Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 874, 875, 876 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 13.12.2016 18:59:34 vasta tsitaadiga

Mul lapselaps ühekuune praegu, aga 5 aastapärast tuleb lahingusse icon_lol.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 13.12.2016 19:00:47 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
chatwalker, keera tal chat maha?

Muidu põhimõtteliselt ma ei kiida heaks seda, et sa oma lapsele seda mängida annad. Tegu on siiski tiimimänguga ju, sinu valikute tõttu 14 inimest kannatab. Kuidas sulle meeldiks kui sul töö juures tuleks hakata koosolekut läbi viima 7-aastasega, või kui lõbu pärast jahil käid, leppida sellega, et ühe kaheraudse taga on 7-aastane? Nii väikestele lastele olgu ikkagi single player mängud või Minecraft, World of Tanks on küpsemale vanusele mõeldud.

Muidu kui poisile meeldivad tankimängud, siis Battle City't saab mängida üksi ja Armored Warfare's on single player mission mode bottide vastu.

Need põhjendused on küll pisut vildakad icon_rolleyes.gif . Kas sellele pole mõelnud, et kõik ei oma elule/arvutimängule samu vaateid nagu Sina? WoTi PEGI reiting on 7 -mäng vähemalt seitsmeaastastele. Oma lastele võid sa mängimise keelata, teiste omadele sul sõnaõigust pole. Samuti ei kehtesta WoT mängijatele kriteeriume, ega tee IQ testi registreerimiseks icon_biggrin.gif Teiseks - vaevalt sa oma WN-i ainult teiste uunicumide pealt korjad (ma ei kahtle selles, et sa ei suudaks).

Ja seda tead sa ju isegi, et tiimimängu jaoks on teised lahingud, mitte "random battle".

erick
HV Guru
erick

sõnum 13.12.2016 19:13:49 vasta tsitaadiga

Sellele vaatele pole mõtet vastu targutada, see kõik on ammu läbitud teema juba CSis, LoLis, Dota 2s ja ega WoT neist erinev ei ole, lihtsalt keskmine vanus on veel kõrgem.

Kui on tegemist competitive multiplayer mänguga, vanemale eagrupile, siis ükski mõistlik vanem ei saada oma last sinna solgi sisse mängima. 12+ on juba teine tera.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.12.2016 19:18:26 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Sellele vaatele pole mõtet vastu targutada, see kõik on ammu läbitud teema juba CSis, LoLis, Dota 2s ja ega WoT neist erinev ei ole, lihtsalt keskmine vanus on veel kõrgem.

Kui on tegemist competitive multiplayer mänguga, vanemale eagrupile, siis ükski mõistlik vanem ei saada oma last sinna solgi sisse mängima. 12+ on juba teine tera.

Mitu last Sul on, et tead täpselt, mis on teiste inimeste lastele hea? icon_smile.gif

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
fellanor
HV kasutaja

sõnum 13.12.2016 19:49:32 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
erick kirjutas:

Mitu last Sul on, et tead täpselt, mis on teiste inimeste lastele hea? icon_smile.gif

Laste arve teeb spetsialistiks ainult Tallinna linnavalitsuses.

Kas mul on õigus ja alus öelda, et narkootikumid on pahad, kuigi ma ise ei tarbi neid?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 13.12.2016 20:50:08 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Kui on tegemist competitive multiplayer mänguga, bla bla bla.

Kus kohast leiad sõna "competitive" ?

WoT kodulehel üldine kirjeldus, esimene lause: World of Tanks is a team-based massively multiplayer online action game dedicated to armoured warfare. Competitive ei kajastu seal kuskil. Kui sinu jaoks on, siis palun väga - teiste jaoks ei pea ilmtingimata olema. "Competitive" jaoks on muud lahinguliigid - suvaline tegelane võib randomis teha mida hing ihaldab ( no omasid ei tohiks lasta jms.) rikkudes sellega sinu mitte wg kehtestatud reegleid.

jofentroll
HV vaatleja
jofentroll

sõnum 13.12.2016 21:15:32 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Oh hentaierik va suslik...mitu lehekülge suutsid enam-vähem normaalset kraami siia postitada ja nüüd jälle rikkusid asja ära. Mõtlesin, et sind on juba terveks ravitud- aga ei. Ära suru oma fantaasiaid peale. See väsitab.
World Of Tanks on free to play MMOG ja kogu lugu. Ürita olla nüüd.

erick
HV Guru
erick

sõnum 13.12.2016 21:21:18 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
erick kirjutas:

Oled kuulnud, kuidas räägitakse CS:GOs, saadad oma seitsmeaastase sinna? WoT pole palju parem, kui lugeda ei oska, siis see aitab muidugi.
tagasi üles
DamienDK
HV kasutaja

sõnum 13.12.2016 21:26:47 vasta tsitaadiga

Mingit imelikku jama ajate siin jälle.

