Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Mitu tolli on sinu peamine igapäevases kasutuses olev monitor? |
10-15" |
|
0% |
[ 3 ] |
15-20" |
|
2% |
[ 7 ] |
20-25" |
|
17% |
[ 53 ] |
25-30" |
|
41% |
[ 126 ] |
30-35" |
|
25% |
[ 77 ] |
35" või suurem |
|
12% |
[ 37 ] |
|
hääli kokku : 303 |
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
30.08.2016 11:02:29
|
|
|
angel kirjutas: |
pidevalt siin teemas antud probleem läbi käinud ja osad jahunud, et kui super hüpper asi on ja täiesti normaalne kui 800+ € eest saad jamada garantiiga või pead leppima vigase isendiga, mis on täiesti normaalne ja pea tähelegi ei pane...  |
Aga kas siin mitte ei ole seletuseks, et need 800+ monitorid on enamus mingil uuel tehnoloogial vms põhinevad. Selleks ajaks kui samaväärse 300-400€ eest saad, on juba pooled vead ära fixitud Ehk siis kalli raha eest saad beta tester olla sisuliselt.
Võin ka muidugi eksida
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
30.08.2016 11:34:25
|
|
|
Tomorrow, mis contrast ja brightness tasemetel on su pilt tehtud?
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
30.08.2016 12:15:06
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
pidevalt siin teemas antud probleem läbi käinud ja osad jahunud, et kui super hüpper asi on ja täiesti normaalne kui 800+ € eest saad jamada garantiiga või pead leppima vigase isendiga, mis on täiesti normaalne ja pea tähelegi ei pane...  |
Aga kas siin mitte ei ole seletuseks, et need 800+ monitorid on enamus mingil uuel tehnoloogial vms põhinevad. Selleks ajaks kui samaväärse 300-400€ eest saad, on juba pooled vead ära fixitud Ehk siis kalli raha eest saad beta tester olla sisuliselt.
Võin ka muidugi eksida |
piisavalt kaua see asi turul olnud, konkurents puudub.
hind ei ole mitte sellepärast, et uudne asi vaid sellepärast, et G-sync vist oli kallis. AMD FreeSync on kõvasti odavam ja see kajastub ka ekraanide hinnas. Tänapäeval normaalse kvaliteediga 1440p IPS ekraani hinnad hakkavad 360€ poes. Tööl üht sellist kasutan ja ei oska eriti kurta.
vähemalt sedasi kunagi loetud miks nende nvidiidi asjad sedasi kallid on kui ekraanile lisada.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
30.08.2016 13:14:30
|
|
|
angel, G-sync DIY kit retail oli 200€ kanti aga see oli nö. jaemnüügikas letis. Need tootjad kes seda kiti oma mollidesse panevad saavad selle kindlasti poole odavamalt kätte kui mitte veel odavamalt. Iseasi on jahh 27" suurus + siis veel 144/165Hz paneel. Võtta HV lahti siis 27" IPS 144Hz molle on ka aint üks pakkuda ja see EIZO oma on ise üle tonnise hinnaga. Sellist asja nagu 24" IPS +144Hz pole ühtegi.
Ehk siis ka kõrge Hz'ga IPS paneel on siiani tegelt täielik defka ja see G-sync seal küljes pole nii määrava tähtsusega.
Ühesõnaga asi on veel kuigipalju toores aga mitte sedasi toores mille korrastamine vajaks jälle mingit läbimurret vaid asi vajab lihvimist - seda aga ei paista, et keegi eriti innukalt teeks.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
30.08.2016 16:23:51
|
|
|
Ise suutsin ka nutikaga esimese pildi automaatika peal "üle säritada", nägi välja ka väga hele pilt monitorist. Kui nutifonis annab säri jms sättida, siis tuleks katsetada nii kaua kuni pilt vastab sellele mida silmad näevad. Saab ilusti ka nutifoniga nii pildi tehtud. Võikski olla mingid standard sätted monitori pildistamiseks, vähem segadust...
FS vs Gsync monitori hinnavahe on ikkagi ümmarguselt 250.-, vb GSync ise või siis ROG bränding on määrava täthsusega, igaljuhul saab ka odavamalt 144Hz IPS monitori kätte.
