Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
07.09.2016 22:24:18
|
|
|
Etz kirjutas: |
libe kirjutas: |
ja kuidas öeldakse, et audio puhul tagasiteed enam ei ole, kui just kurdiks ei jää |
Tavaliselt lõppeb see sellega...  |
tihtilugu tuleb surm eelnevalt
aga asjast rääkides, siis need sagedused ja muud jutud, millega klappe müüakse ja kas kõrv reaalselt neid ka kuuleb on klappide kvalitatiivsest tasemest kuidagi paralleelselt jooksev info
isegi, kui on kehva tundlikusega kõrvad ja sagedusi kõrgeid ei kuule, siis hea klapi puhul on üldine helide "kaal" just see, mis määrab heli nauditavuse.
kõik on lihtsalt kuidagi olemas ja esitatud, see mulje tekib ka siis, kui mingit sagedusvahemikku ei kuule, kuid on tasakaal
ja muidugi peegeldused, kumisemised, raginad, kahinad ja misiganes veel välja kannatab mõelda - neid ei ole
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
mart88
HV kasutaja
|
10.09.2016 00:40:04
|
|
|
Kui suur vahe on kõrvaklapi võimul ja näiteks stereo ressiiveri küljes oleval kõrvaklapi väljundil?
Ma tegelt teen helikvaliteedil jõhkralt vahet, aga ei raatsiks endale mingit lisajubinat koju juurde osta.
Nimelt otsiks endale võimalikult võimsa ''helirõhuga'' klappe, mis suudaks nagu helirõhu autos madalat bassi edastada.. Kas selliseid klappe on olemas ja kas selle jaoks on vaja osta eraldi kõrvaklapi võimendi et seda bassiosa (25-35hz) potentsiaali ära kasutada?
Stereo ressiiver on mul Teac r-610.
Võiks jääda alla 500euri.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
10.09.2016 10:15:22
|
|
|
Kellelgi mingi odavama otsa bluetooth klappidega on kogemusi? Mida tasub osta, mida vältida, oleks vaja kontorisse mingeid, soovitavalt over-ear klapid.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
2010
HV kasutaja
|
10.09.2016 14:16:32
|
|
|
AKG K240DF Studio monitori kõrvaklapid
Sobivad just hästi pikemajalisemaks kuulamiseks, ilma et kõrvad ära väsiks.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
10.09.2016 17:00:33
|
|
|
kfl, tellisin need M05 ära, varasemalt jäid ka M08 klapid silma, et bang for buck hea, aga välimuse poolelt M05 nagu väheke ahvatlevamad. Eks näeb kui kohale jõuab, kas aitavad ka kuskile
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
11.09.2016 08:50:40
|
|
|
tsitaat: |
Nimelt otsiks endale võimalikult võimsa ''helirõhuga'' klappe, mis suudaks nagu helirõhu autos madalat bassi edastada.. Kas selliseid klappe on olemas ja kas selle jaoks on vaja osta eraldi kõrvaklapi võimendi et seda bassiosa (25-35hz) potentsiaali ära kasutada? |
Kas eesmärgiks on kõrvakuulmise kiire ja täielik kaotamine ?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juan Pablo
HV veteran
|
11.09.2016 09:20:17
|
|
|
libe kirjutas: |
Juan Pablo kirjutas: |
Hind neil oli 42euri ja tundusid mugavad ja hää heliga! Pole otseselt võrrelnud aga Review-id netis paistsid ka ok! |
okei, ma miskipärast eeldasin, et on paarsada vms. Ma ei ole sennheiseri mudelitega eriti kursis.
seda hinnaklassi ei oska ka kommenteerida, kunagi 17a tagasi olid pioneeri m350, mis maksid 450.- eeku ja tundusid head klapid, kuid plast, mis pidevalt lagunes ja mida pidevalt lappisin, ajas lõpuks uute ostmiseni.
Noile asenduseks võtsin mingid trusti 5.1 klapid arvutiga kasutamiseks, mis maksid 600.- eeku ja olid väga ebamugavad, lisaks jubesita heliga, siis jõukus kasvas ja ostsin kohe beyerdynamic dt880, mida paar aastat olin juba piidelnud.
ja kuidas öeldakse, et audio puhul tagasiteed enam ei ole, kui just kurdiks ei jää
nüüd revüüdest rääkides, siis enamasti odavate klappide kohta hindavadki inimesed, kes ei oska paremat tahta ega helist lugu pidada ning ei ole kunagi paremat kuulnud. tuleb vältida mingeid trustedreviewsid ja sarnaseid
siin kiideti mingeid 30€ philipseid, mis osutusid täielikuks prügiks, samas tolleks hetkeks oli mul juba pidepunkt olemas, aga siit mingid 9€ kõrvasisesed punnid on nendest mäekõrguselt üle |
Ma olen neid Sennheiser HD 449 klappe testinud 9 kuud ...juhe om pysinud korras(kasutan klappe tööl,kodus jne)
,lagunenud ei ole (plastikust klapid),heli on võimas:madalad,kesk ja körgsagedus on minu kõrvale võrreldes klappe mida olen varem proovinud.
va.mõned paarid stuudioklappe millele "hammas peale ei hakka"(need on juba klass omaette).
