Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  3700 krooni eelarve, vaja monitori märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 25.06.2002 15:30:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

25.06.2002 15:19 Arvo Cobrietti kirjutas:
eks praaki ole iga firmaga, aga ma ei näe ühtegi põhjust miks ta ei peaks tavakautajale sobima. no miks?

Juba inglased ütlesid:" Ma pole nii rikas,et osta odavat kaupa". Võib-olla sul seal Odessas vahetati jupp garantiis kiiresti välja, Viljandis pidi ligi nädal ootama. Miks kuradi pärast peaksin selle firma toodanguga riskima, kui on juba kaks negatiivset kogemust?
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Piipz
HV veteran
Piipz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.06.2002 15:57:00 vasta tsitaadiga

mul oli kunagi 6BTM ja gigane PIII läks peale ning ei pidanud midagi kruttima selleks, et ta tööle läheks. see oli täitsa hea mobo minuarust. a praegu kasutan abitit.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Arvo Cobrietti
HV Guru
Arvo Cobrietti

sõnum 25.06.2002 16:32:00 vasta tsitaadiga

siis nagu viga rohkem viljandis mitte chaintechis, nagu ma aru saan. icon_smile.gif

mul odessas igatahes pole veel midagi üles ütelnud e. töötab nii nagu ette nähtud!

asi tundub lihtsalt tobe kui keegi heast peast lampi panema hakkab kui ei jaga teemat.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 25.06.2002 16:58:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

25.06.2002 16:32 Arvo Cobrietti kirjutas:
asi tundub lihtsalt tobe kui keegi heast peast lampi panema hakkab kui ei jaga teemat.

Nii ,et kui kahte kõrgkooli lõpetanud pole,siis hoia mokk maas,jah? Cobrietti, avalik arvamus niimoodi kujunebki,et keegi loeb kuskilt midagi,teisel isiklik kogemus,kolmas kuuleb neljandat rääkimas jne. Minule piisab täiesti oma sõprade kogemustest ja HV-s ning mujalt loetud-kuuldust ,et teadvustada: Chaintech kvaliteedi poolest ei hiilga. Millegipärast paistavad seda arvamust jagavat ka Microlingi mehed, kuna nad loobusid oma arvuteis Chaintechi juppe kasutamast. Võib ju täitsa olla,et sinul nendega probleeme pole,kuid ega see üldist tendentsi ei muuda.

tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 25.06.2002 17:10:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

25.06.2002 16:58 troll kirjutas:
tsitaat:

25.06.2002 16:32 Arvo Cobrietti kirjutas:
Chaintech kvaliteedi poolest ei hiilga. Millegipärast paistavad seda arvamust jagavat ka Microlingi mehed, kuna nad loobusid oma arvuteis Chaintechi juppe kasutamast

heh, seda ma ytlesingi enne(mõeldes just microlinki):

tsitaat:

25.06.2002 15:26 mutabor kirjutas:
...kui siis uurida mõne suure eesti arvutitootjate siseinfot siis on niipalju et garantiis hakkas kõvasti vähem arvuteid liikuma sellest ajast kui loobuti Chaintechi emaplaatide kasutamisest...

mul siin mingi yle 10 chaintechi emmedega arvutit praegu... kokkupuutunud mai tea kui palju sama tootja emaplaatidega nii et arvamus(eelarvamus?) on välja kujunenud oma kogemustest enamasti.

PS. ja ma pole Viljandist :grin:

[ Seda sõnumit muutis: mutabor on 25.06.2002 17:22 ]
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
predator
HV Guru
predator

sõnum 25.06.2002 17:18:00 vasta tsitaadiga

Vanad Pentium I/II aegsed Chaintech plaadid olid asjalikud aga uuemad on ikka väga pahn. Support on neil ka nullilähedane. Mõttetu firma üldiselt.
Kommentaarid: 177 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 154
tagasi üles
Demon
HV kasutaja
Demon

sõnum 25.06.2002 17:20:00 vasta tsitaadiga

hellõu?
ega chinatech vahepeal monitore pole tootma hakanud?
j2taks selle vaidluse v6itlustandrile?
CT peaks tavakasutajatele ning raha p6hiliselt muule kraamile peale arvuti kulutavale tegelastele k2ima küll.
nende jaoks, kes ka korpuse sisse aeg-ajalt kiikavad, v6id ta aga kehvaks j22da. ning neid on tavaliselt ka piisavalt teadmisi teemal "millist ema osta ning mix"

imo oli viimane normaalne CT ema 6btm

[ Seda sõnumit muutis: Demon on 25.06.2002 17:22 ]
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
predator
HV Guru
predator

sõnum 25.06.2002 17:25:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

25.06.2002 17:20 Demon kirjutas:
hellõu?
ega chinatech vahepeal monitore pole tootma hakanud?
j2taks selle vaidluse v6itlustandrile?
CT peaks tavakasutajatele ning raha p6hiliselt muule kraamile peale arvuti kulutavale tegelastele k2ima küll.
nende jaoks, kes ka korpuse sisse aeg-ajalt kiikavad, v6id ta aga kehvaks j22da. ning neid on tavaliselt ka piisavalt teadmisi teemal "millist ema osta ning mix"

Võib-olla kõige lihtsamasse kontoriarvutisse ta veel sobib aga mingi näruse 100-200.- odavama hinna pärast sellist võimalikku problemaatilist ülitähtsalt arvutiosa osta on ikka pehmelt öeldes rumalus. Aga eks see ole igaühe enda teha millistest juppidest ta masina kokku paneb.