IPS glow ja bleed pole teab mis toredad featured, aga 144Hz+IPS on selline kooslus, mis ületab need muud hädad. Tagasi enam ei läheks, desktopil vahepeal kukub algseadetele monitor, st 60Hz peale, siis ei saa aru miks hiir enam ei liigu, nagu "pudrus venitaks", 144Hz peal saab tunnetuse tagasi...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.08.2016 16:43:36
|
|
|
Vael kirjutas: |
FS vs Gsync monitori hinnavahe on ikkagi ümmarguselt 250.-, vb GSync ise või siis ROG bränding on määrava täthsusega, igaljuhul saab ka odavamalt 144Hz IPS monitori kätte. |
fs vs gsynci hinnavahe on suuresti kunstlik, rog bränding ja muu mitte-tehniline on suurema mõjuga kui peaks.
Ise suutsin ka nutikaga esimese pildi automaatika peal "üle säritada", nägi välja ka väga hele pilt monitorist. Kui nutifonis annab säri jms sättida, siis tuleks katsetada nii kaua kuni pilt vastab sellele mida silmad näevad. Saab ilusti ka nutifoniga nii pildi tehtud. Võikski olla mingid standard sätted monitori pildistamiseks, vähem segadust... |
pildi osas on probleemne ja tähelepanu tuleks pöörata mitte niivõrd heledusele kui toonivahedele.
veidigi võrreldava tulemuse jaoks tuleks muidugi kalibreeritult (tavaliselt 100 või 120 cd/m2) või selle lähedaselt konfitud monitore pildistada ja samades tingimustes sama kaameraga.
kalibreeritusele meie otstarbeks piisavalt lähedale saab reviewdest (tftcentral näiteks) võtta seaded, mis peaks paneeli varieeruvusest hoolimata üsna okei tulemuse andma. samad tingimused ja kaamera on keerulisem.
IPS glow ja bleed pole teab mis toredad featured, aga 144Hz+IPS on selline kooslus, mis ületab need muud hädad. Tagasi enam ei läheks, desktopil vahepeal kukub algseadetele monitor, st 60Hz peale, siis ei saa aru miks hiir enam ei liigu, nagu "pudrus venitaks", 144Hz peal saab tunnetuse tagasi... |
mul on laual kõrvuti üks lg ips kuvar, mis on üsna keskmisel tasemel ja selle kõrval eizo pls, millel pole olulist ips glowd ja backlight bleed on minimaalne. ma ei ole üldse kindel, et 144hz ja gsync selle üles kaalub
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
30.08.2016 16:55:41
|
|
|
Kui taustavalgustus läbi kumab rämedalt siis vahet pole millise seadistuse peale lased. Endal telekaga vähemalt oli sedasi Vahet pole mis profiil peal kumab läbi ikka. Ainuke viis vähendada oli toas valgustusega mängida. Natuke aitab ehk heleduse muutmine aga pilt on nagunii ebaühtlane.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.08.2016 22:38:41
|
|
|
londiste kirjutas: |
su gpu võrdlus on ebapädev - fps on funktsionaalne, mitte kvaliteedi küsimus. kui vent lõriseb või on räme coil whine siis läheb garantiisse nii et pole asigi.
sama telefoni osas. kui ikka korpus logiseb või mingi n kvaliteedihäda on, läheb garantiisse. |
Ja monitori testimine suht ebareaalsetes oludes (kõik tuled kustu ja 100% must taust) on pädev use case?
Ei vaata ju musta tausta pidevalt.
salatoimik kirjutas: |
Võin ka muidugi eksida |
See on samuti faktor jah. Olen selle ka välja toonud: kui sa tahad olla nn bleeding edge peal, siis sa ei saa eeldada ideaalset kvaliteeti ükskõik mis summa eest (vaadake nt VR lapsehaigusi). Lapsehaigused on vaja läbi põdeda. Siin osadel on suhtumine, kui asi maksaks 400€, siis võiks vaata et kõik vead andeks anda. Kindlasti leiduks ka siis neid kes väidaks, et 400€ eest peaks ikka sama ideaalse produkti ja 200€ eest annaks vead andeks
Auron kirjutas: |
Tomorrow, mis contrast ja brightness tasemetel on su pilt tehtud? |
Brightness 45
Contrast 50
Pole kontrasti üldse muutnud. Stock ongi 50. Heledust tõin allapoole, aga seda tuleb teha kõigil monitoridel. See on isegi kõrge heledus. Enamus jooksutavad 25-35 vahemikus ja nt TFT Centrali ülevaates vist soovitati kalibreeritult isegi 23 vms. Muidugi see sõltub ka toa valgustusest.