Kui keegi laseb oma lapsel kuni tier6 lahinguid teha, siis sellest on ju täielikult savi. WOT on ikka uskumatult sõbralik mäng. Võrreldes DOTA või LoL'iga on teiste sõimamist tohutult palju vähem. Võibolla tõesti t10 lahingutes on olukord teine, aga me räägime siin ikkagi low tier lahingutest.

Samuti, kui palju 7 aastane suudab üldse chatist solvanguid välja lugeda?

low tier lahingutes on absull pohhui sellest, kui mõni tomati moodi mängib.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
jofentroll
HV vaatleja
jofentroll

sõnum 13.12.2016 21:30:47 vasta tsitaadiga

DamienDK kirjutas:
Mingit imelikku jama ajate siin jälle.

Kui keegi laseb oma lapsel kuni tier6 lahinguid teha, siis sellest on ju täielikult savi. WOT on ikka uskumatult sõbralik mäng. Võrreldes DOTA või LoL'iga on teiste sõimamist tohutult palju vähem. Võibolla tõesti t10 lahingutes on olukord teine, aga me räägime siin ikkagi low tier lahingutest.

Samuti, kui palju 7 aastane suudab üldse chatist solvanguid välja lugeda?

low tier lahingutes on absull pohhui sellest, kui mõni tomati moodi mängib.

100% Nõus- eerik ajab oma tavajama lihtsalt.

erick
HV Guru
erick

sõnum 13.12.2016 21:36:02 vasta tsitaadiga

Meh, low tieri osas ma isegi olen okei sellega, kui kellegi laps mängib Tier 1-3 icon_biggrin.gif Alates T6 enam niiväga näha ei tahaks.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 13.12.2016 21:46:50 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Meh, low tieri osas ma isegi olen okei sellega, kui kellegi laps mängib Tier 1-3 icon_biggrin.gif Alates T6 enam niiväga näha ei tahaks.

Võtame siis konsiiliumis vastu otsuse, et lapsed mängigu tier 1-3 icon_smile.gif

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.12.2016 22:13:30 vasta tsitaadiga

Mulle tundub et te ajate siin asja yle võlli. Selles mängus ei teeni isegi tipud rohkem kui keskmine koristaja. Mis seal vahet on mis su wn8 on, ah icon_rolleyes.gif

kui erick paneks 10% sellest energiast kusagile, kus sellest ka mingit muud tolku oleks kui wn8 upitamine, oleks meil siin eestis jälle yks skype sugune idu juures icon_lol.gif

edit: Kusjuures RU servus tundub ikka tase, tundub nii vähemalt, oluliselt kõrgem olema. Tegin just crom B -ga sellise mängu ja ainult 2 klass selle eest icon_confused.gif
2k dämmi ja 4 killi

Победа!
Бой: Хайвей
Техника: Cromwell B
Получено опыта: 3 655 (x2 за первую победу в день)
Получено кредитов: 52 770
Достижения в бою: «Стрелок», Знак классности «2 степень»
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 13.12.2016 22:35:17 vasta tsitaadiga

kr6ll, no sõltub ju keda sa lasid seal kah. Kui 4 IS-3 Crom B'ga sirakile tõmbad siis selle eest saab kõvasti rohkem XP kui 4 õnnetu tier 4-5 killimise eest. icon_rolleyes.gif
erick
HV Guru
erick

sõnum 13.12.2016 22:38:53 vasta tsitaadiga

kr6ll, no postita ikka replay või base XP vähemalt, selle järgi kohe näha.

