Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
erick
HV Guru

|
04.10.2016 10:00:48
|
|
|
Ärge siis laske oma uutel 3v3 teadmistel raisku minna - 486 Series October #1 - T6 Cup
7. oktoober ehk reede, meie aja järgi 20:00. Kogu asi võtab 2h alagruppides, kui peaksite saama playoffi (oma alagrupi 2 paremat saab edasi), tuleb vast 1h otsa veel.
Muide, mängisime seda eelmine reede niiöelda soojenduseks eilsele, thomak28 asemel oli ainult üks tavaline WN8 1300 mängija. 710 tiimi seast jõudsime 64 parima sekka.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
04.10.2016 10:17:42
|
|
|
ma siin proovingi keskenduda nyydsest alates mõneks ajaks rohkem 3v3 t6 peale.
See tundub oluliselt huvitavam olema kui randomit taguda
See eilne võistlus oli oluline õppetund ja näitas selgelt suuna kätte, et mida vaja on lihvida, et neid turniire biitida.
Igastahes tiim oli meil super ja ma ei näe yhtegi takistust, et selle mansaga hakata neid 3v3 turniiride esikohti noppima
Publikul soovitan järgmine esmaspäev varuda rohkelt krõpse ja snäkke. See mis järgmine esmaspäev toimuma hakkab väärib striimi ETV -s
Mul eile ei tulnud und ja need taktikad mis peast läbi käisid on ikka ni OP-d et erick arvatavasti on esmaspäevase striimi lõpus purupurjus ja räägib anekdoote
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.10.2016 11:15:47
|
|
|
kr6ll, eks sa saad turnal neid katsetada, niiöelda päriselulistes tingimustes, kus lineup (ja sellest tulenevalt ka valitud taktika) on varjatud kuni spotid neid.
Kahju, et seal pole spectatori võimalust. Kas keegi teist võiks kaaluda striimimise varianti? Hetkel tundub, et me siin samuti proovime reedest turnat ja teen siis juba striimi ka vast.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
04.10.2016 11:32:36
|
|
|
meil jooksja rääkis et tal mingid plaanid on striimimiseks aga ma ei mäleta mis põhjusel ta seda veel ei tee ... kas oli põhjus tehniline või ta pole viitsind seda teha veel
Lisaks ma ei tea kas yerba saab reedel osaleda. Peame veel arutama seda reedest turnat.
Lisaks sellele pole ma ise ka kindel, et osalen reedel. Kallis abikaasa eile mitu korda tegi mulle märkuseid, et ma olevat liiga vali Mis on muidugi alatu laim aga siiski nurin oli
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
04.10.2016 11:38:41
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
meil jooksja rääkis et tal mingid plaanid on striimimiseks aga ma ei mäleta mis põhjusel ta seda veel ei tee ... kas oli põhjus tehniline või ta pole viitsind seda teha veel
Lisaks ma ei tea kas yerba saab reedel osaleda. Peame veel arutama seda reedest turnat.
Lisaks sellele pole ma ise ka kindel, et osalen reedel. Kallis abikaasa eile mitu korda tegi mulle märkuseid, et ma olevat liiga vali Mis on muidugi alatu laim aga siiski nurin oli  |
Mis kell reedel asi oleks? Kui lapsed magavad juba, siis miks mitte.
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.10.2016 11:42:20
|
|
|
yerba, 20:00 algab.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
04.10.2016 12:51:53
|
|
|
Noh yerba? Saada lapsed tuttu ikka selleks ajaks vä?
Sa pead osalema sest mul on meie meeskonna nimi juba olemas ja see on lihtsalt nii hea, et sa pead osalema
EDIT: igast kriipse ja kraapse ei tohi kasutada, seega peab nime nats modima
Aga siiski on tegemist hea nimega, nii et tasub osaleda yerba. Kui muidu ei saa siis saada lapsed jalust ära kusagile jäätist sööma
TurboSport
viimati muutis kr6ll 04.10.2016 13:11:55, muudetud 2 korda |
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
jofentroll
HV vaatleja

|
04.10.2016 12:53:17
|
|
|
Aga kes selgitaks mis juhtus? Kogu striimi ei viitsinud lõpuni vaadata, aga mu silmad nägid kuidas Eesti maailmameister superunicum ja tankilahingute Clausewitz kahel mapil noobimoodi suri? Kuidas on võimalik, et kõikide vee-ennide direktorit aastast world of tanks beta niimoodi roheliste poolt ära söödi?