Lisan lõppu ka lingid (ei taha 1,5MB pilte siia toppima hakata) piltidele mängust (2xGTA V ja 1xROTTR) ja kaks desktopi pilti erineva taustaga (eemaldasin ikoonid, riba all ääres on taskbar auto hide sätte peal). See on selline pilt mis on palju reaalsem use case, kui pimedas toas musta tausta pildistamine:
http://imgur.com/jOqdeZN
http://imgur.com/bwrm70Q
http://imgur.com/wqdB2sr
http://imgur.com/r3heRM6
http://imgur.com/viBz3Px
Vaadake nüüd pilte ja öelge kas teie märkate paremas alumises ja paremas ülemises nurgas "valgeid pilvi" mis pilti rikuvad ja kas teie saadaksite selle tagasi garantiisse? Mina ütleks, et isegi Tomb Raideris kus on suht tume stseen parajasti (võetud benchmarkist) on suht raske midagi halba märgata mis elamust rikuks. GTA V näeb täiesti super välja ja seal ei tohiks ka suurim kriitik midagi halba leida. Nüüd mõtlen, et oleks tulnud ka öisel ajal pildistada GTA-s. Desktop on nii ja naa - enamasti on ju mingi sisu ees ja seda ju ei vahi kah pidevalt. Enamus veebilehti on valged ja seal puudub probleem täielikult.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
01.09.2016 10:06:10
|
|
|
muidugist ei märka valguse läbi kumamist sedasi kui värviline taust on... enamasti probleem tekib siis kui täis must ekraan või mängida mõnda tumedamat, varjulisemat mängu.
Ise märkasin enda TV peal läbikumamist kindlas kohas kui Last of Us'i tagusin... suht segas kuna pimedas ruumis pidi ringi kolama ja siis oli näha kuidas ühes kohas telekas lärakas oli.
Kui tahad leppida, et firma suure kaarega pähe istub siis milles probleem, varsti tuleb jutt, et kinnised ja surnud pixlid pole kah miskit kuna nagunii sa seda 1440p peal ei märka. Või graafika on kah suva kuna nagunii kiires mängus pole aega vaadata jne jne jne. See, et kui üks inimene ei märka ei tähenda, et teine ei märka. Mõni ehk soovib elementaarset kvaliteeti ja oskab seda hinnata. Saaks aru kui tegemist on 250€ ekraaniga ja reklaam on kah -> it just crap. Aga tegemist on kõige kõigema lipulaevaga hetkel.
Postitasin lingi kus oli kenasti näha millise otsast otsani äärmusega Asuse kvaliteet antud monitoril on. See EI OLE normaalne. Oleks siis kõik ühtemoodi aga osad on täitsa enamvähem ja osad kohutavad. Musta pilti ei ole võimalik saavutada. See ei ole ka normaalne, et review'des on kõik asjad vinks vonks. Mida siin vaielda lõpmatult. Fakt on see, et kvaliteedi kontroll on piix ja monitori kvaliteet on ühest seinast teise. Kui antud hinna eest on see normaalne siis.... oh jah. Edu.ee
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.09.2016 10:27:06
|
|
|
Tomorrow, sina tõid eelnevalt selle puudutatuna tundmise välja, rakendub sulle endale praegu küll.
näen bleedi, isegi praeguse kuvariga millel see on üsna minimaalne. hämar tuba, pimedamad kohad mängudes, filmid, desktop (millel tume ja võrdlemisi ühtlane taustapilt).
kui sind ei häiri, tore. aga ära laienda seda vaatepunkti hooga üldiseks.
hinna ja garantii osas - oleks kõik paneelid nii saastad nagu halvema otsa näited, ei ütleks keegi midagi ja oleks lihtne ostuotsuseid teha.
ei ole, varieeruvus on väga suur ja võimalus saada märgatavalt halb paneel on samuti üsna suur.
