BF1 ei lase ekraani tõmmist teha. Isegi automaatselt dropboxi salvestades tekib vaid valge leht. Oleks teile näidanud BF2 graafikaga kuulipilduja toru ja muud paremat BF1-s @ultra aastal 2016.
Asi ei olegi selles, et saaks kuskilt mujalt odavamalt. Pigem tekitab küsimust, et mille järgi nad hindavad oma mängu samavääriliseks, kui teised, mis tõesti on 60€ väärt.
Näeb nagu Star Wars battlefront välja. Eriti UI, ikoonid ja menü. WW1 temaatikaga mängu see küll väga ei sobi. Gameplay ka nagu Battlefrontist, 2 päeva vb on fun ja siis minema. _________________ zero
Irw praegu 64 player mapis ei ole pooltel relva ega saa seda kuidagi tagasi.
Chatis käib läbi see, et Battlefront stiil ja rahvale eriti ei meeldi. See mäng ilmselt ammendab ennast kiiresti. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Näeb nagu Star Wars battlefront välja. Eriti UI, ikoonid ja menü. WW1 temaatikaga mängu see küll väga ei sobi. Gameplay ka nagu Battlefrontist, 2 päeva vb on fun ja siis minema.
graafika stiil võiks jah veidi parem olla natuke liiga multika moodi . Muidu mäng iseenesest ma arvan et väga "lackluster" olema ei saa kui rohkem masinaid ja relvi saab olema .
Näeb nagu Star Wars battlefront välja. Eriti UI, ikoonid ja menü. WW1 temaatikaga mängu see küll väga ei sobi. Gameplay ka nagu Battlefrontist, 2 päeva vb on fun ja siis minema.
graafika stiil võiks jah veidi parem olla natuke liiga multika moodi . Muidu mäng iseenesest ma arvan et väga "lackluster" olema ei saa kui rohkem masinaid ja relvi saab olema .
Ennast häirib kohatine uskumatu labasus graafikas. Lisaks varasemalt mainitule näiteks liival või muul pinnal liikudes ei lenda liiv ega jäta jälgi. Kohati jätab mulje nagu low budget konsooli port. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Konsooli raudvara ei suuda ju neid asju kõik välja jooksutada. Liiva tolm ja jalajäljed jne.
Ega tänu konsoolidele tehtaksegi mänge, et neil jookseks ja kahte eraldi mängu erinevatele platformidele ei tehta ju.
BF1 ei lase ekraani tõmmist teha. Isegi automaatselt dropboxi salvestades tekib vaid valge leht. Oleks teile näidanud BF2 graafikaga kuulipilduja toru ja muud paremat BF1-s @ultra aastal 2016.
Asi ei olegi selles, et saaks kuskilt mujalt odavamalt. Pigem tekitab küsimust, et mille järgi nad hindavad oma mängu samavääriliseks, kui teised, mis tõesti on 60€ väärt.
Toodete väärtus on täpselt nii suur kui inimesed on nõus maksma. Kui ostetakse 60€ eest sisi on toode järelikult seda väärt.
Kui sinu jaoks ei ole siis on ju lihtne - ära osta ja ongi mure murtud.
Aga no kuna paljud eeltellivad asju vahet ei ole mis hinnaga (siin teemaski neid isikuid ikka väga palju) siis hind kujunebki nende järgi - kuna ei ole mittemingit põhjust ju odavamalt müüa. _________________ There is no place like 127.0.0.1
26h lvl 55, still playing, fun af . Mang pole Battlefronti lahedalegi, mis iba tee suust valja ajate, selleparast, et HUD naeb natuke Battlefront'i moodi valja ja siis no go? Ise proovisin Battlefront Beta't 1 match ja unistall sest see ei vajand mingit skilli ja oli casual kus saab igauks heasi skoore. Battlefield ise jookseb superilusti ja puhtalt, ei mingeid probleeme. Viga pigem mangija endas kes on ammendand ennast cod ja cs go taha ja ei saa hakkama BF'is .
On mingit kavalat nippi kuidas mängus fps tõsta? Läpakaga hetkel 30 fps miinimum resolutsiooniga. Resolution scale timmides saab juurde küll, aga siis on pilt nii ruuduline, et vastaseid ei näe enam.
Mäng jookseb niigi üllatavalt hästi. Mis siin juurde timmida enam. Parem riistvara osta.
