Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 404, 405, 406 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
42%
 42%  [ 27 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
7%
 7%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
15%
 15%  [ 10 ]
hääli kokku : 63

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 21.09.2016 09:43:10 vasta tsitaadiga

Mauno Lurbe kirjutas:
Kurat666 kirjutas:
Mauno Lurbe kirjutas:
Ma mängin enamasti T8 lighte (ehk T9 ja T10 lahingud) ja ei saa kuidagi arty üle kurta. Minu meelest teeb arty mängu pigem huvitavamaks. Tore vaadata kui mõni äraspotitud masin karistatud saab. Arty arv per lahing võiks piirduda maksimaalselt kahega ühes tiimis.

Ja kui sina oleks see äraspotitud masin - kuidas end tunneksid? Ja mille eest karistada? Selle eest, et julges põõsast välja tulla kuna nene scout tegi suicide spotti?
Väga harva saab karistatud see TD, kes kaardi ääres 2 põõsa taga istub ja rasketanke spottima utsitab. Ehkki nii mõnedki neist omavad rohkem soomust kui eelmainitud.

Nu mängides nii mõelda? Sa ei lase ka siis mõnda vastast - et kuidas ise samas olukorras ennast tunneksid? Kui saan artalt selga lasu, siis olen loomulikult kuri, aga rohkem enda peale, et olin kehvas kohas valel ajal. Kui ise artat mängin ja kellegi one-shotin siis teeb samuti rõõmu, eriti kui see keegi pinisema hakkab. Sama ka skaudiga, mida rohkem vastased mögisevad seda suurem kahjurõõm.

Suicide spotti väga ei harrasta, vähemalt mitte viimased 3 aastat. Alguses tuli seda ikka ette.

Ma ei vihjanudki, et sa joloskaudiks - paljud teised teevad seda. Vale koht ja vale aeg icon_rolleyes.gif ? Õpeta mind algajat: rasketank, Prokorohvka ja 3 artat. Ütle mulle nüüd õige koht!
Sa vaatad asja ainul oma lighti mätta otsast. "Guess what" , sinu kahuriliha mängivad ka päris mängijad...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 21.09.2016 11:17:49 vasta tsitaadiga

Kurat666 kirjutas:
Ma ei vihjanudki, et sa joloskaudiks - paljud teised teevad seda. Vale koht ja vale aeg icon_rolleyes.gif ? Õpeta mind algajat: rasketank, Prokorohvka ja 3 artat. Ütle mulle nüüd õige koht! Sa vaatad asja ainul oma lighti mätta otsast. "Guess what" , sinu kahuriliha mängivad ka päris mängijad...

Ilmselt ei olegi õiget kohta, aga kes ikka ühe koha peal passib ja pidevalt samast kohast nina välja pistab peabki tagajärgedega arvestama. Pigem ma vaatan sellest seisukohast, et kumba tiimi skaut teeb paremat tööd ja kumb tiim suudab ka spotitud vastastele kahju teha. Üpris tavaline, et avatud mäpil hoiad vastaseid pool mängu nähtaval ja oma tiim istub kusagil renderist väljas ning arty sihib sihtmärke millele kindlasti pihta ei saa (sihib järjekindlalt vastaste skauti näiteks) kuni enda skaut saab surma jne. See teeb küll kurjaks.

See, et päris inimesed vastas mängivad teebki ju MMO nauditavaks. Arvuti vastu poleks see ju üldse lõbus. Väga vabandan, aga selles mängus ma isiklikult küll suurt empaatiavõimet ei suuda üles näidata.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.09.2016 11:39:05 vasta tsitaadiga

Kurat666 kirjutas:
Prokorohvka ja 3 artat. Ütle mulle nüüd õige koht!

Selle küsimuse peaks suisa WG map designeritele esitama. Olen ise ka sellega hädas olnud.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 21.09.2016 11:51:27 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Kurat666 kirjutas:

Selle küsimuse peaks suisa WG map designeritele esitama. Olen ise ka sellega hädas olnud.

Nu ma vastaks - ridge peal tiirutada või E1 kandis mõnes põõsas... icon_rolleyes.gif

Raskega peab lootma heale õnnele, vastaste arty rng-le ja kehvale skaudile.
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 21.09.2016 13:23:52 vasta tsitaadiga

Mauno Lurbe kirjutas:
erick kirjutas:
Kurat666 kirjutas:

1. Nu ma vastaks - ridge peal tiirutada või E1 kandis mõnes põõsas... icon_rolleyes.gif

2. Raskega peab lootma heale õnnele, vastaste arty rng-le ja kehvale skaudile.

1. Rasketankiga? icon_eek.gif Me räägime rasketanki õigest asukohast.
2. Need 3 faktorit mis sa välja tõid ei tohi mängu tulemusele olulised olla. Miks ma peaksin üldse üritama kui võiksin AFK-ida - ja loota, et ehk sain hea tiimi.

PS! Arutelu algas teema arta mõjust mängule. Mõju arvestamisel tuleb võtta arvesse kõikide klasse mängus. Sa ei taha kuidagi mängu näha teiste klasside vaatevinklist - kergetank siin ja seal. Olen täiesti kindel, et arta ei sega ka teisi sama klassi mängijaid - või kui siis niipalju, et oma võtab ära "sinu" SPG koha ja vastase oma tõttu on mõistlik vahel harva W ja S klahvi kasutada.

Kõikidest klassidest enim piirab arta rasketankide tegevust, eriti avatud kaartidel - surudes neid käima sama rada aina uuesti ja uuesti (ekstreemne näide on seesama Prokorohvka, kus sinu oskused tuhkagi ei loe, ega ka see kuhu sa lähed). See on üks põhjus miks ma keskmiste ja kergetankidega mängin - mul on valikuvabadus. Rasketankiga mu valikuvabadus langeb sõltuvuses artade kogusega. Ja setõttu ongi parem A liini lõpus põõsas istuda ja loota, et keskmised/kerged suudavad mängu kuidagi liikuma tõugata.

