nagu seb valuutahinnakirjas oleval ülekande müügihinnale oleks juba see 1.5% tasu sisse arvestatud.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
SiMka
HV kasutaja
SiMka

sõnum 14.12.2016 09:39:40 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Vaatan, äkki siis tõesti vaja Business'iks konto muuta. Ei saa aru kuidas siis teised siin teevad? Kõigil Business kellel õnnestub?

Mul pole business konto ja kohaliku panka tuleb ilusti..
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Charmed
HV vaatleja

sõnum 14.12.2016 19:10:36 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab, kui ma upgraden oma paypali konto buisness omaks, kas see suurendab autommatselt ka limiite mu kontol või jääb see totakas 2500 euro limiit ikka kehtima kuni nad suvatsevad mu dokumendid lõpuks üle vaadata?
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 14.12.2016 19:17:12 vasta tsitaadiga

nii suuri summasid paypaliga liigutada on masendavalt kulukas.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
Charmed
HV vaatleja

sõnum 15.12.2016 12:03:56 vasta tsitaadiga

edit: Taas paypali teemadel icon_lol.gif Sain oma konto uuesti limitlessiks tänu helistamisele aga nüüd on see mingil põhjusel arvutis vaadatuna selles vanas versioonis ja seal ei tunnista ka mu seotud pangakontot. Tahvlist sisse logides on ilusti uus kontovaade ja laseb raha ka panka välja kanda. Kuidas ma arvutis ka uue vaate tagasi saaks?
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 15.12.2016 16:29:52 vasta tsitaadiga

Kas paypali saab kuidagi USD dollareid ka kanda.. hetkel soovib koguaeg EURi kanda aga sooviks oma panga arvelt USD kanda läbi Trustly ?
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
green
HV veteran

sõnum 15.12.2016 18:14:46 vasta tsitaadiga

keegi siin saksa keelt mõistab?..nimelt ebays üks varuosa hetk tagasi müüdud tollele saksa jorsile ja 10 minutit hiljem tuli ostjalt sellise sisuga kiri...
Hallo Herr ******, leider muß ich Ihnen mitteilen, daß das T-Con-Modul defekt ist. Der fehler sieht folgendermaßen aus: anstatt Bild nur diverse Streifen längs und quer. Ich bin ein erfahrener Fernsehtechniker-Meister und habe das Modul unter Beachtung aller ESD-Vorsichtsmaßnamen sauber eingebaut, die Steckanschlüsse sind mehrfach kontrolliert worden, alles einwandfrei.Mit meinem alten Modul läuft das Gerät einwandfrei ca 10 Minuten lang, dann hat es einen thermischen Aussetzfehler (Kältespray... geht wieder). Mit Ihrem neuen Modul ist keinerlei Bild, nur Streifen zu erzielen. Daher bitte ich um Rückname und Rückerstattung des Preises. Wir können das gerne ohne Ebay abwickeln, wenn Sie mir sagen, wie. Mit freundlichen Grüßen: Rudolf Högner

google translate tõlgib kuidagist segaselt..ei saa pihta asjale.. icon_rolleyes.gif

Mnator
HV Guru

sõnum 15.12.2016 18:41:20 vasta tsitaadiga

green kirjutas:
keegi siin saksa keelt mõistab?..nimelt ebays üks varuosa hetk tagasi müüdud tollele saksa jorsile ja 10 minutit hiljem tuli ostjalt sellise sisuga kiri...
Hallo Herr ******, leider muß ich Ihnen mitteilen, daß das T-Con-Modul defekt ist. Der fehler sieht folgendermaßen aus: anstatt Bild nur diverse Streifen längs und quer. Ich bin ein erfahrener Fernsehtechniker-Meister und habe das Modul unter Beachtung aller ESD-Vorsichtsmaßnamen sauber eingebaut, die Steckanschlüsse sind mehrfach kontrolliert worden, alles einwandfrei.Mit meinem alten Modul läuft das Gerät einwandfrei ca 10 Minuten lang, dann hat es einen thermischen Aussetzfehler (Kältespray... geht wieder). Mit Ihrem neuen Modul ist keinerlei Bild, nur Streifen zu erzielen. Daher bitte ich um Rückname und Rückerstattung des Preises. Wir können das gerne ohne Ebay abwickeln, wenn Sie mir sagen, wie. Mit freundlichen Grüßen: Rudolf Högner

google translate tõlgib kuidagist segaselt..ei saa pihta asjale.. icon_rolleyes.gif
ei viitsi täit tõlget kirjutada aga oluline mõte on järgmine:
moodul on defektne, tema aparaat korras, seega raha tagasi ja valmis moodulit tagastama
võib ka ilma e-bayta aga pead talle selleks instruktsioonid saatma
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
green
HV veteran

sõnum 16.12.2016 10:42:54 vasta tsitaadiga

Sain siis ikka õigesti aru...kiri ei olnud mõeldud mulle vaid kellelegi teisele..juhtub...ja juba tuli ka vastus sakslaselt.. Hello!! Sorry so much, this is my mistake! Please ignore it! With best Regards: R. Högner icon_lol.gif
pois11
HV Guru

sõnum 16.12.2016 20:54:48 vasta tsitaadiga

Täna esimest korda tasusin arve paypalis kui 1€ eest sai 0,9... dollarit. Ehk 500USD ostu korral tuli üle 500€ maksta. täpselt numbreid ei viitsi vaadata.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 20.12.2016 23:32:57 vasta tsitaadiga

mul tuli täna venemaalt pakk hinnaga €83 ja postimajas ei küsitudki käibekat, pakk kätte ja järgmine
Kommentaarid: 627 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 6 :: 517
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 20.12.2016 23:41:10 vasta tsitaadiga

liiv, sa arvasid et leti ääres peab seda klaarima? Kui tahavad raha saada antakse enne teada.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 21.12.2016 11:57:28 vasta tsitaadiga

