Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 224, 225, 226  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 16.09.2016 19:00:15 vasta tsitaadiga

Miks sa neid lauapeale käivaid mikrofone omale ninaalla pead toppima? Ma eelistaks parem mikrit mis ka korralikult töötab klapikülge kinnitatud junnidele.
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 17.09.2016 20:25:45 vasta tsitaadiga

Okei, teen lühidalt. Kes otsib endale odavaid ja kvaliteetse heliga IEM`e, siis Senfer 4in1 on hetkel täiega kiidetud (k.a. minu poolt) ja oma hinna vs. heli suhtes minu arvates suht ületamatud hetke odavate hiinakate turul. Isiklikult soovitan peale klappide sissemängimist (nende nööpide puhul ei ole heli muutunud) ja ~30 erineva otsikute proovimist kasutada sellist setup`i:

1) Senfer 4in1 IEM`id (ilma juhtmeta): http://bit.ly/2cFnzdG
+
2) Tennmak SPOFC Upgrade Cable: http://bit.ly/2cRO0xB
+
3) JVC Spiral Dot silikoon otsikud: http://ebay.eu/2cluTME

Soovituslik on üle-kõrva juhe/kandmine, kuna nende kestad ei ole kergemate killast. Endal väikesed kõrvad ja kõige pisemad otsikud ning istuvad ilusti kõrvas ning isegi joostes ei kuku ära.

Pistke kõrva ja nautige detailset muusikat väikse papi eest thumbs_up.gif ...nendest nööpidest edasi on ilmselt ainuõige tee kolme- ja neljakohalise hinnanumbriga nööpide uurimine/reaalne proovimine.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.09.2016 21:22:56 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
Miks sa neid lauapeale käivaid mikrofone omale ninaalla pead toppima? Ma eelistaks parem mikrit mis ka korralikult töötab klapikülge kinnitatud junnidele.
Kaugemal kannatab kvaliteet.
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 17.09.2016 21:36:02 vasta tsitaadiga

See kvaliteet peab ikkakordi kukkuma,et klapimikrite tasemele langeda.
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 18.09.2016 10:01:51 vasta tsitaadiga

ka tõesti on sellised mõnede arvates töövõimetud?
tagasi üles
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 18.09.2016 16:09:40 vasta tsitaadiga

Ega kellelgi AKG N60-ga pole kogemusi ? Praegu valida nende ja Bose QC25-e vahel. Järsku keegi, kes mölemat proovinud, oskab nöu anda.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
erik111
HV Guru

sõnum 19.09.2016 18:43:18 vasta tsitaadiga

Kremka kirjutas:
Ise kasutan ka HyperX Cloud 1 ja olen väga rahul. Ainuke miinus minusilmis on maximum suurus.
Mul äkki suht suur pea, aga minul on klapid nagu maksimum suuruse peal ja väga täpselt, et kellel suurem pea kui mul siis võivad klapid väikseks jääda.

Kuidas neil muidu selle bassiga on?

Mõtlen kas võta Cloud II. Tuttav räägib, et võta see Cloud II ja ta ütleb, et 7.1 annab päris palju juurde ka. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 182 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 156
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 21.09.2016 15:05:07 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Okei, teen lühidalt. Kes otsib endale odavaid ja kvaliteetse heliga IEM`e, siis Senfer 4in1 on hetkel täiega kiidetud (k.a. minu poolt) ja oma hinna vs. heli suhtes minu arvates suht ületamatud hetke odavate hiinakate turul. Isiklikult soovitan peale klappide sissemängimist (nende nööpide puhul ei ole heli muutunud) ja ~30 erineva otsikute proovimist kasutada sellist setup`i:

+
+

Soovituslik on üle-kõrva juhe/kandmine, kuna nende kestad ei ole kergemate killast. Endal väikesed kõrvad ja kõige pisemad otsikud ning istuvad ilusti kõrvas ning isegi joostes ei kuku ära

Pistke kõrva ja nautige detailset muusikat väikse papi eest thumbs_up.gif ...nendest nööpidest edasi on ilmselt ainuõige tee kolme- ja neljakohalise hinnanumbriga nööpide uurimine/reaalne proovimine.