[ Seda sõnumit muutis: predator on 25.06.2002 17:26 ]
tagasi üles
VR53
HV Guru
VR53

sõnum 25.06.2002 17:44:00 vasta tsitaadiga

Tavakasutajale ei sobi kindlasti Chaintech kuna sellega on kogu aeg probleeme, tavakasutaja ei viitsi ise seal meisterdada ja garantii vahet joosta. tavakasutaja tahab stabiilsust.

tagasi üles
predator
HV Guru
predator

sõnum 25.06.2002 17:45:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

25.06.2002 17:44 CMaster kirjutas:
Tavakasutajale ei sobi kindlasti Chaintech kuna sellega on kogu aeg probleeme, tavakasutaja ei viitsi ise seal meisterdada ja garantii vahet joosta. tavakasutaja tahab stabiilsust.

Siis võiks Chaintechi tehasele kohe tule otsa panna icon_biggrin.gif
tagasi üles
Demon
HV kasutaja
Demon

sõnum 25.06.2002 18:05:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

25.06.2002 17:44 CMaster kirjutas:

tavakasutaja saab oma arvuti juba kokkupanduna k2tte. ta ei lisa ise sinna midagi ega ka vaheta juppe v2lja. ta ei kloki. teeb oma wordi/exelit ning v6ibolla ka raamatupidamist. surfab netis ning kirjutab kirju. thats all. ning selliste tegevuste korral peaks see CT juust suht h2sti vastu pidama
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Arvo Cobrietti
HV Guru
Arvo Cobrietti

sõnum 25.06.2002 19:11:00 vasta tsitaadiga

Nii ,et kui kahte kõrgkooli lõpetanud pole,siis hoia mokk maas,jah? Cobrietti, avalik arvamus niimoodi kujunebki,et keegi loeb kuskilt midagi,teisel isiklik kogemus,kolmas kuuleb neljandat rääkimas jne. Minule piisab täiesti oma sõprade kogemustest ja HV-s ning mujalt loetud-kuuldust ,et teadvustada: Chaintech kvaliteedi poolest ei hiilga.

[/quote]

eino ära võta südamesse kohe mees! naised saunas rääkisid... jne. on kõva argument muidugi!

[ Seda sõnumit muutis: Arvo Cobrietti on 25.06.2002 19:12 ]
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 25.06.2002 19:37:00 vasta tsitaadiga

TO:Arvo Cobrietti

OK! Jääme siis kumbki oma arvamuse juurde, see sõnavahetus ei vii kah kuhugi.

RAHU?
tagasi üles
Arvo Cobrietti
HV Guru
Arvo Cobrietti

sõnum 25.06.2002 20:19:00 vasta tsitaadiga

rahu ikka, missealikka!

huvitav mis monitorist sai?
tagasi üles
Arvo Cobrietti
HV Guru
Arvo Cobrietti

sõnum 25.06.2002 20:21:00 vasta tsitaadiga

paidevei, parheliast esimesed review'd!!!
tagasi üles
skoop
Kreisi kasutaja
skoop

sõnum 25.06.2002 23:39:00 vasta tsitaadiga

mulle ka need Chaintechi topicud hästi meeldivad, et ütleks ka miskit siis icon_razz.gif Chaintech on vägagi OK, aga ei midagi enamat. endal olnud juba 1,5 aastat ja pole kunagi mingeid probleeme olnud (vist?) ning üldiselt on lihtsalt tegemist tugeva eelarvamusega, et on olemas mingid firmad nagu ABIT jne ning siis Chaintech ei ole üldse 1337 (paljudel kes seda väidavad ei oma Chaintechiga isegi mingeid kokkupuuteid ning kordavad mingeid stamparvamusi). Samas loomulikult, kui raha rohkem, siis võtaks mõne veidi mainekama firma jupi. lihtsalt Chaintech ei ole sõimusõna icon_razz.gif
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 100
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 26.06.2002 00:09:00 vasta tsitaadiga

Vägisi tuleb meelde,kuidas omal ajal mõni mees oma Moskvitshi kiitis,et tema 10 aastat sõitnud ja erilisi probleeme pole olnud (vist).Asendasin Skoopi tekstis ühe nime teisega,päris huvitav jutt tuli välja.

tsitaat:

25.06.2002 23:39 skoop kirjutas:
mulle ka need Moskvitshi autod hästi meeldivad, et ütleks ka miskit siis icon_razz.gif Moskvitsh on vägagi OK, aga ei midagi enamat. endal olnud juba 1,5 aastat ja pole kunagi mingeid probleeme olnud (vist?) ning üldiselt on lihtsalt tegemist tugeva eelarvamusega, et on olemas mingid firmad nagu BMW jne ning siis Moskvitsh ei ole üldse auto (paljudel kes seda väidavad ei oma Moskvitshiga isegi mingeid kokkupuuteid ning kordavad mingeid stamparvamusi). Samas loomulikult, kui raha rohkem, siis võtaks mõne veidi mainekama firma auto. lihtsalt Moskvitsh ei ole sõimusõna icon_razz.gif

p.s Kumbki toode ei hiilga kvaliteedi poolest, jääb konkurentidest maha ja on odavam kui teised samasugused tooted.
tagasi üles
skoop
Kreisi kasutaja
skoop

sõnum 27.06.2002 11:26:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

p.s Kumbki toode ei hiilga kvaliteedi poolest, jääb konkurentidest maha ja on odavam kui teised samasugused tooted.

endal on konreetselt Chaintech 7AJA/100 ja kui inetrnetist veidi uurida, siis ei jää ta konkurentidest üldse eriti maha - ainukseks veaks võiks lugeda, et pole oc'miseks kuigi hea. ning lisaks veel tõsiasi, et kõik need sarnased emaplaadid põhinevad VIA jne chipsetidel (minu puhul siis KT133), et see core on nagu sama... ja moskvitsh/bmw on niipalju samasugused tooted, et nad on autod icon_razz.gif aga jah nagu siin juba varem korduvalt öeldud, et eks igaühele jääb oma arvamus.
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 100
tagasi üles
m1
HV kasutaja

sõnum 27.06.2002 11:32:00 vasta tsitaadiga

Troll, väga hea icon_smile.gif

Point on ikkagi see, et odav asi toimib kah adekvaatselt. Aga kui nõutakse kvaliteeti, siis tuleb rohkem välja käia.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
mag
HV kasutaja

sõnum 27.06.2002 11:36:00 vasta tsitaadiga

Lahe jutt monitoridest icon_biggrin.gif
kas Chaintech-i monitor on kah olemas, irw...:grin:

[ Seda sõnumit muutis: mag on 27.06.2002 11:37 ]
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 10
tagasi üles
toivoku
HV veteran
toivoku

sõnum 29.06.2002 14:30:00 vasta tsitaadiga

mul on chantechi emaplaat ja ma ei kloki kuid mängin igast mänge, ja asi töötab ideaalselt. kui ma seda kokku hakkasin panema siis lasin mingi asja lyhisesse ja näed ikka veel töötab ja täitsa hästi kusjuures. mina olen chaintechiga väga rahul. mul ei ole mingit isugi mingit paremat siia osta. põhimõtteliselt ei näe ma klokkimisel kah mingit mõtet see ju annab nii vähe juurde, aga tunne on vist hea kui said oma 1,6ghz p4 klokatud 2,24ghz peale.
ma vist üks väheseid kellele meeldivad chaintechi tooted ja kes on asjaga rahul.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 8 :: 7 :: 50
tagasi üles
Arvo Cobrietti
HV Guru
Arvo Cobrietti

sõnum 29.06.2002 16:04:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

26.06.2002 00:09 troll kirjutas:
Vägisi tuleb meelde,kuidas omal ajal mõni mees oma Moskvitshi kiitis,et tema 10 aastat sõitnud ja erilisi probleeme pole olnud (vist).Asendasin Skoopi tekstis ühe nime teisega,päris huvitav jutt tuli välja.

tsitaat:

25.06.2002 23:39 skoop kirjutas:
mulle ka need Moskvitshi autod hästi meeldivad, et ütleks ka miskit siis icon_razz.gif Moskvitsh on vägagi OK, aga ei midagi enamat. endal olnud juba 1,5 aastat ja pole kunagi mingeid probleeme olnud (vist?) ning üldiselt on lihtsalt tegemist tugeva eelarvamusega, et on olemas mingid firmad nagu BMW jne ning siis Moskvitsh ei ole üldse auto (paljudel kes seda väidavad ei oma Moskvitshiga isegi mingeid kokkupuuteid ning kordavad mingeid stamparvamusi). Samas loomulikult, kui raha rohkem, siis võtaks mõne veidi mainekama firma auto. lihtsalt Moskvitsh ei ole sõimusõna icon_razz.gif

kõik ei saagi ferraridega sõita mõni peab ka hondaga leppima!
tagasi üles
el3ph4nt
külaline

sõnum 29.06.2002 18:26:00 vasta tsitaadiga

Njah... Mul see 4. variant ja olen vägagi rahul.
öeldakse, et LG pildi kvaliteet kehv, aga mina olen rahul.
Välimus on ka kena teisel.
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.06.2002 02:37:00 vasta tsitaadiga

K6ige parem variant on Philips 107E!
Kommentaarid: 162 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 155
tagasi üles
bond
HV vaatleja

sõnum 30.06.2002 14:07:00 vasta tsitaadiga

omal on chainteci 6btml emaplaat ja siiamaani on nii homm4 kui ka gta3ga hakkama saanud,kuigi jah support on kehv nagu ka gainwardil näiteks.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  3700 krooni eelarve, vaja monitori mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.