KillFrenzy, ma ei ole varem maksnud. kummaline ongi, et ma olen küllalt hiinast ja usast tellinud, nüüd venemaalt. kunagi ei ole raha küsitud. huvitav, mille järgi see käib? teoreetisliselt paki maksumuse järgi aga kui arvet kaasas pole siis mille järgi?
Kommentaarid: 627 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 6 :: 517
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.12.2016 12:02:46 vasta tsitaadiga

liiv kirjutas:
KillFrenzy, ma ei ole varem maksnud. kummaline ongi, et ma olen küllalt hiinast ja usast tellinud, nüüd venemaalt. kunagi ei ole raha küsitud. huvitav, mille järgi see käib? teoreetisliselt paki maksumuse järgi aga kui arvet kaasas pole siis mille järgi?

Küsivad sult arvet ja/või väljavõtet

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 22.12.2016 16:44:59 vasta tsitaadiga

liiv kirjutas:
KillFrenzy, ma ei ole varem maksnud. kummaline ongi, et ma olen küllalt hiinast ja usast tellinud, nüüd venemaalt. kunagi ei ole raha küsitud...

no see on valdkonnast "üks juhtum miljonist", "nagu päikesevarjutus" jmt icon_smile.gif . Tunne rõõmu, kuniks see jätkub. Vast 99% eestlastel on vastupidi. Võibolla peaksidki üleüldiselt ärile keskenduma (HV-s juba keskendud), kui elu märku annab, et selles liinis on keskmisest rohkem õnne...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 28.12.2016 07:25:31 vasta tsitaadiga

Paypali disain on muutunud. Kuidas/kuskohast ma leian selle koha, et saaksin mingit makset vaidlustada? Nimelt oli tarvis ühte äppi, millega äpp tahtis 1,99 kuus kasutuseks. Ok, see pole ju hullu, korraks oli vaja. Aga 2 päeva hiljem võttis see rakenduse haldaja mu krediitkaardilt ettemaksena terve aasta summa ära icon_eek.gif
Hea meelega vaidlustaks selle ja saadaks nad kuradile...

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 28.12.2016 13:30:38 vasta tsitaadiga

-KRANTS-, klikid tehingu/ülekande peal; avaneb detailsem info, sealt valid (allpool) "Report this as unauthorized"
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 28.12.2016 13:50:36 vasta tsitaadiga

liiv kirjutas:

Nad vist vaatavad röntgeniga ja kui tundub hinnaline asi olevat, siis läheb maksu alla.
Aga kui hind <20$ peal, siis on tihti õnne.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
KrikU
HV veteran
KrikU

sõnum 29.12.2016 19:02:04 vasta tsitaadiga

Sai siin 2013 aastal kirjutatud, et konto lukus ja avada ei saa. Nüüd seoses uue disainiga tuli SMS teavitamise variant ja saingi 5 aastat vana konto käima thumbs_up.gif
Igtatahes samas nüüd on kahju veits, et oma Swedi VISA krediitkaart sai kinni pandud sest endiselt tundub ainus viis Paypalist raha välja saada VISA krediitkaart icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 29.12.2016 19:05:55 vasta tsitaadiga

ei tea, mina sain oma mastercardi ja SEB-e pangakontoga igal juhul raha paypalist kätte.
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 29.12.2016 19:22:03 vasta tsitaadiga

KrikU kirjutas:
Sai siin 2013 aastal kirjutatud, et konto lukus ja avada ei saa. Nüüd seoses uue disainiga tuli SMS teavitamise variant ja saingi 5 aastat vana konto käima thumbs_up.gif
Igtatahes samas nüüd on kahju veits, et oma Swedi VISA krediitkaart sai kinni pandud sest endiselt tundub ainus viis Paypalist raha välja saada VISA krediitkaart icon_rolleyes.gif

Ei oleks see swedi VISA mittekinnipanemine aidanud. Mul oli ka swedis VISA.... ikka päris palju aastaid oli. Aga ükskord kui jälle aeguma hakkas ja tuli teade, et tule kontorisse uuele kaardile järgi, oli see automaagiliselt mastercard-ks muutunud. Mingit teavitust, et selline muudatus tehakse ei tulnud, samuti keegi ei küsinud kas tahan mastercard-i või visa.
Aga noh, swed on üldse suht ülbe ja pandumatu ja seda isegi laitmatu maksekäitumisega kuldkliendiga.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 634, 635, 636 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.