Samas battlefront oli graafilise poolepealt üsna sarnane kuid seal sai kergelt 50 fps kätte. Kas on mingisugune optimiseerimise keiss või ongi rohkem nõudlik?
Holyballs. Videokaardi driverite uuendamisega saan nüüd max resoga ja 30% scalega 60fps kätte. Kellel jookseb kehvasti vaadaku see asi üle.
26h lvl 55, still playing, fun af . Mang pole Battlefronti lahedalegi, mis iba tee suust valja ajate, selleparast, et HUD naeb natuke Battlefront'i moodi valja ja siis no go? Ise proovisin Battlefront Beta't 1 match ja unistall sest see ei vajand mingit skilli ja oli casual kus saab igauks heasi skoore. Battlefield ise jookseb superilusti ja puhtalt, ei mingeid probleeme. Viga pigem mangija endas kes on ammendand ennast cod ja cs go taha ja ei saa hakkama BF'is .
jah iga ühele see mäng ei sobiki, aga jah prglt tundub et annab BF nime välja . Küsimus lihtslt kas ka BF3 ületab mida BF4 minu silmis kindlasti ei teinud kuid BF1-l tundub et on võimalust .
Ühesõnaga mõttetu kommentaari tegin (mõned õlud ka hingeall)
Aga mäng ise järjest rohkem meeldima hakkab(kuigi see kõrbe map järjest rohkem ära tüütab). Pole väga BF'e kunagi mänginud, et võtsin Origin Accessiga ka Hardline ligi ja ei meeldinud niipalju. Homme proovin BF4 ka ära.
Ma sain oma 7 sekistest freezidest lahti lõpuks. Aitas kui kustutada ära my documentide alt battlefield 1 kaustast profiili kaust ning mäng jätta deafult seadetele, mis minul on high. Kuskilt lugesin, et iga kord kui seadeid näpid eraldi edasi tagasi siis keerab see performancit sitemaks, ei tea kas tõsi või mitte. Lisaks sellele pidi full screen muutma borderlessi peale ja see lõpetas need vastikud 7 sekundilised freezid mis muutsid beta mängitamatuks.
Hea ülevaade betast, all kommentaaris ilusti lahti seletatud milliseks jamaks on Battlefield muutunud võrreldes BF1942 aegadest. Taktikalisest mängust on saanud jookse-sure-respawn lähedale-tapa ära see vend kes sinu enne tappis. Vahepeal jääb mõni lipp ka teele, aga need väga kedagi ei koti. peaasi, et kedagi killida saaks ja oma k/d ratiot klassivendadega võrrelda. Põhi mängijaskond on vast kooliealised, kes BF1942 ajal olid veel liiga noored.
It's hard to explain to people who have never experienced BF 1942 just how much the game has changed for the worse over the years. It's pretty much been a giant pew pew fest since BF3, it's totally lost it's way. What made BF 1942 so amazing was the fact that your life meant so much, if you died you simply did not press a button and rejoin the fight where you died, you were placed miles away, well out of the combat zones. The cap zones were miles apart meaning travel was in jeeps, they had 4 seats, tanks, planes, you basically had to feed the front with vehicles, transporting reinforcements around the map. People would call for help at certain cap points they were defending, people would respond as it was a complete team game, no one cared about leaderboards or unlocking shitty weapon upgrades, it was all about working as a team to defeat the enemy. The game would start off with you literally a few minutes away from any enemy contact, you would take the cap points that were near your start base and then decide if you were going on the offensive or defending. Air support was vital if you went on the offence and you could bet your life the enemy were waiting for you. It was normal to see tanks actually fighting other tanks, aircraft dive bombing for support, jeeps full of troops skidding around the mountains avoiding strafing fire, infantry ambushes in buildings, it was just awesome. The entire war had cohesion, battle lines held, you knew what direction you could expect the enemy, maybe one or two ways they could attack. You never got in a position where the battle was a big mess of people and vehicles coming from all directions, it was proper war. Now BF has degraded into a big mess of pew pew, no one gives a fuck about anything other than killing enemy, no tactics, no teamwork, it's just a huge mess of tanks, infantry and planes, capture points so close that it's just a giant mess. I have very little lasting fun playing games like that as every game is the same, it always plays out the same, that's what the difference is between BF 1942 and the new versions of BF. In 1942 the games were so organised it was fun, each one played so different, it was such a joy to play. _________________ Tasuta 50$pokkeri kontole. Registreeri, õpi strateegiat ja vasta küsimustele. Saad valitud pokkerituppa 50$+veel boonust, kui mängida oskad. Isiklikult saanud 285$ sealt.
viimati muutis lauri23 03.09.2016 21:07:41, muudetud 3 korda
On mingit kavalat nippi kuidas mängus fps tõsta? Läpakaga hetkel 30 fps miinimum resolutsiooniga. Resolution scale timmides saab juurde küll, aga siis on pilt nii ruuduline, et vastaseid ei näe enam.