Aga hoorumikangelasel hääl päris värises. Mul hakkas temast päris kahju vahepeal. Suri nagu tavaline ülemängitud tomat. Aga äkki nüüd on lootus siin vähem senpai heietusi teemal veeennkaheksa ja unicumblabla lugeda?
Tõsiselt väsitas ära see tema wnpeenisega liputamine siin juba.
_________________ Youtube: https://www.youtube.com/user/antirrrr |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
04.10.2016 13:50:37
|
|
|
Noh yerba? Saada lapsed tuttu ikka selleks ajaks vä?
Sa pead osalema sest mul on meie meeskonna nimi juba olemas ja see on lihtsalt nii hea, et sa pead osalema
EDIT: igast kriipse ja kraapse ei tohi kasutada, seega peab nime nats modima
Aga siiski on tegemist hea nimega, nii et tasub osaleda yerba. Kui muidu ei saa siis saada lapsed jalust ära kusagile jäätist sööma
TurboSport |
Minu aja järgi on see kell 19. Lapsed üldiselt siis veel ei maga vaid ärkavad lõunaunest. Aga olgu - teeme ära.
TurboSport on niivõrd hea antiigihõnguline nimi, et eeldaks igalt tankilt adibassi triipe juba.
|
|
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
jofentroll
HV vaatleja

|
04.10.2016 14:35:40
|
|
|
erick kirjutas: |
jofentroll, vaata lõpuni, äkki õpid ka midagi. Muidu tuli 1:3 kaotusseisust 5:3 comeback ehk neli võitu jutti. Äkki see WN8 ikka näitab midagi. |
Lakkisite ära lihtsalt. Veeenn ikka näitab midagi aga see ei ole kogu mäng, tule oma veennu pilve pealt maha, lase õhk välja ja vaata esimest kahte mapi. Krdi veeennu kummardaja.
Veits offtopic aga mainin siiski ära- vaatasin sinu jõutjuubi kanalis mingit klippi kus e5 ga sõitsid, sinuga samas tiimis mingi kollaste/oraanzide platt e100sid. Väga kummastav oli kuulata esimest minutit sinu jutust, hingeldasid nagu saaks kohe-kohe südamerabanduse sellepärast, et kõik ei mängi alates betast/ei võta seda mängu nii tõsiselt/ei ole veeenni hoorad.
Vee enn on sul olemas, true dat, aga see on ka kõik, vastik õnnetusehunnik oled all around, väga masendavat jama ajad. Ei enterteini üldse.
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
04.10.2016 14:50:59
|
|
|
jofentroll, vaata lõpuni, õpid ka midagi. Muidu tuli 1:3 kaotusseisust 5:3 comeback ehk neli võitu jutti. Äkki see WN8 ikka näitab midagi. |
Te lihtsalt kopisite meie taktikat
See esialgne ESL taktika sai ikka suht pilbasteks teil taotud
Ja kui sinna otsa lisada veel see, et nii yerba, jooksja kui ka mina ise olime sunnitud lahinguga samal ajal jagelema nii naiste, laste kui koduloomadega siis meil polnd lihtsalt mahti mingeid uusi muuve sisse tuua
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.10.2016 14:59:00
|
|
|
Näen nagu mingit profiili siit selginemas.
10K mängu, WN8 1003, WR 49,28%.
8 kuu jooksul 3x klanni vahetanud, kusjuures kahes klannis pidas vastu vähem kui kuu aega.
Teinud ühe video juutuubi, uhkustamiseks, et lasi mingi WSNi mängija ära randomis, kes oli temast veel halvem mängija.
Konto tehtud 2016 veebruaris, aga uhab 43 lahingut päevas juba 8 kuud, elu tundub üldse ei ole.
