Mine seadistusse ja vaata, kuidas sul on. Mul on headshotid roosa värviga. Ei mäleta enam, kas defaultis oli ka erinev värv HS puhul... sama pm. nagu ka killi puhul, et on erinev värv, mul ka HS puhul. _________________
Videosid vaadates on silma jäänud vähemalt 3 erinevat värvi hit markereID, aga need on vist pigem konsooli-gameplay olnud. Ise mängides pole midagi tähele pannud, ei huvita ka eriti. _________________ Steam|Last.fm|
kus ikka genereeritakse siin mingit pläusti. rahunege maha.
Ma võtsin BF (black friday) raames soodsamalt alles nüüd BF-i ligi ja mängin singleplayerit. Stoori vaikselt mõnusalt läheb, vahepeal rahulikumaid missioone ka. Hetkel otsin tankile uusi süüteküünlaid...rahulikult loobid münte ja lahmid labidaga lagipähe. Veits tobe aint et vennad komistavad enda kamraadi laiba otsa ja midagi aru ei saa Muidu mäng ilus.
Kas dx12 annab midagi juurde ka kui win10 ja vastav graafikakaart olemas? Ei ole sisse lükanud. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
kus ikka genereeritakse siin mingit pläusti. rahunege maha.
Ma võtsin BF (black friday) raames soodsamalt alles nüüd BF-i ligi ja mängin singleplayerit. Stoori vaikselt mõnusalt läheb, vahepeal rahulikumaid missioone ka. Hetkel otsin tankile uusi süüteküünlaid...rahulikult loobid münte ja lahmid labidaga lagipähe. Veits tobe aint et vennad komistavad enda kamraadi laiba otsa ja midagi aru ei saa Muidu mäng ilus.
Kas dx12 annab midagi juurde ka kui win10 ja vastav graafikakaart olemas? Ei ole sisse lükanud.
DX12 tõmbab üljuhul fps alla ja tekitab stutteringi. Ei tea hetkel kedagi kellel see midagi paremaks oleks teinud. Ühesõnaga see asi on toores. _________________ EBV
Pole õiges teemas aga küsin ikka. Öelge üks hea ja lihtne videotöötlus programm. Millega saan oma BF1 videosi töödelda. Movie Maker ei sobi. _________________ Battlelog: eesti38
Vihmausss, see konkreetne shotgun jep. lähedalt on ok oneshot shotguniga.
Operationsi suhtes olen nõus... 150 tixi, juurde tixe ja siis behemoth oleks mõistlik
gaasinaatide suhtes nõus, et üks võiks olla neid, samas on liiga lihtne imho, et viskad maski pähe ja KOHE on korras kõik, mürk on ju kehas, võiks nats pilt vms. häiritud olla veel ka siis kui mask peas.. kui nats buffida ja samas üks ära võtta, oleks ok imho
AA suhtes ei ole absull nõus, eks ta ütles ise ka, et ta ei ole väga lendur... AA peabki olema väga efektiivne lennuki vastu.. AA tuleb maha võtta, et lennukeid kasutada saaks
VB. oleks kõva kui AA (mis on statsionaarne) spottimisel jääks pilootide mäpile stabiilselt alles.. AA ise, mitte see, kas keegi on sees või ei ole... et piloot "teaks" kus AA asub koguaeg.. selliste väikeste muudatustega saab paremini fixitud asju imho. _________________
Proovisin mängida puldiga korra seda mängu. Ausõna mina ei saa aru kuidas te konsoolimehed shootereid mängite. Tekkis tahtmine kogu kupatus aknast alla visata. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Proovisin mängida puldiga korra seda mängu. Ausõna mina ei saa aru kuidas te konsoolimehed shootereid mängite. Tekkis tahtmine kogu kupatus aknast alla visata.
Kas sa üritad siin saagi käima tõmmata v?
Kas siin topicus üldse keegi konsooliga mängib v?
See on PC teema jah... kusjuures puldiga on see teema ka, et aim-assist on, mis on jabur. Ka PC peal. Agajah, endal on puldid olemas arvuti taga, ent free look mänge küll ei mängi _________________
See on PC teema jah... kusjuures puldiga on see teema ka, et aim-assist on, mis on jabur. Ka PC peal. Agajah, endal on puldid olemas arvuti taga, ent free look mänge küll ei mängi
Onlainis aimassisti pole ju . Ja no sp poole oli ka lamp täiesti, võimatu mängida.
Ei mõeld saele. Proovisin kuda läbi suure teleka diivanil lebos mängida on. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
ma lihtsalt ei leidnud kohta kust seda näppida...aga noh ega see seal kaasa küll kuidagipidi aidanud _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kraanajuhid on jah teine maailm, aga kui muud pole, lased sellega sama hästi kui hiirega.
Harjumise asi põmst, kuigi peale esmakordset proovimist ja tegelikult tänaseni isegi ei mõista, kuidas otse joosta on võimalik
Aim vabandust äkki teeksid omale selgeks miks, sellised asjad BF1 kui BF4 juhtuvad. Võin sulle anda vihje .. netcode, ping ja tickrate. Kui viitsid googeldada, siis saad väga selgelt aru miks sellised juhtumid esinevad. Isegi olen kogenud BF4 ja BF1 mängides erinevaid juhtumeid kus tegelt serveri poolt ei registreerita tabamusi ja kahjuks ennem lased pideme tühjaks kui aru saad, et mingi kala. Siin ei ole mingit seost HC vs Normal vaid tehnilised probleemid mis on vägagi sarnased kõikides multiplayer, online mängudes. Ausõna nagu SILQ saage ükskord üle FCK HC vs NORMAL teemast. Tõesti kuradi lasteaed. Ausõna, krt mida te mängite BF1, BF4 kui ainult vingute ja otsite vigu. Kui ei meeldi, siis tunnistage viga, et tegite vale ostu ja minge konkurentsi või tarbijakaitsetesse, küsige oma raha tagasi. Miks pean pidevalt ühte ja sama vingumist siin lugema? Olen korduvalt öelnud, et enamus sooviks saada siit foorumist BF seeriate mängude kohta objektiivset infot (et kuidas mingeid ülesandeid lahendada, kas tasub mäng osta jne, mängukaaslasi jne) Aga mida meie siin teeme? Käib üks pidev vingumine, teiste süüdistamine ja muu maailm vs EBV jne. Tõsiselt olen väsinud juba sellest jamast.
Kui näete mängudes midagi ebaloomulikku siis on see puhas skill poisid puhas skill
Misfits, Teemaga pole eksinud? See pole CoD'i teema. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Misfits - mis asi see nüüd oli? Veelkord pean ennast kordama, jääme palun teemasse ja kui on sul mingeid argumenteerituid fakte, siis on need oodatud. Sellisest rämpsust prooviks teema puhtana hoida. Tänan veelkord arusaamise eest ette.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.