Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 821, 822, 823 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jofentroll
HV vaatleja
jofentroll

sõnum 04.10.2016 18:52:49 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
jofentroll, ma olen 34. Nüüd, sinu kirjapildi järgi ma eeldan, et õlut ehk võid juba osta, aga viina veel mitte.

Hea toon on muide ka see, et kui sa ise oled puudulike teadmiste ja võimetega mingil alal, siis kogenenumate ja paremate peale ei hauguta, ja kindlasti mitte ebatsensuurseid väljendeid kasutades.

"Kogenenumateja paremate peale ei hauguta"???mis lapsejutt või laagrizargoon see on?
See 34 on sul ilmselt mingi modiga vanuseks saadud- uskumatu et täiskasvanud inimene sellist ila arvutimänguteemal ajada suudab(ila all pean silmas: üle ühe senpai postituse siin teemas ja nt see tema jõutuubi video). Äkki proovid leida abi? Väga ei oskagi soovitada- lähed äkki esiteks perearsti juurde ja too suunab äkki kuhugi edasi?

Krt täiskasvanud mees ja ajad sellist jama. Võta end kokku nüüd.

viimati muutis jofentroll 04.10.2016 19:09:06, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
fellanor
HV kasutaja

sõnum 04.10.2016 19:01:04 vasta tsitaadiga

Kes tahab, leiab alati põhjuse vingumiseks. Selliste meele järele ei olegi võimalik olla, kas püüad või mitte.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 04.10.2016 19:02:57 vasta tsitaadiga

Vahelduseks midagi mängu kohta ka homme välja tulevast patch-ist:

Link

merku
HV kasutaja

sõnum 04.10.2016 19:09:52 vasta tsitaadiga

Me võime ju siin ise ka interneti abil diagnoose panna:

tsitaat:

You find yourself being defensive. Defending ideas ultimately turns into becoming defensive.
You continually compare yourself to others. In truth, being too competitive actually makes you less competitive.
You seek acceptance to justify your ego needs. You crave respect and recognition from others, which eventually interferes with your success.
You make a point of showcasing your brilliance.

Spoiler Spoiler Spoiler

tsitaat:

1. You're excessively judgmental of others.
2. You have no patience.
3. You complain and argue constantly.
4. You are terribly defensive.
5. You speak badly about yourself.

Spoiler Spoiler Spoiler

beer_yum.gif Siin teemas ikka igav ei hakka icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 04.10.2016 19:21:41 vasta tsitaadiga

erick, nu aga vaata sirFoch, ta ei lase mitte kunagi kulda, ta ei kasuta ratsiooni, tal on kõik väiksed komplektid peal peale tulekustuti. selle mängu väike viga on selles, et raske on arusaada kuna tank põleb, muidu hiireklahviga manuaalne tulekustuti aktiveerida ei ole keeruline. tal on arvel üle 100 miljoni krediidi ja enam vähem kõik tankid garaazis. ma pole teda näinud isegi t10 kulda laskmas. miks sa kägised sellest kuidas teised mängivad CWs? kui sa vähegi oskad lasta siis sul pole vaja kunagi lasta kulda. nõrgad lasevad kulda, tugevad saavad ilma hakkama, kahju et sa sellest kunagi aru ei saa. mina samuti ei lase ei stroniks ega CWs kulda. Isegi E5 saab tavamoona kasutades is3mega vabalt eest peneda.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 04.10.2016 19:45:10 vasta tsitaadiga

vipu, sa jätkuvalt ei suuda vahet teha randomil ja organiseeritud tiimimängul. Minu arust see pole nii keeruline kontseptsioon, et sa ei suudaks aru saada, et tiimilahingutes, kuna neis on palju rohkem kaalul kui suvalises randomis, maksimeeritakse enda võidušansid. Ma saaks aru su pahameelest, kui kulla laskmine turniiridel oleks mingi haruldus, mingi hea tava rikkumine vms. Praktikas aga on hea tava turniiridel alati kulda lasta, kui sa seda ei tee, siis su tiimikaaslased pahandavad su peale õigusega, kuna sinu kitsi meel kahandab terve tiimi võidušansse.

jofentroll kirjutas:
"Kogenenumateja paremate peale ei hauguta"???mis lapsejutt või laagrizargoon see on?

