Pidin ka oma telefoni garantiisse saatma, kuna täna järsku avastasin, et SD-kaardi pesa ei hoia enam kaarti kinni.
Elisa teenindaja enamus aja uuris telefoni välimust ja pani igasugu mikrokriimud ja asjad kirja. Ei tea, kas MTTC (kellele Elisa ilmselt ju saadab?) suudab leida seost nendel igasugustel mikrokriimudel selle vea tekkimisega?
Pidin ka oma telefoni garantiisse saatma, kuna täna järsku avastasin, et SD-kaardi pesa ei hoia enam kaarti kinni.
Elisa teenindaja enamus aja uuris telefoni välimust ja pani igasugu mikrokriimud ja asjad kirja. Ei tea, kas MTTC (kellele Elisa ilmselt ju saadab?) suudab leida seost nendel igasugustel mikrokriimudel selle vea tekkimisega?
Ja MTTC poolt kostab - Challenge accepted!
Aga kui nüüd tõsiselt rääkida siis eelmine talv mul korra küll esines probleem, et pildid ei salvestunud mälukaardile ühel külmal päeval (kahtlustan temp kõikumise mõju). Loomulikult avastasin selle alles pärast kui tahtsin pilte üle vaadata. Võtsin kaardi välja ja panin tagasi ning nüüd on siiani töötanud.
Kas kellelgi on esinenud analoogset probleem, et notification bar ei tule enam nähtavale alla tõmmates? Väga palju kordi pean tõmbama, et kuidagi õnnestuks. Kui ekraanilukk on peal, tuleb kohe, ilma ei tule.
See tundub mingi üldine Sony kala olevat. Mul Z2 teeb ka nii, et lukuekraanist saan riba terves ulatuses alla tõmmata aga ilma lukuta ainult poole pealt. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mul on viimastel nädalatel sama teema notification bar'iga, õnneks pole veel nii palju surnud kui antud pildilt näha. On äkki keegi juba saanud mingisuguse lahenduse sellele garantii käigus?
Mul vahetati ekraan ära ja esmapilgul sai korda, sest too surnud nurk funkas. Vanust ~1,5a ja viimane soft
Kuna vahepeal võtsin uue fööni, siis ei ole z3c pikemalt kasutanud, et "fixi" kestvuses veenduda. Varsti uue omaniku käes, siis kuulen.
sooty, See ei päde. Paljud teavad kindlalt, et neil pole tulnud mingeid uuendusi ja nad pole ka ise uuendanud. Jah see on kahtlane tõesti, et paljudel nüüd Septembri alguses see jama on tekkinud aga mul on raske uskuda, et mingi taustal uuendav asi a'la Play Services vms seda põhjustaks. Kuigi tarkvaralise poole pealt oleks see ainus variant.
kas masrsmellowilt saab lollipopile tagasi ka minna valutult?
Tegime siin naise Z3c'l siis updated ära ja pärast marshmellowile minekut ei meeldi enam telefon. Menüü ja nt enam ei näita laadimise aega, stamina vidin kadunud jne. Kautab pidevalt Tele2 interneti seaded ära. Peab käsitsi uuesti sisestama.
mälukaart hüppas välja, ootasin garantii viimase nädalani, ei tahtnud enne 6.0.1, mis pannakse "hooldustöö" käigus.
kolmapäeva õhtul viisin, teisipäeval sain sõnumi, et valmis. läksin kohale MTTC, otsis 15min ja ütles et "väga kahju aga ei leia. tehnik on ära läinud, ei tea kuhu pani, süsteem saadab automaatselt sms"
täna uuesti 30km sõit ette võetud ja telefon käes.
uus põhiplaat (emaplaat) ja imei, toodetud 16w27 ning uus laadimisluuk. vana kaitseklaas ja kulunud fotoka klaas on alles.
taga all nurgast oli/on värv maas ja raam natuke mõlkis, aga läks õnneks ikka garantii alla.
nüüd mõningaid rakendusi keelatud ja rami kasutus peale restarti 733mb.
akuoptimeerimse teavituse märk oli üleval, nii et päris salaja see ei tule peale. _________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika
kas masrsmellowilt saab lollipopile tagasi ka minna valutult?
Tegime siin naise Z3c'l siis updated ära ja pärast marshmellowile minekut ei meeldi enam telefon. Menüü ja nt enam ei näita laadimise aega, stamina vidin kadunud jne. Kautab pidevalt Tele2 interneti seaded ära. Peab käsitsi uuesti sisestama.
Kus kohas seda laadimise aega enne näitas? Mul hetkel vist näitab siis, kui ekraani välja lülitan ning ekraani sisselülitamise kuval ehk koodi sisestamise ekraan. Aga seda ainult juhul, kui telefon tõepoolest vajab laadimist ehk mingit aega ei näita, kui 100% ja saba taga.
Pean enda oma ka vist uuesti viima remonti. Peaks Elisa asemel otse mttc-sse viima. Saaks kiiremini.
No laadimis luuk ei püsi jälle kinni ja eelmisest remondist käigust kummitab see heli viga ehk 0-60% vms tuleb heli telefonist sosinvaikselt, ja pmst saan 3x klõpsida max asendisse - nendes siis heli on vaikne, heli norm, heli veidi normist kõvem aga pläriseb. Ja kõik. Vaikse peal eriti ei kuulegi telefoni helinat. Ehk pmst 2 maksimaalset ongi vaid.
Ennem eelmist remonti töötas ideaalselt ja heli ning heli valjudusega olin rahul.
Ega vist 2 aastat hakkab peatselt täis ka saama.
Ohh. Täna siis ekraanil ämbliku võrk sees. Kogu aeg olnud kaante vahel ...
Vahetama ka ei kutsu kuna telefon varsti paar aastat vana _________________ http://www.lossirestoran.eu/
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.