Aga muidu pmst on õige, RU serveris on ca 3,5x rohkem mängijaid kui EU serveris ja mida rohkem inimesi millegagi tegeleb, seda kõrgemad on tipud ja ka keskmine tase.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.12.2016 22:55:04 vasta tsitaadiga

base xp oli 1059. Ehk see ongi suts vähe, et paremat kui 2 saada, aga no ikkagi icon_smile.gif

no ma olin top tier aga siiski tundus vähe. Aga vahet pole, seal ma lihtsalt huvi pärast mängin seal RU servus. Aga jah, ping on mul seal oluliselt parem kui EU -s icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 13.12.2016 23:02:47 vasta tsitaadiga

kui venelaste striime vaadata siis nad kõik lasevad seal ainult kulda, mingit mõtet pole sellistega koos mängida.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.12.2016 23:12:17 vasta tsitaadiga

ei tea, pole erilisi kogemusi, eriti kõrgel. Konto eile tehtud. Ma ise kulda ei lase yldse sest pole lihtsalt pappi icon_biggrin.gif
Hetkel ostan siin jupp haaval crommile varustust. Õnneks on seal 50% ale ja viimane vidin on osta veel siis saab hakata raha kõrvale panema icon_razz.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 13.12.2016 23:18:16 vasta tsitaadiga

küll sa ikka viitsid raha kulutada mingile jamale icon_eek.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.12.2016 23:23:33 vasta tsitaadiga

15 euri pole ju palju. Ja pealegi hakkas mul puhkus ja tööl läheb hästi. Miks ma ei võiks seda tähistada ah icon_razz.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 13.12.2016 23:29:16 vasta tsitaadiga

ole nüüd, see mäng kasutab ameerika ärimudelit. kuluta mängu arendamisele võimalikult vähe raha kui rahvas niigi mängule raha kulutab. nüüd nad on arusaanud, et uued ja uued premmikad toovad palju raha sisse, isegi siis toob raha sisse kui tank värvida mustaks. aga mäng on ammu 2-3 aasta arengus nö riiulis seisnud. aga raha tuleb hästi sisse. aga milleks arendada kui niisama rahavool on korralik? rahaga võid perega minna reisile või osta lastele unistuste lelu vms. milleks anda raha mingitele vene pedekatele? jumal teab keda need venelased sponsivad, vabalt ukraina või süüria sõda.

ameerika ärimudel = ära muuda ärimudelit kuni see toob raha sisse. kui rahavool on otsas siis otsusta kas parandad mudelit või lõpetad selle ärivaldkonna.

viimati muutis vipu 13.12.2016 23:33:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.12.2016 23:33:23 vasta tsitaadiga

vipu ära siis mängi kui sulle see ei meeldi. Mis sa vingud. Tee seda mida tahad, sa ei pea ju seda mängima kui sulle tundub et kõik on halb. icon_rolleyes.gif

lapsel on mul kõik olemas mis tal vaja on. Ära vipu hakka siin seletama krt thumbs_down.gif
Reisida mulle ei meeldi. Ja pealegi mulle ei meeldi see, et sa vipu, siin kõiki õpetad mida keegi tegema peab. Ela oma elu, las teised elavad oma elu ise icon_idea.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 13.12.2016 23:49:25 vasta tsitaadiga

sinusuguste pärast see mäng ei arenegi, niismaa viskad oma raha neile nagu sigadele pärleid. mõnede raharaiskajate pärast kannatab terve mängu kommuun. ega sa sellest kuidagi ägedamalt ei mängi kui kõik premmikad endale ostad või lausa mitmes serveris üritad mängida.
ausalt, ära raiska oma raha! homme oled töötu, mis siis teed?
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.12.2016 23:51:23 vasta tsitaadiga

mine pikuta nats vipu icon_lol.gif

sa mängid 10 korda ajaliselt rohkem seda mängu kui mina. Kui ma sellest ajast, mida sa sinna oled kulutanud, teeks, ytleme nii 10 tundi tööd, oleks mul kõik kulutused kaetud, mis ma olen sinna teind. Ja ma arvan et sel ajal kui sinna tunde seal seda mängu nyhid, teen mina tööd icon_rolleyes.gif

viimati muutis kr6ll 13.12.2016 23:54:53, muudetud 2 korda
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 13.12.2016 23:52:29 vasta tsitaadiga

siin pole miskit pikutada, inimesed on teleturust kohutavas sõltuvuses icon_lol.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 874, 875, 876 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.