Mis te tõesti arvate ,et paljudel noorukitel ,kes veedavad enamuse oma ajast arvuti taga mängimas ,ei teki kiusatust selliseid asju kasutada?
Ärge palun olge naiivsed.
Loomulikult targamad mängivad nii nagu nad ei kasutaks mingeid mängurieetika vastaseid lisaprogramme ,sest nende erinevaid funktsioone saab sisse ja välja lülitada.
Igasugustest Steamide ja Origini valveprogrammidest saab ilusti mööda minna nagu ma ühest teemast kunagi lugesin.
Alati kui uus mäng välja tuleb on alguses neid suht palju. Mida aeg edasi seda vähemaks jääb ,sest selline eneseupitamine keelatud vahenditega viskab lõpuks kopa ette.
Sellepärast pole ka BF1s enam KDR nähtav ,see oli üks suuremaid põhjuseid enese skilli näitamiseks.
Ise mängin juba COD4ja ajast peale. Olen mänginud BF3, BF4 ja kõik CODi seeriad alates COD4jast algusest lõpuni ning viimase LVLini ning selle ajaga on lihtsalt tekkinud sellised tähelepanekud.
Eriti veel lugedes kuidas osad inglise keelsetes foorumites lihtsalt irvitavad lihtsameelsete üle ,sest mängutegijad on nende vastu võimetud.
Selliseid loomulikult pole palju aga vahest ikka satub mõne peale. Siis tekib mõte ,et vaataks kui kõva reaktsiooniga mängur ta on võrdsetes tingimustes ühes ruumis ühe kaabli taga
vahel tekib küss küll et kuidas mulle lennuki pealt nii täpselt kümpi lasti automaadiga mitte pommiga aga muidu nagu ei ole probleemi BF1 puhul olnud. Ma istun ja lahmin supportiga taustalt ja no eks seal ka mõnel võib vahel tekkida tunne et wtf kuidas ma surma sain sest supportiga saab nagu snaipiriga pmst juba kaugelt suht täpselt lahmida _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Misfits, Ja see CoD'i hack aitab BF1's? Naljanina. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Mis te tõesti arvate ,et paljudel noorukitel ,kes veedavad enamuse oma ajast arvuti taga mängimas ,ei teki kiusatust selliseid asju kasutada?
Loomulikult targamad mängivad nii nagu nad ei kasutaks mingeid mängurieetika vastaseid lisaprogramme ,sest nende erinevaid funktsioone saab sisse ja välja lülitada.
Igasugustest Steamide ja Origini valveprogrammidest saab ilusti mööda minna nagu ma ühest teemast kunagi lugesin.
Alati kui uus mäng välja tuleb on alguses neid suht palju. Mida aeg edasi seda vähemaks jääb ,sest selline eneseupitamine keelatud vahenditega viskab lõpuks kopa ette.
Sellepärast pole ka BF1s enam KDR nähtav ,see oli üks suuremaid põhjuseid enese skilli näitamiseks.
Ise mängin juba COD4ja ajast peale. Olen mänginud BF3, BF4 ja kõik CODi seeriad alates COD4jast algusest lõpuni ning viimase LVLini ning selle ajaga on lihtsalt tekkinud sellised tähelepanekud.
Eriti veel lugedes kuidas osad inglise keelsetes foorumites lihtsalt irvitavad lihtsameelsete üle ,sest mängutegijad on nende vastu võimetud.
Selliseid loomulikult pole palju aga vahest ikka satub mõne peale. Siis tekib mõte ,et vaataks kui kõva reaktsiooniga mängur ta on võrdsetes tingimustes ühes ruumis ühe kaabli taga
Lihtsalt avaldan oma arvamust. Ärge pahandage
Ei, inimesed ei ole siin naiivsed, nad lihtsalt on aktsepteerinud fakti, et nii cheat'id kui ka head mängijad eksisteerivad. Sa võtad liiga tõsiselt seda.
Kui sa BF1 mänginudki ei ole, siis mis sa siin teemas selle oma jutuga teed?
Eks ma ikka mängin seda ka. Mul juba mingi rank 60 või mis iganes seal .
See medalite püüdmine on päris huvitav.
Ma lihtsalt vaatasin seda videot mille keegi enne siin üles pani ,mingi jump oli millega nad seda erilist skilli põhjendasid ja video alt lugedes paljud uskusidki seda.
See lihtsalt tundus nii naljakas mida kõike inimesed usuvad ,et kirjutasin siia mis ma asjast arvan.
Ma lihtsalt vaatasin seda videot mille keegi enne siin üles pani ,mingi jump oli millega nad seda erilist skilli põhjendasid ja video alt lugedes paljud uskusidki seda.
See lihtsalt tundus nii naljakas mida kõike inimesed usuvad ,et kirjutasin siia mis ma asjast arvan.