muide, vaadates su pilti eespool - su isendil on kvaliteet üsna keskpärane kui mitte paremuse poole
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.09.2016 15:55:27
|
|
|
muidugist ei märka valguse läbi kumamist sedasi kui värviline taust on... enamasti probleem tekib siis kui täis must ekraan või mängida mõnda tumedamat, varjulisemat mängu. |
Aga kuna on täis must ekraan ja kaua see kestab? Isegi laadimisekraanidel on mingi graafika (kas siis liikuv või staatiline). Ainsad kohad mis praegu meelde tulevad on näiteks mängu käivitamine, kui ekraan on mõned sekundid must või kui filmi vaadates juhtud panema pausi peale parajasti siis, kui ekraan on must.
varsti tuleb jutt, et kinnised ja surnud pixlid pole kah miskit kuna nagunii sa seda 1440p peal ei märka. |
Sõltub ju piksli asukohast. Kui see on otse keset ekraani siis muidugi märkab ja see ka häirib. Kui nurgas siis mitte vist niiväga. Lisaks sõltub surnud pikslite arvust. Täpselt sama on sellega, kus BLB esineb. Kui see oleks läraki keset ekraani, siis oleks see tunduvalt häirivam kui nurkades/äärtes. PG279Q-l on minuteada 6 surnud piksli teema. Kui läheb üle selle, siis vahetatakse välja aga muidugi võidakse vastu tulla ka siis kui surnud piksel juhtub olema eriti nähtavas kohas.
Või graafika on kah suva kuna nagunii kiires mängus pole aega vaadata jne jne jne. |
Ultra vs Very High vahel jah. Sõltub mängust, aga ega see viimane "aste" väga juurde ka ei anna.
See, et kui üks inimene ei märka ei tähenda, et teine ei märka. |
Nõus ja seetõttu paningi pildid ülesse, et mitmed inimesed saaksid vaadata ja ise hinnata, et tegu pole minu enda luuluga kus ma märgatavat probleemi ei märka.
Saaks aru kui tegemist on 250€ ekraaniga ja reklaam on kah -> it just crap. Aga tegemist on kõige kõigema lipulaevaga hetkel. |
Üksi tootja ei hakka reklaamima oma toodet kui kehva. Parimal juhul ei reklaamita üldse ja ei anta ka mingeid lubadusi. Siinkohal jõuame tagasi hinna juurde. Et siis 250€ eest võib suvalist sodi müüa, kuna hind nii väike, et oleks patt kritiseerida? Kindlasti leiduks ka siis neid kes väidaks, et sellise summa väljakäimisel tahavad nad parimat. Mulle tundub küll pigem, et inimeste probleem selle monitoriga pole mitte BLB vaid hind. Kui ise endale lubada ei saa, siis lööb välja ehteestlaslik kadedus ja tehakse asi sõelapõhjaks väiksemagi probleemi korral
Musta pilti ei ole võimalik saavutada... |
...ühegi paneelitüübiga v.a OLED. Lõpetades sinu lause. Tõsiselt head musta pilti ei saagi saavutada, kuna nii või naa on kõigil tehnoloogiatel mingi taustvalgustus taga. OLED on tõesti süsimust, kuna seal taustvalgustus puudub.
Tomorrow, sina tõid eelnevalt selle puudutatuna tundmise välja, rakendub sulle endale praegu küll. |
Pigem tundub, et sina oled rohkem puudutatud sellest, et ma mainisin, et sina oled puudutatud,. kuna see on juba teine kord kui sa mainid seda . Miks ma sõna võtan on arvamuste erisus. Muidu eriti kasutaja angel siin väidaki, et asi on täiskräpp ja inimesed usuvad et nii ongi. Mina ütlen, et ei ole ja omanikuna tunnen ka teatud vastutust lükkamaks ümber selged valeväited või lihtsalt mahategemise. Pealegi kui kasutajal A on isiklik kogemus ja kasutaja B tuleb ütlema, et asi on kräpp ja tarbija petmine, siis kahtlemata kasutaja A tunneb vajadust vastata sellele sõltumata toote hinnast. Mina kaitsen enda ostetud tooteid pea alati, kuna ma olen teinud informeeritud ostu ja ma tean, et tegu on hea asjaga. Ma ei osta kõige kallimat asja ja siis ei kuku seda kaitsma kuna ma ei taha näida lollina kes ostis kalli raha eest kehva toote.
näen bleedi, isegi praeguse kuvariga millel see on üsna minimaalne. hämar tuba, pimedamad kohad mängudes, filmid, desktop (millel tume ja võrdlemisi ühtlane taustapilt). |
Mis tootja mudel sul siis praegu on?
kui sind ei häiri, tore. aga ära laienda seda vaatepunkti hooga üldiseks. |
Ei laiendagi. Panin pildid, et igaüks saaks ise otsustada kas ma ilustan asja või pole see nii kriitiline probleem nagu mõned väidavad, et tulebki garantii vahet jooksma jääda.
Lisan veel lõppu, et jah mulle võis sattuda mitte kõige kehvem isend, aga elektroonika on loterii nii või naa ja ühtset kvaliteeti ei suuda tagada ka parim tootja. Põhiline on see, et kogu partii mahuks spetsifikatsioonide sisse. Lisaks veel, et BLB osas pole mingeid standardiseeritud teste erinevalt näiteks värvigammast, reageerimisajast jne mida tootja saaks jooksutada ja öelda, et jah kogu meie toodang on in-spec.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hyrax
HV vaatleja

|
01.09.2016 16:03:26
|
|
|
no praegu käib vaidlus üle personaalse eelistuse, mis keda rohkem häirib. Väga kuhugi sellega ei jõua.
Pigem konstanteerida fakte, et BLB on probleemiks paljudel hetke turul olevatel monitoridel (enamasti IPS tüüpi paneelidel - need 144 hz mollid pole päris IPS paneelid - vt au optronicsi paneeli nimetust) ja see on tootmise viga (seda ise tunnistavad ka tootjad). See kas see häirib kedagi on isiklik teema, aga teatud hinnast tunned et premimum toode võiks olla ilma tehniliste vigadeta.
Näiteks ma tagastasin arvutitargale MG279Q, sest selle hind ja kvaliteet ei rahuldanud mind (BLB ja surnud piksel(pisklid)). Kuid hiljem võtsin ligi ühe ultrawide LG paneeli, millel puudus märgatav BLB ja surnud pikslid. Küll aga on ühes kohas mingi tumedam teema, mida näeb väga heledal pinnal kui hoolikalt vaadata aga see mind ei häiri. BLB küll on häiriv päris tihti aga see on subjektiivne. Muide LG ja selle asuse hinnavahe on 200 euri ja ma olen kordades rohkem rahul selle LG ostuga.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
01.09.2016 17:37:49
|
|
|
Mingi eepos käib jah. Minupoolne fakt on see, et Asuse antud mudeli kvaliteet kõigub ühest seinast seina aga sellele ei pööra kodanik tähelepanu ja raiub oma, et supper ja hea ning miks teised ei mõista teda. Monitor ongi üks asjalikumaid kui saad TÖÖTAVA isendi. Kui saad hea isendi siis 5+ väga häää. Kui saad viletsa isendi siis pms said 800€ eest ekraani millega on rõõm garantii vahet joosta
Ja vastus küsimusele kui kaua kestab see tume koht mängus etc -> VÄGA kaua kui mängida mõnda tumedamat mängu. Ja kui filmi vaadata siis karju appi kui selline backlight bleed on nagu Asusel halvimal, keskmisel juhul. Siis pead terve filmi vältel nautima seda kuidas alt kumab kõik läbi
tsitaat: |
Mulle tundub küll pigem, et inimeste probleem selle monitoriga pole mitte BLB vaid hind. Kui ise endale lubada ei saa, siis lööb välja ehteestlaslik kadedus ja tehakse asi sõelapõhjaks väiksemagi probleemi korral icon_smile.gif |
-> ah mine kasva suureks, ära hakka nüüd sellist jura välja ajama nagu väike tita. Hind pole probleemiks, kunagi sai 10k eegu eest ekraan võetud ja siia maani kasutan kuna kvaliteet ja hind on/oli täiesti paigas. Pms 0% probleeme v.a üks kinnine pixel mida ei märka pea kunagi kuna muudab vigaselt värve. Ja täiesti rahul tootega. Oleks see Asuse sellise kvaliteediga nagu reviewd kirjutavad olesk ammu oma vana sissepõlemis jälgi näitava monitori välja vahetanud. Ja isegi need IPS'id mida näinud olen ei oma sellist absurdset olematut kvaliteeti nagu hetkel teemaks on.
Asuse monitor ei ole crap vaid kvaliteedi kontroll ja see kes neid paneele toodab võiks omad asjad üle vaadata ja garanteerida mingi elementaarse kvaliteedi. Mitte sedasi, et keegi paneb julgelt netti pildid kuidas 10+ ekraani sama veaga ja üks hullem kui teine. See on suht suur praagi protsent peaks ütlema.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
01.09.2016 22:46:09
|
|
|
Maailm ootab ammu talutava seerias tootmise kvaliteediga 1440p IPS monitori 144Mhz ja soovitavalt lisavidinaga Gsync/FreeSync. Personaalselt juba umbes viis aastat ootan, raha valmis aga no ei suudeta toota.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 400 loe/lisa |
   |
346 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.09.2016 08:21:15
|
|
|
Killhoven, No vot minul sai ootamisest villand. Võtsin ära ja olen rahul. BLB tavakasutuse juures silma ei hakka ja seega ei häiri. Elamus on muidugi super sellise monitori taga. Kõik on sujuv. Tearimist pole ja värvid/vaatenurgad on väga head. Kas see reaalselt 800€ väärt on? Pigem ei. Kui oleks suurem konkurents (ma vaatan sinu poole LG paneelitootmine), siis oleks ka hind madalam. LG on nüüd küll hakanud 100Hz OC paneele tegema aga jätkuvalt läägivad AUO taga.
Muidu kui ootama jääda, siis võibki ootama jääda, sest alati on midagi paremat välja tulemas. Järgmise aasta esimese pooles tulevad esimesed HDR monitorid, siis edasi loodetavasti OLED (hind saab paraku olema 1k€+) jne.
Samas ega mul 1080p UltraSharpil otseselt midagi viga polnud. Lihtsalt veidi tuhmiks oli teine jäänud viimasel ajal - mudel oli U2311H ja see oli üks viimaseid CCFL taustvalgustuse mudeleid - edasi tulid LED-id.
Samas tahtsin rohkem desktop pinda kah juurde saada aga nii, et Windowsi DPI ei peaks suurendama. 27" 1440p peal muutusid küll asjad veidi pisemaks aga mitte niivõrd, et oleks pidanud DPI hakkama näppima. Lisaks mängude jõudlus. Ma pigem eelistan 1440p kõrgemate sätetega kui 4K madalate sätetega.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
05.09.2016 09:48:31
|
|
|
sellist monitori jääd kaua ootama
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
2 :: |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
06.09.2016 17:44:56
|
|
|
Lugesin seda artiklit, oli peaaegu hea meel selle mudeli üle 38UC99 resoga 3840×1600.... Aga no ei saada head asja tehtud millega lihtinimene siin maailmas võiks õndsaks saada. Piksli suurus jätkuvalt väike ca 0.23mm, st tähendab, et kiri samuti üks igavene kribu.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.09.2016 17:52:59
|
|
|
Sa tahaks siis 1920x800 reso?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
06.09.2016 18:06:11
|
|
|
okieV kirjutas: |
Sa tahaks siis 1920x800 reso? |
Ei tahaks 1920x800 reso. Tahaks head larakat monitori kõrgusega 1600 kuni 2160 pikslit, 1440 käiks kah veel ja millel piksli suurus alates 0,26mm või 0.275mm max.
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
06.09.2016 18:17:55
|
|
|
Kõik tore aga siiski vaja kasutada AMD kaarti Freesynci kasutmiseks. Nvidia omanikud mingit kasu ei saa.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.09.2016 18:25:37
|
|
|
ühesõnaga seesama monitor peaks olema 45" või suurem, siis sulle istuks?
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
06.09.2016 18:37:37
|
|
|
londiste, Jah, alates 43" kuni 45" oleks sobiv. Saaks brauseri, virtuaalmasina, PDF faili ja ühe kausta korraga silmapiiril hoida.
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|