Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
harakas
Kreisi kasutaja
|
29.08.2016 16:33:12
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... kiirusevahe Moto ja Arrise vahel on kindlasti olemas viimase kasuks, kuid kas just müügiargumendina midagi väärt, see on iseküsimus. Pigem räägib Arrise kasuks RF pult ja väiksem suurus ning ilmselt omab mingit kaalu ka asjaolu, et see on hetkel igas mõttes toetatud kopsik ... |
Motorolaga töötab uus pult samuti igast asendist, proovisin isegi diivani tagant, nii et ma ei saa sellest eelisest küll aru.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotfried
HV vaatleja

|
30.08.2016 01:22:24
|
|
|
Kas on mingeid mõtteid olnud seoses Chromecasti toe lisamisega MinuTV'le?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
30.08.2016 09:48:19
|
|
|
Meedia formaat ei sobi Chromele. Saad MinuTV.ee-d ekraanijagada telerisse. Arrise väline seade on viimase jaoks mõeldud.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
keilast
HV vaatleja

|
30.08.2016 14:48:34
|
|
|
loodan, et postitan küsimuse õigesse kohta:
teema selles, et olen Telia klient olnud 1 aasta ja 11 kuud ning tähtajalise lepingu lõpust lahutab vaid 1 kuu. Samas pean ma aga praegusest elukohast välja kolima ning uues kohas on ühendused juba olemas. Mida kaasfoorumlased soovitavad? Kas maksta lihtsalt 1 kuu tühja ühenduse eest (praegu kuuhind kuskil 30€) ja saada seadmed endale või siis maksta mingi trahv (pole aimu kui suur see on) ja loobuda ka seadmetest?
küsiksin seda muidu vanast heast elioni foorumist, aga see pakiti kõikide nimevahetuste ja muu taustal kokku.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
30.08.2016 14:50:08
|
|
|
Suhtle klienditeenindusega. Tõenäoliselt jõuate kokkuleppele.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laizk
HV kasutaja

|
30.08.2016 14:59:53
|
|
|
keilast kirjutas: |
Kas maksta lihtsalt 1 kuu tühja ühenduse eest (praegu kuuhind kuskil 30€) ja saada seadmed endale |
miks maksta 30€
lõpeta nii internet kui ka kõikvõimalikud tasulised lisateenused ära, et jääks vaid minimaalne TV pakk ja las siis tiksub (kui kokkuleppele ei saa)
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
keilast
HV vaatleja

|
30.08.2016 15:29:50
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Suhtle klienditeenindusega. Tõenäoliselt jõuate kokkuleppele. |
mida ma siis võiksin neile pakkuda kompromissina? on sul endal tuua mõni näide, kuidas taoline vestlus kulgeb?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
30.08.2016 15:33:16
|
|
|
Tähtajalise lepingu puhul oli nii, et peale 2a võid teenuse lõpetada ja seadmed tagastada ilma "trahvita". Peale kolmandat aastat on seadmed sinu omad. Kui lõpetad varem kui 2a, siis ostad välja (summa sõltus sellest, et kas lõpetad esimesel või teisel aastal).
Usun, et ka praegu samad tingimused.
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.08.2016 15:38:29
|
|
|
Kõige hullem, mis pärast kõnet saab tulla, maksad viimase kuumaksu niisama tühja.
Ses suhtes tasub ikka neile helistada, hullemaks ikka ei muutu midagi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
30.08.2016 15:42:44
|
|
|
Ütled, et soovid uuele aadressile üle viia ja kui öeldakse, et ei saa, seal teine ühendus ees, siis saad teenuse lõpetada tagastades seadmed.
viimati muutis Clover 30.08.2016 15:54:29, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
30.08.2016 15:49:17
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Suhtle klienditeenindusega. Tõenäoliselt jõuate kokkuleppele. |
mida ma siis võiksin neile pakkuda kompromissina? on sul endal tuua mõni näide, kuidas taoline vestlus kulgeb? |
Seda sama, mida siia kirjutasid.
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
keilast
HV vaatleja

|
30.08.2016 16:11:14
|
|
|
klienditeenindusega suheldud. kompromissi küll ei pakutud, öeldi ainult tuimalt, et pean selle ühe kuu veel ära maksma ja siis saan seadmed tagastada trahvita (nagu Clover teadis pakkuda). lisaks ei lubatud mul ka lepinguga asukohta vahetada. ise ma sellest teadlik polnud, et 2a pidin samal aadressil oma lepinguga istuma. tore, et 1 kuu enne üürilepingu lõpetamist see välja tuli...
kuna aga elamispind, kust ma lahkun on üürikorter, siis ilmselt teen lihtsalt uuele üürilisele kingituse, kui ta üühe kuu tasuta tv'd vaadata saab? või mis võib juhtuda, kui tema tahab endale siia uut lepingut teha või mõnda vana üle tõsta? minu oma seisab ees. see tekitab probleeme?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.08.2016 16:13:12
|
|
|
Anna järgmisele üürijale leping edasi kui ta soovib
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
keilast
HV vaatleja

|
30.08.2016 16:25:11
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Anna järgmisele üürijale leping edasi kui ta soovib |
jah, see on ka variant. aga oletades, et ta seda ei taha, siis mis variandid veel oleksid, peale selle, et ma maksan ühe kuu tühja? telia vast kahel lepingul ühel aadressil olla ei luba?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
30.08.2016 16:31:30
|
|
|
J2rgmine yyrija ei saa enda lepingut vormistada enne sind ja t6enäoliselt võtab starmani vms.
Uude kohta kuhu kolid oleks mõistlik olemasolev lahendus lõpetada ja enda teenus ümberpiagutada.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
30.08.2016 16:35:53
|
|
|
keilast, soovitati ju, et selleks viimaseks kuuks tee oma leping minimaalseks (netikiirus alla, lisakanalid jms kinni).
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
keilast
HV vaatleja

|
30.08.2016 16:37:22
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
J2rgmine yyrija ei saa enda lepingut vormistada enne sind ja t6enäoliselt võtab starmani vms.
Uude kohta kuhu kolid oleks mõistlik olemasolev lahendus lõpetada ja enda teenus ümberpiagutada. |
olemasolevat seal lõpetada antud juhul ei saa. ei hakka pikemalt detailidel peatuma. aga seal pole ka erilist vahet, sest telia ei lase mul nii kui nii oma lepingut/lahendust ümberpaigutada. nii klienditeenindus rääkis vähemalt
bladerunner kirjutas: |
keilast, soovitati ju, et selleks viimaseks kuuks tee oma leping minimaalseks (netikiirus alla, lisakanalid jms kinni). |
jah, aga ma räägingi, et selle ühe kuu jooksul mina enam selles korteris ei ela. et järgmisele inimesele võib see nagu elu natukese põrguks muuta, kui ta tahab ka siia midagi ümber tõsta või miskit muud teliaga teha. oma lepingut võin talle pakkuda muidugi, läbi korteriomaniku. eks see vähe veider on muidugi
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.08.2016 16:40:28
|
|
|
Kas iseteeninduses saab lepingu ümbervormistada teisele nimele? Kui saab, siis pole probleemi.
Lihtsalt põhjendad uuele üürnikule ära milles värk
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
30.08.2016 17:00:20
|
|
|
Uude kohta kuhu kolid oleks mõistlik olemasolev lahendus lõpetada ja enda teenus ümberpiagutada. |
olemasolevat seal lõpetada antud juhul ei saa. ei hakka pikemalt detailidel peatuma. aga seal pole ka erilist vahet, sest telia ei lase mul nii kui nii oma lepingut/lahendust ümberpaigutada. nii klienditeenindus rääkis vähemalt |
Mis mõttes ei saa? Kas nüüd on lepingust nüüd välja võetud see osa, et uude kohta kolides saab oma ühenduse kaasa võtta?
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
30.08.2016 17:00:27
|
|
|
Ma loovutaks lepingu korteri omanikule. Las ise majandab. Omanikuvahetust saab iseteeninduses teha, kuid viimane eeldav, et mõlemal poolel on id allkirja andmisvõimalus ja 99% keeravad asja pinalisse ja lõpetavad ekslikult lepingu.
Betamax , siin on põhjus kliendis. Ilmselt uues kohas samuti seadmete lepingud ees. Kui ta ei tahaks seadmeid endale jätta ei oleks probleemi.
jätta. Telia ei pea kliendile neid kinkima.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
viimati muutis Pailaps 30.08.2016 17:03:00, muudetud 1 kord |
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.08.2016 17:02:16
|
|
|
tsitaat: |
99% keeravad asja pinalisse ja lõpetavad ekslikult lepingu.
|
Äkki tuleks asi lihtsamaks siis teha, et iga loll asjast sama moodi aru saaks
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
30.08.2016 17:05:53
|
|
|
Vat ega eriti ei anna, kui kehtivat seadlusandlust ei muuda.
Probleem algab hetkest, kus lepingu vastuvõttev pool jätab asja allkirjastamata.
Ma olen isegi korra telefonitsi yritanud juhendada, kuid see on hukule määratud yritus.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
keilast
HV vaatleja

|
30.08.2016 18:31:38
|
|
|
Ma loovutaks lepingu korteri omanikule. Las ise majandab. Omanikuvahetust saab iseteeninduses teha, kuid viimane eeldav, et mõlemal poolel on id allkirja andmisvõimalus ja 99% keeravad asja pinalisse ja lõpetavad ekslikult lepingu.
Betamax , siin on põhjus kliendis. Ilmselt uues kohas samuti seadmete lepingud ees. Kui ta ei tahaks seadmeid endale jätta ei oleks probleemi.
jätta. Telia ei pea kliendile neid kinkima. |
Kahtlen, et korteriomanik tahab ühte taaka veel endale hingele. Sesmõttes on ju temal lihtne vahendada korterit, las igaüks ise tegeleb oma ühendustega. Mina algselt arvasin, et kui ma oma 2a ära olen olnud, siis kõik ja saan seadmed endale. Nüüd mõistan, et peab olema 3a. Uue info valguses ma vabalt tagastaksin seadmed Teliasse, aga et pääseda 80eur trahvist siis ma pigem maksman ühe kuu mingit miinimumsummat ja annan siis seadmed neile.
Mina võin ju vabalt teha nii, et kolides korterist välja võtan oma seadmed kaasa, ent leping jääb veel kuuks ajaks tiksuma. kui kuu on läbi, lähen teenindusse, tagastan seadmed, lõpetan lepingu ja ongi kõik. küsimus ongi, et mis selle tagajärjed on. Telia meelest on kõik ok, sest leping ja ühendus seal korteris olemas. Uus kunde võib-olla aga tahab oma seadmeid/lepingut sinna üle tuua, aga ei saa seda siis enne teha, kui mina selle lepingu lõpetanud. on mul õigus laias laastus? see kaasus kisub minu endagi jaoks juba jaburaks. põhimõtteliselt saaksin nii Telia lepinguid sõlmida mingitel suvalistel aadressidel, et kellegi elu tuksi keerata.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.08.2016 18:51:50
|
|
|
Mina algselt arvasin, et kui ma oma 2a ära olen olnud, siis kõik ja saan seadmed endale. Nüüd mõistan, et peab olema 3a. Uue info valguses ma vabalt tagastaksin seadmed Teliasse
|
Sorry, ma ei taha küll kuri onu olla, aga lepinguid tuleks ennem lugeda kui neile autogrammi annad
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
keilast
HV vaatleja

|
30.08.2016 19:05:37
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Mina algselt arvasin, et kui ma oma 2a ära olen olnud, siis kõik ja saan seadmed endale. Nüüd mõistan, et peab olema 3a. Uue info valguses ma vabalt tagastaksin seadmed Teliasse
|
Sorry, ma ei taha küll kuri onu olla, aga lepinguid tuleks ennem lugeda kui neile autogrammi annad  |
tõsi. võtan süü omaks, aga praegu polegi see 3a vs 2a eriline teema. pigem see, kuidas on kõige optimaalselt kuu aega fiktiivselt lepingut täita, ja siis pärast seda seadmed kogu täiega Teliasse viia.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|