Olen odavama otsa IEM otsingul.

Proovin ära su setupi icon_smile.gif

P.S. on nende silikoonide muretsemine vajalik ?
Ehk on sul endal üle mõned ja annaks ära [või väikese tasu eest, ka üsna väike kõrv mul]

edit: 15 minutit hiljem - tegin üle aasta emotsioonipõhise ostu ja panin Eesti poole teele klapid ja juhtmed icon_razz.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 21.09.2016 15:56:27 vasta tsitaadiga

Ma sain enda omad kätte ja need on ilmelised. Polegi muud öelda.
Paar miinust on - kunst nahk väljaspool vist ja mitte supper tugev kooste vist, kaabel võiks olla braided ...
...aga heli... mmmm...mm....mmm....

Aeron kirjutas:
erik111, audiofiilid räägivad, et võta korralikud stereo klapid ning modmic (http://www.modmic.com/) ja saad parima kombo...
Ma endale tellisin need - peaks täna saama kätte:

Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 21.09.2016 16:24:06 vasta tsitaadiga

Aeron, kaua tellimine/saatmine aega vöttis ? Tundub huvitav, vöibolla peaks ka ära proovima.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 21.09.2016 17:07:04 vasta tsitaadiga

Väga ruttu tulid. Või noh, ma ootasin neid mingi 100 a pärast, aga nad saatsid varem ära.
Ma ei tea kaua reaalselt aega läks, sest see hetk kui ma notice'i sain, et on saadetud olid nad juba Eestis.
Kui tellid, siis kasuta minu referalit : http://tinyurl.com/BravoHeadphones
Kui kuulata tahad, saab ka organiseerida ...

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
duffy1234
HV vaatleja

sõnum 23.09.2016 20:06:54 vasta tsitaadiga

philips fidelio x2 kõrvaklapid olid 2 päeva 133€ uk amazonis.... ei saanud neid osta sest paypali ei saa amazonis kasutada ****** ja paypali pealt krediitkaardile ei saa raha üle kanda vaid nõuab u.s pangakontot
tagasi üles
mart88
HV kasutaja

sõnum 25.09.2016 03:53:17 vasta tsitaadiga

mart88 kirjutas:
tofay kirjutas:
mart88 kirjutas:
Kui suur vahe on kõrvaklapi võimul ja näiteks stereo ressiiveri küljes oleval kõrvaklapi väljundil?
Ma tegelt teen helikvaliteedil jõhkralt vahet, aga ei raatsiks endale mingit lisajubinat koju juurde osta.

Nimelt otsiks endale võimalikult võimsa ''helirõhuga'' klappe, mis suudaks nagu helirõhu autos madalat bassi edastada.. Kas selliseid klappe on olemas ja kas selle jaoks on vaja osta eraldi kõrvaklapi võimendi et seda bassiosa (25-35hz) potentsiaali ära kasutada?
Stereo ressiiver on mul Teac r-610.
Võiks jääda alla 500euri.

Ress on ikka kõlaritele ja klapiväljundile tavaliselt rõhku ei panda. Võta vähe bassisemad klapid, nt ka siin korduvalt soovitatud beyerdynamic dt 770 pro ja suvaline sotane dac/klapivõim lisaks ja kõrvad vihkavad sind.
Vb see. Eraldi lüliti, mis ekstra võimendab madalat.

Ma need kõrvaklapid tellisin ära, aga võimendi mis sa soovitasid on tootmisest maha võetud, kõik mis müügis on, on ka viimased jäägid põhimõtteliselt.. Kas sellel firmal on analoogset toodet uues kuues?

