praegune kellaaeg 19.06.2025 21:13:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sektor1
Kreisi kasutaja
|
22.10.2016 21:32:59
Ei saa kuidagi Crossfirega kahe kuvari Extendi tööle... |
|
|
Tere,
Panin kaks videokaarti CF-iga kokku, uuendasin Catalyisti Drivereid ja kõik tundus töötavat.
Spoiler 
Kuni avastasin et ma ei saa kahte eraldi seisvad kuvarit extended modes tööle.
Nimelt ei tunne Windows 10 enam parempoolset kuvarit ära (enne CrossFiret kõik töötas...)
Kuvarid on DVI-ga küljes, sai ka kaableid ümber tõstetud aga ei midagi.
Õhesõnaga Windows Detectib, et midagi on kuid ei suuda identifitseerida...
Spoiler 
Ma sain küll teisele kuvarile pildi ette kuid läbi Catalysi driverite ning Eyefinity abiga.
Spoiler 
Mõtlesin, et lasta olla nii, ehk... resolutsiooniga 3840x1080
Aga kahjuks on mängudes sellest näiteks mängudes vähe kasu. Sest ta lükkab mängides vasaku (screen 2) tagant ära ja Screen 1 on pilt) ma tahan aga vastupidi, sest teine kuvar on natukene liiga kaugel ning fullscreen dokumentidel on kah suht nõme (3k dokument või webi leht, milles 1/2 on tühipind) Win + P kah ei aita sest windowsi jaoks ei ole teist kuvarit olemas ja nii Swictides Screen 2 peale ma jään mõlemast pildist ilma (aitab ainult restart).
Mõtlesin et järsku aitab Catalystis kuvareid muuta, et 1 on 2 ja 2 on 1 (nii nagu Windowsis Display alt tavaliset saab "boxe" ümber tõstes) aga... seal nagu ei ole sellist kohta (saab kas horisontaalis või vertikaalis).
Spoiler 
Kas keegi teab imerohtu kuidas ma saan kuvarite üle kontrolli, või õigemini, et windows tunnistaks jälle teist kuvarit.
(mõlemad kaablid on mul muidugi Primary videokaardi taga)
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|