Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1580, 1581, 1582 ... 2333, 2334, 2335  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SndyBrdge
HV vaatleja
SndyBrdge

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.12.2016 19:38:44 vasta tsitaadiga

Digiboks IGMP snoopiguga switchi taga (TL-SG105E), mis omakorda on telia Inteno DG301 taga. Paar minutit live kanalid töötavad, aga siis jääb mingi koha peale seisma. salvestusi see ei mõjuta. ei esine ka kui digiboks on eraldi VLANis IPTV jaoks. on nii motorola vip1003 ja arris vip1113ga.

Milles probleem võiks olla?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 23.12.2016 21:13:10 vasta tsitaadiga

SndyBrdge kirjutas:
Digiboks IGMP snoopiguga switchi taga (TL-SG105E), mis omakorda on telia Inteno DG301 taga. Paar minutit live kanalid töötavad, aga siis jääb mingi koha peale seisma. salvestusi see ei mõjuta. ei esine ka kui digiboks on eraldi VLANis IPTV jaoks. on nii motorola vip1003 ja arris vip1113ga.

Switch valesti konfitud? icon_rolleyes.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SndyBrdge
HV vaatleja
SndyBrdge

sõnum 23.12.2016 22:08:22 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
SndyBrdge kirjutas:

Switch valesti konfitud? icon_rolleyes.gif

Mis saab valesti olla?

Report Message Supression ei muuda midagi
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Pailaps
HV Guru

sõnum 23.12.2016 22:15:21 vasta tsitaadiga

Etz, tegemist on üsnagi lihtsakoelise switchiga, mis ei saa ilmselgelt multicast liiklusega hakkama, kuna paketi header lõigatakse ära. Proovisin sama mudelit, tulemus identne. Salvestused/Filmiriiul/KordusTV vms käib muu augu kaudu.

Edit: lülita igmp snooping välja. Ilmselgelt ei suuda seade viimasega hakkama saada. Uuemates softides kasutuses IGMP proxy seega ei näe ma snooping optsioonil sügavat dubleerivat mõtet.

indrpo
HV Guru

sõnum 23.12.2016 23:17:51 vasta tsitaadiga

Pailaps, tahtsin enne sama öelda (igmp snooping disabled), mõtlesin, et loll olen.
Iptv nat koosluses ja lihtsate switchidega pole see snooping väga määrav kui sa ise võrgus 100% võrgu koormust ei rakenda.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
jkddp
HV veteran
jkddp

sõnum 24.12.2016 09:58:26 vasta tsitaadiga

miks selle kamina kanalil on leegi prõksumise asemele pandud muusika?
Kas ilma ei saa enam?

indrpo
HV Guru

sõnum 24.12.2016 10:09:57 vasta tsitaadiga

jkddp kirjutas:
miks selle kamina kanalil on leegi prõksumise asemele pandud muusika?
Kas ilma ei saa enam?

Heliriba on kanali seadete alt valitav, by default jõulumuusika, teine riba on krõpsumine.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 26.12.2016 20:23:11 vasta tsitaadiga

Nagu ma digi foorumist aru saan, siis Telial peaks Kanal 2 HD test striim olemas olema.
tagasi üles
Etsike
HV veteran
Etsike

sõnum 26.12.2016 21:22:18 vasta tsitaadiga

Motorola VIP 1903 digiboks ja probleem selline, et pandud meelespäid ei saa eemaldada. On selllele ka muud ravi kui digiboksi resettida? Eeldan, et see nupp on tagaküljel kuskil olemas. Siiani pole need meelespead veel nii üle visanud, et oleks purki torkima hakanud.

Edit: ise küsin, ise vastan. Tehaseseadete taastamise kaudu sain kõigist meelespeadest lahti, nende hulgas ka neist, mida säilitada oleksin soovinud.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 69
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 26.12.2016 21:56:58 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Nagu ma digi foorumist aru saan, siis Telial peaks Kanal 2 HD test striim olemas olema.

IP saad siis jaga siia ka

Pailaps
HV Guru

sõnum 26.12.2016 22:12:03 vasta tsitaadiga

ufo56, seda ei jagata hetkel avalikult võrgus.
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 26.12.2016 22:15:50 vasta tsitaadiga

Huvita , et mida striimi juures üldse testima peab? Et kas Kanal2 ikka edastab piisavalt kvaliteetset asja?
indrpo
HV Guru

sõnum 26.12.2016 22:25:40 vasta tsitaadiga

Striimide puhul on test üldiselt foorumi kasutaja mõistes pildi s*taks keeramine.
Pakkuja mõistes striimi koodri tööle panek, häälestus ja toimivuse test. Teisalt ootab striim aega mil hakkkab kehtima kanalitootja ja edastaja vaheline leping ja striimi võib väljastama hakata.
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 28.12.2016 14:32:06 vasta tsitaadiga