PPS! Ma lõpetasin just Caernavorni grindi - tee sama tank lahti ning vaata kui "lahe" on sellega prokorohvkal mängida okse.gif

Ma ise ei arva, et SPG mängust kaduma peaks - kindlasti on tal oma osa. Ilma radikaalsete muutusteta näeksin 2 artat per game piirangut ning arta tierina maksimum 8-t.

erick
HV Guru
erick

sõnum 21.09.2016 15:02:20 vasta tsitaadiga

Mauno Lurbe kirjutas:
erick kirjutas:
Kurat666 kirjutas:

Nu ma vastaks - ridge peal tiirutada või E1 kandis mõnes põõsas... icon_rolleyes.gif

Üldiselt ridge peal saad kohe kõigilt kolmelt artalt minu WN8 juures. Põõsas on ainuke variant ja siis oled seal kinni nagu halva camoga TD ja ei täida oma ettenähtud rolli.
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 21.09.2016 15:10:18 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Mauno Lurbe kirjutas:
erick kirjutas:
Kurat666 kirjutas:

Üldiselt ridge peal saad kohe kõigilt kolmelt artalt minu WN8 juures. Põõsas on ainuke variant ja siis oled seal kinni nagu halva camoga TD ja ei täida oma ettenähtud rolli.

Pole niipalju WN-i vajagi, ma olen juba mitu korda proovinud icon_razz1.gif

andrez3d
HV veteran
andrez3d

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.09.2016 15:37:49 vasta tsitaadiga

Kurat666 kirjutas:
Ilma radikaalsete muutusteta näeksin 2 artat per game piirangut ning arta tierina maksimum 8-t.

Tsiteerides Ellen Ripley'd filmist Aliens "Did IQs just drop sharply while I was away?"

Arty'd olid patch 8.5'ni maksimaalselt tier 8. T92, obj261, bc58, gwe100 olid samal kujul kunagi tier8's.

http://worldoftanks.eu/en/content/guide/release-notes/release-notes-86/
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 21.09.2016 15:57:46 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Pead silmas rasketankiga? Sellega vist ridge peale ei roni. Ma rääkisin ridgest kergetanki sõites ja sellele artyga seal pihta saada pole lihtne (kuigi on seda ka ette tulnud).

Samas ma ei saa ikkagi aru sellest artyhalast. Päris palju on kaarte, kus arty on sunnitud nina nokkima enamus aega ja kus hevid mõnuga ruulivad. Või peaks siis arty ära keelama avatud kaardil ja hevid linnas jne? Muidu vastav map annab kindlale tüübile eelise teiste tüüpide ees? Teeme, et arty mängib Himmelsdorfi ja Malinovka/Prokhorovks on vaid TD ja Hevide päralt. Lightid võivad olla näiteks koos artyga Himmelsdorfis.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.09.2016 16:16:35 vasta tsitaadiga

Mauno Lurbe, räägime rasketest jah. Teiste tankitüüpidega seal nagu seda probleemi pole.
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 21.09.2016 16:16:50 vasta tsitaadiga

andrez3d kirjutas:
Kurat666 kirjutas:
Ilma radikaalsete muutusteta näeksin 2 artat per game piirangut ning arta tierina maksimum 8-t.

Tsiteerides Ellen Ripley'd filmist Aliens "Did IQs just drop sharply while I was away?"

Arty'd olid patch 8.5'ni maksimaalselt tier 8. T92, obj261, bc58, gwe100 olid samal kujul kunagi tier8's.

Ajalugu.... Mis nad tol ajalselle liigutuse põhjenduseks tõid (kui üldse põhjendasid)?

Ja kui juba IQ peale jutt läks, siis kuidas saab "mõistlikuks" pidada klassi mängus, mis erinevalt kõigist teistest ei pea kahju tegemiseks riskima? Ja seda peaks balansseerima madal HP? Sellele HP-le "ligipääsemiseks" tekib võimalus valdavalt mängu lõpus, ja seda pääsevad närima need, keda terve mängu arta lahminud pole (loe kiired tankid).

Ja ülal oli tegu minu arvamusega - see kas see on õige või vale, tehtud arulageda inimese poolt - seda ei muuda. Foorum on koht, kus arvamusi avaldada - kui neid maha teha, siis mitte niisama lahmides. WG patchnote ei selgita kuidagi miks see vajalik oli. Kui tagantjärele tark olla, siis WG tunnistab ka ise, et artaga pole asjad päris korras. Kui sa praeguse olukorraga rahul oled, siis mida arta arvu piiramine mängus paha tooks?

andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 21.09.2016 16:44:35 vasta tsitaadiga

Kurat666 kirjutas:
andrez3d kirjutas:
Kurat666 kirjutas:

Ajalugu.... Mis nad tol ajalselle liigutuse põhjenduseks tõid (kui üldse põhjendasid)?

Ja kui juba IQ peale jutt läks, siis kuidas saab "mõistlikuks" pidada klassi mängus, mis erinevalt kõigist teistest ei pea kahju tegemiseks riskima? Ja seda peaks balansseerima madal HP? Sellele HP-le "ligipääsemiseks" tekib võimalus valdavalt mängu lõpus, ja seda pääsevad närima need, keda terve mängu arta lahminud pole (loe kiired tankid).

Ja ülal oli tegu minu arvamusega - see kas see on õige või vale, tehtud arulageda inimese poolt - seda ei muuda. Foorum on koht, kus arvamusi avaldada - kui neid maha teha, siis mitte niisama lahmides. WG patchnote ei selgita kuidagi miks see vajalik oli. Kui tagantjärele tark olla, siis WG tunnistab ka ise, et artaga pole asjad päris korras. Kui sa praeguse olukorraga rahul oled, siis mida arta arvu piiramine mängus paha tooks?

Kus sa võtad, et arta ei pea üldse riskima? Iga 2 mäng, vahivad vastase ARTA'd sinu tracereid ja üritavad sind blindida. Keskmiselt iga 4 mäng on suvalisel hetkel su juures vastaste light või medium, kellega tuleb tegeleda. Ja iga viies mäng kukub mõni flank täiesti ootamatult ja sul on korraga baasis 5+ tanki. Iga 6. mängus mängid mõnes linnamäpis kus sa lihtsalt ei saa mitte kedagi lasta... RNG'st ma parem ei räägi, sest see käitub kohati täiesti absurdselt, nii et see jutt, et arta riskeerima ei pea sobib sinna linnalegendide valdkonda, või siis neile, kes artat ei mängi ja ainult uluda oskavad.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.09.2016 16:47:59 vasta tsitaadiga

andrez3d, su "riskid" on ju pigem valdkonnast "mul on halb mobiilsus" (mis paljude artadega ei vasta tõele isegi) mitte "kui ma lähen lasule, et teha 1950 dam, siis ma võtan riski, et mind tulistatakse kohe vastu".
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 21.09.2016 16:51:09 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
andrez3d, su "riskid" on ju pigem valdkonnast "mul on halb mobiilsus" (mis paljude artadega ei vasta tõele isegi) mitte "kui ma lähen lasule, et teha 1950 dam, siis ma võtan riski, et mind tulistatakse kohe vastu".

