Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  MTTC Eesti OÜ märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 17, 18, 19  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
raimzu
HV kasutaja
raimzu

sõnum 15.09.2016 08:49:44 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
Mis veaga, kui küsida tohib?

https://www.upload.ee/image/6137409/DSC_0154.JPGf

ekraan teeb niimoodi ja telefon ütleb et aku laeb ennast täis 22h'ga akut ise oli järgi 39%
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.09.2016 09:01:38 vasta tsitaadiga

raimzu kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:

ekraan teeb niimoodi ja telefon ütleb et aku laeb ennast täis 22h'ga akut ise oli järgi 39%

Näeb välja nagu "vaheta kanalit, tänaseks on saated läbi".
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
raimzu
HV kasutaja
raimzu

sõnum 15.09.2016 11:29:15 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
raimzu kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:

Näeb välja nagu "vaheta kanalit, tänaseks on saated läbi".

mhmm icon_biggrin.gif niimoodi tundus mulle ka icon_biggrin.gif panin siis telefoni kinni hommikul mingi aeg oli pilt ees seda saated algasid aga siis tuli uuesti "tänaseks on saated läbi" icon_biggrin.gif

viimane tekst nende poolt... "2016.09.14
mel esineb kasutamisest tingitud kriime/määrdumist." (määrdumist icon_biggrin.gif?!)
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 15.09.2016 18:38:28 vasta tsitaadiga

No sitane oli, nohh icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 15.09.2016 18:42:40 vasta tsitaadiga

Läks siis täna üks imeilus kriimudeta föön MTTC poole teele
Alustan kuni vastuse saamiseni hommikut aura puhastusega, põletan viirukit ja õhtul meenutan hea sõnaga püha vaimu jt
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
scirocco
HV kasutaja

sõnum 16.09.2016 18:20:12 vasta tsitaadiga

raimzu kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:

https://www.upload.ee/image/6137409/DSC_0154.JPG

Ei midagi isiklikku, aga ma küll imestaks kui MTTC sellele garantii peale jätab. Servades näha täkkeid, ekraan üsna korraliku paugu saanud ja selle tõttu ühest nurgast mõrane.
Aga kui see viga ekraani tõttu ei teki, vaid emaplaadi (nt graafika kuumenemine), siis muidugi võiks vaielda, aga samas jääb MTTC-l põhjust appeleerida neile vigastustele. Ja seda ei oska vist isegi vanajumal taevas öelda kas antud telefonil oleks virvendamise viga üldse tekkinud, kui seda väheke paremini hoitud oleks.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 106
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 16.09.2016 18:45:38 vasta tsitaadiga

kui pilti uuesti vaadata, siis selline vägistatud Sony on kuidagi kole tuttav eusa_think.gif
ja kui pilti lähedalt vaadata, siis võib üsna kindel olla, et garantiilaksu sealt ei tule icon_lol.gif telefon näeb välja nagu oleks Hiina söekaevandusvaringu alla jäänud icon_razz1.gif

raimzu
HV kasutaja
raimzu

sõnum 16.09.2016 19:13:30 vasta tsitaadiga

scirocco kirjutas:
raimzu kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:

https://www.upload.ee/image/6137409/DSC_0154.JPG

Ei midagi isiklikku, aga ma küll imestaks kui MTTC sellele garantii peale jätab. Servades näha täkkeid, ekraan üsna korraliku paugu saanud ja selle tõttu ühest nurgast mõrane.
Aga kui see viga ekraani tõttu ei teki, vaid emaplaadi (nt graafika kuumenemine), siis muidugi võiks vaielda, aga samas jääb MTTC-l põhjust appeleerida neile vigastustele. Ja seda ei oska vist isegi vanajumal taevas öelda kas antud telefonil oleks virvendamise viga üldse tekkinud, kui seda väheke paremini hoitud oleks.