Kanal 2 pidigi ju aasta lõpuks HD peale minema. Nüüd aasta lõpp käes, ehk siis järgmise algul? thumbs_up.gif
Kui see päev käes, siis jätan oma lemmiklisti ETV1 HD, ETV2 HD, Tallinna TV HD ja Kanal2 HD. Sarju ja filme vaatan Netflixist, FOXPlay-st ja Filmiriiulist HD-na. Loodame, et Kanal 12 ka kiiresti HD peale läheb, siis saab võrku HDs vaadata. Kõik ülejäänud SD jura lendab listist välja. Pole minule seda udust TV3 vaja. icon_biggrin.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 28.12.2016 14:36:13 vasta tsitaadiga

No tv3-l ei jää midagi eriti üle, kui rahakotti ka lehvitada ja HD peale kolida.
Pakun, et see juhtub varem kui hiljem. Koduturu konkurents on suht karm siin Eestis, arvestades, et reklaamiraha eest võitlus on suuresti paari kanali vahel

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
kempi
HV veteran

sõnum 28.12.2016 15:33:20 vasta tsitaadiga

TV3 ja Priit Leito - väike google otsingu tulemus.

3. august 2010
tsitaat:
Kas Teie telekanalil (TV3) on plaani liikuda HD-telepildi suunas ja milline see ajagraafik on?

tsitaat:
HD-pildi edastus on selgelt kaugem perspektiiv, hetkel võib prognoosida et enne 5 aastat seda ei juhtu.

6 aastat möödas!
18. aprill 2016
tsitaat:

Ka TV3-l on HD-telepildi edastamine endiselt plaanis, kuid aeg ei ole veel selge - lähitulevikus seda ilmselt ei juhtu. TV3 tegevjuhi Priit Leito sõnul ei edasta telekanal HD-telepilti majanduslikel kaalutlustel.

tsitaat:

TV3 uue meedia juht Kristjan Silvet lisas, et osaliselt leidub TV3Play järelvaatamises HD-pildiga sisu ja seda lisatakse aina juurde. «Kuna aga üleminek ei sõltu ainuüksi TV3-st, vaid suuresti saateid tootvate produktsiooniettevõtete võimekusest, siis saame hetkel loota, et aasta jooksul õnnestub kogu uus sisu kätte saada HD-kvaliteediga ning edastada seda TV3Play vaatajatele,» rääkis ta.

29. oktoober 2016
tsitaat:
Suur osa TV3 sisust on juba praegu HD- formaadis vaadatav veebist, kuid telepildi kohta ei oska TV3 tegevjuht Priit Leito lubadust anda. «Kanalid tegelevad sellega. Nõudlus HD-le on suurem spordi osas ehk meie puhul räägime TV6st,» sõnas Leito. Ta lisas, et seriaalide ja uudiste vaatamisel pole efekt ega ka vaataja nõudlus kuigi suur.

Allikad:
http://tehnika.postimees.ee/295101/tv3-enne-viit-aastat-seda-ei-juhtu?_ga=1.109603717.1463315222.1463558002
http://tarbija24.postimees.ee/3657639/hd-telepilti-niipea-oodata-ei-ole?_ga=1.145908788.1463315222.1463558002
http://tarbija24.postimees.ee/3888295/telekanalid-liiguvad-vaikselt-kuid-sihikindlalt-hd-pildi-poole?_ga=1.142754741.1463315222.1463558002

Isiklikult meeldib mulle kõige rohkem viimane tsitaat "Ta lisas, et seriaalide ja uudiste vaatamisel pole efekt ega ka vaataja nõudlus kuigi suur." See on umbes sama "karm" ütlus, kus üks suurema masti härra köhis, et Eesti inimene ei taha Kiiret Internetti tarbida - tere viimane miil ja kiire mobiilne internet nuditud mahtudega (superauto anti kätte, aga kütust on 100m läbimiseks).

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 28.12.2016 15:37:39 vasta tsitaadiga

ot:
Priit Leitol vist punkt lepingus, et peale tv3 ja tv6 midagi muud vaadata ei tohi, sp ka vahet pole, mis kvaliteedis asi tuleb

tagasi üles
can860
HV vaatleja

sõnum 28.12.2016 16:17:48 vasta tsitaadiga

Kas minutv telekas tarbimine toimib ainult Arrisega või sobib siiski ka Motorola?

natuke emotsiooni kah icon_smile.gif
arvutis kasutamine eeldab endiselt Flashi, no t*** küll, kiviajas elame või??!
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 28.12.2016 17:07:55 vasta tsitaadiga

can860 kirjutas:
Kas minutv telekas tarbimine toimib ainult Arrisega või sobib siiski ka Motorola?

natuke emotsiooni kah icon_smile.gif
arvutis kasutamine eeldab endiselt Flashi, no t*** küll, kiviajas elame või??!

