Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 875, 876, 877 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DamienDK
HV kasutaja

sõnum 13.12.2016 23:54:49 vasta tsitaadiga

Keegi asjaga rohkem kursis inimene võiks nüüd mainida, kui palju mängu arendamine ning selle jaoks serverite tööshoidimine tegelikult maksab. icon_smile.gif Ma arvan, et see ei ole väike summa.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 13.12.2016 23:59:38 vasta tsitaadiga

ah ei maksa see midagi võrreldes sellega mis mäng sisse toob. 4 aastat tagasi oli neil endal tehtud dok.film WG kuidas seda mängu tehti jne, siis sellel aastal tõi mäng sisse 200 miljonit dollarit
varematel aastatel nad tegid videosid kus noored arendajad rääkisid mängust, siis need tüübid oli väga kehvalt riides jne. arvatavasti need progajad ja 3d disainerid ei saanud mingit palka - odav tööjõud.
Wargaming lüpsab kõiki.

viimati muutis vipu 14.12.2016 00:09:18, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 14.12.2016 00:04:58 vasta tsitaadiga

viput jubedalt häirib kui keegi teenib. Vipu ära osta omale uut autot sest nad teenivad ropult. Ja ära osta korterit ega maja sest nood arendajad teenivad ka ropult. Selle asemel et siin hädaldada selle yle kui palju keegi teenib, mine ja teeni ise kah. Ja siis märkad et sa saad omale osta asju, isegi kui sul neid vaja pole ehk icon_rolleyes.gif ja jääb isegi yle kah icon_razz.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 14.12.2016 00:08:34 vasta tsitaadiga

vambola, mind see ei häiri kui palju keegi teenib, mind häirivad lollid kes annavad raha niisama ära. need premmikad ei ole oma raha väärt, see mäng ei ole seda raha ammu enam väärt, aga kuna sa ise üritad ISEendale tõestada nagu rahaga võidab mänge, eks sellele ideele on raske vastu vaielda.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 14.12.2016 00:13:32 vasta tsitaadiga

lol. Ma ei ole vambola, esiteks, see on mu vend. Teiseks ma nüüd blokeerin su ära sest see on ikka täesti nats yle piiri läind. Ma olen piisavalt vana, et ise otsuseid teha, mulle pole seda loengut vaja. Ytleme nii, et sutsu vana selle jaoks et sellist irinat taluda icon_lol.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 14.12.2016 00:18:31 vasta tsitaadiga

Blokeeri kui tahad. See ei muuda elus mitte kui midagi.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 14.12.2016 00:35:10 vasta tsitaadiga

15 euri pole mingi raha, mida taga nutta, get over it.
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 14.12.2016 00:42:12 vasta tsitaadiga

Krt kr6ll, vaja siis vipu raha raisata
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 14.12.2016 00:45:49 vasta tsitaadiga

vipu mängib kogu aeg nonstop ja pappi pole. Tee sellisele selgeks et kui käid tööl siis sa võid vabalt omale asju osta icon_razz.gif

Ma annan pidevalt kymnekate kaupa raha heategevuseks. Ei nuta taga. Kuigi kui ma poleks seda teind saaks ma omale selle annetatud raha eest ehk auto osta icon_lol.gif
tagasi üles
kalm
HV vaatleja

sõnum 14.12.2016 11:46:51 vasta tsitaadiga

Vipu went full retard
erick
HV Guru
erick

sõnum 14.12.2016 11:50:21 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
aga mäng on ammu 2-3 aasta arengus nö riiulis seisnud. aga raha tuleb hästi sisse. aga milleks arendada kui niisama rahavool on korralik? rahaga võid perega minna reisile või osta lastele unistuste lelu vms. milleks anda raha mingitele vene pedekatele? jumal teab keda need venelased sponsivad, vabalt ukraina või süüria sõda.