Mart

Kui need 770 pro klapid jõudsid ja kohe kui esimest korda proovisin, siis ma pidin ikka meeletult pettuma. Need klapid ei kõlba mitte kuskile kui sa soovid valjult võimast bassi kuulata. Ausaltõeldes ma pole nii nõrga bassi lävega klappe veel kuulanudki. Ma alguses mõtlesin, et okei, kas tõesti soovivad need mingit eraldi klapivõimu, aga peale valiheli.ee poes katsetamas käimist ja 1500eurise masina taga proovides ikka mitte midagit väga ei muutunud.
See koht oli kella 6ni lahti ja kuna jõudsin mingi 20minutit enne sulgemist, siis sai katsetatud seal kohapeal mõndasid teisi klappe suvaliselt, kiirelt ja ühelgil ei esinenud sellist probleemi, et bassi kohtades hakkaks kõlarid häirivalt praksuma kui ikka jõuga voluumi peale keerata.. See praksumine on nagu konkreetne vali, mis tuleb kohe tugevalt välja. Vaikselt kuulates muidu töötavad hästi, aga ausaltõeldes sobivad need klapid rohkem kuskile ehitusobjektile kus oleks vaja kõrvi välise müra eest kaitsta.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 25.09.2016 09:12:03 vasta tsitaadiga

Hehee, AKG on ilmselt hullem basside esitamises osas, seal pole ikka absoluutselt mitte midagi. Mul on Denoni D600 klapid, väga kenasti bassised, mis mulle meeldib, samas kõik kenasti balansis, mitte nagu AKG puhul, et bassid lihtsalt unustati lisada ja nende puudumist kompenseerida on praktiliselt võimatu. Paraku on Denoni tootseeria 100% uuenenud ja need tooted kõik EOL, uute kohta igasugune kogemus puudub.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 25.09.2016 09:23:25 vasta tsitaadiga

http://www.head-fi.org/t/716711/the-hardest-hitting-headphones-are-the-extreme-bass-club
V-MODA Crossfade M-100 ~250€

Üldiselt kui bassi tahad, siis saab seda veidi ka EQ abil järgi aidata...

olavsu1
külaline

sõnum 25.09.2016 09:48:17 vasta tsitaadiga

mart88, kas sa paned nad laiatarbe helikaardi taha? proovi mõne tõsisema kaardiga: https://www.thomann.de/intl/roland_ua55_quadcapture.htm

Mul on siin väikest võrdlusmomenti tekkinud, et võin väita nõnda: laiatarbe helikaartidest ja muust laiatarbe helitehnikast saab head heli ainult koos ekvalaiseri efektidega.

Tekkis majapidamisse kast mille peal on kiri "Sony RX77". See teeb mu stuudiohelika ja monitoridega võrreldavat häält ainult siis, kui "Groove" nimeline efekt on sisselülitatud. Ilma selleta on heli mannetu.

tsitaat:

See praksumine on nagu konkreetne vali, mis tuleb kohe tugevalt välja.

See jutt viitab jällegi sellele, et klapi membraanid on vigased. mul on sedasi juhtunud ühtede vene klappide ja ühtede noname kassetipleieri klappidega.

saada garantiisse.
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 25.09.2016 10:45:45 vasta tsitaadiga

tsitaat:
kas sa paned nad laiatarbe helikaardi taha? proovi mõne tõsisema kaardiga: https://www.thomann.de/intl/roland_ua55_quadcapture.htm

Sul on ikka tõsine ajukahjustus, et järjepidevalt muusika kuulamiseks neid soovitad. Kusjuures nende "tõsiste" kaartide klapivõim ei pruugi üldse kõige parem olla, seda on korduvalt tõdetud. Price tag on ka täpselt selline, et noh, 50 euriga müüsin just ühele oma Fiio Alpeni maha, mis teeb selle töö väga eeskujulikult ära. Mul jäi see üle, kuna soetasin millaski Marantz'i NA6005, mille klapivõim on väga hea ja ei vaja enam eraldi seadet selleks tarbeks. Arvutist nagunii ei kuula midagi.

tsitaat:
See jutt viitab jällegi sellele, et klapi membraanid on vigased. mul on sedasi juhtunud ühtede vene klappide ja ühtede noname kassetipleieri klappidega.