Nüüd siis postitab meil siin. Kvaliteetkraam, väga entertaining
See esialgne ESL taktika sai ikka suht pilbasteks teil taotud |
See teie setup oli üsna hard counter meile tõesti. Tegu muidugi pole ESLi, vaid tavaliste WG 3v3 turnade taktikaga. Seal see töötab, sest vastaste lineuppi pole teada, erinevalt eilsest. Ühes mängus võib olla vastas 3x OI ja järgmises 3x T37.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
04.10.2016 15:15:30
|
|
|
jofentroll kirjutas: |
jofentroll, vaata lõpuni, äkki õpid ka midagi. Muidu tuli 1:3 kaotusseisust 5:3 comeback ehk neli võitu jutti. Äkki see WN8 ikka näitab midagi. |
Lakkisite ära lihtsalt. Veeenn ikka näitab midagi aga see ei ole kogu mäng, tule oma veennu pilve pealt maha, lase õhk välja ja vaata esimest kahte mapi. Krdi veeennu kummardaja.
Veits offtopic aga mainin siiski ära- vaatasin sinu jõutjuubi kanalis mingit klippi kus e5 ga sõitsid, sinuga samas tiimis mingi kollaste/oraanzide platt e100sid. Väga kummastav oli kuulata esimest minutit sinu jutust, hingeldasid nagu saaks kohe-kohe südamerabanduse sellepärast, et kõik ei mängi alates betast/ei võta seda mängu nii tõsiselt/ei ole veeenni hoorad.
Vee enn on sul olemas, true dat, aga see on ka kõik, vastik õnnetusehunnik oled all around, väga masendavat jama ajad. Ei enterteini üldse. |
wn8 ei näitagi midagi, sest randomis enamjaolt sa tulistad kedagi selga. tulistad neid kes sind otseselt ei sihi ega veel ei teagi sinu olemasolust. hea tahtmise korral võib järjest teha mänge kus otsekontakti vastasega ei tekigi. aga võistlusel lihtsalt pead otsekontakti kohe minema ja üksi 1vs1 on tegelikult paljud mängijad vägagi võrdsed. kuna mäng koosneb paljudest teguritest, siis võidud käivad käest kätte. no ja kui kohe kuld peale pandi siis näitas see elavalt ära suurt ebakindlust ja tegelike skillide puudumist. aga las laps praalib, tundub et seda ei peata miski.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jofentroll
HV vaatleja

|
04.10.2016 15:21:02
|
|
|
Näen nagu mingit profiili siit selginemas.
10K mängu, WN8 1003, WR 49,28%.
8 kuu jooksul 3x klanni vahetanud, kusjuures kahes klannis pidas vastu vähem kui kuu aega.
Teinud ühe video juutuubi, uhkustamiseks, et lasi mingi WSNi mängija ära randomis, kes oli temast veel halvem mängija.
Konto tehtud 2016 veebruaris, aga uhab 43 lahingut päevas juba 8 kuud, elu tundub üldse ei ole.
Nüüd siis postitab meil siin. Kvaliteetkraam, väga entertaining
See esialgne ESL taktika sai ikka suht pilbasteks teil taotud |
See teie setup oli üsna hard counter meile tõesti. Tegu muidugi pole ESLi, vaid tavaliste WG 3v3 turnade taktikaga. Seal see töötab, sest vastaste lineuppi pole teada, erinevalt eilsest. Ühes mängus võib olla vastas 3x OI ja järgmises 3x T37. |
Mängin mängu mis meeldib, statsid keskmised. Minu ja sinu profiili vahe on see, et ma mängin tankimängu mis on tore. Sa mängid mingit teist mängu. Oma numbrimängu. Ja hingeldad selle juures maru palju. Kui sa vähem iniseks oleks su mäng ehk isegi vaadatav. Veel parem oleks, kui sa oma heeliumit üldse käima ei lükkaks.
Aga korraliku detektiivitöö tegid. Seega läks hinge jah.
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
04.10.2016 15:42:53
|
|
|
Tegelikult ainuke asi, mis mind natukene segas eilse 3vs3 juures, oli see, et lineup oli teada ja käis vahepeal üks tankide nihverdamine ja vahetamine nii siin kui sealpool. Oleks pimesi lineup olnud või siis kord üks pool valib esimesena tankid ja siis teine kord teine pool esimesena - nii oleks asi huvitavam tundunud.