"Igaüks haugub, igaüks nöökab, nina alles tatine peas, aga juba suu põiki nina all.." - A. H. Tammsaare. Tuntud kirjanik nagu kõneleks minu mõtteid siin.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 04.10.2016 19:46:43 vasta tsitaadiga

mismoodi nad pahandavad sinuga kui sa teed tavamoonaga sama ära mida teine teeb kullamoonaga? Mulle tundub, et sa ei suuda ise teha vahet skillil ja selle puudumisel. Kellel on skill, saab tavamoonaga kõik tehtud, kellel pole, laseb kasvõi t1 vastu kulda. Mida siin rohkemat vaielda?
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 04.10.2016 19:52:09 vasta tsitaadiga

vipu, no sorry, aga sinul seda skilli ei ole. Kuidas see oli seal T8 skirmishis IS-3dega, tegid 9 lasku ja 2 penni vms? SirFochist ma saaks veel aru, aga Eesti CW mängijatest ma arvan keegi pole päris sellel tasemel, et tippklannide vastu APga top dam ära tuua.
tagasi üles
jofentroll
HV vaatleja
jofentroll

sõnum 04.10.2016 19:52:59 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
vipu, sa jätkuvalt ei suuda vahet teha randomil ja organiseeritud tiimimängul. Minu arust see pole nii keeruline kontseptsioon, et sa ei suudaks aru saada, et tiimilahingutes, kuna neis on palju rohkem kaalul kui suvalises randomis, maksimeeritakse enda võidušansid. Ma saaks aru su pahameelest, kui kulla laskmine turniiridel oleks mingi haruldus, mingi hea tava rikkumine vms. Praktikas aga on hea tava turniiridel alati kulda lasta, kui sa seda ei tee, siis su tiimikaaslased pahandavad su peale õigusega, kuna sinu kitsi meel kahandab terve tiimi võidušansse.

jofentroll kirjutas:

"Igaüks haugub, igaüks nöökab, nina alles tatine peas, aga juba suu põiki nina all.." - A. H. Tammsaare. Tuntud kirjanik nagu kõneleks minu mõtteid siin.

Vaata äbar, see siin on arvutimängu arutelu- siin ei ole "kogenenumateja paremate peale haukumist"- siin on arutelu. See see tsitaat on rohkem kui kohatu. Mahub see su pubekapähe, et sa ei ole siin hindaja- arutaja oled. Kapish? Ja seni kuni sa sellest aru ei saa, ei näe ma ka siin hoorumis tervemisemärke. Ühesõnaga elad oma isiksusehäiret siin edasi välja ja eriarvajad proovivad ikka selgitada kuidas oleks mõistlikum. Seni kuni sa jätkuvalt oma rohud võtmata jätad kavatsen ma sind ignoreerida. Tänan.

sakinaga
HV Guru

sõnum 04.10.2016 20:01:00 vasta tsitaadiga

jofentroll kirjutas:

Vaata äbar [...]
Labane ja vulgaarne, sama palju arvab mõistlik inimene ka sinu arvamusest.
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 151
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 04.10.2016 20:04:00 vasta tsitaadiga

jofentroll, no suu on sul suur küll, aga substantsi seal taga nagu ei ole kohe üldse. Mängida ei oska normaalselt, väljendusviis on ebameeldiv, mida su arvamus täpselt panustab siia teemasse? Vähem kui mitte midagi.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 04.10.2016 20:04:04 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
vipu, no sorry, aga sinul seda skilli ei ole. Kuidas see oli seal T8 skirmishis IS-3dega, tegid 9 lasku ja 2 penni vms? SirFochist ma saaks veel aru, aga Eesti CW mängijatest ma arvan keegi pole päris sellel tasemel, et tippklannide vastu APga top dam ära tuua.

Tegid kindlasti ekraanipildid, pane kohe avalikuks, siis saame näha palju sa ise kasulik olid thumbs_up.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 04.10.2016 20:14:02 vasta tsitaadiga

vipu, ei pidanud seda nii tähtsaks, et kohe screenshottida, sry icon_smile.gif
tagasi üles
jofentroll
HV vaatleja
jofentroll

sõnum 04.10.2016 20:20:31 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
jofentroll, no suu on sul suur küll, aga substantsi seal taga nagu ei ole kohe üldse. Mängida ei oska normaalselt, väljendusviis on ebameeldiv, mida su arvamus täpselt panustab siia teemasse? Vähem kui mitte midagi.

