Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 176, 177, 178  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 03.11.2016 13:18:02 vasta tsitaadiga

and12345 kirjutas:
Ilmselt oled sa üks vähestest unlucky, kes on sellise vigase seadme saanud. Ega ei ole perfektset toodet ja lahendust, eks igal tootel omad vead. Ilmselt ka Oculusel.

No ütleme nii, et vb on mul natuke ebeõnne, aga see kontrolleri trackpadi asi on tegelt päris funkamentaalne probleem Vive'ga. Kui sa mängid mõnda mängu, kus on vaja intensiivselt ja kiiresti trackpad'il vajutada ühele poole koguaeg, siis oota vaid. Sul hakkab ka see varsti jamama ja pead lahti tegema.

Pane Google otsingusse lihtsalt "Vive trackapd button" ja näed ise olukorda.

link
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 03.11.2016 14:01:45 vasta tsitaadiga

FOVE preorder siis läks lahti ja hind teada - 549$ FOVE-i põhi müügiargument on siis "foveated rendering" ja "eye tracking".
Link: http://www.roadtovr.com/fove-launches-pre-orders-for-eye-tracking-vr-headset-fove-0-starting-at-549/

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jaank
HV veteran

sõnum 03.11.2016 14:09:19 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Aeron kirjutas:
Avot, tee tassike teed.
Ootame PS VR müüginumbrid ära.
Fakt on see, et see hulk raha, mis täna VR tehnoloogiasse pannakse, ei lase sellel tehnoloogial failida.
Kas see nüüd kohe esimese pauguga edukaks saab, selgub ilmselt PS VR müüginumbrite järgselt. PC VR'i lõi ca 500k (optimistlikult) kasutajat, mis on natuke vähe, et sinna peale asju toota. Mõned miljonid oleks ikka vaja.

PS VR müüginumbrid ei näita tegelt midagi. WIi ka müüs super hästi aga kunagi ei tulnud seda killer mängu.

Wii killer mäng oli Wii Sports ja sellest piisas tegelikult. Milleks müüa mänge kui võib müüa konsooli ühe mänguga.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.11.2016 14:30:49 vasta tsitaadiga

https://www.youtube.com/watch?v=icmPt6tGOLE

Fove on nüüd müügis, 550 € ...
Steam ja OSVR tugi.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 03.11.2016 15:47:21 vasta tsitaadiga

MA ei usu et selline turu hajutamine erinevate kolakatega pikas perspektiivis VR-ile kasulik on.
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 03.11.2016 16:31:23 vasta tsitaadiga

486, kuni need kolakad omavahel ühilduvad on ok kõik.
Hetkel on PS VR eraldiseisev aga teised vist töötavad steamis kõik ja vive vist sööb Oculuse asju ka. Fove tuleb Steami toega out of the box ja teised suuremad ka so far afaik.
Seega tegelikult, mängunduses on hetkel 2 suurt platvormi - Steam ja PSVR (kui see on nii edukas kui arvatakse).
Oculuse oma platvorm on ka olemas, aga - MINUL ISIKLIKULT - ei ole sellesse nii palju usku. Mis võib muidugi muutuada sõltuvalt sellest mida FB teeb.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.11.2016 19:54:52 vasta tsitaadiga

Ega jah kahjulik pole see palju võistlevaid HMD-sid turul on vaid see palju võistlevaid ökosüsteeme on. Rohkem HMD-sid on kasulik kõigile valiku ja rahakoti paksuse mõttes. Palhu suletud ükosüsteeme on halb ühilduvuse mõttes. Näiteks mulle ei meeldi, et on Steam, Origin, Uplay, GOG jne. Kõik on eraldi. Kui sul on mäng ühes neist siis teises pead sa selle jälle uuesti ostma kui tahad seal kasutada. Rääkimata seivide ületoomisest.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 03.11.2016 20:20:33 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
... Näiteks mulle ei meeldi, et on Steam, Origin, Uplay, GOG jne...