Mäng jookseb niigi üllatavalt hästi. Mis siin juurde timmida enam. Parem riistvara osta.
Samas battlefront oli graafilise poolepealt üsna sarnane kuid seal sai kergelt 50 fps kätte. Kas on mingisugune optimiseerimise keiss või ongi rohkem nõudlik?
Holyballs. Videokaardi driverite uuendamisega saan nüüd max resoga ja 30% scalega 60fps kätte. Kellel jookseb kehvasti vaadaku see asi üle.
Ägedad on need ilmastikuasjad küll. Mängisin jälle natuke ja sain support olles pihta küll juba. Snaipriga kämbata mulle nagu ei istu. Paned neid pomme rahulikult nurgatagustesse, oled teistest veits tagapool ja supportiga täristad ja saab isegi mängitud. Paaril korral olen küll selliste tüüpidega kokku sattund et no spawnin ja kohe surnud, midagi teha ei saa. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Ma sain oma 7 sekistest freezidest lahti lõpuks. Aitas kui kustutada ära my documentide alt battlefield 1 kaustast profiili kaust ning mäng jätta deafult seadetele, mis minul on high. Kuskilt lugesin, et iga kord kui seadeid näpid eraldi edasi tagasi siis keerab see performancit sitemaks, ei tea kas tõsi või mitte. Lisaks sellele pidi full screen muutma borderlessi peale ja see lõpetas need vastikud 7 sekundilised freezid mis muutsid beta mängitamatuks.
natuke paremaks tegi vist, aga vahepeal ikka võttis mul pildi kinni.
Päris mitu päeva nüüd mängitud ja kui alguses ei läinud üldse, siis nüüdseks skill tagasi tuld. Ammu pole lihtsalt mänginud mingit shooterit!
Igatahes muljed senimaani sellised, et beta map neil küll kõige paremini ei ole õnnestunud! Kutsuvad seda küll üheks suuremaks mapiks Battlefieldis, aga peamine tegevus toimub üleval 1/3 mapis ja üksik "E" ülejäänud osa keskel, kuhu vahepeal mõned ära eksivad. Punktid on liiga lähedal, paras segadus on enamus aegadel, vaenlased tulevad igalt poolt ja lausa spawnivad sinu taha...ürita siis mingit liini luua oma rühma või tiimiga, parem on lihtsalt koguaeg ringi joosta.
Nad võiks alpha mapi ka lisada, juttude järgi oli see palju parem!
Uus conquest on väga lihtsaks tehtud. Nõme timer lisatud, mis teeb mängud liiga lühikeseks ja teatud hetkedest tagasituleku võimatuks. Ainuke ülesanne on punktide hõivamine, mis võiks olla ju väga hea. Samas aga kuna surmad ei loe, siis pole erilist väärtust võimalikult kaua elus püsimiseks. Põhimõtteliselt ma võin auto võtta, sõita E punkti, ära võtta, redeploy ja ma olen järgmist punkti ründamas. Või kui ma näen, et meie tiimi punkti rünnatakse, ise teises kaardiotsas, redeploy ja ma olen seda kaitsmas...mingit negatiivset mõju sellel ei ole. Vanas conquestis oli meedikuna elustamisel mõte, su tiim ei kaotanud ticketit...siin vahet pole, mõttetu. Muidugi see süsteem ka ei aita, keegi ei viitsi küsidagi elustamist!
Samuti lennulahingud, see kui ma mitu vaenlase lennukit maha võtan ei oma erilist tähtsust...meie tiimi aitab see kui ma maal punkte kaitsen/ründan.
Kas nende muutustega on nüüd inimeste jaoks ülesannete täitmine tähtsam kui varem BF mängudes, ei ütleks, vähemalt beta põhjal. Conquest ise on aga liiga lihtne nüüd ja igav, vähemalt minu jaoks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.