Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 851, 852, 853 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
M6izduzeta
HV kasutaja

sõnum 15.11.2016 20:18:13 vasta tsitaadiga

Kahjuks on nii,et tierX ei aita xvm ka tomateid avastada.Olen tänu madalatele tieridele ikka suht toores tomat veel,aga E100(esimene ja ainuke tierX) hullates toon hävingut ja pisaraid oma teamile.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
erick
HV Guru
erick

sõnum 15.11.2016 22:07:58 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
ece3n kirjutas:
sest alates T8 ja ülespoole tomateid eriti ei ole

tõsiselt räägid vä? icon_lol.gif seal just need kõige suuremad tomatid ongi, imho icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Paraku peab nõustuma. Kuigi keskmiselt häid mängijaid on rohkem kui allpool, siis eepilisi tomateid on palju küll. Umbes nagu 25K mängu ja WN8 500. Sellised vennad.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
ece3n
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.11.2016 22:18:50 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
kr6ll kirjutas:
ece3n kirjutas:
sest alates T8 ja ülespoole tomateid eriti ei ole

tõsiselt räägid vä? icon_lol.gif seal just need kõige suuremad tomatid ongi, imho icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Paraku peab nõustuma. Kuigi keskmiselt häid mängijaid on rohkem kui allpool, siis eepilisi tomateid on palju küll. Umbes nagu 25K mängu ja WN8 500. Sellised vennad.

ega jah, pead tõesti tõdema, et kui tüüp on vähemalt "roheline" ei tähenda see seda et ta mängida oskab. 4 järjestikust T8-T10 mängu madalaim värv oranš, ning seda vastas teamil rohkem kui omal, kuid ikka suudme kaotada, sest T10 "rohelised" raske tankid teevad 0 dmg. viimane selline oli eriti vahva, ma tegin 3000+ dmg, ning tiimist järgmine oli 150dmg - siis oli küll et ......... .
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 15.11.2016 23:06:46 vasta tsitaadiga

ece3n, kui keegi on roheline, siis ta midagi ikkagi oskab. See reiting võtab arvesse tema kõiki mänge, mitte ainult seda ühte, kus ta mingil põhjusel feilis. Kui ta iga lahing nii feiliks, siis ta poleks õige varsti enam roheline ju?
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 15.11.2016 23:10:49 vasta tsitaadiga

väga lihtne on ykskõik kellel teha 0 dämmi kui meeskond totaalselt idioot on. Ma siin paar mängu tegin ja see on ikka kohutav mis täna toimub thumbs_down.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 15.11.2016 23:37:27 vasta tsitaadiga

Kas on kellelgil aimu , mis värk on mängus , kuid mitte nende ujumismütsidega ??
Asi selles , et mäng lahti ees , kuid olen garaazis ja valin arenda .. siis üsna tihti tekib olukord , nagu oleks vajutanud klaveril windows'i nuppu , mis mängu eest viskab ..kuigi jah , pole ju katki midagi , kuna mängus teeb nii , et vahel ctrl ja tahan hiirega kellegi peale liikuda .. Siis sama lugu ja seda ka suht tihti ..

8fly8
HV vaatleja
8fly8

sõnum 16.11.2016 01:30:12 vasta tsitaadiga

Olen täiesti nõus, et X tiiru lahingutes esineb palju tomateid ... põhjus ka lihtne, sinna lihtsalt surrakse kaotustega välja.

Ise olen vältinud X tiiru lahinguid kuna näen et ei ole veel piisavalt tasemel - ei ole veel seda klikki peas käinud vist. Seetõttu aelengi enamasti 5-9 tiiru lahingutes ja ei saa kurta, et igav oleks vmt. Üsna paljud tankid on veel mängimata tehnikapuu alt ja iga masin on omanäoline. Samas on mul plaan ka mõned mängitud masinad tagasi osta ja uuesti üle mängida. Mõnega pole näiteks Ace Tankerit kätte saanud vmt.
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 16.11.2016 08:19:14 vasta tsitaadiga

8fly8 kirjutas:
Olen täiesti nõus, et X tiiru lahingutes esineb palju tomateid ... põhjus ka lihtne, sinna lihtsalt surrakse kaotustega välja.