Erick päeval ei tasu rummiga liialdada. Loe enda vastus uuesti läbi ja mõtle.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.09.2016 17:48:40 vasta tsitaadiga

No counter arty pole tänapäeval mingi hull teema enam ju? See juhtub siis peamiselt kui scout su ära spotib. Ülejäänud on mobiilsus ja kaardi lugemine ju? Näed et eest jääb hõredaks liin, siis ongi aeg liikuda tugevaima flanki jälgedes, kui arta vähegi liigub.

Mu arust muidugi suht naljakas kui arta viriseb, et flank langes, kuna sellel flankil sai ilmselt mitu tanki enne hukka, et arta saaks rahulikult baasis laiutada icon_smile.gif

Anyway, need on kõrvalteemad. Artal tuleb lihtsalt võtta ära võimalus ühe lasuga tanke täiseludelt maha võtta, kui pole just ammorack. Juba ongi parem balanss.
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 21.09.2016 18:11:51 vasta tsitaadiga

OK, vaatleme artat mängu fun perspektiivst:

Ütleme ausalt, artat tegelt on fun mängida. Sisult mängijalt mingeid reflekse ja pingutust see ei nõua. Istud kuskil taga, hoiad minimapil silma peal, blindid alguses obvious põõsaid, sihid välja heavy'de lahingutandrid. Monitoorid lahingukulgu (liigud kui mingi flank kukub jne. basic stuff, mille õpib tegelt iga enam-vähem IQ'iga mängiha mingi 1000-2000 lahinguga ära).

Nüüd jõuame selline, et see kui paljud keskmiselt seda stiili naudivad, ütleme, et mängus on mingi 2.2 artat per mäng enam-vähem (ühes teamis). See on siis ümarguselt 15% player base'ist funnib, tunneb mõnu oneshottimisest ja üldistest arta seotud mõnudest. Loomulikult, eks on väisked mured ka, et flank kukub, aeglane arty, skaut lipsab läbi jne. Eks seda ikka juhtub. Aga üldine artast mängimisest tingitud mõnu kindlasti ületab selle mitmekordselt...

Nüüd jõuame selle receiver osani. See on see see osa player base'ist, kes peavad lahinguväljal ringi siblima, selleks, et artal fun oleks. Sest arta ju enamasti teisi artasid ei lase, vahest küll laseb ka. Aga üldiselt mingit teist artat ju pole väga fun oneshotiida, funnim on mingi medium või heavy tank õhku lasta. Nendeks tankideks on kohe kindlasti suured ja rasked heavyd, vähe kiiremad heavyd, ka suur osa medium tankidest ja ka tegelt kiiremad TD'd kes jõuavad nt. kiirelt agressiivsesse postsiooni. Või sisi tegelt ka aegalsemad TD'd kes mängivad nagu heavyd (nt. t110e3 / t110e4). Laias laastus on neid tanke mängus teamis pooled u. ehk, et 50%
Niih, need 50% ei tunne mingit mõnu artast ja sellest, et arta mängijatel on tegelt fun. Ehk, etl laias laastus võib öelda, et pool player base'ist konstantselt vihkab artat, eriti need mängijad kes natuke XVM'is rohkem silma jäävad, sest osadele arta mängijatele meeldib ju neid paremaid mängijaid eelistada lasta.

Siis tulevad skaudid, kellele tegelt on arta tore kaaslane aitamaks neid. Leiavad mõne "campiva" heavy üles vms. siis saab ju oma arta ilusti ära karistada icon_smile.gif Nende jaoks on arta pigem fun. Üteme, et neid on ka mängus kuskil 15% keskmiselt.

Ülejäänud osa siis 100% - (50%+15%+15%)= 20% on need tankiklassid mis otseselt nagu väga ei võida ei kaota artyst, need on need camper TD'd või üldse väga passivse mängustiili esindajad. Need siis liigitaks arta suhtes neutraalseteks, et kas arty on mängus või mitte pole väga oluline.

Ehk, et nüüd lihtne matemaatika ütleb, et selliseid tanke siiski on veidi rohkem mis saavad kahju tänu arta olemasolule. Põhim. 50% vs 30%

Aga noh see oli lihtsalt selline kiire analüüs kõhutunde pealt icon_smile.gif usu tegelt, et päris paljud nõustuvad..
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 22.09.2016 15:35:57 vasta tsitaadiga

Eks vaikimine ongi nõustumine icon_smile.gif Ei saa seda analüüsi ühegi nurga alt kritiseerida, arvan, et panid täppi.
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 22.09.2016 16:06:50 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Eks vaikimine ongi nõustumine icon_smile.gif Ei saa seda analüüsi ühegi nurga alt kritiseerida, arvan, et panid täppi.
Pigem ei viitsi keegi enam süveneda, numbrite ja 'statistiliste' näitajatega on lihtne inimesi hirmutada. Ilma artyta oleks lihtsalt hulldownis heavysi, põõsa kämpareid jms palju rohkem ja ka selle vastu ei taha keegi vaielda. Positsioonide hõivamine ja map controll oleks veelgi tähtsam. Selle analüüsi vastuseks ütleks, et kõige rohkem võidavad arta kaotamisest unicumid/blunicumid, aga nemad on väike osa kõigist mängijatest. icon_rolleyes.gif
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 22.09.2016 16:18:48 vasta tsitaadiga

Arta puhul see ootamatuse faktor ongi teinekord kõige häirivam - pead kellegagi haaravat ja põnevat duelli, et kes-keda ja siis täiesti lambist ilma igasugu hoiatuseta saad laksu lagipähe.
Kui duelli sekkub lihtsalt mõni kolmas tank, siis seda on võimalik minimapilt veidigi ette teada saada, arta puhul laks-ja-valmis.

