Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
07.12.2016 11:22:16
|
|
|
No see signaali kadumine on see, et vahepeal võib zyxel jalutama minna teise võrku/sagedusele.
Kasutad antenni, sagedus lukustatud?
Teliasse oled helistanud ja küsinud?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
07.12.2016 11:36:53
|
|
|
Kas arvuti katkemise ajal ip aadressi omab? Mulle kohati tundub, et Windows 10 on 1 .dets uuendusega midagi ära käkkinud.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
0ssu
HV vaatleja
|
07.12.2016 12:42:22
|
|
|
@jeesus188, kasutan väliantenni, hetkel ei oska lukustamise kohta öelda, pean õhtul uurima. Teliasse ei ole helistanud, sest kahtlustan, et kui mainin, et restart parandab ajutiselt on see ka kõne lahenduseks. Lisaks on hea ise õppida kuidas neid asju confida.
@Pailaps, ei oska hetkel ip aadressi kohta öelda, uurin järgmine kord, aga windowsi probleem ei ole - Linux ja Mac masinad kõik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
07.12.2016 12:49:35
|
|
|
0ssu, tore, kuid me ei tea Su võrgu topoloogiat.
Zyxel on võrgus arvatavasti 192.168.1.0/24. Kuidas Trendnet wifi laiendaja konfigureeritud?
Edit: Ma vaatasin, et see Trendnet on eriti lihtsakoeline.
Kas nimelahendus ja ping katkemise hetkel toimib nii välisvõrku kui ka ruuteri pihta?
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60

|
10.12.2016 13:01:44
|
|
|
0ssu kirjutas: |
Selline küsimus: kasutan Telia 4G koduinternetti aga kuna zyxel ruuter minu kodus katab umbes pool elamist, kasutan ka TRENDnet N300 wifi võimendit. Probleem on selles, et vähemalt kord päevas kaob internet ära, aitab võrguseadmete restartimine. Kas keegi oskab öelda mis enamasti selliseid probleeme tekitab/ kuidas häälestada xyxel ruuterit, et seda ei juhtuks. Tundub, et enamasti kaob nett ära juhul kui toimub aktiivsem liikumine võrgus. Wifi signaal ise ei kao. Ma ei tea täpselt mis info kasulik võiks siia juurde olla.  |
Ise näen seda probleemi ka vahest nett annab hamabaid kuid LTE signaal on parim mis võimalik wifi ei katke kuid dissconnecte tuleb ette. Probleemiks arvatavasti ülemüümine parima leviala nimel.
Keegi targem võiks pajatada kuidas zyxelis lukustada ise sellist kohta ei leidnud nagu lock staition vm või on see auto connect? scan manualy ? ilselt tuleb mingi setting muuta manuaalse peale
Üle õõ oli purk jälle nullitud hommikul pidi jälle confima ma ei taha kui keegi torgib seda ilma minu teadmata.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.12.2016 16:02:02
|
|
|
Margus kirjutas: |
0ssu kirjutas: |
Selline küsimus: kasutan Telia 4G koduinternetti aga kuna zyxel ruuter minu kodus katab umbes pool elamist, kasutan ka TRENDnet N300 wifi võimendit. Probleem on selles, et vähemalt kord päevas kaob internet ära, aitab võrguseadmete restartimine. Kas keegi oskab öelda mis enamasti selliseid probleeme tekitab/ kuidas häälestada xyxel ruuterit, et seda ei juhtuks. Tundub, et enamasti kaob nett ära juhul kui toimub aktiivsem liikumine võrgus. Wifi signaal ise ei kao. Ma ei tea täpselt mis info kasulik võiks siia juurde olla.  |
Ise näen seda probleemi ka vahest nett annab hamabaid kuid LTE signaal on parim mis võimalik wifi ei katke kuid dissconnecte tuleb ette. Probleemiks arvatavasti ülemüümine parima leviala nimel.