Just viimase aasta jooksul on tulnud väga palju positiivseid muudatusi - korralik UI overhaul (damage done, blocked, assisted), minimapi täiendused, paremad filtrid garaažis, DX11 klient mis ma arvan muutis paljude mängijate mängukogemuse oluliselt kvaliteetsemaks, kolm uut tankipuud (Jaapani heavyd, Tšehhid ja nüüd Rootsi puu). Ma isegi julgeks väita, et 2016 oli absoluutselt parim aasta World of Tanksi arengu seisukohalt. Üks väike miinus on, et Ranked Team Battle'id ära kaotati, aga eks Faceit võttis selle niši üle.

DamienDK kirjutas:
Keegi asjaga rohkem kursis inimene võiks nüüd mainida, kui palju mängu arendamine ning selle jaoks serverite tööshoidimine tegelikult maksab. Ma arvan, et see ei ole väike summa.

2015 nad teenisid käivet $446M. Pakun, et sellest paremal juhul umbes pool on puhaskasum. Tuleb arvesse võtta, et kuigi WoTi arendamine on suhteliselt odav tänu asukohale Valgevenes ja sealsele elatusstandardile, siis turundamine ei ole enam odav. WG peab üleval suuri osakondi iga serveri jaoks, mis tegelevad communityga, pakuvad tech supporti, promovad mängu ja korraldavad üritusi. Tõenäoliselt mingi suvaline foorumi community coordinator Pariisis saab mitu korda rohkem palka kui keskmine WG progeja Minskis. WG-l on üle terve maailma 15 kontorit.

Lisaks nad kasutavad WoTist teenitud raha ka teiste projektide arendamiseks/subsideerimiseks - WoW, WoT Blitz, ja siis need igasugused strateegiamängud, mida WG välja laseb.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.12.2016 12:07:31 vasta tsitaadiga

Teenivad siis teenivad. Ja tänu sellele ongi olemas. Kui ei teeniks, siis tõenäoliselt ei oleks ka.

Päris paljud ettevõtted teenivad inimeste pealt - kas neid peaks ka sama kirglikult vihkama? Lähed perega reisile, teenib reisikorralda ja sihtriik. Ostad lastele unistuste lelu - teenib selle tootja. Päris keeruline on niimoodi elada. icon_smile.gif

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 14.12.2016 12:13:37 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Just viimase aasta jooksul on tulnud väga palju positiivseid muudatusi - korralik UI overhaul (damage done, blocked, assisted), minimapi täiendused, paremad filtrid garaažis, DX11 klient mis ma arvan muutis paljude mängijate mängukogemuse oluliselt kvaliteetsemaks, kolm uut tankipuud (Jaapani heavyd, Tšehhid ja nüüd Rootsi puu). Ma isegi julgeks väita, et 2016 oli absoluutselt parim aasta World of Tanksi arengu seisukohalt. Üks väike miinus on, et Ranked Team Battle'id ära kaotati, aga eks Faceit võttis selle niši üle.

Need olid kõik ammu mängijate endi poolt modidena valmis kirjutatud. Tsehhi ja rootsi puu on kopi paste puud, ainult 3d mudel on teine. DX11 võtsid nad lõpuks oma koleda koodi kätte ja parandasid ära. Ma küll, ei usu et seal suurt rassimist oli.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 14.12.2016 12:32:14 vasta tsitaadiga

vipu, sul oli mod olemas, mis näitas assisted damaget?? Kustotsast on Tšehhi puu ja Rootsi puu sarnased? Üks lõppeb ju 3 mediumiga ja teine 3 heavy tankiga, millel on väga erinevad mängustiilid! Lisaks on rootslastel ka TD puu, mis tšehhidel puudus hoopis.

Iga kord kui sa midagi kirjutad siia, mul hakkab pea valutama sellest, kui mööda su arusaamad on sellest mängust ja maailmast laiemalt.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 14.12.2016 12:41:14 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
vipu, sul oli mod olemas, mis näitas assisted damaget?? Kustotsast on Tšehhi puu ja Rootsi puu sarnased? Üks lõppeb ju 3 mediumiga ja teine 3 heavy tankiga, millel on väga erinevad mängustiilid!

Iga kord kui sa midagi kirjutad siia, mul hakkab pea valutama sellest, kui mööda su arusaamad on sellest mängust ja maailmast laiemalt.