OT, aga ära kunagi taha sõltuda ühest monopolist, kuna tundub justkui alguses mugavam. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.11.2016 20:24:44 vasta tsitaadiga

eix666, Ma ei räägi sellest, et kõik peale Steami võiks põlema panna vms. Ma räägin elementaarsest koostööst. Kui sul on mäng ühes siis teises võiks selle juba tasuta saada lisada ja seivid võiks ka üle tuua. Näiteks brauseritel toimib see asi üsna ilusti. Mõlemad kuvavad sisu enamvähem ühtemoodi ja ühest teise liikudes pakutakse järjehoidjate importimist.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 10.11.2016 09:47:51 vasta tsitaadiga

ja eriti nõme on see, kui sa pead jälle uue konto tegema mingisse keskkonda, sest on jälle üks mäng, mida tahaks, aga mis on ainult selles ühes keskkonnas saadaval. mass effect 3-4 näiteks ja dead space 3 viimane need for speed.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.11.2016 10:01:37 vasta tsitaadiga

Steamis ja Originis on mul veel midagi mängida, siis uplays ulub tuul icon_lol.gif
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 10.11.2016 11:39:02 vasta tsitaadiga

Tomorrow, ära ikka ütle, mul on uplays t3h cr3w, mida sai tasuta paar kuud tagasi ubi30 puhul. esimesed magasin maha, kuna ei teand selles 30 üritusest midagi. kuradi rokksmitt ajab koguaeg oma uplay jura kontot, ei saand seal siis öelda, et ou, meil säherdune teema praegalt käimas icon_biggrin.gif .
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 10.11.2016 11:58:50 vasta tsitaadiga

Link

https://www.pcper.com/news/General-Tech/Red-Alert-2-VR-Fan-Proof-Concept-Unreal-Engine-4

tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 11.11.2016 11:46:29 vasta tsitaadiga

HTC kuulutas välja wireless Vive-i kit-i eeltellimise. Hinnaks 220$ pluss saatmine.
Väidetavalt pakutakse aku kestvuseks 90 minutit ning wireless tugi peaks headsetile lisama latentsust juurde 15 millisekundit.

Link

Link:
http://uploadvr.com/htc-vive-wireless-kit/
http://www.tpcast.cn/htcvive.html

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 11.11.2016 11:48:14 vasta tsitaadiga

15ms on ilmselt päris oluline. mis see väljaöeldud siht hmd latentsuse jaoks oli, 120ms?
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 11.11.2016 12:14:43 vasta tsitaadiga

Equinox kirjutas:
HTC kuulutas välja wireless Vive-i kit-i eeltellimise. Hinnaks 220$ pluss saatmine.
Väidetavalt pakutakse aku kestvuseks 90 minutit ning wireless tugi peaks headsetile lisama latentsust juurde 15 millisekundit.

Link

Link:

Huvitav mis resoga veel juhtub? Ei usu korrakski, et uncompressed 2160x1200 tuleb sealt.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 11.11.2016 14:35:56 vasta tsitaadiga

Tere jälle. Veel on ostmata mängud Obduction ja The Vanishing of Ethan Center. Kindlasti on küsimus maitses aga küsiksin Teie arvamust. Kumba soovitate osta ja kui võimalik siis ka põhjendus (just Teie nägemus). thumbs_up.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 11.11.2016 15:03:41 vasta tsitaadiga

agen008 kirjutas:

Huvitav mis resoga veel juhtub? Ei usu korrakski, et uncompressed 2160x1200 tuleb sealt.

Hea küsimus icon_smile.gif Netis ma lugesin siis vennad räägivad, et Vive+wireless kiti latentsus peaks tulema kuskil ~40ms, mida olevat juba liiga palju hea elamuse saamiseks. Pidi vist olema üle Wifi lahendus. Väga palju infot ei ole teada, eks peab esimesed ülevaated ära ootama, siis ole näha palju asi ennast õigustab. Aga noh, eks kuskilt tuleb ots lahti teha, esimene wireless üritus ikkagi ametlikult (ma mõtlen, tootjafirma poolt).

tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.11.2016 15:28:16 vasta tsitaadiga

The Vanishing of Ethan Center oli meeldiv kogemus! Kas kellelgi on oma arvmust mängust: Obduction

PS. Tänud neile, kes privas Ethan Centerit kommenteerisid.
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 15.11.2016 15:59:05 vasta tsitaadiga

Equinox kirjutas:

Link

Link:

Nad selle antenni kuhugi vähem tundlikusse kohta ei saaks panna. Näiteks puusale.
Selle läbi liigub juba video ja heli, kiirgus hulk on kordades suurem kui ps4 puldil mida ma juba märkan.
Aju saab päris hästi läbi krillitud. thumbs_down.gif

Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 15.11.2016 16:38:33 vasta tsitaadiga

Microsoft HoloLens Amazonist tellitav. Hinnaks 4499€ icon_lol.gif
Link: https://www.amazon.de/Microsoft-HoloLens-Development-Holographic-Windows/dp/B01G0EGEWC/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1479217029&sr=1-1&keywords=hololens

tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 15.11.2016 16:52:00 vasta tsitaadiga