Ise olen vältinud X tiiru lahinguid kuna näen et ei ole veel piisavalt tasemel - ei ole veel seda klikki peas käinud vist. Seetõttu aelengi enamasti 5-9 tiiru lahingutes ja ei saa kurta, et igav oleks vmt. Üsna paljud tankid on veel mängimata tehnikapuu alt ja iga masin on omanäoline. Samas on mul plaan ka mõned mängitud masinad tagasi osta ja uuesti üle mängida. Mõnega pole näiteks Ace Tankerit kätte saanud vmt.

Ace on vist 6 killi jah ?

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 16.11.2016 10:35:59 vasta tsitaadiga

mcjaaxon vaata seda linki, sealt leiad vastuse mis see ace on thumbs_up.gif
http://wiki.wargaming.net/en/Achievements
tagasi üles
Masochist
HV vaatleja
Masochist

sõnum 16.11.2016 10:59:45 vasta tsitaadiga

MT-15 T-28 HTC
Tekita vastaste tankihävitajatele vähemalt 2000 elupunkti kahju

Mul on siiber ning ma ei oska enam. Ma olen selle missiooni taga istunud juba ligi aasta otsa. Alustasin selle missiooni tegemist Cromwelli/Cometiga (jah tean, võimatu missioon, aga paremaid medikaid hetkel ei olnud). Lõin käega ja ostsin T34-3, hiina tanki. Sellega samuti hunnik mänge tehtud ja ei midagi. Arendasin vene liinis alates MT-25´st kuni T-54 spetsiaalselt selle missiooni pärast välja, kuid ka sellega ei suuda/oska antud missiooni ära teha.
Probleeme on mitu, alates sellest, et MM ei taha mulle eriti destroyereid vastu anda. Keskmiselt iga 20. mängu tagant on mul vastas 5 destroyerit või tsipa rohkem. Enamus aegadel ainult kaks või kolm ning keskmine dmg mis ma teha suudan on umbes tonni kanti. Peale seda kas lastakse mind ära või lastakse nad ise meeskonnakaaslaste poolt ära.
Eriti frustreerivaks teeb selle asjaolu, et minust kõvasi väiksema WR omavatel isikutel on HTC istumise all (jah, ma pole ise just kõige tugevam mängija, kuid siiski). Tekibki küsimus, et mida kuradit ma valesti teen?? Olen proovinud nii ründavat kui kaitsevat taktikat, proovinud peale minna nii ühelt- kui teiselt poolt, lugenud WoT foorumit, rünnanud, cämpinud, kuid endiselt ei ole mul soovitud tulemust. Kõige lähemale sain tulemusele hiinakate T34-3´ga kui kogu dämm vastase TD´le oli 1960 (minu karjeid oli ilmselt üle Tartu linna kuulda kui vastase RHM mulle lõpumürsu kannikate vahele lasi).

Kas oskab mõni targem mulle mõne näpunäite anda? Tunnen ennast juba vaikselt saamatu debiilikuna. kopp.gif

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 16.11.2016 11:36:37 vasta tsitaadiga

kõige lihtsam on seda arvatavasti teha mängu lõpus, mitte alguses. Ehk siis sa ootad kuni vastaseid on vähem ja arvatavasti on td yhed viimased kes on alles. Siis lähed ja lased yhel keti maha ja farmid oma 2k ära. Alguses oled selline sniper ja lased nii palju laske kui saad just td -e pihta, kui neid on võimalik lasta. Aga jah, seda on lihtsam teha siis kui vastaseid on vähem, sina pead lihtsalt elus olema sel ajal icon_smile.gif
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 16.11.2016 11:54:07 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
kõige lihtsam on seda arvatavasti teha mängu lõpus, mitte alguses. Ehk siis sa ootad kuni vastaseid on vähem ja arvatavasti on td yhed viimased kes on alles. Siis lähed ja lased yhel keti maha ja farmid oma 2k ära. Alguses oled selline sniper ja lased nii palju laske kui saad just td -e pihta, kui neid on võimalik lasta. Aga jah, seda on lihtsam teha siis kui vastaseid on vähem, sina pead lihtsalt elus olema sel ajal icon_smile.gif

Unusta ära mingi mängu algus ja lõpp.

