Panin siin vähe uuema crimsoni peale (mitte päris uut) ja cf on väljas ja menüüst ei leia nuppu kus cf sisse lülitada? Mis crimson muidu võiks multi gpu puhul parim olla? Kui keegi teab siis äkki viitsib jagada infi _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
sant, 16.5.3 ?
Kiire guugeldamine näitas, et selle versiooniga oli CF säte puudu miskipärast. Kindel, et teine kaart surnud pole? Ükshaaval arvuti tuvastab kaardid?
sant, 16.5.3 ?
Kiire guugeldamine näitas, et selle versiooniga oli CF säte puudu miskipärast. Kindel, et teine kaart surnud pole? Ükshaaval arvuti tuvastab kaardid?
Ma vaatasin et enamuste versioonide crimson driveritel on cf nupp puudu, panin kõige uuema crimsoni ja sama seis. Eks peab tagurpidi tagasi hakkama installima neid kuni leiab viimase crimsoni mis lubab cf kasutada amd killib multi gpu supporti ma vaatan
Praegu on arvuti küljes 4 kaarti ja kõik töötavad usinasti, mängimisel ja benchimisel laseb kasutada aint esimest kaarti. Cf on surnud mis surnud _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
sant, On see kunagi elus olnudki? Paistab, et viimasel ajal on mõlemad firmad oma multiGPU asju koomale tõmmanud. Minul muidugi ükstapuha - ma olen alati ostnud ühe kiire kaardi. Vähemalt pole skaleeruvusprobleeme. Ok kunagi sai SLI proovitud ja kasutegur oli väga väike v.a 3DMark.
sant, On see kunagi elus olnudki? Paistab, et viimasel ajal on mõlemad firmad oma multiGPU asju koomale tõmmanud. Minul muidugi ükstapuha - ma olen alati ostnud ühe kiire kaardi. Vähemalt pole skaleeruvusprobleeme. Ok kunagi sai SLI proovitud ja kasutegur oli väga väike v.a 3DMark.
Ma kasutasin cf viimati 2 päeva tagasi kui õhtal Metro LL modi mängisin, eila panin prooviks veits uuema draiveri et proovida kuda on, ja avastasin et 1 kaart töötab, läksin draiveri menüüsse et cf sisse lükata ja ei leia enam kohta ülesse Otsisin googlest ja lugesin aint hala selle kohta et polegi enam käsitsi cf sisse lülimise kohta, draiver ise otsustab millal cf sisse lükata. Kuna üheski benchmargis cf enam ei tööta ja kahes mängus mida mängin ka cf enam ei tööta, siis on ju driver perses Panin kõige uuema crimsoni peale täna ja sama seis, benchmargis cf on väljas ja paaris mängus samuti, kuna draiver peaks ise otsustama milla cf sise panna, siis seega on ka kõige uuem draiver perses Õnneks sooviks ma uuematest mängudest kus jõudu reaalselt vaja on mängida ainult doomi, mis niikuinii ei toeta cf nagu, nii et vahet pole, vaatan kõige uuema vana drivu välja mis cf lubab käsitsi kasutada ja lasen edasi. Ma ei oska muud öelda. _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
sant, aga neis mängudes, kus CF välja lülitab, palju enne reaalselt võitu oli? Mõnes(ise sai viimast Crysis katsetatud, pmst 2x FPS) mängus on võit 1.5-2x. ,mõnes suurim võit 10%. Ligikaudu 5kaadri jaoks ise ka ei näe CF sisse lülitada...
AMD seadete peale jutt läks juba, siis ise avastasin google abiga, et AMD kaartidel Vulkani parimaks tööks on parim seade AA jaoks TSAA: https://steamcommunity.com/app/379720/discussions/0/359543542243503468/
Pilt läks teravamaks ja FPS paistis ka Async Compute arvelt veel natuke tõusvat, lisaks lihtsalt Vulkan abile: ümmarguselt +10FPS. Tavaliselt lükkan AA välja või min seadetele, selles mängus isegi 1440p punktitihedusel on pilt kehvema kvaliteediga, TSAA teeb head tööd. TSAA peaks DOOM-i enda AA seade olema, temporal AA edasiarendus ID Software poolt.
sant, aga neis mängudes, kus CF välja lülitab, palju enne reaalselt võitu oli? Mõnes(ise sai viimast Crysis katsetatud, pmst 2x FPS) mängus on võit 1.5-2x. ,mõnes suurim võit 10%. Ligikaudu 5kaadri jaoks ise ka ei näe CF sisse lülitada...
Nendes mängudes mida mängin on ikka suur vahe, metro LL + modid + upscaling on vahe kohati 2x ja keskmiselt 1,5x ja plus, see on muidugi parim näide. Aga ilma pole kindlasti mõtet. Ma ei ole nõus sellega. Need ajad kus stalkeri sugustes mängudes tuli 100% scaleering näiteks 4870 kaartidega (3x 48708 =3x fps) see on kahjuks möödas ja tagasi ei tule.
Minevik oli multi gpu päralt ja tulevik seda pole, see on selge.
Mäng kus scaleeruvust pole on näiteks Democracy3, olen seda mänginud päris palju tunde (crossfire logoga üleval nurgas ) _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kuidas täna 2 way cross töötab. Ikka Micro lagg probleemid?
