Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1549, 1550, 1551 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.10.2016 10:28:02 vasta tsitaadiga

LongHorn, ma pidasin silmas rohkem VSB HD
Aga noh, 99,99% tuleb sisse HD pilt......mingit adekvaatset põhjendust peale selle, et meile näitamine HD´s on kallis pole

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
seeru
HV veteran

sõnum 18.10.2016 17:46:43 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Jänes kirjutas:
indrekp kirjutas:
Pailaps kirjutas:
Ma tõmbaks enne Aminol pistiku seinast. 10 aasta(tm) aitab. Aeg on suruda telekanalitootjad nurka ja miinimum 720p pilti näitama hakata.

Word.

Millal siis Telia telekanalitootjad nurka surub ja miinimum 720p pilti näitama hakkab ? Enne pole nagu pointi boksi vahetada.

Ma ei pidanud siin silmas Teliat, vaid hoopis telerivaatajaid, kes võiksid head pilti nõudma hakata. Tagasisidel on jõudu.

yawn.gif Ma olen üdini veendunud, et eestlane vaatab oma amino ja tikutopsiga pilti edasi enne kui tõrva ja hangud kätte võtab.

Ka praegu on Telia kanalivalikus selliseid SD kanaleid, mida mõni teine Eesti teenusepakkuja edastab HD-na. (Näit BBC Earth)
Ja samas Telia ise teeb ju mõnedest HD kanalitest SD versioone oma võrgus näitamiseks.
Niiet peame ikka silmas Teliat ka.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 18.10.2016 18:02:04 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Digiboksis on põhivara ja vahevara.
Seda esimest (firmware) klient kusagilt ei näegi (versioon 4.10.1.p1_31) aga aimu annab see kui seadistuste menüüs muuta helivalik Stereo asemel Automaatne, siis võiks ressiiveris olla filmiriiuli filmide näitel 5.1 heli. (uuendatakse automaatselt või kontrollitakse restardil kui Telia väljastab uue versiooni vastavale grupile seadmetest, asub seadmes sees)

Tundub, justkui lisaks pilootgrupile, muutus uus "tarkus" ka lihtsurelikele kättesaadavaks?
http://stb-fw.mw.elion.ee/arris-vip1113?product=arris-vip1113&serial=&kernel_version=4.10.1
http://static.mw.elion.ee/dtv-fw/kernel/kreatv-bi-indur-arris-31.config_4.10.1.p1_31_st40_vip28x3.bin

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 18.10.2016 20:29:42 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Tegijal juhtub. Telliti Starmani asemele Telia. Eile sai siis Telia ühendus paika. Kõigepealt pandi ruuter üles ja tehnikuga kontrolliti toimivus üle (tehnik polnud kohapeal, tegi jaamas mingeid lülitamisi). Siis hakati digiboksi üles panema ja selgus, et HDMI-kaabel ja pult komplektist puudu icon_biggrin.gif Tehnik ei osanud selle peale kah miskit kosta.
Eks tuleb klienditeenindusse helistada. Enda asjad olen kõik iseteeninduse kaudu tellinud ja seal on eraldi puldi ning HDMI kaabli valiku koht. Esinduses kohapeal Telia ühendust tellides nende kohta igatahes midagi küll ei küsitud.

LOL. Nüüd tuleb võtta digiboks kaasa ja esindusse minna. Milleks seda digiboksi sinna tarida on vaja? icon_eek.gif
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 18.10.2016 20:31:54 vasta tsitaadiga

Kas see termin "põhivara" ongi levinud tõlge "firmware" puhul?

Miks mitte "püsivara"?
Ma selle viimasega rohkem harjunud, kuna esimene pigem raamatupidamuslik jmt. termin.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.10.2016 13:45:09 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9234533#9234533
Tea kas siia teemasse ka kunagi UHD jõuab ja ma ei mõtle 10 aasta pärast icon_razz.gif

Sellega seoses kordan ka varasemat küsimust, millele vastust ei antud ja teema läks puldile
tsitaat:

Küsiks üle pika aja, et kas mingi uuem box ka testimisel on?

tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 19.10.2016 14:13:00 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Tea kas siia teemasse ka kunagi UHD jõuab ja ma ei mõtle 10 aasta pärast icon_razz.gif

Sellega seoses kordan ka varasemat küsimust, millele vastust ei antud ja teema läks puldile
tsitaat:

Sellist võiks testida:
http://www.arris.com/products/vip5602/
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 19.10.2016 14:16:20 vasta tsitaadiga

somnambuul kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

tsitaat:

Sellist võiks testida:

Sellel on mingi grillahju funktsioon kah sees? Või misasi see punane seal ees hõõgub?
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.10.2016 14:16:43 vasta tsitaadiga

somnambuul kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

tsitaat:

Sellist võiks testida:

Värv ka õige icon_razz.gif

tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 19.10.2016 14:54:55 vasta tsitaadiga

somnambuul kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

tsitaat:

Sellist võiks testida:
Siin on suletud ring. Telia ei taha mingile 4K sisu pakkumisele mõeldagi, sest pole bokse millega seda vaadata. Teiselt poolt pole mõtet 4K bokse jagada, kui puudub vastav sisu mida sellega vaadata. Aga siiski ma arvan et aeg oleks küps katsetamiseks icon_smile.gif Ja LG äpp võiks seda 4K-d ilma digiboksita näidata icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.10.2016 15:10:13 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ja LG äpp võiks seda 4K-d ilma digiboksita näidata

See on laibastunud ju, mis sest enam torkida, varsti tugi lõppeb ja pead uue peale niikuinii kolima....... nagu teliale meeldib öelda icon_rolleyes.gif

tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 19.10.2016 15:20:05 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

See on laibastunud ju, mis sest enam torkida, varsti tugi lõppeb ja pead uue peale niikuinii kolima....... nagu teliale meeldib öelda icon_rolleyes.gif

Kaua sa vaatad mingit 2014 aasta telekat? Piinlik ju.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 19.10.2016 15:34:59 vasta tsitaadiga

somnambuul kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

icon_lol.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 19.10.2016 15:47:10 vasta tsitaadiga

Kui osad siin teevad seda uut menüüd maha, siis mina arvan küll, et see on parem kui vana. Käisin mõni päev tagasi ühe tuttava juures kes kasutas seda vana ja minule tundus see nii klikiaegne olema. Eks see muidugi harjumise asi. Kui veel selle 5.1 DD heli ka saaks oleks kõik OK thumbs_up.gif

See Viasati UHD boks on ka hea, Viasat ei suuda oma põhi kanaleid nagu TV3, TV6, TV1000 ja VSB isegi 1080i-s pakkuda, mis UHD boksist Viasat räägib? icon_lol.gif icon_lol.gif thumbs_down.gif
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 19.10.2016 15:49:32 vasta tsitaadiga

somnambuul kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

Ma lähen kohe häbenema. Ma vaatan isegi 2011 aasta telekat icon_razz.gif
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 19.10.2016 16:06:11 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

Ma ~kuu aega tagasi ostsin ühe LG teleri laste tuppa just selle äpi pärast. Ilma Telia äpita poleks elu sees LG LED'i koju toonud, IPS paneel on kohutav hämaras vaatamiseks. Telia äpp kusjuures toimib siiani ilma ühegi probleemita. Seega tõesti viimane aeg see äpp ära tappa, muidu mõni klient veel harjub ära toimiva asjaga.
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 19.10.2016 16:16:40 vasta tsitaadiga

Võin su rahustuseks öelda, et päris korralikult see äpp siiski ei tööta.
Nagu kombeks on, siis väikesed kalad on ikka sees.
Subtiitrite kuvamisega nimelt. ETV, ETV2, ETV+, FilmZoned jm kanalitel.
Aga lootust on, et fw 5.16.x peaks midagi paremaks tegema.

JazZ kirjutas:

Ma ~kuu aega tagasi ostsin ühe LG teleri laste tuppa just selle äpi pärast. Ilma Telia äpita poleks elu sees LG LED'i koju toonud, IPS paneel on kohutav hämaras vaatamiseks. Telia äpp kusjuures toimib siiani ilma ühegi probleemita. Seega tõesti viimane aeg see äpp ära tappa, muidu mõni klient veel harjub ära toimiva asjaga.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.10.2016 16:53:33 vasta tsitaadiga

Tompa kirjutas:
Kui osad siin teevad seda uut menüüd maha, siis mina arvan küll, et see on parem kui vana. Käisin mõni päev tagasi ühe tuttava juures kes kasutas seda vana ja minule tundus see nii klikiaegne olema. Eks see muidugi harjumise asi. Kui veel selle 5.1 DD heli ka saaks oleks kõik OK thumbs_up.gif

See Viasati UHD boks on ka hea, Viasat ei suuda oma põhi kanaleid nagu TV3, TV6, TV1000 ja VSB isegi 1080i-s pakkuda, mis UHD boksist Viasat räägib? icon_lol.gif icon_lol.gif thumbs_down.gif

Pane uus ja vana joonele, kasvõi kiiruse võrdluseks icon_wink.gif
Ja vanal nutil on 5.1 heli olemas teatud kanalitel, mida ma ei kasuta...ennem vähemalt oli.

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.10.2016 19:24:26 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
somnambuul kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

tsitaat:

Sellist võiks testida:
Siin on suletud ring. Telia ei taha mingile 4K sisu pakkumisele mõeldagi, sest pole bokse millega seda vaadata. Teiselt poolt pole mõtet 4K bokse jagada, kui puudub vastav sisu mida sellega vaadata. Aga siiski ma arvan et aeg oleks küps katsetamiseks icon_smile.gif Ja LG äpp võiks seda 4K-d ilma digiboksita näidata icon_smile.gif

Hea, et targemaks sain, asjas sees küll aga Telia plaane 4K osas pole kuulnud.
Ma arvan, et minnakse ikka kohe 5G ja 6K peale.