Äkki kohe kui arta sinu kastikesse kaardil mürsu teele paneb võiks hoiatav lambike tulla? Sekund-paar vist peaks jääma reageemimiseks sel viisil? icon_rolleyes.gif
Ise tead kas passid edasi lootuses et lastakse mööda või üritad minema liikuda kasvõi tule alla kus on mingigi võimalus vastasele kahju vastu teha.

erick
HV Guru
erick

sõnum 22.09.2016 17:04:17 vasta tsitaadiga

hannes36, tule vaata mu striimi mõnikord, näed kohe, et arty ikka laseb seda, kes esimesena põõsast/coverist välja julgeb minna. Eilses striimis oli moment kus pushisin IS-7ga tervet flanki ja otse loomulikult kaks artat vastase kolmest lasid mind esimesel võimalusel.
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 23.09.2016 07:56:24 vasta tsitaadiga

hannes36 kirjutas:
erick kirjutas:
Pigem ei viitsi keegi enam süveneda, numbrite ja 'statistiliste' näitajatega on lihtne inimesi hirmutada. Ilma artyta oleks lihtsalt hulldownis heavysi, põõsa kämpareid jms palju rohkem ja ka selle vastu ei taha keegi vaielda. Positsioonide hõivamine ja map controll oleks veelgi tähtsam. Selle analüüsi vastuseks ütleks, et kõige rohkem võidavad arta kaotamisest unicumid/blunicumid, aga nemad on väike osa kõigist mängijatest. icon_rolleyes.gif

Ilma artyta mängud on kordades lahtisemad ja seda näeb ning tunneb kohe. Pmst nagu värske õhu hingamine peale vihmasadu.
Aga no, artyga mingeid suuri muutusi niikuinii ei tule. Nad on liiga ahned, et mängijatele hunnik free xp tagasi anda. WG pani sellega lihtsalt alguses kohe pange nagu oma eSports scenega.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 23.09.2016 11:32:20 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
hannes36, tule vaata mu striimi mõnikord, näed kohe, et arty ikka laseb seda, kes esimesena põõsast/coverist välja julgeb minna. Eilses striimis oli moment kus pushisin IS-7ga tervet flanki ja otse loomulikult kaks artat vastase kolmest lasid mind esimesel võimalusel.

Kui sa vähegi oled mõnda arena baasil online mängu mänginud siis primary sihtmärgid ongi carry mängjad (WoT-i mõistes unicumid) ja pehmed supportid (igasugused pehmed vastased kes surevad kiirelt nt. grill - suur toru aga kerge soomus. Oluline kiirelt maha saada enne kui paha teeb jne). Iga vähegi mõtlev inimese loom, WoT-is mitte nii tavaline nähtus aga siiski suunab oma tule olukorras kus ta saab lasta unicumi või mõnda pehmet vastast kelle saab kergelt kõrvaldada. WoT-is kasutusel olev XVM soosibki agresiivset mängu ja see tähendab enda ohtu seadmist mis omakorda tähendab sihtmärgiks olemist. Arty eemaldamine/veel nerfimine lisaks lihtsalt veelgi rohkem võimu unicumidele ja need kes praegu sitasti mängivad oleks veel halvemas seisus. Kui "sitad" mängjad veel sitemini end tunneks ja kaotaks igasuguse adekvaatse võimaluse "unicum" mängja tapmiseks (ehk siis kas olles arty-ga ja ise lastes või saades arty tuletoetust sisse kaevunud unicumi vastu) siis peagi nad lahkuks ja mäng sureks ära.

See kehtib iga tankiga mitte ainult arty-ga (põõsas passides TD-ga valid ka mida lased ja kes olulisem maha saada on). Arty puhul on lihtsalt see, et tavaliselt nendel sihtmärkide valik suurem ja selles ei saa süüdistada arty-t et sind sihitakse vaid XVM-i mis on kasutusel. Kuna sa ka veel oma stat'e pidevalt taga ajad siis olukord sinu jaoks ei parane nii kui nii. Pole mõtet vinguda, et "vesi on märg". Ja nüüd ära väida, et "sina" lased kõike mis juhtub, unicum mängjana valid sa alati keda/millal/kus lasta mitte ei lase esimest punast täppi mis minimap-ile satub.

Kui võtta su striim veel ette siis sind lastakse vaid selle tõttu "rohkem" et oled Unicum mängja ning mängid agresiivselt (nii peabki kui tahad olle efektiivne mängja). Kui oled veel natuke kuulsam nagu QB/Jingles/SirFoch jne siis aetakse sind taga mööda mapi nagu kuldmune munev hani. Jingles just selle pärast suurel osal oma nime WoT-is ära vahetas ning ei aidanud ka see. Enam aktiivselt tanki ta ei mängi kuigi ta polnud isegi unicum lihtsalt "kuulus".

Kui kõik kisavad, et arty on nii OP ja laseb koguaeg 1 shot kille siis palun "super-unicumid" mängige nädal aega "ainult" erinevate arty-ga ja näidake kui hästi teie statid kõrged püsivad ning lugege kokku need 1 shot-id 100 mängu kohta. Unicumid enamuses (suurel osal "rerollid") ei mängi arty-t just selle pärast, et nendega ei saa teha stabiilselt häid tulemusi ja aegajalt olevad "1 Shot-id" ei ole väärt mediumiga igas kolmandas mängus lastud top gun-iga mida medium tankiga suht koht lihtne on teha. Kui kaotada ära arty võime 1 shot kille teha siis kaob ära ka hetkel olev arty tuletoetus. Mis mõtte on mängida suurtüki kui su dmg piiratakse ära ~1000 peale ja sa laed ~1min samas kui teised tankid saavad ligi ~3000 dpm/min teha (räägime siis sellisest tier 9-10 arty-st)? Või kui su laadur vorbib mürsku mille dmg väärtus on kuni 2000 dmg-it terve minuti ja täistabamuse puhul teed 400 dmg-it? Rääkimata sellest, et arty sihtmärgist mööda laskmine annab sulle meeldivad 0 dmg ringi terveks minutiks mille jooksul jõuab light/medium teiset mapi otsast sulle molli tulla sõitma. See, et arty "turvaliselt" teisest mapi otsast kõiki laseb on täpselt nii turvaline kui palju tanke nende ja sinu vahel seisab. Enamus arty-sid on 1 shot killid ju ka sinu jaoks kui sina oma sihiku nende peale saanud.

Arty vajab küll jah muutmist kuna asi ei ole lõbus (hoiab peast kinni sihtmärk kui paar korda õhtu jooksul oneshot saadakse arty käest ja hoiab peast kinni arty mängja kui laeb terve minuti ning mürsk otsustab täielikult sihtmärgist mööda lennata iga teine lask). Aga mingi nerfimise jutt tuleks rulli keerata ja toolile asetada ning sisse istuda. See jutt, et sind kohe lastakse kui sa "kivi või maja" tagant välja liigud on loll jutt. Järelikult on lastud vastase skaut liiga lähedale ja su enda skaudid ei tee korraliku tööd või oled maha maganud oma aja uue positsiooni valimiseks. Sama moodi nagu heavy tanki sõitja ei tunne ennast mugavalt Malinovka mapil ei tunne arty mängja end väga mugavalt Himmelsdorfil. Variante arty muutmiseks on palju aga lahendus ei ole arty veel nõrgemaks tegemine või eemaldamine. Nii mõnigi variant mida võiks kasutada nagu näiteks tossu kate (enamus tankidel on need ka mudelil olemas ja näha) aga WoT-i mootor ei pea sellele vastu kuna kõik ei suuda praegugi 60fps-i kätte saada nagu PCmaster_race-ile kohane. WoT ei ole mäng vaid 1000+ Euri maksvate masinate jaoks ja unicumidele.