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
|
|
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
04.10.2016 15:59:55
|
|
|
no järgmine esmaspäev on meil õnneks see kohtunik ja lineup pime kuniks meeskondade line esitatud. See annab mõlemale poolele palju uusi võimalusi samas seab teatud piirid tankide valikus. Kui ikka vk -dega sattuda t150 kämpi otsa siis on ikka paras võimlemine neid 30 -ne dämmi kaupa töödelda
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
jofentroll
HV vaatleja

|
04.10.2016 17:49:55
|
|
|
Vee enn on sul olemas, true dat, aga see on ka kõik, vastik õnnetusehunnik oled all around, väga masendavat jama ajad. Ei enterteini üldse. |
Vaatasin lõpuni.
1h: 24min Räägib sakslane seda, mida ülejäänud selle hoorumi kasutajad ilmselt arvavad, valjemad ka välja ütlevad- keksi vähem ja ole konstruktiivne- see pubeka kiun mis sa tavaliselt siia postitad on väsitav. Ma ei saa aru kust sul see sapp tuleb? Sul on mingi enesehinnanguhälve, et sa paugutad siin sedasi? Ära vasta sellele küsimusele. See ei olnud tglt küsimus, sa oled sellele juba vastuse andnud.
Ilmselgelt oled sa vee-emmi poolest eesti üks pikemaid. Aga räägi veits teistest asjadest ka. Sa ei pea üle ühe postituse kõikide ees lehvitama.
Vabas kõnepruugis väljendudes- sa oled ilmselt üks eesti parimatest; parim oleksid ilmselt kui oleksid tumm. Või pane endale filter vahele. Ära kiunu nii palju ja aktsepteeri arvamuste paljusust.
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
04.10.2016 17:54:32
|
|
|
jofentroll, ma arvan, et "kiunu" põhjuse sa leiad juba enda postituse tekstist ja keelest. Ja sinusuguseid kasutajaid on siin rohkem kui 1.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
04.10.2016 17:55:07
|
|
|
Suht pubekas peab olema, et sellist teksti tulla ajama. Muud pole teha kui lambist heiti panna?
Isegi mina sain aru, et eile mängis algust sitasti, yolo plaan rohkem oli. Aga no nahhui vaja lugeda sellist kiunumist ja mölisemist teistel?
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
jofentroll
HV vaatleja

|
04.10.2016 18:00:35
|
|
|
hkurujo88r kirjutas: |
Suht pubekas peab olema, et sellist teksti tulla ajama. Muud pole teha kui lambist heiti panna?
Isegi mina sain aru, et eile mängis algust sitasti, yolo plaan rohkem oli. Aga no nahhui vaja lugeda sellist kiunumist ja mölisemist teistel? |
https://www.youtube.com/watch?v=7dImcBZH8Ow
Keri 40 sekundipeale- sellist väärakajuttu ei ole ju vaja ajada. Sellist jama postitab härra ka siia. See on ebamõistlik. Ma ei taha seda siin näha. Kui härra ei oska/ei saa /ei taha end filtreerida, siis aktsepteerin ka seda.
|
tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
04.10.2016 18:13:15
|
|
|
Isegi mina sain aru, et eile mängis algust sitasti, yolo plaan rohkem oli. Aga no nahhui vaja lugeda sellist kiunumist ja mölisemist teistel? |
Keri 40 sekundipeale- sellist väärakajuttu ei ole ju vaja ajada. Sellist jama postitab härra ka siia. See on ebamõistlik. Ma ei taha seda siin näha. Kui härra ei oska/ei saa /ei taha end filtreerida, siis aktsepteerin ka seda. |
Ei ole tõesti kõige viisakam suhtumine aga lase sellel nüüd olla. Kui ilma asjata koguaeg Ericku kallal ei nokitaks siis ei oleks tal ka vaja siin koguaeg sõdimas käia. Tublisti esines eile, võttis väljakutse vastu ja üle raskuste tuli ikka pinnale. Päris ära ei uppunud aga kuiva jalaga ka ei pääsenud. (Isiklikult oleks ikka oodanud puhtaid EE tiime mitte import meeskonna liikmeid )
Kes on tomat ja kes kartul... See mille nimel keegi mängib ei ole oluline. Kui sul mootor kõrvaklapides põriseb ja vahest mõne paugu ka saad teha ning ise sellega rahul oled siis mängi kuidas ja millega tahad. Kui sul on vaja "vee-nii" taga ajad siis mängidki oma vaid valitud tanke mis su state ei riku. See mille peale kellelgi kõvaks läheb on suht savi.