Ei viita ilmtingimata, inimene üritas lihtsalt basse niipalju üle boostida, et sai ml moonutuse kätte. Muidugi erilisele bassifriigile ei jää muud soovitada, kui beatsi klappe icon_wink.gif
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 25.09.2016 10:58:37 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
Kusjuures nende "tõsiste" kaartide klapivõim ei pruugi üldse kõige parem olla, seda on korduvalt tõdetud.

Kas ma olen millestki valesti aru saanud või pole need ka selleks päris mõeldud? icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 25.09.2016 11:02:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Kas ma olen millestki valesti aru saanud või pole need ka selleks päris mõeldud? icon_rolleyes.gif

No millest mina siis räägin.
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 25.09.2016 20:12:05 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
CoiL kirjutas:

+
+

Soovituslik on üle-kõrva juhe/kandmine, kuna nende kestad ei ole kergemate killast. Endal väikesed kõrvad ja kõige pisemad otsikud ning istuvad ilusti kõrvas ning isegi joostes ei kuku ära

Olen odavama otsa IEM otsingul.

Proovin ära su setupi icon_smile.gif

P.S. on nende silikoonide muretsemine vajalik ?
Ehk on sul endal üle mõned ja annaks ära [või väikese tasu eest, ka üsna väike kõrv mul]

edit: 15 minutit hiljem - tegin üle aasta emotsioonipõhise ostu ja panin Eesti poole teele klapid ja juhtmed icon_razz.gif

Eks heli ole subjektiivne ja inimese kõrvakanali ehitus ka erinev kuid minu jaoks oon JVC Spiral Dot otsikud parima heliga ja mugavad ka.
Kahjuks oma väikeste otsikute kollektsioonist müüa ei soovi. Muidu on ka mõned otsikud veel, mis on üpris hea heliga aga põhiline 4in1 puhul on see, et oleks võimalikult suure avaga otsikud. Spiral Dot nö. eelis on nende sisemise seina täpiline struktuur, mis aitab helile kaasa.

4in1 puhul on ka abiks tibake klapivõimu ja parem heliallikas kui suvakas telefon. Head-fi`s on mitmed maininud, et 4in1 reageerib heliallika kvaliteedile märgatavalt ning tibake võimu on ka abiks parema heli saavutamisel. Endal siis kasutuses DX50-ga, millel HO opampid vahetatud tiba võimsamate ja kvaliteetsemate vastu.

Igatahes anna teada kuidas sulle nende heli sobib. Paremat bängi sellise summa eest mina veel kuulnud ei ole ning head-fi`s samuti palju väga positiivset tagasisidet icon_wink.gif
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 25.09.2016 21:37:33 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Markos kirjutas:
Kusjuures nende "tõsiste" kaartide klapivõim ei pruugi üldse kõige parem olla, seda on korduvalt tõdetud.

Unusta, mis ta arvas. Protooleri käest polegi võimalik muud arvamust kuulda.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.09.2016 22:12:19 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
4in1 puhul on ka abiks tibake klapivõimu ja parem heliallikas kui suvakas telefon. Head-fi`s on mitmed maininud, et 4in1 reageerib heliallika kvaliteedile märgatavalt ning tibake võimu on ka abiks parema heli saavutamisel.
seda ilmselt selletõttu, et tegu 32 Ohm klappidega, kui tavalised jäävad sinna 16 Ohm piiresse, tundlikkus on enamasti kõigil sinna ~110dB kanti, 16 klappidel vast 112dB ja nondel 4in1 klappidel 108dB
see võimendi vajadus on kõrgemaoomilistel klappidel enamasti vajalik just helitugevuse nõudluse tõttu ja kvaliteet kasutaja arvamuste osas on pigem seotud just helitugevuses, mitte nende tegelikus edastusvõimes
suvaline telefon jääb 32 Ohm puhul liialt vaikseks või siis soovitakse väga valju helitugevust.

ja noh kes kurat istub tugitooli, ühendab oma 1m kaabli klapivõimuga ja paneb in-earid pähe ja hakkab muusikat nautima - see ei sobi, see oleks nagu t-särki pükstena kasutada