Ja kõigi nende ajaloo vennad kes siin seletavad, et suurtüke ei kasutatud tankide vastu siis palju õnne. Selle asemel, et oma selfi-sid ajaloo tunni ajal postitada moluraamatusse oleks võinud mõne asjaliku raamatu läbi lugeda. Suurtükke kasutati tankide hävitamiseks nii kaartule abil kui ka varitsusest otsetule andmiseks. Paljud TD-d mis hetkel WoT-is kasutusel just olidki suurtükid. Enamus liitlasvägede lahingutest oligi suurtüki tuli ja pommitus lennukid mis enne jalaväe ja tankide peale liikumist eelnevalt ala "pulbriks" lasid. Tahad reaalsust siis enne iga lahingu algust kui on 30 sec ooteaeg lendab sinu baasi ja vastase baasi kohalt üle paarsada lennukit ja sajab alla paarsada suurtüki mürsku täiesti random tihedusega puhtalt sinu kordinaat ruudustiku alusel kus sa alustad.
Või siis veel hea näide, et "arty-l ei tohiks olla God-view vaadet" on tore. Tankidel ei tohiks ka olla rohkem vaadet kui komandööri kupli pilust, palju sa siis oma mediumi või light tankiga 50+km ringi julgeks kihutada kui näed enda ette kitsas tsoonina. Keelame siis igasuguse Zoomi (...16x, 24x, 30x) ka kinni tankidel ja võtame kasutusel ajaloolised optilised sihikud mis oli tol ajal kasutusel lisaks veel "kui ajalooline" on põõsast läbi nägemine kui oled 15m läheduses. Täna hommikul suitsu tehes ka maja ees üritasin läbi näha naabermaja hekist aga krt mitte ei näe. Kui autoga "põõsa" sisse sõita siis mitte ei oleks mu camo siga vinge vaid ja keegi mind ei näeks vaid mu auto trambiks ilusa heki lihtsalt laiaks. Siis aga tuli idee "To see out of the bush, one must become bush" ja sõjaväe ajast on meeles veel, et masina maskeerimine "põõsaks" ei käi kolme sekundiga peale peatumist.

Algselt pidin paari lausega vastama aga läks lappama. Ei viitsi igapäev lause kaupa postitada aga igaüks kes siin viimase 10 lehekülje peal postitanud on siis otsige ise oma osa vastusest üles.

Parimat,
Lohend

thomak28
HV kasutaja

sõnum 23.09.2016 11:53:28 vasta tsitaadiga

Jap, eks see arta teema üle võiks vaielda päevi icon_biggrin.gif

Aga teen väikse üleskutse, postitada mis seadistustel Te WoT'i mängite. Saaks aimu lihtsalt mida eesti kommuun enamasti kasutab!

Teen otsa lahti:

1) Reso = 1920x1080
2) FoV = 115
3) Ping = 30-40
4) keskmine fps = 70 - 90
5) hiir = 2500 dpi (logitech 300gs)
6) klaviatuur = suvaline ront, vahest nupud isegi ei tööta icon_biggrin.gif
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 23.09.2016 12:04:51 vasta tsitaadiga

@thomak28

1) Reso = 1920x1080
2) FoV = 120
3) Ping = 30-40
4) keskmine fps = ~60 stabiilselt
5) hiir = Logitech "uber generic clicker pwning mouse" - tegelt lihtsalt ei teagi kas nii halbadel hiirtel mingit nime on aga mingi suvaline juust, sest RAT-9 suutsin tihedalt arty-ga klickides ära tappa. (Ei soovita selliseid loomasid endale osta, kvaliteet on üle keskmise "madal" olenemata sellest, et välja näeb "kallis")
6) klaviatuur = Läpaka klaver with flashi lights and shit..

MeaDz
HV kasutaja

sõnum 23.09.2016 12:05:43 vasta tsitaadiga

1) Reso = 1920x1080
2) FoV = 105
3) Ping = 50-70
4) keskmine fps = G-sync cap @75, püsib 75 peal imo kogu aeg.
5) hiir = Roccat Kone pure, 1000 ja 1200 dpi peal
6) klaviatuur = läpaka enda klaviatuur.
Arvutiks Asus ROG G751JY
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 23.09.2016 12:19:42 vasta tsitaadiga

Yankuonu, no kuidas see pikk jutt addresseerib mu muresid? icon_biggrin.gif Kuidas artapeded nii silmakirjalikud on? Ühest küljest tambitakse meile seda "arta aitab campimise/sissekaevunud uunikumide vastu" ja teisest küljest on selgelt näha et arta karistab just neid kes mängu dünaamiliselt mängivad esiliinil, spotivad ja pushivad, mitte ei campi põõsas! Ja nüüd sa ütled, et jah, nii see peabki olema, arta balansseerib agressiivset gameplayd? Leppige omavahel kokku juba, kumba narratiivi arta kaitseks ikkagi kasutama peaks, need on ju selgelt üksteisele risti vastukäivad argumendid teil.

Praegu arvan mitte keegi ei saa vastu vaielda, et kõige parem viis kuidas mängida siis kui paar artyt on sees, ongi põõsas või mõne mäe või maja taga campida! Riske tuleb maandada ikkagi või mis?

Muidu ma saan öelda ka oma artakogemusest, et artat ei ole fun mängida just seetõttu, et seal on liiga räige RNG osakaal. Kogu arta needus ongi ju see, et üks lask neljast või viiest see RNG oneshotib mingi vaese venna kes üritas mitte oma T10 heavy või mediumiga baasis arta selja taga põõsas campida. Ja ülejäänud aeg see paneb artamängijaid endid vanduma, sest seisva sihtmärgi pihta täielikult välja sihitud lask läheb mitme tanki jagu mööda. Ilmselgelt see mehhaanika on katkine.