_________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!" |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.10.2016 18:35:00
|
|
|
vipu, enne kui sa uuesti postitad siia, mine tee endale selgeks, mis laskemoona kasutatakse CWdes, Strongholdi kaitses ja turniiridel, sh ka ESLi liigades. See kõik on ühe google'i otsingu kaugusel. Ja siis raporteeri siia tagasi.
Keri 40 sekundipeale- sellist väärakajuttu ei ole ju vaja ajada. |
Mulle väga meeldib, et sa julgustad inimesi mu videosid vaatama, viis pluss
Kahjuks sa ei linkinud veel olulisemat osa sellest videost, see algab alates 07:43.
T110E5 = 7130 dam ja 4 killi.
3x E100 kombineeritud = 6232 dam ja 4 killi.
Eks see ole vaataja otsustada, kas mu hinnang oli õigustatud või mitte.
Kui härra ei oska/ei saa /ei taha end filtreerida, siis aktsepteerin ka seda. |
Hästi, leppisime siis kokku.
viimati muutis erick 04.10.2016 18:41:17, muudetud 1 kord |
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
jofentroll
HV vaatleja

|
04.10.2016 18:39:58
|
|
|
Yankuonu kirjutas: |
Keri 40 sekundipeale- sellist väärakajuttu ei ole ju vaja ajada. Sellist jama postitab härra ka siia. See on ebamõistlik. Ma ei taha seda siin näha. Kui härra ei oska/ei saa /ei taha end filtreerida, siis aktsepteerin ka seda. |
Ei ole tõesti kõige viisakam suhtumine aga lase sellel nüüd olla. Kui ilma asjata koguaeg Ericku kallal ei nokitaks siis ei oleks tal ka vaja siin koguaeg sõdimas käia. Tublisti esines eile, võttis väljakutse vastu ja üle raskuste tuli ikka pinnale. Päris ära ei uppunud aga kuiva jalaga ka ei pääsenud. (Isiklikult oleks ikka oodanud puhtaid EE tiime mitte import meeskonna liikmeid )
Kes on tomat ja kes kartul... See mille nimel keegi mängib ei ole oluline. Kui sul mootor kõrvaklapides põriseb ja vahest mõne paugu ka saad teha ning ise sellega rahul oled siis mängi kuidas ja millega tahad. Kui sul on vaja "vee-nii" taga ajad siis mängidki oma vaid valitud tanke mis su state ei riku. See mille peale kellelgi kõvaks läheb on suht savi. |
Jätkuvalt toonitan, senpai on osav, mängib hästi- kui täisealiseks saab siis on ilmselt etalontankist. On see sildistamine ja halvustamine nii vajalik? See on ju lihtsalt mäng. Jätkuvalt, ei bashi kedagi- lihtsalt kui lapsele pole kombeid õpetatud, siis lihtsalt proovin selgitada mis on hea toon ja mis mitte. Arvutimängudest ja kõvemaks minemistest ei oska kaasa rääkida. Kui TS valesti seadistatud on siis võib pikema perioodi jooksul seda tarvitades kõrvakuulmine kõvaks minna. Ilmselt.
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.10.2016 18:44:36
|
|
|
jofentroll, ma olen 34. Nüüd, sinu kirjapildi järgi ma eeldan, et õlut ehk võid juba osta, aga viina veel mitte.
Hea toon on muide ka see, et kui sa ise oled puudulike teadmiste ja võimetega mingil alal, siis kogenenumate ja paremate peale ei hauguta, ja kindlasti mitte ebatsensuurseid väljendeid kasutades.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|