täkkeid icon_biggrin.gif? ole nüüd hea ja vaata uuesti kus sa neid täkkeid näed...igatahes, garantii laksu ei tule nkn mind pigem huvitab see et miks peale remonti enam garantii ei kehti.
(kuigi nad on ametlik) see telefoni millega pilt tehti ei kõlba kuhugi aga paremat polnud see hetk.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 16.09.2016 21:16:46 vasta tsitaadiga

raimzu, rly, sa ei näe täkkeid? icon_eek.gif (n.ö "võib-olla süütud" täkked märkisin rohelisega, punane ei vaja selgitamist...) ja seda s!ta pildi pealt:
Spoiler Spoiler Spoiler

see vasakpoolne on veel eriti huvitav, sissepoole, nagu mõni lammas oleks üritanud ekraani kruvikeerajaga välja väänata icon_razz.gif

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 16.09.2016 23:09:32 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
raimzu, rly, sa ei näe täkkeid? icon_eek.gif (n.ö "võib-olla süütud" täkked märkisin rohelisega, punane ei vaja selgitamist...) ja seda s!ta pildi pealt:
Spoiler Spoiler Spoiler

see vasakpoolne on veel eriti huvitav, sissepoole, nagu mõni lammas oleks üritanud ekraani kruvikeerajaga välja väänata icon_razz.gif

Sa oled isegi all paremas nurgas midagi markeerinud? icon_lol.gif
tagasi üles
raimzu
HV kasutaja
raimzu

sõnum 16.09.2016 23:25:51 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Tule taevas appi...need pole täkked see on mu kummiümbris icon_biggrin.gif ühtegi täkked polnud ekraani peal va see õnnetu alumine nurk.
See on Elisa poolt ka selgeks tehtud.
Aga telefoni parandus 413.- kuna kindlustus siis ise maksan 50.- ja korras.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 16.09.2016 23:28:02 vasta tsitaadiga

Kas kummiümbrisel olevate täkete tõttu kaob ka garantii? Kui kummiümbrise ära võtad ja MTTC-sse saadad, siis pole ju neid täkkeid näha ja peaks garantii kehtima.
tagasi üles
raimzu
HV kasutaja
raimzu

sõnum 16.09.2016 23:39:53 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Kas kummiümbrisel olevate täkete tõttu kaob ka garantii? Kui kummiümbrise ära võtad ja MTTC-sse saadad, siis pole ju neid täkkeid näha ja peaks garantii kehtima.

Aga see mis seal all paremas nurgas on nullis selle ära, kuigi nad ilmselt ei viitsinud telefoni lahtigi võtta ja andsid lihtsalt hinnangu et telefon on kõver...elisas said tehtud test et telefon laua peale ja kui valgus alt lābi ei paista siis telefon pole kõver aga MTTC-se kirjutasid et kõver samas ei viitsi nendega nkn vaielda viskan 50.- lauale ja saan ka uue või selle väärtuses teise telefoni kuna seda vist enam polegi müügil
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 16.09.2016 23:50:00 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
arm2004 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Sa oled isegi all paremas nurgas midagi markeerinud? icon_lol.gif

üritasin, aga vot lammas all paremas nurgas ei hakanud kinni!

Spoiler Spoiler Spoiler

sooty
HV veteran

sõnum 16.09.2016 23:53:20 vasta tsitaadiga

Päris ära trööbatud föön kui nüüd aus olla.
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 17.09.2016 09:31:55 vasta tsitaadiga

raimzu kirjutas:
arm2004 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Tule taevas appi...need pole täkked see on mu kummiümbris icon_biggrin.gif ühtegi täkked polnud ekraani peal va see õnnetu alumine nurk.

Uus telefon maksab 430.- icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.09.2016 10:02:54 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
raimzu kirjutas:
arm2004 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Uus telefon maksab 430.- icon_rolleyes.gif

Operaatorilt ostes jah. Reaalselt aga pole vahet, kuna garantii käib nii või naa läbi MTTC. Seega osta sealt (Eestist siis) kus on odavaim.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
raimzu
HV kasutaja
raimzu

sõnum 18.09.2016 17:54:39 vasta tsitaadiga

kiire küsimus, nagu kõik juba teavad (on lugenud) nad kirjutasid mulle et telefon on "Mehaniline kahjustus, apparat kõver, ekranil mõrad" (nende sõnastus ja kirjapilt) kuidas on võimalik et telefon on kõver, ekraanil mõrad aga lcd ja touch töötab terve ekraani ulatuses.
tagasi üles
symbian
HV vaatleja

sõnum 20.09.2016 00:21:56 vasta tsitaadiga

Üks lugu sellest, et iga korpusel oleva täkke pärast ei maksa veel garantii lõpetamisega leppida.