Ju sa ei tea midagi programmeerimisest ega sellest kuidas kopeeritakse 3D mudeleid ja kuidas neile antakse väärtuseid. Ju on keeruline mõista kuidas mänge progetakse ja siis tulebki rääkida kuidas üks on medium tank ja teine ei ole ja kukkuda teismelise moodi ahhetama kuidas teised sinu geniaalsust ikka ära ei taba. Muide see ei oma mängu loomisel mingit erilist teemat, sest mängijad ise tekitavad 3D kujundite kasutamisel neile elu.
Selle mängu progemine ei ole mingi teema kus 100 progejat palehigist progevad ja 100 kunstnikku tanke joonistavad icon_lol.gif Hea kui seal on 4 progejat ja 5-6 3d joonistajat, kes joonistavad tanke ja kaarte ehk siis mingi map editoriga songivad. Kui neil on mitu mängu lisaks arendamisel, siis kõikide muudatuste mängu toomine võtab kvartaleid aega. Sest ärikasumine nimel ei olda valmis rohkem mängu panusatama kuna raha tuleb niigi sisse. Vahest tasuks silmad lahti teha ja arusaada kuidas sinu rahakotiga manipuleeritakse. thumbs_up.gif
tagasi üles
fellanor
HV kasutaja

sõnum 14.12.2016 13:45:34 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
base xp oli 1059. Ehk see ongi suts vähe, et paremat kui 2 saada, aga no ikkagi icon_smile.gif

no ma olin top tier aga siiski tundus vähe. Aga vahet pole, seal ma lihtsalt huvi pärast mängin seal RU servus. Aga jah, ping on mul seal oluliselt parem kui EU -s icon_rolleyes.gif

Ütleme nt, et 1059 xpiga oleksid EU-s top 97% sees, aga RU-s 92%.

Kui nii kõrge baasexpiga ainult 2. klassi saad, siis tähendab just vastupidist - tase on väga ebaühtlane. Proportsionaalselt palju rohkem on tomateid, kes teevad väga halba tulemust, seega on keskmisel mängijal palju lihtsam saada mängus hea tulemus. XPi jagatakse ju ikka sama mudeli järgi ja laias laastus sama palju välja. Mängijate absoluutarvust ei sõltu selles kontekstis suurt sittagi.

Samas suur mängijate koguarv soosib tomatite mängus hoidmist. Mida rohkem on tomateid, seda lihtsam on tomatil aeg-ajalt suurt edutunnet nautida, sattudes väljakule 29 teise tomatiga.

edit: Teema võib olla ka selles, et sõidad Prem tankiga, mida keskmine tomat ei osta. Kui keegi oskaks välja tuua statistika, kui palju on isiklik tase (wn8 vms) prem tankide omamisega serveri kaupa korrelatsioonis, saaks konkreetsema järelduse teha.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
HunabKu
HV kasutaja
HunabKu

sõnum 14.12.2016 14:02:59 vasta tsitaadiga

Kõik sõbrad võivad lisada eu-s: slava_kasi
Hetkel olen Tier 6-7 rindel icon_smile.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 15.12.2016 11:36:43 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
erick kirjutas:
vipu, sul oli mod olemas, mis näitas assisted damaget?? Kustotsast on Tšehhi puu ja Rootsi puu sarnased? Üks lõppeb ju 3 mediumiga ja teine 3 heavy tankiga, millel on väga erinevad mängustiilid!

Ju sa ei tea midagi programmeerimisest ega sellest kuidas kopeeritakse 3D mudeleid ja kuidas neile antakse väärtuseid. Ju on keeruline mõista kuidas mänge progetakse ja siis tulebki rääkida kuidas üks on medium tank ja teine ei ole ja kukkuda teismelise moodi ahhetama kuidas teised sinu geniaalsust ikka ära ei taba. Muide see ei oma mängu loomisel mingit erilist teemat, sest mängijad ise tekitavad 3D kujundite kasutamisel neile elu.
Selle mängu progemine ei ole mingi teema kus 100 progejat palehigist progevad ja 100 kunstnikku tanke joonistavad icon_lol.gif Hea kui seal on 4 progejat ja 5-6 3d joonistajat, kes joonistavad tanke ja kaarte ehk siis mingi map editoriga songivad. Kui neil on mitu mängu lisaks arendamisel, siis kõikide muudatuste mängu toomine võtab kvartaleid aega. Sest ärikasumine nimel ei olda valmis rohkem mängu panusatama kuna raha tuleb niigi sisse. Vahest tasuks silmad lahti teha ja arusaada kuidas sinu rahakotiga manipuleeritakse. thumbs_up.gif

Ma olen mõnikord mõelnud, et kui sa ridagi ei kirjutaks, siis sa jätaks päris normaalse mulje.