Vaata filoloog, kõikide sinu postituste ja klippide taga on tohutu substants. Katkine inimene oled, seda tahan sulle selgitada.
Ah ja see ka streamist jäi silma- uskumatu et selline vee-enni jumal nagu sa meil siin oled eksib nagu tomatite tomat. Prem consumable kõlbab medkiti asemel tanki võtta ainult sel juhul kui jack of all trades skill 100%. Väike hint sulle- treeni oma tankikomandör ümber, las see repair tiksub seal edasi. Mõistad? 100% jack of all trades ja see oskus mida treenitakse las olgu repair. Kõlab loogiliselt? Teed ära?

erick
HV Guru
erick

sõnum 04.10.2016 20:26:48 vasta tsitaadiga

jofentroll, jättes selle muu emotsionaalse vahu kõrvale sul, selgitad ehk, miks Jack of All Trades 87% ei kõlba?
tagasi üles
DamienDK
HV kasutaja

sõnum 04.10.2016 20:27:36 vasta tsitaadiga

Mulle tundub, et siin tuleks lausa pangega AM staatuseid jagada.. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 04.10.2016 20:30:30 vasta tsitaadiga

krt mul on peale seda võistlust pangarve nullis icon_evil.gif
tegin veel paar trenni, sinna läksid viimased kopikad. nüüd olen rahast lage nagu haigekassa icon_evil.gif thumbs_down.gif

kuigi kuidagi ei viitsi peab vist minema raha sõitma sest muidu mul lihtsalt pole esmaspäeval piisavalt skillammot, millega pättide tiimi tulistada icon_eek.gif thumbs_down.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
jofentroll
HV vaatleja
jofentroll

sõnum 04.10.2016 20:33:15 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
jofentroll, jättes selle muu emotsionaalse vahu kõrvale sul, selgitad ehk, miks Jack of All Trades 87% ei kõlba?

Ei kõlbanud ju- ohkisid seal et meeskonnaliikmed surevad. Ja muidu on tegu matemaatikaga, oled ehk kuulnud, et 100% on parem kui 87%? Või sulle ei meeldi parem? Et sulle meeldib halvem? Andsid rohelistele lisavõimaluse?

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 04.10.2016 20:39:37 vasta tsitaadiga

Nii, tiim tehtud ja komplekteeritud. nüüd on raskem osa tehtud, seal oli jube palju nõutud välju jne. Jube keeruline ja tyytu icon_evil.gif
Oluliselt lihtsam on seda võistlust võita kui sinna end registreerida thumbs_down.gif

HOME TOURNAMENTS TOURNAMENT SEARCH 486 SERIES OCTOBER #1 - T6 CUP
TurboSport
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 04.10.2016 20:40:37 vasta tsitaadiga

No miks sa vahid neid Ericku videoid ja teed välja temast? Nii hinge läheb?
Sügavalt pohhui, tahaks normaalset teemat lugeda kui mingit inisemist ühe inimese järel, krt nagu poleks mõni naist saand tükk aega......
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 04.10.2016 20:46:16 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, 13% erinevus, mis jagatakse veel kahega kui meeskonnaliige sureb... kas ikka on see 6,5% vahe seda skill reseti väärt.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 04.10.2016 20:49:12 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Ma ei tea, 13% erinevus, mis jagatakse veel kahega kui meeskonnaliige sureb... kas ikka on see 6,5% vahe seda skill reseti väärt.

aga sa reseti kullaga, kooner icon_lol.gif

edit: a ok. Ka kullaga see väärtus jääb samaks aga siiski on tipptasemel iga pross arvel sest tänu sellele 6.5 prossule saame me sind sekund kauem farmida thumbs_up.gif icon_cool.gif
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 04.10.2016 21:58:35 vasta tsitaadiga

Jagelemise vahele ka normaalne exp Bulldogiga (1837 exp).

http://wotreplays.com/site/3002502?secret=ee29293a6322101e683783daafcf1802
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 04.10.2016 22:59:16 vasta tsitaadiga

Mauno Lurbe, korralik mäng thumbs_up.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 05.10.2016 09:19:34 vasta tsitaadiga

esimene proovimäng 9.16 tehtud. Krt seda rootsi tanki polegi veel, tahtsin seda proovida. Yldiselt tundub asjalik uuendus olema thumbs_up.gif
Õnnestus kohe esimese lasuga meie mehel kett maha lasta ja ta kohe sai sisse, seega mulle negatiivne assist damage icon_redface.gif
Aga kille sai napsatud ikka tublisti, kahju et 6 neid ei saand aga medali siiski sain icon_razz.gif
http://wotreplays.com/site/3003302#abbey-sakslane-cromwell_b

EDIT:
Tundub et see t44-100 missioon on kadund icon_eek.gif
äge oleks kui progress kõigil kadunud on icon_razz.gif ma ise seda ei teind, seega on mul savi aga juhul kui nad progressi taastada ei saa, siis ma hakkan kõigi teistega koos nõudma kompensatsiooniks seda tanki icon_lol.gif sest ma nägin ka siiski ropult vaeva ja kulutasin palju silveritja kulda ja ei magand yldse icon_evil.gif icon_lol.gif thumbs_down.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 821, 822, 823 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.