Equinox kirjutas:
Microsoft HoloLens Amazonist tellitav. Hinnaks 4499€ icon_lol.gif
Link: https://www.amazon.de/Microsoft-HoloLens-Development-Holographic-Windows/dp/B01G0EGEWC/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1479217029&sr=1-1&keywords=hololens
see mingi saksa värk, neil maksavad kõik asja 4499euri.
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 15.11.2016 17:43:52 vasta tsitaadiga

MS on vähemalt tootega väljas, kaugel Magic Leap on?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 16.11.2016 18:45:31 vasta tsitaadiga

Tere siis kõigile pole pool aastat vist siin midagi kirjutanud sellest ajast saati umbes kui oma rifti kätte sain.(leap motion kontrolleid ka olemas sain natuke varem kätte kui rifti)
Ja mõtlesin et kirjutaks midagi kuna sain siis nädalaks HTC Vive laenata.

Kui siis mõni mees siin kirjutab et tema igapäevaselt kasutab seda vivet no siis ma ei tea mida selle vivega siis iga päev viitsiks mängida.
Kahuks minu rift vedeleb ainult riiulis ja väga väga harva kasutan alguses viitsisin veits temaga jamada aga kahjuks enam mitte.(Põhjus lihtne 2160x1200 pilt lihtsalt liiga sitt) VR elamus on muidugi väga hea ja väga tore vahest isegi kaalub natukeseks ajaks selle sita pildi kvaliteedi üle ja unustad sita pildi.

Ja nüüd siis vive proovitud ja ei leidnud sealt küll mingit erilist uut kogemust, et see roomscale(mõttetu)mida kiidedakse(rifti room scale pole ka paha isegi 1 sensoriga) ja toch kontrollerid(On küll head asjad), aga mitte häda vajalikud ütleme nii et oleneb täitsa mängust kus pult parem ja kus touciga põnevam.
Nii aga vive siis ise igal juhul palju ebamugavam peas ja tundub raskem ja kobakam peas.
Ja kui keegi nüüd tahab vaielda et pildi kvaliteet võrdne siis ....... igal juhul riftil veits teravam ja parem pilt.

Et teie vaidlused siin lõpetada rift vs vive : siis on rift igal juhul parem vr aparaat koos toucidega.

Aga lõpetuseks ei kumbki ei rift ega vive pole veel piisavalt head et nendega viitsiks mängida(igapäevaselt) Vaja veel oodata aastaid et oleks pilt parem ja fov suurem.(Äkki siis kunagi saab asja neist)
Muidugi oleks mänge ka vaja paremaid mida mängida.

Aga oma seisukohast ma ka vr-ist enam ei loobu kuigi ma oma rifti ei kasuta ja vive oli sama jama koos touchidega.
Ostan ma kindlasti endale cv2(kui on resu hea) ja cv3 ilmselt juba kindlasti kui nad kunagi välja tulevad.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 16.11.2016 19:11:06 vasta tsitaadiga

Aivo998. Minul umbes samasugused kogemused/arvamused. Kuigi olen mõned mängud juurde ostnud ja Rifti proovinud kasutada, kuna selline kallis mänguasi on kunagi ostetud, jääb üldine kasutamine minimaalseks. Praegused VR seadmed sobivad kõige paremini teistele (külalistele jne.) demomiseks. Igapäevaseks kasutmiseks nad kahjuks lihtsalt ei sobi, liiga vilets pilt, et igapäev seda vaadata tahaks. Erinevalt paljudest teistest jääb mind kuni kasutamise lõpuni häirima häiriv pikselivõrgustik, vilets resolutsioon jne.
Ise olen ka Vivet proovinud ja piisavalt pikalt. Vive puhul on pilt veelgi viletsam, fovis ei märkka mingit vahet, vähemalt minu silmale ja Vive rohmakus + lisa kõrvaklappide vajadus, nende pähe toppimine ja ära võtmine ületavad minu puhul mugavuse piiri, et üldse seda seadeldist pidevalt kasutada. Ka Vive controllerid ja roomsacale ei tekitanud minus, ei mingit H elamust. Tahan veel Vive puhul lõpetuseks lisada, et kui keegi Vive kasutajatest väidab, et ei märkka mitte kunagi rõngaid pildis on ta "puusilm", või lihtsalt valetab. Vive läätsedes olevad rõngad häirivad selgelt teatud olukordades, kuna kajastuvad pildis! http://media.bestofmicro.com/V/A/575254/original/Rift-Vive-PSVR-lenses_2.jpg
Touche ja paremaid/sügavamaid mänge oodates, aga tean juba ette, et midagi erilist sealt oodata minul ei ole. Mängin praegu ja tulen mängima ka tulevikus istudes, nii et elame näeme mida homne kaasa toob.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 176, 177, 178  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.