Z3 compact. Ostetud aprillis 2015 ja septembris 2015 juba korra MTTCs ekraan vahetud. Seekord olin ilmselt ise seda kuidagi muljunud, ühel hetkel telefoni taskust välja võttes oli puutetundlikkus osaliselt kadunud ja ekraani ülaosas olid peenikesed mõrad sees.
Juuni 2016 avastasin, et ekraan on ülevalt vasakult ülejäänud korpusest kergelt lahti. Seesama tuntud tüüpviga. Enne kui paari päeva pärast telefoniga MTTCsse jõudsin (olin parajasti reisil) suutsin tagaklaasi ikka täiesti mõraseks teha, ei teagi siiani täpselt kuidas. Aga nagu seda nägin oli selge, et nüüd on väga lihtne viidata mõranenud tagaklaasile ja öelda, et garantii ei kehti ja ka ekraani seetõttu garantiikorras ei parandada. Edasine protsess oli järgnev.

1. MTTC telefoni vastuvõtt, kus ilma pikemalt vaatamata tuli üle leti “garantii ei kehti”. Olin sellega juba arvestanud ja arvasin, et jätame selle siiski tehniku otsustada. Kuigi ega ma tehnikultki teist vastust ei oodanud. Nii läkski, kokkuvõtteks “garantii ei kehti kuna seadmel tagaklaas mõranenud” ning 153€ ekraani- ja tagaklaasi vahetus või 15€ sentidega defekteerimistasu maksta ja telefoniga minema jalutada. Valisin teise variandi.

2. Samas oli raske alla anda, kuna ekraan oli ju lahti enne seda kui tagaklaas mõranes (ja üleüldse kuidas selline teada ekraani tüüpviga ning mõrane tagaklaas peaks omavahel põhjuslikult seotud olema). Kirjutasin Sony supporti questions.ee@support.sonymobile.com , kus kirjeldasin olukorda ja rõhusin sellele, et paistab nagu tarbija petmine kui üldteada tüüpviga ei võeta parandusse mõranenud tagaklaasi tõttu ning esitasin sellesama põhjuslikku seosese küsimuse. Sain vastuse, et viige telefon sinna kust selle ostsite, kirjutage avaldus ning Sonyga koostöös antakse uus hinnang.

3. Läksin Klicki, kust telefoni ostnud olin. Telefon tuli sinna viia täiskomplektsena (vist juhuks kui uus asemel antakse, siis on vana terves tükis tagasi saadud), karbis koos laadija ja HDMI kaabliga. Kirjutasin avalduse milles kirjeldasin millega ma rahul ei ole, sama tekst mis sai Sony supporti saadetud, ning seejärel tuli ainult vastust oodata. Kahe nädala pärast sain vaheteate Klickist, et veel vastust ei ole (mingi teade, mida nad peavad tarbijakaitseseaduse järgi saatma kui garantiijuhtumi osas vastus üle kahe nädala läheb vms.). Umbes nädal läks veel ja sain vastuse, et siiski ei käi ekraanivahetus garantii alla. Rohkem midagi uut, võrreldes eelmise defekteerimisraportiga, ei olnud. Sama pakkumine, kas 153€ remondi eest või siis telefon tagasi võtta. Seekord juba 25€ defekteerimistasu eest, kuna seal vist ka transport Klickist MTTCsse sees. Ei jäänud ka selle vastusega rahule.

