praegune kellaaeg 20.06.2025 01:06:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rmc
Aeg Maha 2n

|
22.09.2016 01:07:16
SONY KDL-42W655A ja vabalevikanalid toaantenniga |
|
|
Mul on 42" SONY Bravia KDL-42W655A ja ma ostsin telekale külge 12 dBi antenni DVB-T jaoks ning üritan nüüd kanaleid üles leida... proovinud antenni teletorni poole suunata ja püstiselt ka, ent ei toimi.. any tips? suurema võimendusega antenni?
Asub Viimsis, kolmakordse maja esimesel korrusel. Suhteliselt Viimsi keskuses = Teletorn ei ole kaugel.
http://www.levira.ee/saatejaamad.pdf siit vaatasin, et Teletorn pakub DVB-T2 ... minu telekal pole eraldi öeldud, et DVB-T2 on... kas see tähendab, et Teletorn esimese DVB-T vastuvõtjatega üldse ei suhtle ning kuna kirjutatud 2 pole, siis on mu telekal 1 ?
Kuna DVB-S kohta on märgitud 2, siis vast on DVB-T 1... Teletorn seda ei levita vist ja peaksin püüdma linnalevi siis?
Lugesin ka seda: http://ellink.ee/userfiles/files/eetriantpaigaldus.pdf
edit: nvm, asenditega mängides sai mingites asendites käima, nüüd panin pikenduskaabliga akna peale ja kõik 8 võimalikku kanalit olemas, signaal ~50 ja kvaliteet suht 100...
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja
|
22.09.2016 19:45:49
|
|
|
Sellist asja nagu "DVB-T1" pole olemas; on DVB-T ja DVB-T2 mis on eelmise edasiarendus. DVB-T2 tuuner on tagasiühilduv, st "sööb" ka DVB-T signaali; DVB-T tuuner seevastu DVB-T2 signaaliga ei oska midagi peale hakata (parimal juhul näitab ainult signaalitugevust, kui selline indikaator on olemas). Levira sagedustest on ainult E42 DVB-T2, ülejäänud DVB-T. Seega - kui Sinu telekas leiab E42 pealt kaks kanalit (ETV HD-T2 ja ETV2 HD-T2), siis on see pill DVB-T2 tuuneriga ja peaksid nägema mitte 8 vaid 10 kanalit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
22.09.2016 20:55:59
|
|
|
laurx, polarisatsiooni justkui näeb ka sealt... aga ma ei tea.. praegu on lahendus väga okei.. mida enamat tahta kui kvaliteet kõigil kanalitel 95-100% on? Tugevus ka 50+
Zuumbox, ma tean jah.. lihtsalt eristamise selguse huvides lisasin 1 ka. Arvasin ise ka, et DVB-T2 seadmed töötavad ka DVB-T signaaliga, ent kahtlesin just selles, kas DVB-T2't edastav Teletorn ka DVB-T seadmetele midagi "söödavat" saadab... arvaks, et mitte...
Igatahes on mu teler DVB-T, sest on 8 kanalit kahjuks. Samas rahuldab telerivajadused ära... vajadusel saan teleri ka salvestama panna, kuigi ei tea, kas samaaegselt mitme erineva kanali pealt ka lindistada oskab.. pigem vast mitte. Inimesed, kellega ma teemast rääkisin ei suutnud uskuda, et selline asi võimalik on... ma ise teadsin midagi sellest, ent arvasin, et analoogi kadumisega kadus ka see võimalus ning ei olnud asja ka uurinud. Hea, et on.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|