Ja see...

tsitaat:
See jutt, et sind kohe lastakse kui sa "kivi või maja" tagant välja liigud on loll jutt. Järelikult on lastud vastase skaut liiga lähedale ja su enda skaudid ei tee korraliku tööd või oled maha maganud oma aja uue positsiooni valimiseks.

No wtf lihtsalt. Meil on juba 2 aastat koridorikaardid. Lähed heavyga heavy liini, siis sind ei spoti mingi kuradi skaut, vaid koridori teises otsas olev heavy! Niipea kui sa proovid seda koridori pushida, kasutades enda parimaid teadmisi sellest, kuidas mitte dämmi sisse võtta teises otsas juba üles reastunud fireline'ilt, leiad õige nurga ja ebamugava positsiooni kust vastased sind hästi lasta ei saa, siis muidugi astub mängu arta, kes laseb sulle kõrge kaarega pähe teisest kaardi otsast (kohe pähe turgatanud näited, El Halluf 1 liin ja A liin, Abbey 2 liin ja 8 liin, Sand River A liin või jõepõhi, Overlord 4-5 liin, Ruinbergi diagonaalsed tänavad keskplatsilt kummagi baasi suunas).

Mis siis on loo moraal? Istu kivi/mäe/nurga taga ja oota et vastane sõidaks sinu arta tule alla, aga vaata et sa ise esimesena campimist ei lõpeta ega flanki pushida ei proovi, siis arta balanseerib ära su "campimise"!

Aga noh mis siin ikka omadega vaielda, ega sellest midagi mängus ei muutu icon_neutral.gif
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 23.09.2016 12:26:17 vasta tsitaadiga

kui keegi tl:dr, siis kogu teksti olulisem osa on siin:

Yankuonu kirjutas:

Kui sa vähegi oled mõnda arena baasil online mängu mänginud siis primary sihtmärgid ongi carry mängjad (WoT-i mõistes unicumid) ja pehmed supportid (igasugused pehmed vastased kes surevad kiirelt nt. grill - suur toru aga kerge soomus. Oluline kiirelt maha saada enne kui paha teeb jne). Iga vähegi mõtlev inimese loom, WoT-is mitte nii tavaline nähtus aga siiski suunab oma tule olukorras kus ta saab lasta unicumi või mõnda pehmet vastast kelle saab kergelt kõrvaldada. WoT-is kasutusel olev XVM soosibki agresiivset mängu ja see tähendab enda ohtu seadmist mis omakorda tähendab sihtmärgiks olemist. Arty eemaldamine/veel nerfimine lisaks lihtsalt veelgi rohkem võimu unicumidele ja need kes praegu sitasti mängivad oleks veel halvemas seisus. Kui "sitad" mängjad veel sitemini end tunneks ja kaotaks igasuguse adekvaatse võimaluse "unicum" mängja tapmiseks (ehk siis kas olles arty-ga ja ise lastes või saades arty tuletoetust sisse kaevunud unicumi vastu) siis peagi nad lahkuks ja mäng sureks ära.

Enamus arty vihkajaid näevad ainult seda, et ilma artita on fun mängida. Analüüsi nüüd korra seda mängu nii, et sl ei ole artyt mitte kunagi olnud. Kämpimine käiks sama moodi edasi, sest mis põhjusel ma sinna vastase toru ette sõitma peaksin? Tiim, kus on hea arty mängija suudaks selle kämbi vähemasti pehmeks taguda ja mängu suunata. T95, E3 oleks OP tankid ju. Ma olen nõus, et artat tuleks muuta mõlemat pidi- et ei one shotiks liiga lihtsalt, aga et oleks teda nauditav mängida. Ilma grindi ja CW eesmärgita ma ei taha enam üldse SPG liini puutuda. Samuti tean mis tunne on, kui mängu algusest saadik konsentreeritud tuld saad, sest ma olen üli agrisiivne mängija. Mitte kumbki variant pole hea. Aga ma ei ole ka absoluutselt nõus väitega, et ilma artita oleks WoT kordades mängitavam. Ilma artita mängu dünaamika muutub, head mängijad oskavad kohe muutusega kaasa minna ja võtta positisoone mida muidu ei kasutaks. Ülejäänud tomatid sõidavad ikka vana rada edasi.

rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 23.09.2016 13:01:21 vasta tsitaadiga

Ei loe neid eelmisi postitusi aga panen puusalt,et rõõm näha,et arty astub kandaele just nendele rallykatele või teistele herodele ilma arty toetuseta on selles pelas siginenud nagu sipelgaid icon_biggrin.gif
Miskist versioonist vist 5-6 toimus arty kastreerimine ja peale seda loobusin artyga pelamisest.Nüüd paistab,et asi muutub thumbs_up.gif Ilma artyta pole reaalselt miski tanki lahing normaalne icon_idea.gif jah siin võib vaielda aga
see pela pole kaugeltki reaalne ja kui see muutus wg poolt toob tagasi selle arty võlu siis tulen tagasi artyga (y)Kui exin siis siis arty pelajad lihtsalt kohanduvad pelaga ehk mappidega ja välja kujunenud rünnakutega
mis on selles pelas tavapärane.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 83
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 23.09.2016 13:05:16 vasta tsitaadiga

erick, Kuidas need statipeded nii kuradi ... (Insert random word)icon_biggrin.gif ?

Sinu addresserimine käis su "striimi" kohta kus "kõik" ainult sind lasevad, vastus 3. lõik. Oi kui raske sul vaesel lapsel on. Pole sa ainuke unicum siin maailmas ja kuulus ka mitte.

Arta sul loomulikult ei saa karistada kedagi kes ronib kõige suurema kivi taha ja seal mune kratsib terve mäng. Aga karistabki seda kes kargab kusagile välja ja kõigutab tanki 1m edasi ja 1 meeter tagasi "arty can't hit me because i'm moving and totally not camping". Kui agresiivne mängustiil tähendab seda, et kargad kõige ette rind kummis, istud kusagil augus hull down-is ja toksid mürske 5 minutit vastasega üksteise kupli vastu siis jah selline ajuvaba passimine tulebki ära karistada, et mäng saaks edasi minna. Dünaamiline stiil ikka tähendab seda, et kasutadki koridoride vahelisi tunneleid, varjet ja ei istu terve mäng ühe nurga peal.
Sa võid ju arty vastu mängida kusagil põõsas ja kui tuleb keegi kellel parem viewrange on ning su ära sealt põõsast spotib siis on jälle arty süüdi. Iga mäng olenemata kas üldse või kui palju artyt mängus on siis 10+/15 mängjast istub nii kui nii kusagil kivi/maja/põõsa taga.