Huvitaks 2x280x lahendus
Praegu on peal crimson 16.7.2 ja crossfire töötab Prose load paistab kuidagi kõrgem olevat aga fps on sama, framepacing on koguaeg peal. Viimati mängisin max payne 3-e ja stutterit tähele ei pand.
Kasutan 2x280x, 3x280x pole ammu proovind juba. Prose niikuinii ei vea välja seda. _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Tegin DDU'ga puhtaks ja uuendasin ära. Häiris, et esimene startup oli programmil aeglane, ent kiirem kui Nvidia omal
Edasised käivitused nagu ikka, kiired. Eks näis, kas oli ainult esimene installijärgne või on iga buudiga esimene avamine aeglasem kui teised.
Proovin kindlalt ka viimase hetke salvestamise ära jne.
Teema nime võiks ka muuta... Radeon Settings asja nimeks ju, Crimson style jms.
edit: üks 4k youtube'i video ka furyga salvestatud... ei tea, kas lag on salvestamise tõttu vahepeal või salvestamata ka lagib 4k peal vahepeal nii hullult..
Edit: kõik toimib hästi.. ainult, et kui desktop recording maas on ja alt-tabida desktopile, siis jookseb relive kokku, recordingu kohta ei tea..
ja chilliga proovisin smite'i mängida.. hea ideee, a tundub, et tõi lagi sisse... pigem kasutan fps limiteri lihtsalt. _________________
Peale installi HOTS js OW 20FPS-i
HOTS low settingutega 60FPS tuleb ära.
Kas tuleb crimsonis mingeid setinguid näppida, et mängud korralikult jooksma hakkaks ? On keegi sellega kokku puutunud?
Kaart MSI GAMING R9 390 8GB
Clean installi tegin kohe alguses ka aga probleem oli hoopis mujal.
Costum install ja ReLive installi skippisin ja nüüd on ok
Algul ei pannud tähelegi, et teist monitori ei saa kasutada (mõlemad monitorid virvendasid jubedalt). Tegin DDU-ga driver uninstalli ja nüüd töötab kõik nagu peab.
viimati muutis Janek99 11.12.2016 12:55:28, muudetud 1 kord
originaali kohta ütleks seda et 50mbps seadel on kvaliteet põhimõtteliselt ilma kadudeta (lossless) ja märgatavat performance kadu 280x kaardiga ei olnud.
Youtubes kohe peale ülelaadimist võib halvem kvaliteet olla (nagu siin ülal ka mainitud) + IMHO on selline asi ka, et kuigi näitab ketta peal HD'd ja avades Auto (1080P), siis kui reaalselt 1080p käsitsi valida, on parem kvaliteet, ehk päriselt 1080P.
Pilt igatahes päris korralik, olen rahul, et nad selle liigutuse ära tegid. Mulle tundub, et AMD vennad on väga õige liigutuse teinud, mida lootsin tulevat (ent ei hellitanud lootust väga, ausaltöeldes) kui nad draiverite osakonna eraldasid üldisest. Pole GFE'd paar kuud näppinud, ent varem oli see küll üks hunnik läägi interface'i poolest juba, mis on väga tüütu.
rmc kirjutas:
Häiris, et esimene startup oli programmil aeglane, ent kiirem kui Nvidia omal
Edasised käivitused nagu ikka, kiired. Eks näis, kas oli ainult esimene installijärgne või on iga buudiga esimene avamine aeglasem kui teised.
Võin confirmida, et see oli esimene startup ainult, mis nii käitus. Nüüd peale teisi startupe on asi väga snappy olnud. Ütleks, et selle softi kallal väga nuriseda ei saa. Varsti vast kaob vana "Catalyst" menüü (Additional settings) täiesti ära, sinna väga asju jäänud ei ole ka.
Keegi Chill'i ka kasutanud on? Endal, nagu ülal mainisin, tundus, et Smite (1440p VSR @1080P, kõik põhjas, AA maas) hakkas läägi tekitama, kuna seal liigub pilt suht pidevalt ümberringi. Võtsin maha. _________________
Clean install oli küll mugav, ei ole enam uninstall\install mässamist, ühe nupuvajutusega teeb restardid\installid ära. Mul kaart hakkab undama, kui driverit ei ole, nii et tegi küll puhta töö.
Custom Resolutsiooni on võimalik teha, aga see liiga paljude valikutega, vahel lihtsalt vaja 60-144Hz vahel valida, võiks lõpuks tulla menüüsse.
FreeSync ei tea veel kas töötab paremini, võiks nupp olla, mis lükkab nii monitoril kui ka driverites FS sisse-välja, tüütu on hetkel menüüdes sobrada nii GPU kui ka monitori puhul eraldi...
Lugesin, et algselt oli DDU vigane, keeras kebabi DDU'ga uninstallides, agajah, tundub, et see clean installi featuur on idekas, enam pole vaja DDU'd kasutada AMD puhul, kuidas Nvidia puhul on?
CR suhtes võiks saada oma sätteid esile tõsta lihtsalt.
rmc, jep, umbes pool päeva hiljem avastasin et YT kvaliteet paranes, aga mitte väga palju. kohad mis olid eelnevalt väga uduseks läinud olid nüüd palju selgemad.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.