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 25.09.2016 23:14:11 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
...kvaliteet kasutaja arvamuste osas on pigem seotud just helitugevuses, mitte nende tegelikus edastusvõimes

piilusin spoileri alla ja tuli meelde miks sind ignore-listi lisasin icon_rolleyes.gif
Tegu ei ole ainult helitugevusega.
Võta kaks erinevat heliallikat, üks võimsamate(kvaliteetsemate opamp`dega) ning teine nõrgem (nt. suvakas telefon) ja vol. match`i nad ära ning tee A/B võrdlus. Mina olen seda teinud ning erinevus kvaliteedis märgatav. Muidugi on see üsna ebavõrdne võrdlus selles suhtes, et DAC kiip ja soft on ju allikatel erinevad ning need mõjutavad ka heli.
Kõige õigem A/B võrdlus oleks kasutada täpselt samu heliallikaid nii riist- kui tarkvaraliselt, mille erinevus ainult opampides ning vol. match`ida nad ära võrdluseks - endal kahjuks selline võimalus puudub. Siiski olen kuulnud opamp`ide helikvaliteedi/signatuuri erinevust samal tehnikal enne ja pärast (tegu ei ole pseudoga).
Võtan sinu kommentaari kui lähtekohast "pigem"... ehk siis tegemist ei pruugi olla ainult helitugevusega icon_wink.gif
Aga ei hakka sellel teemal rohkem seletama ja järjekordselt "kana kitkuma".
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.09.2016 23:47:06 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
libe kirjutas:
...kvaliteet kasutaja arvamuste osas on pigem seotud just helitugevuses, mitte nende tegelikus edastusvõimes

piilusin spoileri alla ja tuli meelde miks sind ignore-listi lisasin icon_rolleyes.gif
Tegu ei ole ainult helitugevusega.
Võta kaks erinevat heliallikat, üks võimsamate(kvaliteetsemate opamp`dega) ning teine nõrgem (nt. suvakas telefon) ja vol. match`i nad ära ning tee A/B võrdlus. Mina olen seda teinud ning erinevus kvaliteedis märgatav. Muidugi on see üsna ebavõrdne võrdlus selles suhtes, et DAC kiip ja soft on ju allikatel erinevad ning need mõjutavad ka heli.
Kõige õigem A/B võrdlus oleks kasutada täpselt samu heliallikaid nii riist- kui tarkvaraliselt, mille erinevus ainult opampides ning vol. match`ida nad ära võrdluseks - endal kahjuks selline võimalus puudub. Siiski olen kuulnud opamp`ide helikvaliteedi/signatuuri erinevust samal tehnikal enne ja pärast (tegu ei ole pseudoga).
Võtan sinu kommentaari kui lähtekohast "pigem"... ehk siis tegemist ei pruugi olla ainult helitugevusega icon_wink.gif
Aga ei hakka sellel teemal rohkem seletama ja järjekordselt "kana kitkuma".
eino telol ja telol on vahe ka olemas, olen oma samsungi s6 ja eelneva s4 kvaliteediga väga rahul - olemasolevad klapid on toiminud võrdväärselt sellele, mida arvutis sb zxr teeb, kuigi mõned sony telod on olnud mannetud
mis ma ütlesin ja mõtlesin, on see, et arvamusi ei väljenda teadlikud ja heli kuulnud inimesed, vaid odavate klappide puhul on suur osa kuulajaskonnast just "avastav" ja selle on ka hinnangud enamasti kaldu
odav hind lihtsalt toob kohale hinnangud helist, mis ei pruugi omada võrdlusmomenti

Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 26.09.2016 21:30:08 vasta tsitaadiga

Telekale kõrvaklappe vaja ühendada aga puudub AUX ava ja USB-sid üks mida vaja kõvaketta jaoks. Millised oleks veel lahendused? Teleka taga on scart pesa ,HDMI , roheline,sinine,punane ,valge avaga pistikud.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 224, 225, 226  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.