Ja nagu neid kaarte vähe oleks kus arty ei saa lasta heavy koridori isegi siis kui ta tahaks. Jah mõni tore "lage" map on veel jäänud kus saab natuke nagu laskesektorit valida ja toetada erinevaid liine aga krt igal koridoril on mingi miljon maja ja mäeküngast kuhu taha saab liikuda.

Loo moraal oleks pigem, et arty ON mängus sees ja "dünaamiliselt" mängides on võimalik enamus laske arty poolt ilusasti vältida.

Kivi/mäe/nurga taga istutakse olenemata sellest kas arty on mängus või mitte ning oma tanki kohapeal paar meetrit edasi tagasi kõigutades ei ole "agresiivne" mängimine. Korralikult liikuvale medium/light tankile arty RNG juures pihta saamine on täielik ime. See, et sa oma heavy-ga kõikjale minna ei saa on täiesti tavaline. Liigud siis istub sul nii kui nii hunnik TD-sid vastus keda sa ära ei spoti ja kulda lendab igast ilmakaarest sisse. Kogu see mäng on "passimise" peale üles ehitatud (Camo value seistes/liikudes/tulistades. See kes passib on alati eelis) ja kogu TD idee ongi passida kusagil põõsas, Heavyd passivad maja nurga peal, mediumid passivad kõikjal, arty-d passivad mapi nurgas ja YOLOlightid passivad garaažis. Igal ühel oma passimis koht.

viimati muutis Yankuonu 23.09.2016 13:28:32, muudetud 1 kord
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 23.09.2016 13:12:40 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Aga noh mis siin ikka omadega vaielda, ega sellest midagi mängus ei muutu icon_neutral.gif

Minu arust suht oluline omavahel vaielda, erinevate osapoolte vaatenurgast. Isegi kui see ei muuda otseselt mängu ennast. Siis minu jaoks on huvitav teada, miks artyt hoitakse mängus jne. Mingis mõttes, kui enda jaoks seedid lahti arty mõttekuse mängus, siis parem seedida ka neid pauke mida sisse võtad paratamatult. Lihtsalt pauk käib ära, siis võtad seda kui punishmenti for the higher purpose. Sest muidu laguneks mäng ära, player base jookseks laiali või mis iganes..
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 23.09.2016 14:30:42 vasta tsitaadiga

Yankuonu kirjutas:
Sinu addresserimine käis su "striimi" kohta kus "kõik" ainult sind lasevad, vastus 3. lõik. Oi kui raske sul vaesel lapsel on. Pole sa ainuke unicum siin maailmas ja kuulus ka mitte.

Keegi pole rääkinud, et ainult mina saan arta fookust. Loomulikult kõik oma tiimide parimad mängijad saavad, lihtsalt 95% ajast ma olengi enda tiimi parim ja saan vastavalt ka artafookust. Kuna viimasel ajal olen palju heavysid mänginud, siis soovitasingi vaadata mu striimist, kuidas reaalselt asjad käivad mängus. See, et arta aitab camperite vastu, pole enam ammu juba tõsi.

Yankuonu kirjutas:
Loo moraal oleks pigem, et arty ON mängus sees ja "dünaamiliselt" mängides on võimalik enamus laske arty poolt ilusasti vältida.

Mul oli hiljuti mäng kus mingi 47% WRiga Conqueror GC lasi mu täiskiirusel tema toru suhtes risti sõitva BC25t ära umbes 200m pealt, 62km/h. Kui see pole piisavalt dünaamiline, et mitte mängu kõige ebatäpsemalt artalt lagipähe saada, siis tekib õigustatud küsimus, et mis üldse on?

http://wotreplays.eu/site/2976464#stats
tagasi üles
Murdock
HV kasutaja

sõnum 23.09.2016 14:38:42 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Mul oli hiljuti mäng kus mingi 47% WRiga Conqueror GC lasi mu täiskiirusel tema toru suhtes risti sõitva BC25t ära umbes 200m pealt, 62km/h. Kui see pole piisavalt dünaamiline, et mitte mängu kõige ebatäpsemalt artalt lagipähe saada, siis tekib õigustatud küsimus, et mis üldse on?

Selle nimi on s**t õnn icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 23.09.2016 14:40:39 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Yankuonu kirjutas:

Keegi pole rääkinud, et ainult mina saan arta fookust. Loomulikult kõik oma tiimide parimad mängijad saavad, lihtsalt 95% ajast ma olengi enda tiimi parim ja saan vastavalt ka artafookust. Kuna viimasel ajal olen palju heavysid mänginud, siis soovitasingi vaadata mu striimist, kuidas reaalselt asjad käivad mängus. See, et arta aitab camperite vastu, pole enam ammu juba tõsi.

Yankuonu kirjutas:

Sinu striimi ei saa vaadata, ükskord vaatasin aga sain vingumürgituse.

Arusaamatu point. Mul oli hiljuti mäng kus spotitud KV2 lasi liikudes minu eest üle Malinovka liikuva T 34-85 ära. RNG toimib iga tankiga, see et keegi laseb kellegi ära pole mingi ime ja selleks pole arty-t isegi vaja, et selline moment tekib. Oli ka ju "dünaamiline" sinu vaatenurgast? Sa räägid nagu CGC-d teeksid seda iga kord, selline lask nagu sa kirjeldad juhtub ühel mängjal 1 kord 1000 mängu kohta.

erick
HV Guru
erick

sõnum 23.09.2016 14:47:56 vasta tsitaadiga

Yankuonu, keera heli maha vms, silmad sul peas ju ikkagi on ja näed ära, mis toimub.
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 23.09.2016 15:19:22 vasta tsitaadiga

erick, ei paku pinget tumma filmi vaatamine. Kui CGC-d mängima hakkad ja 200m pealt batchat-e laskma hakkad siis kisa ja viska link.
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 23.09.2016 15:48:48 vasta tsitaadiga

arty HP võiks olla suurem vähemalt. Siis saaks rohkem dämmi kui nende jõuad. Hetkel saab 1 lasu suure kahuriga, blääd thumbs_down.gif

aga yldiselt mulle tundub ka, et mängud on kõvasti intensiivsemad ja ägedamad kui neid artysi pole. Arvatavasti neid keegi eemaldama ei hakka aga jah, ma pooldaks kah seda varianti et väiksem dämm ja rohkem lihtsalt kriitilist vigastust võiks nad teha
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 23.09.2016 15:55:05 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
arty HP võiks olla suurem vähemalt. Siis saaks rohkem dämmi kui nende jõuad. Hetkel saab 1 lasu suure kahuriga, blääd thumbs_down.gif

aga yldiselt mulle tundub ka, et mängud on kõvasti intensiivsemad ja ägedamad kui neid artysi pole. Arvatavasti neid keegi eemaldama ei hakka aga jah, ma pooldaks kah seda varianti et väiksem dämm ja rohkem lihtsalt kriitilist vigastust võiks nad teha