4. Palusin Klickist infot mis telefoniga juhtus peale seda kui ma selle ära andsin, et kuidas see garantiilisuse hindamine koos Sonyga käib? Selgus, et telefon saadeti MTTCsse ja ega nemadki rohkem tea. Selge see, et kui seesama seade saata taaskord samasse firmasse (ja tõenäoliselt ka sama tehniku kätte), siis ei olegi sealt muud tulemust ju oodata.
Seega tuli jällegi kiri Sony supporti saata (mida soovitas ka Klicki kontakt, kellega sel teemal suhtlesin. Klicki inimesed oli üldse kogu suhtluse jooksul arusaajad ja igati abivalmis). Küsisin millist tulemust nad ise muidu ootavad kui telefon teist korda täpselt samasse kohta üle vaatamiseks saadetakse. Tavaliselt on elus nii, et samade sisendandmetega tuleb ka sama tulemus. Rõhusin veel korduvalt sellele, et Sony kliendid ei pea nende firma madala kvaliteedikontrolli pärast kannatama ning tõin paralleeli, et kui mu garantiilisel autol on probleem esiklaasi tihendiga, siis ma ei kujuta ette olukorda, kus seda keeldutakse garantiikorras korda tegemast, kuna tagatule klaas on mõranenud. Aga just sellise vastuse olid mulle MTTC ja Sony andnud. Palusin veel kellelgi Sonyst, kel on piisavalt teadmisi ja volitusi, mulle selgeks teha kuidas on liimist lahti ekraan ja mõranenud tagaklaas omavahel seotud (see küsimus oli esimesest kirjast alates vastamata).

5. Paar tundi peale viimase kirja saatmist tuli vastus nii Klickist kui Sony suppordist, et mu avaldus on uuesti läbi vaadatud ning ekraani vahetuse kulud kaetakse Sony poolt. Tagaklaasi vahetuse maksin ise kinni, selle vastu ei olnud mul ka midagi, sest selle vea olin ikkagi ise põhjustanud.

Seega iga täkke ja kriimu pärast ei tasu veel alla anda. Samas arvan, et sain lõpuks positiivse vastuse suuresti tänu sellele, et lahtise ekraani puhul oligi tegu tüüpveaga. Mis iganes muu vea puhul oleks olnud lihtsam öelda (ja raskem vastu argumenteerida), et seade on kukkunud ning viga ongi sellest põhjustatud.
tagasi üles
raimzu
HV kasutaja
raimzu

sõnum 20.09.2016 00:46:33 vasta tsitaadiga

tänu Elisa ja nutikindlustuse abil sai ka minu mure hea lõpu ja uue telefoni seekord siis sony xperia x sest z3 enam ei ole...mttc saatsin viisakalt sinna kus päike ei paista oma 413.- mida nad mu käest tahtsid.
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 21.09.2016 07:02:02 vasta tsitaadiga

sooty kirjutas:
Äkki tahtis kirjutada "Telefon terve, tulge järgi." aga google translate pani puusse?

See tüüp, kes minuga kirjavahetusi ja meilivaidlusi vahetab, on puhta eestlane.

symbian, lõpuks ometi ka üks "minu masti", põhimõtetega mees icon_biggrin.gif
Kui paljuks ei pea, kirjuta sellest ka siia (Copy paste vms): https://www.facebook.com/mttceestigarantii/
tagasi üles
MultiUser
HV kasutaja

sõnum 21.09.2016 11:52:46 vasta tsitaadiga

symbian kirjutas:

...
1. MTTC telefoni vastuvõtt, kus ilma pikemalt vaatamata tuli üle leti “garantii ei kehti”. Olin sellega juba arvestanud ja arvasin, et jätame selle siiski tehniku otsustada. Kuigi ega ma tehnikultki teist vastust ei oodanud. Nii läkski, kokkuvõtteks “garantii ei kehti kuna seadmel tagaklaas mõranenud” ning 153€ ekraani- ja tagaklaasi vahetus või 15€ sentidega defekteerimistasu maksta ja telefoniga minema jalutada. Valisin teise variandi.

...

