Võrdluseks vist _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Võrdluseks jah teiste sarnase või väiksema hinnaga telefonidega.
No kui hind ja suurem ppi on oluline, siis osta odav telefon _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Jah, 326ppi on terav, aga 500ppi on veel teravam ja parema tekstiga.
500 ppi on nõrkadele, 806 ppi on veel parem.
Naeruvääristad minu teksti, aga reaalselt on teksti lugedes vahe sees küll, jah. Ei ole nii, et Apple leidis 326dpi juures maagilise punkti, millest alates enam suurem resolutsioon juurde ei anna.
Olen kasutanud erinevaid telefone nii Androidi kui ka iOS vallast ja väita tänasel päeval, et iPhone dpi-d ei olegi vaja enam suurendada, on lihtsalt ignorantne.
Ja lillatäpimees võiks selgitada, miks viimased argumendid ära kustutatakse aga esimesed alles jäetakse. Nii jääb teemasse moonutatud pilt nagu suurem dpi ei annaks midagi juurde, mis ei ole valiidne. Kui see teemasse ei sobi, siis tuleks kustutada terve lõim.
see dpi või ppi teema on karm BS teema. Tahate 4k ekraaniga telefoni, kasutage arvutit normaalse monitoriga.
Iphone ekraan on väga he aja silmasõbralik ja täiesti piisav igasuguste tiheduste ja muu reso poolest, tegemist siiski telefoniga. _________________ Asju saab kah teisiti teha!
ei no alati võiks rohkem olla, aga kõik taandub sellele, kas sa täheldad igapäevaselt selles probleemi või probleem tekib siis kui hinnaklubis on vaidlus, surud nina vastu telefoni ja tõded, et jah vist on küll pixxel näha.
See asi kvalifitseerub sinna numbriralli teemasse koos nende okta corede ja muu taolisega.
ei no alati võiks rohkem olla, aga kõik taandub sellele, kas sa täheldad igapäevaselt selles probleemi või probleem tekib siis kui hinnaklubis on vaidlus, surud nina vastu telefoni ja tõded, et jah vist on küll pixxel näha.
See asi kvalifitseerub sinna numbriralli teemasse koos nende okta corede ja muu taolisega.
Täpselt. Päeva lõpuks huvitab inimesi ikka see, et telefon oleks sujuv kasutada, ekraanilt vaatab ilus pilt vastu, aparaat istub kätte ja aku peaks hästi. Aku vastupidamine on aga üsna tihedalt seotud nii aparaadi võimsuse (täpsemalt sellega, kui palju hobujõudu on vaja toiminguteks) kui ekraani tihedusega. Seega teatud piirist alates ei anna enam märgatavat võitu ei fotoka megapiksel ega ekraani piksel (ega tegelikult ka CPU kiirus).
Loomulikult oleks 10000000ppi veel parem ning kasutaks isegi. Aga seni kuni vaene väike aku kõige selle peale verd köhib... on mõistlik kuhugi pidama jääda. Ning ekraanitiheduse poolest jõuti sinna 2010 aasta kandis. Mobla pisikese sensori pealt üle 10 megapiksli väljavõlumine on ka kahtlane kaup (eriti kui jällegi mõtelda, et peamine väljund on sotsiaalmeedia). CPU poolest on enda taskus olev iPhone 5s 1,3GHz dualcore ja vägagi krapsakas - aga see on rohkem riista ja softi käsikäes arendamise teema.
Loomulikult oleks 10000000ppi veel parem ning kasutaks isegi. Aga seni kuni vaene väike aku kõige selle peale verd köhib... on mõistlik kuhugi pidama jääda. Ning ekraanitiheduse poolest jõuti sinna 2010 aasta kandis. Mobla pisikese sensori pealt üle 10 megapiksli väljavõlumine on ka kahtlane kaup (eriti kui jällegi mõtelda, et peamine väljund on sotsiaalmeedia). CPU poolest on enda taskus olev iPhone 5s 1,3GHz dualcore ja vägagi krapsakas - aga see on rohkem riista ja softi käsikäes arendamise teema.
Aga siiski väga suure tõenäosusega Apple oma järgmisel mudelil ekraanitihedust tõstab.
Aga siiski väga suure tõenäosusega Apple oma järgmisel mudelil ekraanitihedust tõstab.
Täitsa huvitav, telefoni SN järgi saaks nagu aku välja vahetada. Samas erilisi probleeme akuga pole olnud. Kui aku suht tühi (~10%), siis pilte tehes on telefon ennast välja lülitanud. Samas pärast seda on võimalik telefon veel tööle panna ning mingit aega kasutada. Aga seda on vist vaid korra või kaks juhtunud. Üldiselt üritan enne 20% peale jõudmist fööni laadima panna.
No kui vahetatakse tasuta välja siis tasub enne programmi lõppu see vahetus igal juhul ära teha. Saab tasuta uue aku.
Ma sain 5'le niimoodi 2a peale ostu.
Ehk siis kui hetkel vaja pole siis hoia vähemalt meeles, et see programm on ja kunagi tulevikus saad tasuta värske aku. _________________ There is no place like 127.0.0.1
see nö tagukorpus on tegelikult terve telefoni karkass, mis aluklotsist välja freesitud. Vahetamiseks peaksid kogu telefoni sisu ümber viskama teise kesta. Lihtsam ilmselt roosa ära müüa ja sobivat tooni telefon asemele osta.
Seda tean, et terve sisu peab ümber viskama. Käed jalad otsas sellise töö jaoks ja ei karda seda teha
Roosa müük on nii ja naa ning selle vahetusega ei tea kunagi mis seisus klotsi vastu võid saada.
Samas 64gb vahetus mingi teise värvuse vastu mis vähe väiksem tundub tõesti lihtsam.
ebays on nii ainult kaasi müügil, kui ka koos vastava värvusega nuppudega (pool sisu ka sees). Tellima veel ei kuku. _________________ xxx
Kas seda aku vahetust saabki teha ainult Tallinnas ja Tartus?
Ise elan Pärnus ja siin minu teada ametlikku esindust ei ole.
Paaril korral on 18% pildi tasku visanud, tel on ostetud kohe esimesel päeval kui neid
müüma hakati.
Vanemale inimesele nutitelefon, kas osta 5S, SE või 6?
Praegu kasutusel mitte-nuti puutetundlik telefon.
Põhifunktsiooniks oleks helistamine ja pildistamine. _________________ raamatupidamine | laadakalender
Ma sellisel juhul vaataks 5SE poole, sest 5S korpuses kuue sisu. Teeb pilti okeilt, pole väga labidas ka. Hea tasku pista ja/või kaela _________________ Asju saab kah teisiti teha!
Vanale inimesele kindlasti väga oluline, et sees kuus essi protsessor.
6 parim variant. hea suure ekraaniga, vajadusel saad display zoomiga ikoone suuremaks teha ja värki. Vanadele inimstele ei meeldi kribud asjad.
Ja vanem inimene kasutab nagunii telefoni kahe käega mis nullib selle 5S/SE kompaktsuse ära. Pigem 6 sellises olukorras paremgi.
Suhteline- telefoni suurus loeb ka siiski(mõõtmed). Üldiselt ei harjuta uute asjadega nii kergesti ehk labidatega aga tõesti,kui ikkagi 6 kätte anda, küll harjub selle kasutamisega ära tasakesi. _________________ Asju saab kah teisiti teha!
Vanemale inimesele nutitelefon, kas osta 5S, SE või 6?
Praegu kasutusel mitte-nuti puutetundlik telefon.
Põhifunktsiooniks oleks helistamine ja pildistamine.
Minu hääl läheb SE'le kuna:
- 2 aastat uuem kui iPhone 6, seega pikemalt tuge saada
- 12MP kaamera (vs teiste 8MP), mainitud oli, et pildistamine oluline
- Uuem BT - võib olla vajalik osade aktiivsusmonitoride puhul, BT LE tugi ka olemas, kui inimene tunneb huvi oma tervise vastu siis see võib olla oluline
- Vähemalt GSM arena järgi parim aku pidamine
Draqula, see on tore jutt aga VANEMALE INIMESELE on vähe tolku sellest, mis kapoti all on :). Ning kenad ja sujuvad on 5S ja uuemad kõik. Ehk siis ma ütleks, et kõik taandub rahakotile - kui raha on siis 6, 6S, 7 või hoopis mõni "plus" kuna ekraanid on kenad ja suured. Või kui sobib väiksem ekraan ja raha vähem siis kasutatud 5S.
Draqula, see on tore jutt aga VANEMALE INIMESELE on vähe tolku sellest, mis kapoti all on . Ning kenad ja sujuvad on 5S ja uuemad kõik. Ehk siis ma ütleks, et kõik taandub rahakotile - kui raha on siis 6, 6S, 7 või hoopis mõni "plus" kuna ekraanid on kenad ja suured. Või kui sobib väiksem ekraan ja raha vähem siis kasutatud 5S.
Üldistamine on kena lihtne lähenemine, aga ei pruugi anda konkreetsel juhul parimat tulemust.
Kapotialune on seotud konkreetsete asjadega mida saab või ei saa teha või saab paremini/halvemini teha reaalses maailmas.
Oma postituses tõin välja ainult need parameetrid, mis omavad rohkemal või vähemal määral konkreetset mõju telefoni kasutamisel.
Ühtegi näitajat pole välja toodud lihtsalt selle pärast, et see on äge asi näitaja kapoti all.
Jah, loomulikult saab hakkama ka 5S'ga, mina tõin lihtsalt punkt haaval välja miks võiks eelistada teist. Ostja otsustab, kas väljatoodu on tema jaoks marginaalne või piisavalt oluline, et suuremat kulutust õigustada.
Mis hinnaga uued iPhone 7 ja 7 Plus mudelid liiguvad? Põhimõtteliselt turuuuring, kuna 23. detsembril oleks võimalik mõni Saudi Araabiast Eesti müügiks tuua. On veel mingeid kindlaid mudeleid, mille järele Eestis nõudlus suurem, kui pakkumine? Mis tähtsam, on küsimus sageduste kohta
Saudi Araabia
2G - GSM 900, GSM 1800
3G - UMTS 2100
4G - LTE 1800, LTE 2300, LTE 2600
Ma eeldan, et Saudi telefonid peaks Eestis ka kõikides võrkudes töötama, sest kuna enamus kattub siis tõenäoliselt on sama speciga telefonid, mis Euroopas...on kellelgi kogemusi?
Ekraani suurus ei ole väga oluline. Saab panna ka zoom funktsiooni, kui tõesti peaks liiga kribu olema.
5S ja SE hinnavahe ~100€. Mõistlikum viimane ikkagi? Aku vastupidavust oskab keegi kommenteerida? _________________ raamatupidamine | laadakalender
see saudi, eesti jne... võrdlus pole eriti mõttekas kuna töötavad need siin kõikides saadaolevates võrkudes
samamoodi kõrval naaberriigis on kasutusel veel sagedusi mida üldsus ei tea
Minu võrgud on need, mida antud riigis kasutatakse. See et Saudis ei kasutata 800MHz võrku on täiesti ükskõik ma arvan . Küsimus on selles, et kui palju eksisteerib erinevate sagedustega iPhone mudeleid - kuna võrgud suhteliselt saransed, siis eeldaks, et nendes riikides samad mudelid kasutusel. Tõsi?
See et Saudis ei kasutata 800MHz võrku on täiesti ükskõik ma arvan
Saudi versioon ei toeta Eesti 800MHz sagedust.
Ühesõnga on iPhone mudel, mis toetab muidu samu võrke, aga special 800MHz sagedust ei toeta? Ma arvan,et sa said valesti aru. Ma tõin välja võrgud, mida Saudis kasutatakse, mitte need võrgud, mis saudi iPhonedel kasutusel (sest neid ma veel ei tea).
Ta kirjutas need sagedused mis seal kasutusel on operaatorite poolt. Võibolla telefonis endas siiski 800mhz tugi olemas. Aga seda peaks enne kindlasti selgeks tegema, muidu siin neid müüa pole mõtet kui maakohas 4g oluline.
Ekraani suurus ei ole väga oluline. Saab panna ka zoom funktsiooni, kui tõesti peaks liiga kribu olema.
5S ja SE hinnavahe ~100€. Mõistlikum viimane ikkagi? Aku vastupidavust oskab keegi kommenteerida?
Muidugi, uus või 4a vana raud.. Aku peab väga hästi. Kui mõni aasta plaanid kasutada ka veel.. ja müügis tahad midagi saada tagasi.. _________________ ------
Täna viskas 6S jälle pildi eest, 27% oli akut. Läksin IM-i ja saadeti pikalt. Öeldi et seerianumbri järgi garantii alla ei lähe ja ongi kõik. Telefoni enda garantii sai paar nädalat tagasi läbi. Polegi siis enam midagi teha? Telefon firma nimele ostetud, siis ju garantii ainult 1 aasta?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.