Ma töötan ITs ja olen läbinud 3D modelleerimise baaskursuse. Kõik, mida sa räägid, on selgelt vale.

WG-l on üle 4000 töötaja ja ma oleksin väga üllatunud, kui arendusmeeskonnas oleks alla 400 inimese ja graafikute osakonnas alla 100. World of Tanks on praeguseks hetkeks nii suur, et ainuüksi testijaid peab neil olema 200+. Enne igat patchi tuleb teha regressioonitest ca 40 kaardile ja 400 tankile, lisaks veel kontrollida mängumehhaanikate toimimist.

Muide, sellise kvaliteediga 3D mudeleid nagu WoT pakub HD kvali juures, teeb üks väga kogenud 3D modelleerija ca 2+ kuud. Mingi paar nädalat vähemalt tehakse sellele tekstuure. Sinna siis läheb veel juurde aeg, kui keegi rig'ib selle, ehk lisab võimalikud animatsioonid. Siis keegi neljas teeb selle asja hitboxid valmis ja määrab soomuse väärtused. Kogu protsess võtab vabalt üle 3 kuu, lihtsalt ühe tanki jaoks. Siis peab neid ka testima ja balansseerima. Loomulikult saab neid tanke teha paralleelselt, aga väike arvutus juba näitab, et nt Tšehhi puu kallal töötas vähemalt 50 kunstnikku/animaatorit 4-5 kuud. Lisad mänguprogrammeerijad, QA, projektijuhid jne, tuleb juba päris arvestatav hulk inimesi.
tagasi üles
8fly8
HV vaatleja
8fly8

sõnum 15.12.2016 12:38:59 vasta tsitaadiga

Nii, mul tekkis küsimus, et mis teeb T-44-100 nii väärtuslikuks võrreldes teiste T8 meedium premmikatega?

45€ on ikkagi üsna palju välja köhida sellise keskpärase (parameetrite järgi) tanki kohta ...
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 15.12.2016 12:39:53 vasta tsitaadiga

8fly8, mitte miski.
tagasi üles
8fly8
HV vaatleja
8fly8

sõnum 15.12.2016 13:05:07 vasta tsitaadiga

Nojah, ilmselgelt kollektsionääride masin...
tagasi üles
Kremka
Kreisi kasutaja
Kremka

sõnum 15.12.2016 14:11:03 vasta tsitaadiga

Mida tähendavad need märgid ? Eila nägin mingit eestlast ka, kasutaja p6kk. Arvasin, et clan logo, aga tundub, et mitte.

Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 15.12.2016 15:07:49 vasta tsitaadiga

Kremka kirjutas:
Mida tähendavad need märgid ? Eila nägin mingit eestlast ka, kasutaja p6kk. Arvasin, et clan logo, aga tundub, et mitte.

p6kk on vipu. Aga ta läks siin natukeseks puhkama peale eilseid ägedavõitu sõnavõtte.

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 15.12.2016 15:34:28 vasta tsitaadiga

see SU 122-44 in nüüd HD ja näeb ägedam välja kui varem. Tundub ka, et madalama tieri masinatel on seda eest läbistada veelgi keerulisem kui varem thumbs_up.gif
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 15.12.2016 18:04:47 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Kremka kirjutas:

p6kk on vipu. Aga ta läks siin natukeseks puhkama peale eilseid ägedavõitu sõnavõtte.

Olen ka p6kk kasutajaga ühes pelas hullanud , kui mäletan õigesti icon_smile.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 875, 876, 877 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.