Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
anduke88
Kreisi kasutaja

|
05.11.2016 21:53:33
|
|
|
Mul täpselt sama mõte nagu maadleja-l, et mida võtta lähiajal järgmiseks.
See uus SE iföön, töökaaslasel on, 2x juba viimase kuu aja jooksul remondis olnud. Polnud levi ja teine kord kõne ajal teine pool ei kuule midagi mida ifööni omanik räägib.
Samas omale meeldiks see uus CAT telefon, termokaameraga aga hind on räige. Oleks mitu vajalikku asjas ühes kotsis. Samas suurt telefoni ka ei taha. Parem küll ekraanilt asju lugeda vms, aga võtab akut rohkem, ei saa taskusse panna, tööautos ei lähe enam mingisse pilusse keskkonsoolil jne.
Ühesõnaga hea kui oleks sarnaste mõõtmetega aga võimeka sisuga klots. No 5" vast ekraan max kannataks.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
05.11.2016 22:03:42
|
|
|
maadleja kirjutas: |
Mis seade valida järgmiseks, kui z3 compact lõpetab koostöö? Mis seadme on z3 compact omanikud omale järgmiseks soetanud? |
Kui tahad pigem väiksemat ekraani, võimsust, mõistlikku reso (720p), 2015 või uuemat mudelit ning ilmastikukindlust kõike koos siis polegi midagi turult valida.
http://www.gsmarena.com/results.php3?nYearMin=2015&fDisplayInchesMin=4&fDisplayInchesMax=4.7&sAvailabilities=1&sIPCerts=1,2,3,4,5,6
Kuna pole kaalu-piirangut siis tuli ka CAT sisse. Kuna pole resolutsioonipiirangut siis on ka naljakaid hiinakaid (mille 4G ei pruugi ka täies mahus Eestis töötada). Kuna pole op.süsi piirangut siis tuli ka iPhone7 valikusse. Aga nagu näed isegi siis ega valikut pole. Poed on telefone täis aga vaat' sellist pole. On vaid üks mudel ja see on Sul juba olemas - Z3c. Seega kui võimalik siis ise jätaks praegu valimata. Kuigi pole kusagilt näha, et turule midagi tulemas oleks.
ot: |
Ise olen iPhone7't mitme nurga alt vaadanud kuna see on kõige lähemal mu soovidele. Aga see on juba hoopis teine teema, pealegi telefoni valiku-aeg on mul ca aasta pärast. |
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
05.11.2016 22:11:10
|
|
|
Võtsin Z5C, aga käetundes on vahe öö ja päev. Seda 100% soovitada ei julge. Kõige parem Z3C asendus on uus/refurbished Z3C
iföön on föön ikohta röögatu kallis, aga käis mul oma 4,7'ga ka korra peast läbi, mõõt justkui ~ok, aga on fööni kohta röögatu kallis, nope
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
05.11.2016 23:02:23
|
|
|
Jep see väikse aga võimsa ja veekindla telefoni turunišš on täiesti täitamata. Compact seeria on eestis alati hästi müünud ja ka iphone 6se krabati väljatulles kiiresti ära.
Selles mõttes on täiesti naljakas, et suured firmad oma röögatute turundus ja r&d osakondadega ei näe seda mis on otse nende nina ees. Või siis ei julge keegi enam eristuda. Kõik vorbivad mingeid mittemidagiütlevaid 5,5" klotse ja keegi ei julge massist eristuda - muidu äkki ei müü.
Lisaks mind üllatab, et iga aasta tuleb uus mudel välja ja niivõrd paljud tormavad ostma uut. Siin on vist tootjate hea lobitöö vili, kui nad suudavad sama asja iga aasta pidevalt paari muudatusega maha müüa.
Sest olgem ausad - nutitelefonid on suuresti valmis ja kui mingit akurevolutsiooni (kahjuks) ei tule, siis mingit märgatavat arengut ka olla ei saa. Veidike uuem OS, veidi rohkem piksleid (sest ekraani mõõtmeid enam venitada ei saa), veidi parem kaamera (ka siin tulevad füüsikaseadused ette), veidi rohkem mälu jne.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
05.11.2016 23:55:21
|
|
|
Z3C on jah siiani ikka päris tegija telefon. Arvestades nii aku vastupidavust, jõudlust, välimust/disaini, kompaktsust ja põhilist omadust - vee- ja tolmukindlust. Hetkel midagi nii head turult ei leiagi (muidugi jõudluse ja ehk mõningate muude parameetrite pealt on muidugi paremaid telefone juurde tulnud, kuid sellist kõike neid punkte arvesse võttes - sellist head komplektset telefoni ei leidu).
Hetkel minu Z3C on garantiiremondis ja tundub, et läheb mahakandmisele. Hetkel siin mõelnud, et kui nüüd raha tagasi saab, siis võiks ju proovida ära mõne X seeria (nt X Performance), kuid kuulduste põhjal kõige suuremaks miinuseks ongi just aku, mis hetkel teeb selle otsustamise üsna keerukaks, kuna minnes üle hea aku vastupidavusega telefonilt kehvema peale ei ole just kõige kergem otsus. Muude andmete ja omaduste poolest on vähemalt minu jaoks nt X Performane väga kobe telefon.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
06.11.2016 00:06:08
|
|
|
Siia juurde veel dokk ja sõelale ei jäägi midagi
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.11.2016 01:49:10
|
|
|
Siim159, Z3C uuesti ei plaani osta? Kuskilt kindlasti veel saab uuena.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
serka15
HV vaatleja
|
06.11.2016 12:48:03
|
|
|
Sama keiss - z3c läheb mahakandmisele ja tükk aega uurisin - polegi enam head telefoni müügis. Z3c ikkagi üsna vana. Kel nõuded telefoni suuruse suhtes veidi lõdvemad võiks poes erinevaid telefone katsuda, näiteks samsung s7 tundus kumerate servadega võrdlemisi mugav hoida kuigi on 5mm laiem. Kes tahab korra nädalas laadida siis Xiaomi Redmi 3S võiks olla alternatiiv või vähemalt odav ajutine asendus.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
06.11.2016 13:47:16
|
|
|
Nende Xiaomi miinuseks see, et puudub 4G 800MHz sagedus (vähemalt normaalse suurusega telefonidel - kuni 5"). Olen aru saanud, et siseruumides võib selle sageduse olemasolu mängida suurt rolli. Ma käin päris palju ruumides, kus levi ei ole kuigi hea ning seetõttu usun, et antud madalama sageduse tugi peaks telefonil olemas olema.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
06.11.2016 14:22:54
|
|
|
serka15 kirjutas: |
Z3c ikkagi üsna vana. |
Mida see täpsemalt tähendab? Ma saan aru, et kui füüsiliselt on telefon ära trööbatud, ekraan mõraline - siis saab vananemiset rääkida. Aga keskmine kaasaegne kõiki Eestis 4G sagedusi omav 2+ GHz quadcore, 2GB RAM, 300+ ppi IPS ekraaniga, IPxx serdiga, ac-wifi ja 4k videot tegev aparaat ei saa kuidagipidi ju "vana" olla. Hea küll, Sony ei anna ilmselt enam uut Androidi aga ka see on üsna vaieldav murekoht kuna sel müstilisel "keskmisel kasutajal" pole softiuuendustest sooja ega külma. Ja suurema huvilise jaoks pole kolmanda partei ROMi pruukinud midagi keerulist.
Kui muidugi on soov 500+ ppi ekraani, 4 või 6GB RAMi, 5G järgi siis jah, Z3c võimalusi ei oma. Samas praktikas on 300ppi enam kui küllalt (piksliralli on kohati naeruväärne, algul sensoritel, nüüd moblaekraanidel), tihedam ekraan hakkab hoopis aku vastupidavust sööma. 2GB RAMi on 99,5% pärismaailma kasutusjuhtudest enam kui küllalt. 5G'd esiteks veel praegu polegi telefonidel ning alles lähiaastatel vaikselt hakkab PoC lahendusi tekkima. Ehk siis veelkord - mis on "vana"?
Eks ma isegi olen vidinahullusest vaevatud ning on tahtmist täiesti töötavat asja aeg-ajalt välja vahetada kuna uut mudelit turundatakse kui 25% seksikamat aparaati. Aga kui sammuke tagasi astuda ja olukorda eemalt vaadata... no ei ole ju nii.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.11.2016 14:26:46
|
|
|
Z3C tutvustati käigest 2 aastat tagasi. Ma ei ütleks, et vana on, aga kuna tootjad vorbivad pidevalt uusi mudeleid mitu korda aastas, siis võib sellline mulje tõesti tekkida.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
06.11.2016 18:24:37
|
|
|
Draqula kirjutas: |
See krdi "Do not disturb"/"Mitte segada" valik "Kuni järgmise äratuseni XX.YY" on jälle kadunud.
Googeldades jõudsin infoni, et see on tegelikult viga koodis, mistõttu osadel kuupäevadel (kuulõpu lähenedes?) kaob see variant ära.
Proovisin määrata kuupäevaseadetes aja käsitsi erinevatele kuupäevadele ning tõesti - see "Kuni järgmise äratuseni" tuli ja läks kui erinevaid kuupäevi proovida.
Igaljuhul kui automaatse aja seadete peale tagasi panna siis hetkel seda valikut ei anta. |
Sony support kirjutas, et viga on teada. Parandus on töös. Aga kas ja millal välja antakse Z3C jaoks pole teada.
Praegu tundub nii, et iga kuu 25. kuupäevast kaob see "Mitte segada" valik "kuni järgmise äratuseni" ära ja kuu alguses tuleb tagasi.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
serka15
HV vaatleja
|
06.11.2016 20:08:49
|
|
|
Siim159, osadel xiaomidel on ka LTE band 20, näiteks Redmi 3S. Vb tehakse lähiajal parema ekraani ja prosega Redmi 4-le ka band 20 variant.
Mark0, olen tegelikult nõus, SD801 ja 2GB RAM on täiesti piisav ka praegu ja veel aasta pärast. 2-3a pärast.. kes teab. Ma ostsin Z3C 2015 alguses arvestusega, et kasutan vähemalt 3a. Üks asi millest Z3C puhul veel puudust tundsin oli sõrmejäljelugeja. Kui praegu uut telefoni valida siis isiklikult eelistan viimase 6-8 kuu jooksul välja lastud mudeleid. Aga tunnistan et Z3C oli omadustelt väga hea ja alla 5" teist sama head ei leiagi.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
maadleja
HV vaatleja
|
06.11.2016 22:07:21
|
|
|
Jep, z3c minu jaoks väga hea seade. Kui oleks olemas uus seade, mis muidu oleks sama aga oleks veel sõrmejäljelugeja ja veekindel klapita laadimispesa, siis muud ei soovigi.
Paraku jah, sellist pole.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
06.11.2016 22:11:14
|
|
|
Z5C on ju selline?
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
06.11.2016 22:33:19
|
|
|
Kui garantii ei loe, siis X Compact kah. Meie turule veekindlust ei reklaamita, aga testides on veekindel ning jaapanis antakse ka veekindluse garantii.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
j6ukur
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
serka15
HV vaatleja
|
06.11.2016 23:22:57
|
|
|
Jah, Z5C ja XC on veidi parema sisuga aga neil minu meelest ka miinuseid. Z5C kaks plussi on sõrmejäljelugeja ja klapita laadimisava aga muus osas on pigem tagasiminek - throttliv SD810, kehvem aku kestvus ja telefon on minu jaoks halvema kujuga - paksem ja kandilisem kui Z3C. XC on veel paksem (paksus ise otseselt ei häiri aga kandilisus teeb telefoni ebamugavamaks), millegipärast veelgi kehvema akupidavusega (mille arvelt siis paksust juurde tuli?) ja lahjema prosega kui Z5C.
Kui XC-l oleks SD820, 4GB rammi ja Z3C-le ligilähedane akukestvus (flagship sisu nagu Z3C-l 2a tagasi) siis poleks küsimust mida valida. Aga minu jaoks on need mudeliuuendused on suht meh.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
06.11.2016 23:51:29
|
|
|
Minule isiklikult ka nii Z5C kui XC välimus ei meeldi. Kuidagi liiga kandilised. XC taguots tundub ka olevat kuidagi liiga odav, mis väga lihtsalt määrdub ja näpujälgi kogub. Muude andmete poolest on ka XC ju täiesti taandareng. Ainuke (väike?) areng ongi ehk kaamera. Nii võimsuse, aku vastupidavuse kui vee- ja tolmukindluse puuduse osa pealt on allakäik. Kui midagi uuematest compactitest võtta, siis pigem juba Z5C.
Oleks nad nüüd suutnud nt XP-l aku vastupidavust ka suurendada, siis oleks see igati väärt telefon hetkel. Samas ei tahaks tõesti Z3C peale taas jääda, kuna mul täpselt samad soovid - sooviks sõrmejäljelugejat ja laadimispesa ilma klapita. Ma ei tea, võiks selle XP ära proovida, ehk minu kasutamise juures ei olegi see aku nii suureks pettumuseks.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
07.11.2016 01:49:08
|
|
|
Miks seda klapita laadimispesa vaja on? Z3C magnetlaadimine on palju parem.
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
serka15
HV vaatleja
|
07.11.2016 02:21:38
|
|
|
Sest klapp pidas vett ja kui liiga palju kinni-lahti käis siis lõpuks enam ei pidanud. Laadisin minagi enamus ajast magnetlaadijaga aga ikkagi oli aegajalt vaja USB juhe järgi panna. Suht tüütu oli iga kord klappi lahti ja kinni panna ja iga kord mõtlesin, et äkki ei jäänud piisavalt tihkelt. Klapita on murevabam.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
randolsd
HV vaatleja
|
15.11.2016 22:23:59
|
|
|
Paar nädlat tagasi hakkas jama, et telefon hakkas ise avama eriti just ikooni Video
internetis kolades avab linkke mida mina ei vajuta..
selline tunne nagu ekraan oleks ylitundlik ja toimetab ilma puudet tegemata..
Ei ole kukkunud ja ekraan igast otsast terve..
Telefon paar aastat vana..
Oskate äkki midagi soovitada..
Aitäh.
_________________ asd |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
15.11.2016 22:27:16
|
|
|
Äkki on kindarežiim sees?
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
randolsd
HV vaatleja
|
15.11.2016 22:49:57
|
|
|
sooty kirjutas: |
Äkki on kindarežiim sees? |
Kontrollisin. Ei ole.
Ekraani puhastasin vastava vahendiga ei midagi.
_________________ asd |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
15.11.2016 22:52:45
|
|
|
Backup. Reset.
Kui see ei aita, siis xperia companioni kaudu software repair.
Kui see ei aita, siis vist vaja remonti jalutada. Muud mina soovitada ei oska.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|