Ise soovitan neid klappe kui on rahakott ei ole eriti paks ja tahaks suuri korralikke klappe kuhu vabasti kõrv sisse mahub!
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
tofay
HV kasutaja
|
11.09.2016 11:55:51
|
|
|
mart88 kirjutas: |
Kui suur vahe on kõrvaklapi võimul ja näiteks stereo ressiiveri küljes oleval kõrvaklapi väljundil?
Ma tegelt teen helikvaliteedil jõhkralt vahet, aga ei raatsiks endale mingit lisajubinat koju juurde osta.
Nimelt otsiks endale võimalikult võimsa ''helirõhuga'' klappe, mis suudaks nagu helirõhu autos madalat bassi edastada.. Kas selliseid klappe on olemas ja kas selle jaoks on vaja osta eraldi kõrvaklapi võimendi et seda bassiosa (25-35hz) potentsiaali ära kasutada?
Võiks jääda alla 500euri. |
Ress on ikka kõlaritele ja klapiväljundile tavaliselt rõhku ei panda. Võta vähe bassisemad klapid, nt ka siin korduvalt soovitatud beyerdynamic dt 770 pro ja suvaline sotane dac/klapivõim lisaks ja kõrvad vihkavad sind.
Vb see. Eraldi lüliti, mis ekstra võimendab madalat.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
mart88
HV kasutaja
|
14.09.2016 00:27:34
|
|
|
tofay kirjutas: |
mart88 kirjutas: |
Võiks jääda alla 500euri. |
Ress on ikka kõlaritele ja klapiväljundile tavaliselt rõhku ei panda. Võta vähe bassisemad klapid, nt ka siin korduvalt soovitatud beyerdynamic dt 770 pro ja suvaline sotane dac/klapivõim lisaks ja kõrvad vihkavad sind.
Vb see. Eraldi lüliti, mis ekstra võimendab madalat. |
Ma need kõrvaklapid tellisin ära, aga võimendi mis sa soovitasid on tootmisest maha võetud, kõik mis müügis on, on ka viimased jäägid põhimõtteliselt.. Kas sellel firmal on analoogset toodet uues kuues?
Mart
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
ummy
HV veteran
|
14.09.2016 20:18:48
|
|
|
mis oleks parimad bluetooth kõrvaklapid eelarvega 50€ ?
_________________ https://www.nöf.ee |
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
14.09.2016 20:35:14
|
|
|
küsin korra veel, ega keegi ei tea, kus saaks Bose QuietComfort 25 hea hinnaga ?
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
14.09.2016 21:25:46
|
|
|
Slazenger kirjutas: |
küsin korra veel, ega keegi ei tea, kus saaks Bose QuietComfort 25 hea hinnaga ?  |
ValiHeli?
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
14.09.2016 21:32:24
|
|
|
Etz, käisin uurimas ~290 EUR, aga järsku keegi teab mingit väljamaa kohta, mis saadab inimliku hinnaga Eestisse. Paar kohta, kus on 240 EUR, on saatmine 50 EUR otsa.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
15.09.2016 20:07:44
|
|
|
Millised klapid oleks head mängimiseks? Mikrofon vajalik. Ise olen vaadanud Cloud I vs Cloud II. Kas see 7.1 on suur vahe mängudes? Ise, kui proovisin siis ütleks, et ei ole minu jaoks midagi vära erilist see 7.1 klappidel. Või keegi arvab teisiti?
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matti
HV veteran

|
16.09.2016 12:26:22
|
|
|
Kas kellelgi siit on kogemusi Audioquest Dragonfly Black nimelise DAC pulgaga?
Esmapilgul vastab kõigile esitatud kriteeriumitele: Kuni 100€-ne all-in-one seadeldis, millega läpaka taga Beyer DT770 250ohm klappe käiata.
Või ehk leiab midagi paremat 99€ (Valiheli.ee hind, eBay on veel läbi töötamata) eest?