Keegi targem võiks pajatada kuidas zyxelis lukustada ise sellist kohta ei leidnud nagu lock staition vm või on see auto connect? scan manualy ? ilselt tuleb mingi setting muuta manuaalse peale
Üle õõ oli purk jälle nullitud hommikul pidi jälle confima ma ei taha kui keegi torgib seda ilma minu teadmata. |
Ega Telia väga ka ei taha, et keegi seda purki konfiks
Hetkel 4G Zyxelite konfiguratsiooni ei varundata kaughalduses, kui midagi muudad siis peale resetti, tarkvara uuendust vms. on ruuteris algseaded.
See on hetkeseis, tulevikus muidugi hakkab sarnaselt kaabli ühendustele säilima Telias ka wifi, pordisuunamised ja sisevõrgu ip seadistus.
Üldiselt soovitakski hetkel hoida konf by default. Nii suudavad ruuter ja tugijaam hoida parimat signaali/sagedust/kiirust ja default wifi ei muutu ka öö/kuu/nädala... jooksul.
Kui kõik see on mitte sobiv, siis võib julgelt küsida Teliast zyxeli asemele Huawei, keegi seda ei halda, ei torgi ja manuaalselt võid kõike kruttida. Ainult, et ruuter ise võib ikka heaks arvata tarkvara uuendust pakkuda misjärel kõik nullis on või on mõned muud tehnilised probleemid.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
10.12.2016 16:16:50
|
|
|
Huawei E5186 toimimist saab testida MobileDoctor nimelise progammiga, mis näitab kenasti ära signaalitugevuse vms. esinevad probleemid.
Spoiler 
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60

|
10.12.2016 17:35:53
|
|
|
Mis teliale ei meeldi kui ma pordi suunamist teen ja mõnda asja muudan absurd. Ülejäänud seaded on muutmata.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
10.12.2016 19:02:39
|
|
|
Asi pole mitte meeldimises vaid selles, et kui firmware upgrade peale lastakse, siis seadistusest backupi ei tehta ehk kukub jälle default peale. Ehk siis Telia ei käki meelega su seadeid ära vaid see on lihtsalt mõne tegevuse kõrvalmõju. Selleks ongi teadlikul kasutajal soovitav osta ruuter mujalt, et siis ei tee ISP karuteeneid
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.12.2016 20:54:00
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Asi pole mitte meeldimises vaid selles, et kui firmware upgrade peale lastakse, siis seadistusest backupi ei tehta ehk kukub jälle default peale. Ehk siis Telia ei käki meelega su seadeid ära vaid see on lihtsalt mõne tegevuse kõrvalmõju. Selleks ongi teadlikul kasutajal soovitav osta ruuter mujalt, et siis ei tee ISP karuteeneid  |
Et siis kui teisel ruuteril tarkvara uuendad, siis ei nullita parameetreid ära? Backup tuleb endale igal juhul teha.
Antud küsijal pidi muidugi mingi teine tore anomaalia olema, sest hetkel teadaolevalt tarkvarasid ei uuendata.
Kui ruuter varunduse külge saab siis on peale resetti ja Telia ruuteril automaatne taastamine, mitte käsitsi nagu suvalisel ruuteril.
Aga sõltub soovidest ja tegijast, mõlemad versioonid on võimalikud.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
10.12.2016 21:05:40
|
|
|
Enda hallatava ruuteri puhul tean ju, et enne fw upgrade peab seadetest backupi tegema. Kui ISP seda oma algatusel teeb, sis ei tea.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
14.12.2016 22:14:50
|
|
|
Keegi oskab juhendile viidata kuidas Zyxelil läbi usb printer jagama saada?