See kriitilise vigastuste tegemine on kuidagi õrn teema. Vanal ajal kui veel enne legendaarset HE-nerfi tegid mürsud ikka jubedalt kahju meeskonnale. Ei olnud harv nähtus kui 3/4 meeskonna liikmest pilpaks lasti või sama moodulitega. Vahest isegi nägi suuri heavy tanke seismas nii et HP-d oli veel 50%+ aga meeskond sees surnud. Kui kõik surnud ka siis ei saa med-kiti ka kasutada.

erick
HV Guru
erick

sõnum 23.09.2016 15:55:59 vasta tsitaadiga

Muidu üks variant mis pähe turgatas, oleks see, et arta mürsk võiks 2-3x kauem lennus olla (seda võib saavutada nt arta laskenurkasid tõstes). Selle arvelt võiks siis täpsus paraneda minu poolest ja tõesti sellisel juhul arta täidaks oma ettenähtud rolli campereid e. seisvaid tanke liikuma sundides. Samas liikuva tanki tabamine ilmselgelt raskeneks oluliselt (võiks suisa öelda, et lisaks skilli osakaalu), nii nagu see ka olema peaks.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 23.09.2016 15:58:11 vasta tsitaadiga

Kui nurka tõsta, siis jääb peidukohti vähemaks icon_smile.gif
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 23.09.2016 16:12:29 vasta tsitaadiga

yldiselt tundub et mängida tuleb nii nagu polekski artyt. Loodad RNG -le, et see on sinu kasuks, artyde täpsus on ju suht kehv ... ja vsjoo. Loomulikult ei saa passida pikalt yhel kohal. Kuid need artyd saavad sulle pihta heal juhul 1 lasu 4 -st ja seega peaks nende ignoreerimine tõstma oluliselt sinu poolt tehtvat dämmi kuna sa lased hoopis vastaseid kui muidu sa passiks mingis pointless kohas icon_rolleyes.gif
tagasi üles
chatwalker
HV kasutaja

sõnum 23.09.2016 16:58:55 vasta tsitaadiga

1) Reso = 1920x1080
2) FoV = Pole õrna aimugi, kõik settingud maksimumil.
3) Ping = u.30
4) keskmine fps = 127 püsivalt.
5) hiir = steelseries sensei
6) klaviatuur = razer deathstalker

erick
HV Guru
erick

sõnum 23.09.2016 17:22:47 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:
Aga teen väikse üleskutse, postitada mis seadistustel Te WoT'i mängite. Saaks aimu lihtsalt mida eesti kommuun enamasti kasutab!

1) Reso = 2560x1080
2) FoV = 120
3) Ping = 40
4) keskmine fps = 100 (pluss-miinus 20)
5) hiir = 10 000 dpi (Razer DeathAdder Chroma), mängus sees kasutan 3600 dpi seadistust
6) klaviatuur = Corsair K70 RGB, Cherry MX Red lülititega
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 23.09.2016 17:34:31 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
6) klaviatuur = Corsair K70 RGB, Cherry MX Red lülititega
Ja mina mõtlesin et mis pagana kirjutusmasin sul seal kodus on et klõbin striimi kostub.
Hakkasin kahtlustama juba geelküünte olemasolu sul. icon_lol.gif

erick
HV Guru
erick

sõnum 23.09.2016 17:50:05 vasta tsitaadiga

bladerunner, hehe jah, MX Redid teevad seda häält üsna hästi icon_biggrin.gif
tagasi üles
Margo18
HV kasutaja
Margo18

sõnum 23.09.2016 17:50:09 vasta tsitaadiga

1) Reso = 1920x1080
2) FoV = oli 95 nüüd 100
3) Ping = u.25-70
4) keskmine fps = 61 kaadri piiraja
5) hiir = A4X7
6) klaviatuur = log

aga heliga mingi kamm, osad kahuripaugud jäävad kuulmata (nagu 5,1 heli seaded oleks aga ei ole), keegi tark oskab midagi hiina ime T-34-3 mängu stiili soovituse kohta midagi pajatada. Muidu huvitav käula aga pika maa pealt jääb ikka väga jamaks, lähedalt hea aga reload ja sihtimine jätab soovida...
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 10
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 23.09.2016 18:12:42 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
bladerunner, hehe jah, MX Redid teevad seda häält üsna hästi :D
Punased on sisuliselt kõige vaiksemad, proovi siniseid ja rohelisi :D
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 155
tagasi üles
Mehka
HV kasutaja

sõnum 23.09.2016 18:45:20 vasta tsitaadiga

Tere,

panen naljaviluks ka andmed ülesse, kuigi selles mängus ei ole ma midagi tähelepanuväärset saavutanud.
Mängimises üldse oli pikk paus ja nüüd üle pika aja leidsin enda jaoks WoT'i , milles 7000 lahingut koos.
Profiilis arvuti andmed olemas, paneb nii mõnegi mehe muigama.

1) Reso = 1600x900
2) FoV = kõik miinimum
3) Ping = u. 40-999 (raadiolink, õhtu jooksul 2,3 ühenduse katkemist)
4) keskmine fps = 40-60
5) hiir = Logitech Perfomance MX
6) klaviatuur = logitech k800
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 23.09.2016 19:39:18 vasta tsitaadiga

klõpsisin seda testservut yle tyki aja. See on selline yolo et suurt nagu midagi testida seal pole icon_lol.gif

aga uus kahuri hääl on palju parem. Ja need statistikavidinad jne. Päris hea edasiminek selles osas thumbs_up.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 23.09.2016 21:53:48 vasta tsitaadiga

Täna said prantslased tehtud. Üsna norm sessioon killide kogumise koha pealt (dämm sai varem täis), isegi üks Radley kukkus. Nii kõrget K/D ratiot vist varem endal märganud polegi, 8 mängu peale üks koolemine.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
chatwalker
HV kasutaja

sõnum 24.09.2016 19:21:51 vasta tsitaadiga

Mul praegu 12 mängu B-C, Keskmine dämm ka seal 4k kandis, wn8 3800 millegagi ja võiduprotsent 41 icon_biggrin.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 404, 405, 406 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.