3. Läksin Klicki, kust telefoni ostnud olin. Telefon tuli sinna viia täiskomplektsena (vist juhuks kui uus asemel antakse, siis on vana terves tükis tagasi saadud), karbis koos laadija ja HDMI kaabliga. Kirjutasin avalduse milles kirjeldasin millega ma rahul ei ole, sama tekst mis sai Sony supporti saadetud, ning seejärel tuli ainult vastust oodata. Kahe nädala pärast sain vaheteate Klickist, et veel vastust ei ole (mingi teade, mida nad peavad tarbijakaitseseaduse järgi saatma kui garantiijuhtumi osas vastus üle kahe nädala läheb vms.). Umbes nädal läks veel ja sain vastuse, et siiski ei käi ekraanivahetus garantii alla. Rohkem midagi uut, võrreldes eelmise defekteerimisraportiga, ei olnud. Sama pakkumine, kas 153€ remondi eest või siis telefon tagasi võtta. Seekord juba 25€ defekteerimistasu eest, kuna seal vist ka transport Klickist MTTCsse sees. Ei jäänud ka selle vastusega rahule.

...

5. Paar tundi peale viimase kirja saatmist tuli vastus nii Klickist kui Sony suppordist, et mu avaldus on uuesti läbi vaadatud ning ekraani vahetuse kulud kaetakse Sony poolt. Tagaklaasi vahetuse maksin ise kinni, selle vastu ei olnud mul ka midagi, sest selle vea olin ikkagi ise põhjustanud.

Kas eelnevad defekteerimistasud maksti tagasi?
tagasi üles
symbian
HV vaatleja

sõnum 23.09.2016 09:50:53 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
symbian, lõpuks ometi ka üks "minu masti", põhimõtetega mees icon_biggrin.gif
Kui paljuks ei pea, kirjuta sellest ka siia (Copy paste vms): https://www.facebook.com/mttceestigarantii/

Sellele lehele võib vabalt copy-paste teha minu kogemusest.

[quote="MultiUser"]
symbian kirjutas:

Kas eelnevad defekteerimistasud maksti tagasi?

Ei, sest ma ei küsinud tagasi. Olin tasunud ainult esimese 15€ defekteerimistasu ja arvasin, et selle summa pärast ei ole mõtet selle teenindusetaloniga uuesti suhtlust üles võtta.
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 26.09.2016 10:42:13 vasta tsitaadiga

Varuosadega mingi kamm neil või kasutavad ali'st tellides tiguposti?
Föön istus nädala muutusteta töökojas ning tänase seisuga uus kiri ja lubavad kolme nädala pärast valmis saada. icon_neutral.gif
tagasi üles
gazp
HV vaatleja

sõnum 26.09.2016 17:25:43 vasta tsitaadiga

hkurujo88r kirjutas:
Sain oma Sony tagasi ja üllatavalt on isegi raam pandud uus, kuigi vajas LCD vahetust ainult, absul ühtegi kulumisjälge pole, ennem olid täkked/kriimud peal. Seega oli isegi ootamist väärt thumbs_up.gif

Ära looda midagi, mu lumia 925 käis ka garantii remondis sest telefon arvas et kõrvaklapid on pesas kuid tegelt polnud, vahetati ka ekraan ja korpus ära jumala lambist, ise tollel hetkel õnnelik et ekraani ainsast kriimust lahti sain.
Läks kuu aega määda ja puute paneel hakkas segast panema ja kinni kiiluma nii et hard reset päästis olukorra, tagasi saates öeldi et on kukkunud ja uus ekraan on 160 euri, peale seda hakkasin pärima miks eelmises hoolduses ekraan ära vahetati, vastus olevat lihtne, et kõrvaklapi pesa pole võimalik vahetada ilma esipaneelita ja samal ajal vaatasin telefoni lahtivõtmis video kus vaha klappide pesa edukalt ilma vaevata eemaldas.

puutepaneeli probleemi põhjustas see et kui telefon soojaks läks paisus kuskilt poolt ning telefon arvas et keegi vajutaks ekraani yhe kindla kohapeale. Ekraan oli korras aga aku oli täkkeid täis nagu kruvikaga löödud, kuna telefonil aku eraldi välja ei käi loodeti vist et saavad kiire tööootsa jälle.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  MTTC Eesti OÜ mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 17, 18, 19  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.