Tompa kirjutas:

word, seda mainisin eelmainitud 4K teemaski.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
jaakjaak22
HV kasutaja

sõnum 19.10.2016 19:47:47 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:

Kui Telia e-poes müüdavatest telekatest on 66% juba 4K, siis võiks ka vaevaks võtta nende jaoks sisu leida, mis nad ikka niisama SD-st hiigelsuurt pilti venitavad icon_biggrin.gif

Full HD (1920 x 1080 pikslit) (17)
HD Ready (1366 x 768 pikslit) (2)
Ultra HD (3840 x 2160 pikslit) (33)
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.10.2016 19:54:20 vasta tsitaadiga

jaakjaak22, Nagu öeldud, tehnika ja telerid on alati sisust eespool olnud. Sisu pakub Netflix. telekanaleid on Eestis 0 ja satelliidi pealt leiad mõned demokanalid.

Ehk siis viitad Telia jaoks heale maaletoojale, kes 4K kanaleid impordib, ning ole hea, vaata enda rahakoti suhtes, kas jõuad ka nende eest maksta.
Kui eelnev korras, siis toob Telia ilmselt heameelega 4K digiboksi välja ning hakkab seda ka kiirete ühenduste peal pakkuma, VDSL, Gpon, KMI. (ADSL unustame ära)

Mina paneks prioriteedi SD kaotamise survestamisele ning vähemalt HD kanalite striimimisele. 4K on selline nii ja naa mis esialgu pinget ei paku kuni ekraanid juba kinosuuruses koduseinal ei ole.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 19.10.2016 20:01:53 vasta tsitaadiga

indrekp, jah, sisust on eespool olnud aga eesti puhul on see ikka tõeline nali kuubis. euroopa esimene HD testkanal avati 2003 aastal, 2004 läks juba ametlikult ja sealt hakkas asi hooga edasi minema.
Põhimõtteliselt pole eesti kanalid (jätame siis ERR välja) koos muude juradega suutnud 14 aasta jooksul minna üle HD peale. Seega võib tuimalt pakkuda, et 4K kanali lootust enne aastat 2030 küll pole ja peale sedagi kahtlane.

Sama teema FOX, Fox Lifega, kus nende kanalite HD versioonid on? Väidetavalt pidid olemas olema (vähemalty kanali tootja sõnul) aga eesti operaatorid ei pidavat nendest huvitatud olema. Kes siis õigust räägib?

viimati muutis salatoimik 19.10.2016 20:03:13, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 19.10.2016 20:02:57 vasta tsitaadiga

Tompa kirjutas:
Kui osad siin teevad seda uut menüüd maha, siis mina arvan küll, et see on parem kui vana. Käisin mõni päev tagasi ühe tuttava juures kes kasutas seda vana ja minule tundus see nii klikiaegne olema.

Kui klikiaegadest rääkida, siis see uus on samaaegne umbes.
Aga sa proovi ajamasinat kasutada, 100 kanali vahel lapata ning saatekava ja saateinfot saada ning õpi vana menüü võimalused selles osas selgeks, siis saad aru palju see vana parem, mugavam ja kiirem on.
Vana menüü loogika on uuest menüüst pika puuga ees.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.10.2016 20:10:02 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
indrekp, jah, sisust on eespool olnud aga eesti puhul on see ikka tõeline nali kuubis. euroopa esimene HD testkanal avati 2003 aastal, 2004 läks juba ametlikult ja sealt hakkas asi hooga edasi minema.
Põhimõtteliselt pole eesti kanalid (jätame siis ERR välja) koos muude juradega suutnud 14 aasta jooksul minna üle HD peale. Seega võib tuimalt pakkuda, et 4K kanali lootust enne aastat 2030 küll pole ja peale sedagi kahtlane.

Sama teema FOX, Fox Lifega, kus nende kanalite HD versioonid on? Väidetavalt pidid olemas olema (vähemalty kanali tootja sõnul) aga eesti operaatorid ei pidavat nendest huvitatud olema. Kes siis õigust räägib?

word

Eesti on ju teada tuntud maa kust kasumeid saab ja palju

tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 19.10.2016 20:27:50 vasta tsitaadiga

No aga kanalitootja küsib ka arvatavasti HD versiooni eest mõnevõrra kõrgemat hinda.
Telia omanikud pole ka arvatavasti vaimustuses mõttest et see HD nende kasumi arvelt peaks saabuma.
Kes selle kinni maksma peaks? 90% vaatajatest pole arvatavasti suurt sooja ega külma sellest pildi kvaliteedist.
Euro-paar paketi hinnale otsa keevitada siis on kisa taevani.

Eks tuleb loota ja oodata kuniks kvaliteeti ihalejate mass kasvab.

jeesus188, ainuüksi kasuminumbrit pole mõtet vaadata. Tuleks ikka selgeks teha, millise käibe ja investeeringute pealt see teeniti.
Kui kasum on 1M aga selleks tuleb kõigepealt 100M investeerida siis on tegemist küll kehva tootlusega.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1549, 1550, 1551 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.