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
1 :: |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaidon
HV vaatleja
|
17.12.2016 22:19:00
|
|
|
Mul selline küsimus, sellel Zyxeli ruuteril on ruuterisse sisse keevitatud fix, aga mul on veel see vanem sim kaart mis aasta vanune. Kõigepealt kadus TV, nüüd pole nettigi, kamoon, mis toimub?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
17.12.2016 22:22:16
|
|
|
pakett on mis? Koduinternet I ? Juhul, kui jah, siis peakski "fix" olema. Muul juhul siis muuta viisardi abiga ära tagasi internet.emt.ee peale. Üleval paremal nurgas on võlupulga taoline märk veebiliideses.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
17.12.2016 22:22:21
|
|
|
kaidon kirjutas: |
Mul selline küsimus, sellel Zyxeli ruuteril on ruuterisse sisse keevitatud fix, aga mul on veel see vanem sim kaart mis aasta vanune. Kõigepealt kadus TV, nüüd pole nettigi, kamoon, mis toimub? |
Oled sa veendunud, et siit saab sellele küsimusele abi?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
17.12.2016 22:23:57
|
|
|
Nagu näha, võib siit teemast kohati kiiremini abi saada kui klienditeenindusele kirjutades
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
17.12.2016 22:24:23
|
|
|
Mul jäi täna kristallkuul koju.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.12.2016 22:52:28
|
|
|
tänapäev..... ennem guugelda, küsi foorumis ja siis kui kõik putsis kui putsis, siis ema helistab telefoniga ja kurdab probleemi
Ei, tõesti osadele küsimustele saab siit kordades kiiremini abi, aga no kui kõik asjad järsku ära kaovad, siis ehk tasuks alustuseks teenusepakkujale helistada
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaidon
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
17.12.2016 23:37:47
|
|
|
Ah see, maadlesin ka minagi. Igatahes hetkel ei saanud ma toimima. Mingisugune päring läheb liiva ja ei saa vastust . Tekitan oma ruuterisse pordisuunamised Arrise tarbeks. Mulle jääb mulje, et ta tahab teiste ruuterite kaudu kahepoolset suhtlust, et softi uuendust läbi teha.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.12.2016 23:40:33
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Ajutine softi bug. Kellel töötab, töötab. Isegi muude nettide ja ruuterite taga.
Telia üritab teist korda väljastada universaalset softi mis on nii kaablis kui 4g's.
Hetkeseisuga pole kursis. |
Ikka jätkub see beetatestimine klientide peal.......tõsine edu punk ee
Tõsiselt, mis kohtades te elate, et testimises kunagi ühtegi viga välja ei tule
Ja seda juba aastaid
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
17.12.2016 23:51:01
|
|
|
jeesus188, siitpoolt vaadatuna on tehtud hoopis digiboksi softile downgrade, et teenused toimiksid. Minu ühenduse puhul on aga vastupidine efekt, kus antud soft ei suuda MinuTV-d laadida, TeliaTV kaabli otsas toimib.
Kõik asjad ei tule laboritingimustes välja ja meid , kui teenuse tarbijaid on liialt vähe, et probleemi olemus selguks. Pahameelt tekitas ka mulgi, kuna telekat ei näinud. Aga noh elu ei jää seisma. Saab mujalt kanalist kah.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaidon
HV vaatleja
|
18.12.2016 00:06:15
|
|
|
No seda firmware bugi võiks ju 123 juba ikka teada, poleks vaja mul Arrist vahetama minna olnud. Aga punkti pani see kui Zyxel mis välja reklaamitud kui ruuter mis igast asendist netti peaks pritsima, seda normaalselt kuidagi teha ei taha staatilise ip ja vanema simiga.
viimati muutis kaidon 18.12.2016 10:27:36, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.12.2016 00:27:58
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
jeesus188, siitpoolt vaadatuna on tehtud hoopis digiboksi softile downgrade, et teenused toimiksid. Minu ühenduse puhul on aga vastupidine efekt, kus antud soft ei suuda MinuTV-d laadida, TeliaTV kaabli otsas toimib.
Kõik asjad ei tule laboritingimustes välja ja meid , kui teenuse tarbijaid on liialt vähe, et probleemi olemus selguks. Pahameelt tekitas ka mulgi, kuna telekat ei näinud. Aga noh elu ei jää seisma. Saab mujalt kanalist kah. |
tuleks siis laborit laiendada....hetkel on suht kohe probleemid siin paari + kasutajaga ja see on piisk meres kogu Eestiga
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |