See sõltub vist ka prosest, kuskilt lugesin et inteli omad annavad amd analoogidega võrreldes parema fps-i, isegi kuni 2x. mul amd 280x kaardiks, prose kah amd ja max seadetel on ikka ca 30-40 fps
See sõltub vist ka prosest, kuskilt lugesin et inteli omad annavad amd analoogidega võrreldes parema fps-i, isegi kuni 2x. mul amd 280x kaardiks, prose kah amd ja max seadetel on ikka ca 30-40 fps
Mul prose i5-4690 ja 280x'ga fps 70+
Mul cpu 6600k ja gt740 siis , kuid ma pakun siiski , et suurem rõhk kuulub gpuc'le seoses sellega , et kes - keda ennem näeb ..
Mul fps oli äkki 65 max ..ja seda korraks..
Stabiilselt on 45 - 50 ..
degreal kirjutas:
Kuidas sihite mäe tipu peal põõsas kükitavat tanki? Kui põõsast sihtida siis läheb mürsk 2m kõrgemalt kui põõsas. Samas kui mäe tippu sihtida siis läheb vastu mäetippu aga mitte põõsasse.
Kunagi pidavat olema BalCalc nimeline mod, mis kahuri kõrguse ära lukustas aga seda ma käima ei saanud ja praegu ilmselt keelatud mod ka?
Olen samuti pannud tähele .. vahel seisan ja sihin ja vahel saab sarnases olukorras pihta ja teine kord täiesti mööda..
Neid MOd kasutajaid viskaks suurde auku kõik !!!
Sama , nagu mõni koll laseb ülikiirelt mööda ja kaugelt , kuid teeb sellise dämmi , et katkine lint on tavalaks ..
erick kirjutas:
Veidi 7v7 team play'd ka siia. Oli huvitav mäng, kus korraks olin lõpus 1v3 olukorras. Kuidas ma selle lahendasin, vaadake juba videost.
novot, vahe ongi ca 2x sama gpu-ga. mul on phenom II X4 955. pagan!
vaja siis millalgi upgrade ette võtta... _________________ Maailm on kõik millega on tegu.
See mäng nõuab vist proset rohkem kui videot. Kodus HD7850 2GB sai pelatud maxed out ~55 FPS. Shadows oli ainult OFF. Proseks i7 2700k @ 4.5GHz.
Maal sama videokaardiga Q6600 @3 GHz ja pean pelama SD graafika peal ja enamus graafikast maas. Texturid on high ja AA peal. HD peal ei jookse isegi minimumiga.
Goosh, sisuliselt 2 missi teha, et T55a saada. Olen jäänud toppama HT12 peale. (Blocki x3 HP, 2k dam)
Millega te selle ära tegite? Ei saa E100 ega T29ga tehtud :S
chatro, oota 9.17 patch ära, siis blokid niiet vähe pole. Ainult et dmg tegemisega võib siis keeruliseks minna. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
See mäng nõuab vist proset rohkem kui videot. Kodus HD7850 2GB sai pelatud maxed out ~55 FPS. Shadows oli ainult OFF. Proseks i7 2700k @ 4.5GHz.
Maal sama videokaardiga Q6600 @3 GHz ja pean pelama SD graafika peal ja enamus graafikast maas. Texturid on high ja AA peal. HD peal ei jookse isegi minimumiga.
Krt mul on kontoris mingi lahja G1870 Celeron prose aga RX 470 4GB kaart. Graafika peaaegu põhjas(SD klient) ja fullhd resoga 60fps lock täiesti vabalt.
Kodus A10-5700 prose, mis peaks peajagu üle olema celeronist +5. seeria amd graafika, aga võta näpust, täiesti low graafika ja fps dropib vahepeal.
novot, vahe ongi ca 2x sama gpu-ga. mul on phenom II X4 955. pagan!
vaja siis millalgi upgrade ette võtta...
Pigem on asi selles, et su prose arhitektuur on juba üsna aegunud - see sai 7 aastat vanaks just. See i5 4690 ongi ligi 2x kiirem protsessor. Tuumade arv on küll sama, aga arvutusjõudlus tuuma kohta on vahepeal kõvasti tõusnud.
Krt mul on kontoris mingi lahja G1870 Celeron prose aga RX 470 4GB kaart. Graafika peaaegu põhjas(SD klient) ja fullhd resoga 60fps lock täiesti vabalt.
Kodus A10-5700 prose, mis peaks peajagu üle olema celeronist +5. seeria amd graafika, aga võta näpust, täiesti low graafika ja fps dropib vahepeal.
1. G1870 Celeroni ei eksisteeri. Numbrid jooksid kuni G1850, 2 tuuma, 2,9GHz, Haswell arhitektuur. Tuumasid on küll vaid 2, aga tuuma kohta väga normaalne jõudlus.
2. RX 470 on värske ja väga kiire kaart (2016 väljalase). 5000-seeria kaardid tulid välja 2009. aastal.
Seda arvesse võttes ei ole midagi imestada selliste tulemuste üle.
Väga veider liigutus WG poolt. Laiskuse max level.
Mul on vahepeal kuulid koos ..
Aru nagu ei saa..kord on T-34 vene , ja siis USA oma ..
Miks ma kahtlen selle , et nii väga neid mudeleid matkiti , kui just hiinlastega või venkude endaga tegemist pole ..
Aga et USA _________________ Ma olen telekas.
WG ise annab välja kuni max 120 fps ja RX 470 8 GB jooksutab selle täiesti vabalt välja, koos maksimaalse HD graafika ja tekstuuridega. Olen seda korduvalt proovinud, võtnud graafika täiesti maha ja pannud täiesti põhja, fps kõigub 118-120 vahel. Lõpuks seadsin graafika lihtsalt nii, kuidas silmale kõige ilusam on, muru näiteks võtsin vähemaks ja plahvatuste tilulilu jms. Lõplikuks väärtuseks jääb ikka 120 fps ja ühenduskiiruseks 15-30 ms. Takistuseks saab pigem kuvar, sest 144HZ kuvari puhul tundub max 120Hz natuke pettumus
Kiirema fps eelis tuleb välja kiiruses ja täpsuses, peamiselt just täpsuses.
pakun et nad teeniks oluliselt rohkem kui nad myyks 5 euro eest musta skinni mida saaks paigaldada kõigile tankidele. Kordades rohkem teeniksid nad, IMHO
Seda arvesse võttes ei ole midagi imestada selliste tulemuste üle.
Ma ei imestagi nende tulemuste üle
Lihtsalt lisasin kremka mõtisklusele väikese lisa, et mäng ikka pigem GPU peal, kui CPU peal.
Ja tõesti võisin eksida selle prose numbriga
Vist oli 1840?
WG ise annab välja kuni max 120 fps ja RX 470 8 GB jooksutab selle täiesti vabalt välja, koos maksimaalse HD graafika ja tekstuuridega. Olen seda korduvalt proovinud, võtnud graafika täiesti maha ja pannud täiesti põhja, fps kõigub 118-120 vahel. Lõpuks seadsin graafika lihtsalt nii, kuidas silmale kõige ilusam on, muru näiteks võtsin vähemaks ja plahvatuste tilulilu jms. Lõplikuks väärtuseks jääb ikka 120 fps ja ühenduskiiruseks 15-30 ms. Takistuseks saab pigem kuvar, sest 144HZ kuvari puhul tundub max 120Hz natuke pettumus
Ei tea, mul jookseb stabiilselt 127 peal HD klient ja kõik põhjas. _________________
127 fps on hardcoded limiit (mida muide, on võimalik muuta vastavast konfifailist nii kõrgeks kui endal soovi on, üks vene youtuber näitas 200 fps+ GTX 980 Ti ja mingi kõvasti ülekiirendatud kuuetuumalise prose koostöös).
127 fps on hardcoded limiit (mida muide, on võimalik muuta vastavast konfifailist nii kõrgeks kui endal soovi on, üks vene youtuber näitas 200 fps+ GTX 980 Ti ja mingi kõvasti ülekiirendatud kuuetuumalise prose koostöös).
Enda profiilimasin saavutab 100-120 fps.
Jep, olen kursis asjaga. Kahjuks ise nii pädev pole arvutinduses, et konf failidega mängima hakata, arvuti on ka profiilis olemas, peaks väheke rohkem välja vedama küll. _________________
Ei tea, mul jookseb stabiilselt 127 peal HD klient ja kõik põhjas.
Hmmm. On jah 127fps WG poolt maksimum. Kas mul midagi siis seadetes veel võimalik muuta? Nagu raudpolt istub 120fps peal, 121fps pole kordagi ette tulnud. Justkui mingi piirang oleks peal. Peaks ju graafika nulli tõmbamine HD pealt natuke fps-d tõstma, kuna jõudlus suureneb, aga ei tõsta mitte. Mitte, et see 7 fps nüüd midagi suurt annaks, aga ilmselt mingi platseeboefekt ikka
Ja kui mõni väidab, et inimsilm näeb kuni 26 fps ja kõik, mis üle selle, on overkill, siis see on küll hülgemöla või pole mul inimsilm.. No on ikka suur vahe, kas mängida 26 fps või 120 fps mängu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.