Gringi oma t54 lõpuni, mängi nii nagu tavaliselt. Kui selle käigus ära ei tee, siis osta omale Obj. 140 välja ja mängi sellega ka nii nagu sa ikka mängid. Tier 10's muidugi juba väga suur võimalus, et lihtsalt lampi teed selle missiooni loomulikult ära, sest hp poolid jne palju suuremad tänu sellele ka dmg potentsiaal väga suur.

Kui siis ka ära ei tule, siis platooni koos kellegagi kellel on tier 9 - 10 TD. See tekitab MM'is suurema võimaluse, et vastu tulevad ka TD'd. Rohkem mingeid nippe väga ei ole. Lisaks tuleviku mõttes, grindi omale mingi korralik tier 10 autoloader medikas, näiteks bc25t, selle klipi potentsiaal on pea 2k juba, ja lõpus mingi TD ära trackida ja ära omada on peace of cake. Lihtsalt, kui tahad 260 omale kunagi, siis pead 4k tegema TD'le...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 16.11.2016 11:56:26 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:

Tegin ise samamoodi selle missiooni ära nagu Krõll soovitab siin. Obj 140ga küll. Päris pingeline oli, kaks nädalat mässasin. Eriti siis, kui dam jäi 1900 kanti ja nõks alla 2000de. icon_smile.gif
Kulda lasin ka kogu aeg.

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 16.11.2016 11:57:45 vasta tsitaadiga

Sa ei saa 2000 dämmi kokku + üks TD? Kui mängid T34-3 siis noki temaga vastaste kõige nõrgemad tankid maha. Sul on vaja ainult 5te head lasku teha ja soovitud damage koos, edasi tegele TD killimisega.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 16.11.2016 11:59:18 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Sa ei saa 2000 dämmi kokku + üks TD? Kui mängid T34-3 siis noki temaga vastaste kõige nõrgemad tankid maha. Sul on vaja ainult 5te head lasku teha ja soovitud damage koos, edasi tegele TD killimisega.

sa pead laskma 2k just TD vastu
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 16.11.2016 12:00:58 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:
lõpus mingi TD ära trackida ja ära omada on peace of cake.

Postituse alguses ytled et unusta algus ja l6pp ära ja siis l6petad sellise lausega icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.11.2016 12:03:13 vasta tsitaadiga

Masochist, missioonid ongi sellised, et peab sihilikult pingutama nende täitmise nimel, isegi kui mänguloogikaga vastuolus. kr6llil õigus, kõige kergem on TDsid farmida lahingu lõpus, kui sinu tiim on ülekaalus ja neid pole eriti kedagi abistamas. Saab rahulikult neid flankida, kett maha ja farmi. Selleks sobivad kõige paremini sellised mediumid, mis on kiired ja mille reload ei ületa nt 6,5 sekundit. See võimaldab kõiki TDsid trackis hoida.

Küllap sa juba tead seda, aga kordamine on tarkuse ema - kõigepealt lase kett maha (lask või kaks esirattasse või tagarattasse). Seda võib teha ka siis, kui TD on täielikult sinu poole pööratud, oluline on lihtsalt kett maha saada, selle nimel võib üks-kaks lasku sisse võtta vajadusel. Siis sõidad talle kõrvale väikese kaarega, nii et saaksid võimalikult kiiresti tema kahuri laskesektorist välja. Leiad nurga, kust saad teda külje pealt vabalt esi- või tagarattasse lasta nii, et dämmi ka teed. Siis lihtsalt istud seal ja lased kuni ta kooleb.

Kui on võimalik trackida, siis ei tasu hakata TD-le hullult külje alla pugema, ületiirutama või talle selja taha sõitma. Need kõik annavad TD-le liikumisvabaduse, ta saab sõita seljaga vastu mõnda maja või kivi, ja ennast muidu ebameeldivaks sihtmärgiks teha. Kogenud TD mängijad oskavad ennast nii manööverdada, et lõpuks sa oled ikka neil kahuri ees. Kõige kindlam on ikkagi TD-d rahulikult trackis hoida dämmi tegevate laskudega, kui reload on piisavalt kiire, et ta parandada ei jõua ketti, ongi jackpot, mingi 20-30s rahulikku farmimist ja tal pole mingit lootust pääseda, kui mõni liitlane piisavalt kiiresti appi ei jõua.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 16.11.2016 12:11:03 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:

Loe nüüd uuesti, mida kodanik kirjutas. Hetkel Sinu antud soovitus ei ole just kõige kompetentsem. icon_smile.gif

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 16.11.2016 12:16:00 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
vipu kirjutas:

sa pead laskma 2k just TD vastu

Tõsi jah, siis ikkagi jagtig 8.8 tuleb üksinda kuidagi maha nottida ja mõnele teisele üks pauk lisaks.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 16.11.2016 12:21:27 vasta tsitaadiga

See HTC on muidugi selline asi, mida taga nutta ei tasu. Mulle ta tegelt meeldib aga selle asjaga sa eriti mängude saatust ei otsusta. Aga teha seda vast tuleb sest see järgmine auhind on juba oluliselt parem. Ise mässan selle t54 kallal siin vahelduva hooga aga nagu juba selle HTC ajal siis ma ei tee spetsiaalselt yhtegi missi, kui tuleb siis tuleb ja kui ei tule siis ei tule icon_cool.gif
tagasi üles
Masochist
HV vaatleja
Masochist

sõnum 16.11.2016 12:25:01 vasta tsitaadiga

Tänud vastajatele!

Saan aru, et eks ta kõvasti üks õnnemissioon ole (vastaste TD paigutus, MM, vastaste ning omade oskused, paigutus jne). Põhiprobleem kipubki mul olema see, et kui ma mõnele kõvemale TD´le lähedale satun (E100, 183b vms) siis lähen nii ähmi täis, et unustan ta trackida, käkerdan paar lasku keresse, üritan selja taha pugeda ja lõpuks saan ise kuskilt karmilt sisse, tihti fataalselt. Eks see sama omadus (ehk siis otsustamisvõime kriitilisel hetkel) just eristabki suurel määral häid mängijaid halbadest. icon_neutral.gif

Soovitused on head, leidsin mitu head aspekti mida kõrva taha panna. Eks ma jätkan proovimist ja kui ka kunagi peaks õnnestuma siis annan teile teada!

Tänud veelkord vastajatele! Ja edu!

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 16.11.2016 12:43:21 vasta tsitaadiga

Masochist kirjutas:
lähen nii ähmi täis, et unustan ta trackida, käkerdan paar lasku keresse, üritan selja taha pugeda ja lõpuks saan ise kuskilt karmilt sisse, tihti fataalselt.

Selle asjaga on nii, et tegelt sa unusta see 2k ja missioon jne ära. Tegelt pead sa mängima ju nii nagu vaja on kogu aeg mängida ja asi hakkab sujuma. Ja ma tean küll, eks siin enamus, k.a. mina, unustavad pidevalt ära, et peab ikka paar-kolm käiku ette mõtlema, enne kui tormata sinna kust saab ise paar lasku teha ja siis tõdema, et ise oled sisse saanud 10 lasku ootamatult, sest koht on jube sitt sattund kuidagi icon_eek.gif thumbs_down.gif icon_razz.gif

Ehk siis sa ei saa ära unustada seda, et TD tuleb alustuseks seisma panna ja alles siis maha lasta.
Aga noh, misseals ikka, küll me õpime. Aega veel ju on sitaks, me kõik noored mehed alles icon_cool.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 16.11.2016 12:52:35 vasta tsitaadiga

Või leia sõber kes võtab tier 8 ja sa võta tier 6. Sõber surub TD kuhugi nurka kinni ja siis tulista küljepealt esimesse või viimasesse rattasse vms.
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 16.11.2016 13:15:30 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Või leia sõber kes võtab tier 8 ja sa võta tier 6. Sõber surub TD kuhugi nurka kinni ja siis tulista küljepealt esimesse või viimasesse rattasse vms.

Tundub tragikomöödiline icon_biggrin.gif Ma üldiselt failpaltoonimist ei soovita. Tier 6 kos tier 8'saga näeb ka tier 10't. Kui just pole pref. MM.

Jään ikka seisukohale, et tier 10's ei tohiks olla probleemi teha 100 mängu raames üks selline mäng, kus tuleb 2k dämmi TD'le. Isegi kui mängid normaalselt ilma missioonile mõtlemata ja närveldamata!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 16.11.2016 13:17:51 vasta tsitaadiga

Rahulikult tuleb asja võtta, küll tuleb ka.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 851, 852, 853 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.