Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Google Nexus 5X (2015) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 27, 28, 29  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.09.2016 22:56:27 vasta tsitaadiga

seadete alt linnuke, võta kõne automaatselt vastu icon_rolleyes.gif
http://www.samsung.com/ae/support/skp/faq/1057254

kõll vale telefon....

tundub, et puhas android polegi nii hää, aga play pood peaks aitama

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
joonaskaru
HV vaatleja

sõnum 28.09.2016 08:29:33 vasta tsitaadiga

Jah puhas android.

Play store ei aita. Lollipopist alates on see auto answer välja korjatud...

Ainus võimalus oleks vist tasker aga sellega ka nagu otse ei saa kõnet vastu võtta... Pole eriti kibe käsi selles teemas ka.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
ajee
HV kasutaja
ajee

sõnum 02.10.2016 16:07:00 vasta tsitaadiga

Kas ostes oli kaasas ka mingi basic kaitsekile?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
duub7
HV vaatleja

sõnum 02.10.2016 16:37:55 vasta tsitaadiga

ajee kirjutas:
Kas ostes oli kaasas ka mingi basic kaitsekile?

Ei olnud. Karbis oli tervel telefonil kile ümber, aga kasutamiseks tuli see eemaldada. Kui täpsemalt huvitab, siis pane youtube "5x unboxing" ning tulemusi on jalaga segada.
Tellisin ise digikas.ee kaudu kaitsekile, aga ei jäänud sellega üldse rahule. Esiteks ei suutnud mina küll seda külge saada nii et ühtegi õhumulli alla ei jääks. Teiseks näpp ei libisenud seal peal üldse. Kuidagi krudises ning takerdus pidevalt. Võibolla kui kauem kasutada ning see vähe rasvasemaks muutub on parem. Igal juhul mina otsustasin, et elan ilma kaitsekileta. Telefonil on niikuinii ümber kaaned niiet ehk piisab.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
ksuuk
Kreisi kasutaja

sõnum 02.10.2016 18:52:45 vasta tsitaadiga

[quote="duub7"]
ajee kirjutas:

Ei olnud. Karbis oli tervel telefonil kile ümber, aga kasutamiseks tuli see eemaldada. Kui täpsemalt huvitab, siis pane youtube "5x unboxing" ning tulemusi on jalaga segada.
Tellisin ise digikas.ee kaudu kaitsekile, aga ei jäänud sellega üldse rahule. Esiteks ei suutnud mina küll seda külge saada nii et ühtegi õhumulli alla ei jääks.

Ma olen alati mobladel lasknud paigaldada, siis ei pea ennast ebaõnnestunud tulemuse tõttu siunama. Näiteks Telmarx müüb ja paigaldab kas kaitsekile või kaitseklaasi.
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 02.10.2016 19:51:38 vasta tsitaadiga

Kuna ma nagunii ühtegi oma kasutatud telefoni maha pole müünud (kasutamise lõpetamise hetkeks on nad nagunii sisuliselt väärtusetuks muutunud) ja algse välimuse säilitamine ei ole omaette püha eesmärk, siis peale kaitsekesta ei ole ma kaitsekilet ega -klaasi kasutanud ühelgi telefonil. Viimane kaitsekilega riistapuu oli pehme resistive touch plastekraaniga HTC PDA. See on ka alles siiani. Kaitsekile mitte.
Sellegipoolest ei ole uue telefoni ostmise ajaks ühegi eelmise ekraan kasutuskõlbmatuks muutunud, isegi kriime peaaegu et polegi, märgatavaid kriime üldse mitte. Liivaste ega muu abrasiiviga kaetud kätega ekraani ei nühi ja võtmetega koos taskus ei kanna, siis ei juhtugi midagi selle ekraaniga. Lisaks on Google Nexus ja Motorola Moto telefonid kaetud oleophobic coating'uga, mis teeb ekraani eriti libedaks ja kergesti ise puhastuvaks. Kui selle mingi kilega ära kataksin, peaks see kile olema samalaadse ainega kaetud, et sama hea olla, vastasel juhul jääb see eelis puhta kasutamata.