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
16.09.2016 12:35:44
|
|
|
erik111 kirjutas: |
Millised klapid oleks head mängimiseks? Mikrofon vajalik. Ise olen vaadanud Cloud I vs Cloud II. Kas see 7.1 on suur vahe mängudes? Ise, kui proovisin siis ütleks, et ei ole minu jaoks midagi vära erilist see 7.1 klappidel. Või keegi arvab teisiti? |
Oman Cloud II ja ütleks, et see 7.1 ei ole midagi erilist. Tekitab kerge surroundi küll, aga helikvaliteet kannatab kõvasti. Mikker peab üsna suu lähedal olema, et teised sind kuuleks. Ostsin need, kuna varasemalt kasutasin Audio-Technica ATH-M50x klappe, mis olid nii rasked, et pea hakkas pärast tunnikest valutama. Cloudidega nii ei ole ning saab mitu tundi järjest klappe peas hoida. Kokkuvõttes on okeid klapid, bass on hea, helikvaliteet ei ole eriti hea, aga peas istuvad mugavalt. Tunduvad korraliku struktuuriga. Kasutanud umbes pool aastat ning peavad päris hästi vastu. Kindlasti hoia eemale Siberia kõrvaklappidest, kui sul Skype/Discord tähtis on. Neil on mikker maru sitt ning kui muusikat kuulad, siis kuulevad kõik teised ka.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
16.09.2016 15:45:16
|
|
|
Psych0 kirjutas: |
Kindlasti hoia eemale Siberia kõrvaklappidest, kui sul Skype/Discord tähtis on. Neil on mikker maru sitt ning kui muusikat kuulad, siis kuulevad kõik teised ka. |
Mul on Siberia v2 juba pikemat aega (enne neid olid Trittoni true 5.1 klapid) ja ütleks, et ülihead klapid. Heli on SUPER, mikrofon töötab täpselt nii vähe ja palju kui vaja ja kõik on ideaalne. Samas ütleks, et see oleneb ka helikaardist, kuna mul paljudel sõpradel ka samad klapid ja erinevaid kogemusi. Trittoni true 5.1 oli MEGA heli, kino tunne reaalselt... sel olid reaalselt erinevad elemendid klapis olemas, mitte mingi virtuaalne heli... k.a. supakad ... ainult, et koostekvaliteet oli halb ja läksid puruks raamist + olid kobakad ka suhteliselt.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
16.09.2016 18:34:14
|
|
|
Psych0 kirjutas: |
erik111 kirjutas: |
Millised klapid oleks head mängimiseks? Mikrofon vajalik. Ise olen vaadanud Cloud I vs Cloud II. Kas see 7.1 on suur vahe mängudes? Ise, kui proovisin siis ütleks, et ei ole minu jaoks midagi vära erilist see 7.1 klappidel. Või keegi arvab teisiti? |
Oman Cloud II ja ütleks, et see 7.1 ei ole midagi erilist. Tekitab kerge surroundi küll, aga helikvaliteet kannatab kõvasti. Mikker peab üsna suu lähedal olema, et teised sind kuuleks. Ostsin need, kuna varasemalt kasutasin Audio-Technica ATH-M50x klappe, mis olid nii rasked, et pea hakkas pärast tunnikest valutama. Cloudidega nii ei ole ning saab mitu tundi järjest klappe peas hoida. Kokkuvõttes on okeid klapid, bass on hea, helikvaliteet ei ole eriti hea, aga peas istuvad mugavalt. Tunduvad korraliku struktuuriga. Kasutanud umbes pool aastat ning peavad päris hästi vastu. Kindlasti hoia eemale Siberia kõrvaklappidest, kui sul Skype/Discord tähtis on. Neil on mikker maru sitt ning kui muusikat kuulad, siis kuulevad kõik teised ka. |
Soovitad võta mul ligi koos 7.1 või säästa 20€ ja ilma 7.1 ehk Cloud I klapid? Muidu neid klappe on väga kiitetud. Endale tunduvad need väga korralikud.
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kremka
Kreisi kasutaja

|
16.09.2016 18:39:17
|
|
|
Ise kasutan ka HyperX Cloud 1 ja olen väga rahul. Ainuke miinus minusilmis on maximum suurus.
Mul äkki suht suur pea, aga minul on klapid nagu maksimum suuruse peal ja väga täpselt, et kellel suurem pea kui mul siis võivad klapid väikseks jääda.
viimati muutis Kremka 16.09.2016 18:39:32, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.09.2016 18:41:48
|
|
|
Aeron kirjutas: |
erik111, audiofiilid räägivad, et võta korralikud stereo klapid ning modmic (http://www.modmic.com/) ja saad parima kombo...
|
Ma ka tegin sedasi, keegi muidugi kuskil siin foorumis tegi modmici suht maha - mu arust küll suhteliselt norm asjandus. Endal muidugi uni-directional ja toimib päris kenasti. Muss võib röökida ikka suht kõvasti ilma, et mikrisse miskit kostuks väga
Parem igal juhul kui laua peale mingeid suuri kobakaid nina alla toppida
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |