Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1534, 1535, 1536 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
inah
HV kasutaja

sõnum 20.08.2016 19:04:31 vasta tsitaadiga

Kas telia on hakanud etv oma saateid blokeerima nt. aastapäeva intervjuud Mart Laariga ei ole võimalik kordus tv vaadata.Väga imelik suhtumine Eesti ühesse kõige enam riigi taassünnile andnud persoonile (teh. info ei tea asjast midagi)
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.08.2016 19:15:20 vasta tsitaadiga

inah kirjutas:
Kas telia on hakanud etv oma saateid blokeerima nt. aastapäeva intervjuud Mart Laariga ei ole võimalik kordus tv vaadata.Väga imelik suhtumine Eesti ühesse kõige enam riigi taassünnile andnud persoonile (teh. info ei tea asjast midagi)

Salvestuste all töötab.
Ilmselt siis on kavas kordustv linnukeste lisajad selle märkimata jätnud.
kõikide teiste intervjuud toimivad kordustv all

viimati muutis indrpo 20.08.2016 19:16:10, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 20.08.2016 19:15:34 vasta tsitaadiga

inah kirjutas:

Telia toimetaja ei ole lihtsalt saadet lisanud. Ei tasu kohe konspiratsiooniteooriaid otsida. Samas on Ansip lisatud. Erilised teenused aastapäeval vist.

inah
HV kasutaja

sõnum 20.08.2016 19:22:51 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
inah kirjutas:

Telia toimetaja ei ole lihtsalt saadet lisanud. Ei tasu kohe konspiratsiooniteooriaid otsida. Samas on Ansip lisatud. Erilised teenused aastapäeval vist.

Jah ma ei usu kah et siin on mingi "konspiratsiooniteooria" aga siis ei ole vaja kaagutada ühel inimesele et kõik oma saated on järel vaadatavad ,paraku kui oleks teadnud oleks salvestanud ise muul moel.
Vihale lihtsalt ajab oleks savi päts puudu siis oleks mul savi...
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 20.08.2016 19:36:09 vasta tsitaadiga

inah, saadet saab Telia ka tagantjärele KordusTV listi lisada, küllap esmaspäevaks on olemas kui nädalavahetusel klaviatuur ei tööta.
aga kui kiire on siis palun:
http://etv.err.ee/v/elusaated/25aastat/saated/5e957e75-18d3-48bb-aa67-ac959db1c156/aastapaevaintervjuu-peaminister-mart-laariga
tagasi üles
Hitman
HV vaatleja

sõnum 27.08.2016 21:15:55 vasta tsitaadiga

Kas tasub Motorola vahetada Arrise vastu, et saada natuke "tänapäevasem" kasutuskogemus? Pean silmas just seda, et kas Arrise digiboks on märgatavalt kiirem eelkäijast või pole erilist vahet.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 27.08.2016 21:23:55 vasta tsitaadiga

Kui mõlemad on uue menüüga, siis on küll jah märgatav kiirusevahe olemas. Kui Motorola on endiselt vana menüüga, siis pead sa Arrise kiiruse osas pettuma.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 27.08.2016 21:43:40 vasta tsitaadiga

Hitman kirjutas:
Kas tasub Motorola vahetada Arrise vastu, et saada natuke "tänapäevasem" kasutuskogemus? Pean silmas just seda, et kas Arrise digiboks on märgatavalt kiirem eelkäijast või pole erilist vahet.

See vahe pole nii oluline, et seepärast peaks lisakulutusi tegema. Mul on mõlemad uue menüüga eri hoonetes kasutuses, Arris on renditud just suvekülaliste jaoks, viin talveks tagasi ja võtan kevadel uuesti.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 27.08.2016 23:15:57 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
inah, saadet saab Telia ka tagantjärele KordusTV listi lisada, küllap esmaspäevaks on olemas kui nädalavahetusel klaviatuur ei tööta.
aga kui kiire on siis palun:
http://etv.err.ee/v/elusaated/25aastat/saated/5e957e75-18d3-48bb-aa67-ac959db1c156/aastapaevaintervjuu-peaminister-mart-laariga

Koperdasin samuti paar päeva tagasi sama asja otsa. Esmaspäeval on kaheksas päev ja seega viimane hetk vaadata ju? Antud link on SD ja ruubikukuubik kuubis icon_neutral.gif

Eelpool mainitud CEC asi oleks aga super...lõpetan HDMI-poolne (Kodi) peal vaatamise ja lülin TV puldiga telku välja. Kui käitan nüüd Arrise puldiga boxi (mis käitab ka automaatselt teleri), siis asi lülitub HDMI 1 peale (selles HDMI pesas on Arris)?
Seni küll jah läks boxiga TV ka tööle, aga ette tuli Kodi sisend.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 28.08.2016 08:16:38 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Eelpool mainitud CEC asi oleks aga super...lõpetan HDMI-poolne (Kodi) peal vaatamise ja lülin TV puldiga telku välja. Kui käitan nüüd Arrise puldiga boxi (mis käitab ka automaatselt teleri), siis asi lülitub HDMI 1 peale (selles HDMI pesas on Arris)?
Seni küll jah läks boxiga TV ka tööle, aga ette tuli Kodi sisend.

Pean proovima, nimelt KODI teeb sama asja mida Arris tegema hakkab. Ütleb, mina läksin tööle ja olen siin pesas. Nüüd sõltub kes aeglasem on ja viimasena seda ütleb, sellele ilmselt ka sisend lülitatakse.
Antud kasutuse juures oleks loogiline see, et iga seade teleri taga on eraldi sisse ja välja lülitatav, kui vastava seadme käivitad, tuleb ka teler üles ja valib sisendi.
Antud juhul on sul ilmselt kodi usb ja ceciga otse teleri taga ja see käivitub alati ka siis kui teler.
tagasi üles
Hitman
HV vaatleja

sõnum 28.08.2016 11:05:01 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
Kui mõlemad on uue menüüga, siis on küll jah märgatav kiirusevahe olemas. Kui Motorola on endiselt vana menüüga, siis pead sa Arrise kiiruse osas pettuma.

Vana menüü on ka veel endiselt kasutusel? icon_eek.gif
Unustasin täpsustada, et digiboks on VIP1003, mitte VIP1903 ja menüü on uus.

harakas kirjutas:
See vahe pole nii oluline, et seepärast peaks lisakulutusi tegema. Mul on mõlemad uue menüüga eri hoonetes kasutuses, Arris on renditud just suvekülaliste jaoks, viin talveks tagasi ja võtan kevadel uuesti.

Siin tekkis nüüd eelkõnelejaga väike vasturääkivus. Või on see erinevus siiski nii vähemärgatav.

Motorola puhul on see menüüs liikumise viide sageli nii pikk, et ei saagi aru, kas signaal jõudis puldist boksini või mitte. Teistkordsel vajutamisel selgub, et esimene signaal siiski jõudis kohale. Meenutab kangesti lapsepõlve ja oma esimest kolm-kaheksa-kuute.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 28.08.2016 11:16:40 vasta tsitaadiga

Hitman kirjutas:
A.S. kirjutas:

harakas kirjutas:

Siin tekkis nüüd eelkõnelejaga väike vasturääkivus. Või on see erinevus siiski nii vähemärgatav.

Motorola puhul on see menüüs liikumise viide sageli nii pikk, et ei saagi aru, kas signaal jõudis puldist boksini või mitte. Teistkordsel vajutamisel selgub, et esimene signaal siiski jõudis kohale. Meenutab kangesti lapsepõlve ja oma esimest kolm-kaheksa-kuute.

Ma ei plõksi ka pidevalt eri kanalite vahel, võib-olla seepärast pole väike viivitus mulle häirivalt märgatav.
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 28.08.2016 14:57:58 vasta tsitaadiga

Nii motorola kui arris on mõlemad masendavalt aeglased ja katkuvad kui võrrelda näiteks Samsungi äpiga. Arris on natuke kiirem kui motorola, aga see vahe on väike, raha ma selle vahe eest küll ei maksaks. Kui tuleks karp mis oleks sama kiire kui Samsungi äpp ja toetaks õiget pidi HDMI-CECi, siis ei mõtleks ka, isegi kui see oleks tiba kallim.
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 28.08.2016 18:09:40 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Nii motorola kui arris on mõlemad masendavalt aeglased ja katkuvad kui võrrelda näiteks Samsungi äpiga. Arris on natuke kiirem kui motorola, aga see vahe on väike, raha ma selle vahe eest küll ei maksaks. Kui tuleks karp mis oleks sama kiire kui Samsungi äpp ja toetaks õiget pidi HDMI-CECi, siis ei mõtleks ka, isegi kui see oleks tiba kallim.
Ära muretse, koodikirjutajad on läbi ajaloo suutnud kõik, ka kõige võimsamad karbid aeglaseks muuta icon_razz.gif
tagasi üles
SirVorkars
Kreisi kasutaja
SirVorkars

sõnum 29.08.2016 13:04:49 vasta tsitaadiga

Ei tea mu meelest arris ikka kõvasti kiirem kui see vip1003.
Menüü avaneb kiiresti ja kanaleid vahetab ka kibens võrreldes motorolaga. Vähemalt mul.
Ja lisaks see raadioteel pult ka sigamugav. Ei pea otse poksile seda pulti tulistama hakkama, vaid igast asendist,teisest toast ja lisaks võid toppida seda boxi kuhu tahad....
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 56
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 29.08.2016 13:51:20 vasta tsitaadiga

... kiirusevahe Moto ja Arrise vahel on kindlasti olemas viimase kasuks, kuid kas just müügiargumendina midagi väärt, see on iseküsimus. Pigem räägib Arrise kasuks RF pult ja väiksem suurus ning ilmselt omab mingit kaalu ka asjaolu, et see on hetkel igas mõttes toetatud kopsik ...
SirVorkars
Kreisi kasutaja
SirVorkars

sõnum 29.08.2016 14:14:02 vasta tsitaadiga

Ei no ikka on müügiargument. Kui ikka menüüd avades ja kanali kava oodates võid põhimõtteliselt vahepeal kohvi keeta siis ikka suur vahe.... Ei usu, et siin nüüd ühenduse kiirus ka loeb, kas 12 või 50. Samas arris tegutseb kiiremin, seega ikka boxi enda viga ehk?
Ainuke asi mis tähele pannud, et arris laeb suht kiiresti ennast üles, aga alguses neid kanali kavasid ta laeb tsipa kaua. Viimati kui kinni sai pandud seda pilti näitab ja siis samal ajal saab umbes 5 sekki oodata kuniks nuti tv ette lööb, et midagi muud valida saaks.
Noh motorola logistas oma mummukesi ikka päris tükk aega.... icon_biggrin.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 29.08.2016 14:21:47 vasta tsitaadiga

Ma isegi ei mäleta millal viimati boxi välja lülitasin, see koguaeg sees
Aegajalt, ca kord kuus, tuleb automaagiline refresh boksile (motorola vana menüüga)

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 29.08.2016 14:54:44 vasta tsitaadiga

SirVorkars kirjutas:
Ei no ikka on müügiargument. Kui ikka menüüd avades ja kanali kava oodates võid põhimõtteliselt vahepeal kohvi keeta siis ikka suur vahe.... Ei usu, et siin nüüd ühenduse kiirus ka loeb, kas 12 või 50. Samas arris tegutseb kiiremin, seega ikka boxi enda viga ehk?
Ainuke asi mis tähele pannud, et arris laeb suht kiiresti ennast üles, aga alguses neid kanali kavasid ta laeb tsipa kaua. Viimati kui kinni sai pandud seda pilti näitab ja siis samal ajal saab umbes 5 sekki oodata kuniks nuti tv ette lööb, et midagi muud valida saaks.
Noh motorola logistas oma mummukesi ikka päris tükk aega.... icon_biggrin.gif

... me räägime erinevatest asjadest, sa räägid alglaadimisest, ma räägin jooksvast kasutamisest. Paljud üldse boxi pidevalt välja lülitavad, et see oluline peaks olema? Pealegi, tegemist on vaid ühekordse tegevusega, kui üles laetud, siis kannatab isegi Aminot veel kasutada. Üks selline mul saunas veel praegugi pilti näitamas. Juhul, kui elutempo nii kiire, et see alglaadimine ülemäära aega raiskab, siis kuidas sa üldse teleka vaatamiseks aega leiad icon_biggrin.gif

SirVorkars
Kreisi kasutaja
SirVorkars

sõnum 29.08.2016 15:02:58 vasta tsitaadiga

Ei noh meil siin vool ikka päris tihti käib kuskil stokmanis või ülemistes shoppamas....
Lisaks lastele meeldib modemit välja lülitada(jah kahjuks varasemalt,enne lapsi, on see ehituse tõttu kehva kohta jäänud ja ümber tegemine päris tülikas)
Ja jooksev kasutus mumeeli on ka ikka kõvasti kiirem kui motokal....motoka puhul sai vahest ikka kohvi keeta vahepeal....kuniks äike ta kutuks lõi....

viimati muutis SirVorkars 29.08.2016 15:04:05, muudetud 1 kord
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 29.08.2016 15:03:11 vasta tsitaadiga

Arris on kiirem kui Motorola igast asendist. Vana Motorola saigi välja vahetatud, kuna muutus talumatult aeglaseks. Seda nii vana kui uue menüüga. Arrise kiirus ja uued menüüd mulle isiklikult meeldivad. Numbrinuppe endiselt ei kasuta, kuigi puldil need olemas.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 29.08.2016 15:07:23 vasta tsitaadiga

tea kas mu ajataju on kehvemaks muutunud, aga minu jaoks motorola vana menüüga on sama kiire nagu varemgi icon_smile.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 29.08.2016 15:20:28 vasta tsitaadiga

Arris on endalgi kodus. Plussid RF pult ja numbrid, lemmiklistis on kanalite numbrid peas, saab kiiresti vahetada icon_smile.gif
seeru
HV veteran

sõnum 29.08.2016 16:00:00 vasta tsitaadiga

Hitman kirjutas:
A.S. kirjutas:

Loomulikult on kasutusel. Ja kiirus Motorolaga on vanal menüül just uue teenuse peal parem.
Arris on aeglasem ja jupp maad uimasem. Igakord ei saagi aru kas vajutasid puldil nuppu või mitte.
Kasutan vana menüüd VIP1903 peal uue teenusega ja olen väga rahul kiiruse ja mugavusega.
Puudub FOXPlay, mida ma absull ei vajagi.
Korra vaatasin seda Arrisega. Minu jaoks mõttetus. Arris mul on, aga kasutama see ennast ei kutsu.
Palju parem on kasutada salvestusteenust, et mõnda seriaaali osa hiljem vaadata.

P.S
Kas selline asi ei ole põhimõtteliselt võimalik, et kes on jaamast kaugel, neil toimivad menüüd aeglasemalt?
Endal on konteinerjaam praktiliselt kõrvalmaja "hoovis".

P.S
Arris on RF peal loomulikult.

viimati muutis seeru 29.08.2016 16:06:25, muudetud 2 korda
tagasi üles
SirVorkars
Kreisi kasutaja
SirVorkars

sõnum 29.08.2016 16:11:46 vasta tsitaadiga

Kas teil arrise pult üldse RF peale seadistatud on?
Kui infrapuna siis muidud ta on aeglasem.... millegipärast motokas võttis paremini vasta infra signaali. Ilmselt kasti ehituse pärast...

Edit: Ma olen ka jaamast kaugel ja ei saa seda 40 võlu nautida seetöttu, aga mul, ma ei tea, arris ikka sigakiire võrreldes selle vana motoka kastiga mida pidi ilusti sättima et puldiga hea nähtavus oleks...
Ja muideks HD-kanaleid mu meeli arris edastab ka paremini... motoka ikka tõmbas mõtlema korra kui hd peale panna...
Aga noh kellele ema, kellele tütar....
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1534, 1535, 1536 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.