Kuule see BF4-s toimiv jump on mängu clitch ja mitte mingi väline cheatimisprogramm. Need, kes oskavad seda teha kasutavad ära. Aga see ei tähenda, et nad mingeid väliseid abiprogramme kasutaksid, et paremini mängida. _________________ EBV
See on nagu veits ebaaus seal mängus et osadel on kõvemad relvad kui teistel. okei ma saan aru et mõnel on vaba aega rohkem ja mängib seda 24H, aga teiste suhtes ei ole see võrdne. minumeelest eelmistes bf pole sellist süsteemi olnud... oleks võinud teha kas siis et raha eest saad relvi osta ja kõvemad relvad ka veits kallimad või siis selline süsteem et mingite challengetega mängid relvad lahti nagu seda oli BF4-jas või on need relvad sela siis võrdsed enam vähem ? et kujutan endale seda lihtsalt ette ... mõni paneb mulle mingi relvaga sellise paugu et ma ei jõua silmigi pilgutada kui olen juba kutu ja ise näiteks lase mõne relvaga terve salv tühjaks et vastane maha saada....
See on nagu veits ebaaus seal mängus et osadel on kõvemad relvad kui teistel. okei ma saan aru et mõnel on vaba aega rohkem ja mängib seda 24H, aga teiste suhtes ei ole see võrdne. minumeelest eelmistes bf pole sellist süsteemi olnud... oleks võinud teha kas siis et raha eest saad relvi osta ja kõvemad relvad ka veits kallimad või siis selline süsteem et mingite challengetega mängid relvad lahti nagu seda oli BF4-jas või on need relvad sela siis võrdsed enam vähem ? et kujutan endale seda lihtsalt ette ... mõni paneb mulle mingi relvaga sellise paugu et ma ei jõua silmigi pilgutada kui olen juba kutu ja ise näiteks lase mõne relvaga terve salv tühjaks et vastane maha saada....
Mis jama sa suust välja ajad, mis paremad relvad teised kui sinu default class? Ainuke relv mis on võibolla parem kui teised on Assaultil Hellriegel aga see ka kaheotsaga asi, oleneb mille külje alt vaatad, kokku võttes saab kõikide relvadega väga hästi hakkama ja kui sa lasedki oma alguse relvaga terve salve tühjaks siis sa teed ka seda lvl 2-3 lvl sama relvaga . _________________
Mis jama sa suust välja ajad, mis paremad relvad teised kui sinu default class? Ainuke relv mis on võibolla parem kui teised on Assaultil Hellriegel aga see ka kaheotsaga asi, oleneb mille külje alt vaatad, kokku võttes saab kõikide relvadega väga hästi hakkama ja kui sa lasedki oma alguse relvaga terve salve tühjaks siis sa teed ka seda lvl 2-3 lvl sama relvaga .
+ eelnvale lisan, et vanemates bf'ides just on selline efekt. Ükskõik millist mängid siis seal on relvadel hoopis suuremad vahed + killuvestid ja asjad mis kaugemates ränkides tulevad. BF1's just seda erinevust pole, mis teeb selle mängu võrdsemaks algajaga.
Tõesti onu ma hakkan vaikselt vihaseks muutuma. Kas tõesti on raske aru saada, et kõik mängijad pole petturid ja ei kasuta erinevaid programme häkkimiseks, kuid samas on nad teadlikud erinevate mängu võimalustest. See eristabki häkkerit ja pro mängijat. Üks maksab pappi ja teine kasutab ajusi. Kui on tõesti raske arusaada minu postitusest ja selgitustest siis tõesti mida me veel siis sinult võime oodata. Palun veelkord ennem tehke omale faktid selgeks ja siis arendaks teemat edasi. Tõsiselt ajab harja punaseks olukord, kus enam ei vaevuta isegi natukene lisa informatsiooni kogumiseks vaid asutakse kohe lahmima.
Kas on midagi kuulda olnud pc graafika tekstuuride tagasi ilusaks keeramisest?
Esiteks vaadates näiteks seda videot: https://www.youtube.com/watch?v=XyUYfn8BlpM ei ole üldsegi väga kindel, et graafika kõigil halvemaks läks.
DICE developer ise kinnitas, et üldiselt graafikat halvemaks ei ole tehtud. Mässati mingite textuuridega aga need madalama resoga textuurid avalduvad vist ainult siis kui arvuti jääb paremate textuuridega jänni. Mingi dünaamiline variant, mingites kindlates olukordades ainult.
Ju ma olen siis pime, aga mina küll mingist märgatavast graafika halvenemisest ei ole aru saanud. _________________ EBV
kaido163, Pole siin kellelgi graafika halvenenud. Vingujad vinguvad vingumise pärast. On sort inimesi kes virisevad ja vinguvad koguaeg iga asja peale, isegi siis vinguvad kui midagi ei muutu. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Vaadake sniper 10x zoomiga. Kui enne oli sigailus pilt, siis nüüd on ultra low textuurid.
Pange settingud High peale ja uuesti Ultra peale, 0 erinevust, st. Ultra seadeid enam mängus ei eksisteeri, tekstuure jne.
Samas minul ühildus see jama uute nvidia draiveritega, nüüd on jällegi uued väljas, vaatan kas muudab midagi.
See nvidia on ikka naljanumber oma draiveritega, nagu seeni peale vihma. AMD oli lihtne, drivud peale ja mureta pikalt. Paraku ju mängud karjuvad, et vaja viimane driver installida ja ilma ei saa.
Kui sa tahad ka mapi teisest otsast samasuguseid tekstuure mis sul nina all siis sa void oma 2-3x fps alla tommata ehk lased oma 20fps'iga ringi , m6elge ka natuke ajudega. Jah on kole kaugemad tekstuurid, who cares, missugune tola peaksin olema, et m2ngimise asemel vaadata tekstuure 10x scopega ja halada, et sitt pela . _________________
Mängin high peal ja see mäng näeb igatepidi sigailus välja. Detaile ei jõuagi jälgida. Aga vinguda saab alati. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Endal settingud low peal aga mäng ikka ilus. Võiks ka ultra peale panna (kaart 1070) aga milleks, mida vähem "müra" seda parem. BF1-s seda nn. lendavat sodi nii palju, et ei saa mitte rahulikuks jääda silm hakkab närviliselt tõmblema ja viirastuvad vaenlased igal pool. Kõmmutan enne salved tühjaks kui päris vaelane muu ees seisab:)) Aga ultra peal pelan SP ja teisi ilusaid mänge. _________________ Battlelog: eesti38
Pihv, Proovisin, kõik 5+. Su arvuti on lihtsalt sitt. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
SilQ, RustyZ, aim17, Vihmausss, kaido163, Küsimus oli, kas on teada? Pihv, saab asjast aru, tahavad ns vaidlemise pärast vaielda, nagu siin teemas kahjuks kombeks.
Hea tulemus! Mul hetkel 4,5 meest parim. Ja täna oli esimene kord BF1-s kui lasin püssiga kaks meest ühe lasuga, mis BF4-s oli tavaline asi isegi kolm meest ühe lasuga. _________________ Battlelog: eesti38
mida rohkem n.ö "edust" sõltub, seda rohkem kasutatakse. Isegi n.ö pro'd võivad vabalt kasutada (k)abistavat tarkvara, mis ei pruugi muud teha kui vähendada pisut recoili ja tõsta täpsust nii 5-10% ja teha mitte essugi muud. Täiesti tavaline on erinevate macrote otsas hooramine, kus mingid tegevused on pmst skriptitud ja skripti käivitamiseks piisab ühest klahvivajutusest mis käivitab rea täpselt tegevusi defineeritud järjestuses ja taimingutega või töötab pmst vaikselt taustal, andes teatud sündmuste puhul endast märku ainult heliga. Lollid kasutavad erinevat mängurihiirte/klaverite tarkvara, targemad kirjutavad koodi ise valmis, vajadusel pannes väikese random() funktsiooni taimingute vahele jne jne..
Suva näide, autohotkey/autoit3'ga kirjutad skripti mis jälgib lippe - kui lipuikoon HUDil hakkab vilkuma, läheb halliks vms, saad klappidesse helisignaali (alati ei pruugi seda ise suures äktsioonis märgata).On see otseselt cheat? Või salve tühjaks saades, paneb sind automaatselt relva laadima. Suht hall ala.
BF2's oli väga levinud macro kus "optimiseeriti" ründekopteri TV raketi juhtimist, kasutati relvi üksiklasureziimis kuid macro muutis selle sisuliselt valanguks (üksiktule ja automaattule täpsuse vahe on suur). On need cheadid? Juba nagu oleks. Skriptitud liigutuste järjestus mis muutis kellegi kuuliga tabamise sisuliselt võimatuks - kindlasti on.
igasugu pb-screenidest saab lõdvalt mööda kuvades wallhacki pildi eraldi programmiaknasse, mis kuvatakse servadeta overlay'na täpselt mängu akna otsas. PB vahib ja krabab pilti ainult mängu enda aknast.
Kus on tahtmist, seal leitakse viis. Tarkadest ei saa arugi kas on mängija pagana hea või osav pettur. Mõnedest "koodijuppidest" ei oskagi öelda kas on häkk või mitte, teised on 100% pettus.
Tondid kes panevad 200/0 skoore automaatsel aimbotil on idioodid või koolikiusu ohvrid. Targad petturid mängivad nii et sul on kahtlus, kuid aru ei saa ja tõestada ka pagana keeruline.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.