tagasi üles
ajee
HV kasutaja
ajee

sõnum 02.10.2016 20:08:43 vasta tsitaadiga

Ma plaanin osta Ghostek Cloak Series Slim Aluminum TPU Hybrid Armor Case with Screen Protector for LG Nexus 5X kesta ja kaitsekile, sest eelmine telefon kukkus maha ekraani katki. Lihtsalt kaua peab ootama ja hea oleks olnud, kui mingi kile oleks ikka enne peal...
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 03.10.2016 01:51:30 vasta tsitaadiga

Noh, mul on kolmas Ringke Slim kest telefonil peal. Esimene läks katki millalgi juuli keskpaiku. Jäi ühe masina istme seljatoe serva taha kinni ja murdis audiopesa juurest nurga katki. Eks tal olid nurgad ka juba läikima kulunud, see kummikiht maas sealt. Tihti taskusse toppimisel vastu riiet maha kulunud poole aastaga.
Teine kest oli praaktoode, juba teisel päeval hakkas kummikiht maha koorima nurkadest ja nädal hiljem nägi välja vanem kui eelmine poole aasta kasutamisega.
Kolmas on praegu peal olnud kuu aega ja kulumise märke veel ei näita, loodetavasti on sama hea kui oli esimene.
Neljas on varuks.
Ilma selle kestata on telefoni ennast tegelikult kehvem käes hoida, on natuke libedavõitu, kui Ringke kestaga võrrelda. Ja selle kestaga näeb isegi parem välja kui ilma. Esimene kest sai ka päris mitut mahakukkumist maitsta, täkkeid oli mitmes nurgas.

tagasi üles
ashenden
HV vaatleja

sõnum 14.10.2016 07:26:47 vasta tsitaadiga

ashenden kirjutas:
Kas ma olen ainus, kellel pärast 7.0 uuendamist esineb aeg ajalt probleeme mobiil-id'ga (SIM toolkit ei teki pärast telefoni restarti), abiks üldjuhul restart, aga mõnikord ei tekigi sim toolkiti ja siis mobiil-id ei tööta, mõnikord töötab ilma STta ja mõnikord ei tööta mobiil-id isegi siis, kui sim toolkit app draweris ilusti olemas.

Probleem tekkis pärast 7.0 uuendust. Ka varem oli see, et mobiil-id mõnikord ei töötanud (eriti sita leviga kohtades), aga pärast restarti oli SIM toolkit alati olemas.

Eile laekunud Oct 5 Android security patch parandas puuduva SIM Toolkiti probleemi, nüüd ilusasti olemas.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 20.10.2016 22:39:51 vasta tsitaadiga

ashenden kirjutas:
ashenden kirjutas:
Kas ma olen ainus, kellel pärast 7.0 uuendamist esineb aeg ajalt probleeme mobiil-id'ga (SIM toolkit ei teki pärast telefoni restarti), abiks üldjuhul restart, aga mõnikord ei tekigi sim toolkiti ja siis mobiil-id ei tööta, mõnikord töötab ilma STta ja mõnikord ei tööta mobiil-id isegi siis, kui sim toolkit app draweris ilusti olemas.

Probleem tekkis pärast 7.0 uuendust. Ka varem oli see, et mobiil-id mõnikord ei töötanud (eriti sita leviga kohtades), aga pärast restarti oli SIM toolkit alati olemas.

Eile laekunud Oct 5 Android security patch parandas puuduva SIM Toolkiti probleemi, nüüd ilusasti olemas.

Täna panin tähele, et mul sama probleem. Pärast oktoobri patchi installi vist hakkas vigast panema icon_neutral.gif

Teagi, kas reset aitab...
https://productforums.google.com/forum/m/#!msg/nexus/tbZSCnYViMk/cD__HbAYEwAJ

/
3G peale lukustades ja restarti tehes hakkas tööle.

//
Panin uue beta (7.1.1) peale. Android.com/beta kaudu. Install kulges väga kiiresti, lausa uskumatu. So far so good.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 20.10.2016 23:19:00 vasta tsitaadiga

Uus Beta tõesti kiire ja stabiilne, seni vähemalt. Peab vaatama, kuidas aku peab nüüd, siis oleks suht lähedal ideaalile juba.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
ashenden
HV vaatleja

sõnum 22.10.2016 17:34:21 vasta tsitaadiga

jako07 kirjutas:
Uus Beta tõesti kiire ja stabiilne, seni vähemalt. Peab vaatama, kuidas aku peab nüüd, siis oleks suht lähedal ideaalile juba.

Kuidas tundub? Julged soovitada 7.1 beta peale lasta?

Mul on veel 7.0ga kaasnenud kohatised probleemid Bluetoothi sisselülitamisega - lihtsalt ei reageeri, ei lähe BT sisse. Siis mingi poole tunni pärast vms hakkab ootamatult tööle. Ei ole alati nii, aga mõnikord esineb. On kellelgi sarnast asja esinenud?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 22.10.2016 17:42:54 vasta tsitaadiga

Ma ei tea kas beetast tulenevalt, aga minul on SOT langenud. Varem sai ilusti 3.5H, nüüd veidi üle 2h. Pole peale beetat seadet väga intensiivselt kasutanud ka...
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 23.10.2016 14:27:06 vasta tsitaadiga

Mul 7.0 ja SOT stabiilselt 3h-3.15h ümber. Aga eile oli mõnus anomaalia kui sai maal viletsa levi piirkonnas oldud (kõikus null levi kuni EDGE). Tundub, et telefon tegutses leviotsimisega nii agaralt, et suutis end 40% pealt taskus idle's olles paari tunniga 5% peale ajada. Mingeid rakendusi taustal ei toimetanud vms. Samal ajal kõrval iPhone 6S oli samas võrgus ja aku püsis. Mingi Androidi bug?
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 23.10.2016 16:16:59 vasta tsitaadiga

_marek, see, et tei e sealsamas levis levis, pole näitaja. Maal kõõgilaual on ainult üks punkt, kus on levi. Suvaline muu telefon seal kõrval enam levis pole. Sentimeetrimäng selline. Nii on ka mujal toas, ühes kohas voodi jalutsis on, pikali heites null.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 24.10.2016 15:22:18 vasta tsitaadiga

Ugh, Mobiil ID ei tööta endiselt 7.1.1 beetaga. Sai ka recovery modes cache partition puhastatud, ei midagi. Vist see 3G määramine + restart aitab.

Kiusatus on suur, et panna Pure Nexus ROM peale (mis eeldab bootloaderi unlockimist jms). Garantii ju kaob sellega? Korralikku custom ROMi kasutanud inimene ei taha stocki enam kunagi näha icon_wink.gif
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 24.10.2016 15:54:26 vasta tsitaadiga

Mul ei ole 7.1.1 betaga mobiil-ID'ga mingeid probleeme.
tsitaat:
Korralikku custom ROMi kasutanud inimene ei taha stocki enam kunagi näha

Viimase aasta-paari jooksul on Nexuste Stock piisavalt hea olnud et ei ole tekkinud mingit vajadust midagi muud panna. Võibolla hakkan lihtsalt vanaks jääma...
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 24.10.2016 18:54:19 vasta tsitaadiga

Lord Ami, mis see korralik custom rom siis on ja milles korralikkus seisneb? Puhas droid on seni väga hea olnud.
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 24.10.2016 19:39:09 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
Lord Ami, mis see korralik custom rom siis on ja milles korralikkus seisneb? Puhas droid on seni väga hea olnud.

Kasvõi see Pure Nexus võtta (features just)
http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/development/rom-pure-nexus-layers-fi-wifi-calling-t3244601

1. Pole ühtegi üleliigset äppi (eelkõige Google Now ja muud pahna, mida mina näiteks ei kasuta). Igasugu mailid ja asjad on küljest ära võetud.
2. Saad installida kõrvale OpenGapps pico versiooni ja siis edasi YT/Gmail ja muu vajaliku eraldi installida
3. UI/kiirteedega harjub niivõrd ära, et tunned neist puudust. Hea küll, 7.0 tõi double tap kahe äpi vahel liikumiseks aga customitel on see long pressi näol päris kaua olnud.

Nexus 5 peal oli see ROM palju kiirem ja tundus ka, et stabiilsem. Kuigi N5X Stock on ligilähedane peaaegu OKile ROMile, võrdleme me minu silmis siiski "clean Windows install vs Bloatware täis HP install" (üldises mõttes).
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 24.10.2016 19:46:42 vasta tsitaadiga

Eks see on jah maitse asi.
Kõik Google äpid mida sa ei kasuta saab muide välja lülitada, see ei oleks küll minu jaoks põhjuseks, miks custom ROMiga jamada viitsiks.
Jällegi, maitse asi, aga UI-ga on selline värk et naguii läheb kohe alternatiivne launcher peale. Nexus Launcher on minu jaoks liiga piiratud, AOSP Launcherist rääkimata.
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 24.10.2016 20:18:25 vasta tsitaadiga

Jah, lõpuks taandub kõik personaalse eelistusele.
Saab jah kinni keerata aga see pole päris see, kui sul neid üldse süsteemi installitud pole.

Samas custom ehk enamjaolt AOSP ROM on nagu täiesti puhas platvorm, kuhu saad enda järgi OP süsteemi peale hakata ehitama. Mis launcherit muidu kasutad? Olen väga lühikest aega mõnda proovinud ja ei näe väga mõtet...
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 25.10.2016 12:34:42 vasta tsitaadiga

Lord Ami, nova vast enim levinud ja küllaltki paindlik. muidu kui kiviajal kaamera ja nova omavahel läbi ei saand, siis sai google launcheri peale tagasi mindud.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 25.10.2016 21:45:17 vasta tsitaadiga

Ma kasutan Apex launcherit juba väga kaua. Nii et pidasin paar aastat tagasi kohaseks tasuline versioon osta. Selle tasu on tegijad ammu ära teeninud selle eest. Väike lisafunktsionaalsus ka tänu sellele juures, kuigi täitsa piisaks tasuta versioonist.

Mis garantiisse puutub, siis juhul kui telefoni custom ROM-iga garantiisse ei saada, ei tohiks nagu probleemi tekkida minu meelest. Bootloaderi unlock on Nexustel täiesti lubatud tegevus, sest seda tegemata ei saa ka ametlikku Nexuse factory image'it peale flashida, kui OTA uuenduse paigaldus ei toimi korralikult.

tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 25.10.2016 22:14:40 vasta tsitaadiga

Lord Ami kirjutas:
Jah, lõpuks taandub kõik personaalse eelistusele.
Saab jah kinni keerata aga see pole päris see, kui sul neid üldse süsteemi installitud pole.

Samas custom ehk enamjaolt AOSP ROM on nagu täiesti puhas platvorm, kuhu saad enda järgi OP süsteemi Mis launcherit muidu kasutad? Olen väga lühikest aega mõnda proovinud ja ei näe väga mõtet...

Tehniliselt ei tohiks olla vahet, eelinstallitud asjad istuvad nagunii konkreetse suurusega süsteemipartitsioonil, ruumi sellega ei võida. Mõne mittevajaliku asja välja lülitamine võtab mul igal juhul oluliselt vähem aega ja vaeva kui uue ROM'i tirimine ja installimine. Kunagi oli aeg kus see oli suht möödapääsmatu ka mulle, aga viimasel ajal on enamus kasutusel olnud telefone olnud piisavalt mõistlikud ja Android piisavalt küps et ei näe enam karjuvat vajadust.

Launcheriks juba väga pikka aega Nova Prime. Olen kasutanud ka mitmeid teisi. Apex oleks ilmselt järgmine ja Action Launcher siis kui midagi teistsugust tahaks.
Aga Noval on mul konkreetne konf mida mulle meeldib kasutada pilve salvestatud ja kui vahetan telefoni või teen reseti, saan väga kiiresti ja lihtsalt endise oleku tagasi.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 26.10.2016 06:52:36 vasta tsitaadiga

Miks stock Now launcher ei sobi?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Google Nexus 5X (2015) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 27, 28, 29  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.