Ainult Arrise, supported nutiseadmete ja arvuti pärusmaa.

Emotsioonist võib aru saada aga olgu mis ta on, arvutis on see siiski nähtav, olgu siis flash või mitte. Sai muidugi arendusjärgus juba paremaid lahendusi soovitatud kui sel hetkel jäädi ikka flashi juurde, tulevikuplaan oli justkui hiljem seda muuta kui vaja. Ehk armjan selgitab tagamaid kui tal hetk selleks leidub.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 28.12.2016 20:03:08 vasta tsitaadiga

Kuna üldteemat pole, siis haakub ka siia
http://arileht.delfi.ee/news/uudised/rootsi-meedia-tv3-omanikfirma-puuab-telekanalitest-lahti-saada?id=76745266
tsitaat:

Resumé allikate kohaselt ringleb MTG vabalevikanalite müügiprospekt turgudel juba kevadest. Prospekt sisaldab allikate teatel kõiki kolme Skandinaavia TV-kanalit: TV3, TV6 ja TV10, kuid mitte tasulisi kanaleid ega Viaplayd. Samuti olevat müügis Baltimaade vabalevikanalid ja MTG äritegevus Bulgaarias.

Jäävadki arvatavasti müüma neid.
Samas kuna "väidetavalt" müügis, siis sinna vaevalt raha sisse pumbatakse. Nii et enne uue omaniku tulekut võib HD-st vaid und näha

tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 29.12.2016 11:23:54 vasta tsitaadiga

Seniks kuni HD-st võib und näha mina seda kanalit enam ei vaata. Kui raha pole, et saateid edastada siis pangu üldes TV3 ja TV6 kinni. thumbs_down.gif
Alkohooli reklaam keelatakse varsti ära, siis TV3 juht ütles, et lähevad pankrotti nii kui nii icon_biggrin.gif
tagasi üles
kempi
HV veteran

sõnum 29.12.2016 13:12:34 vasta tsitaadiga

Juhul, kui Kanal 2 HD turule toob, siis TV3 HD mitte turule toomine võib veidi kätte maksta küll.
Ise oleme üldjuhul õhtul telekast lasknud TV3 uudiseid. Reklaamide aja suhtes on see ikkagi "prime time".

Kui nüüd Kanal 2 peaks ennast HD peale sebima, siis ma arvan, et edaspidi jooksutab telekas seda kanalit. Uudised on laias laastus tegelikult samad, seega ma olen nõus eelistust muutma puhtalt HD pärast... Ja ma arvan, et ma ei ole ainus, kes nii mõtleb.

Huvitav nüanss on ka aga kanalite asetuse suhtes. Näiteks mul vanematel on harjumus kanalit 1 vaadata - ETV SD. Kui külas käin, siis alati kriibib silma, et miks te HD versiooni sellest ei vaata - kumb pilt on parem SD või HD? Puhtalt harjumusest vaadatakse SD, kuigi HD on ka nende jaoks parema pildiga.
Laias laastus tuleks HD võimalusel seda juba teenuspakkuja poolt peale suruda (kui ühendus võimaldab).

JazZ
HV kasutaja

sõnum 29.12.2016 13:41:30 vasta tsitaadiga

kempi kirjutas:
Uudised on laias laastus tegelikult samad, seega ma olen nõus eelistust muutma puhtalt HD pärast... Ja ma arvan, et ma ei ole ainus, kes nii mõtleb.

Sa ei ole ainuke. Ma vaatan juba pikemat aega ETV uudiseid just selle pärast. Samas Kanal 2 uudiseid ma ilmselt HD pärast vaatama ei hakka, kohe üldse ei istu nende uudiste formaat. Seega minu (pere) on TV3 juba kaotanud.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 29.12.2016 13:46:17 vasta tsitaadiga

No hetkel on nii, et tv3 ja kanal2 näitavad 4 uudist tunni aja jooksul, ülejäänud aja tuleb muu bs.
Etv näitab ainukesena uudiseid mis on uudised.

tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 29.12.2016 14:12:58 vasta tsitaadiga

Mina vaatan ka ETV uudiseid. AK on kahjuks üks vähestest saadetest mis veel SD-s (upscale SD saade on ikkagi parem kvaliteet kui TV3-el), aga jägmise aasta algul peaks AK kolima uude uudiste majja, siis tulevad ka ETV uudised päris HD-s. thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1580, 1581, 1582 ... 2333, 2334, 2335  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.