Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  No Man’s Sky märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KurjaJuur
HV kasutaja
KurjaJuur

sõnum 15.08.2016 19:21:36 vasta tsitaadiga

Muidugi ei saa - siis poleks ju mängus üldse midagi teha. Samas võibolla olekski mingisuguste robotite vms ehitamine põnevam. Lisaks laevale ja exosuitile võiks mingi stash ka olla, kuhu erinevaid ressursse koguda, et ei peaks pidevalt mingi tüütu majandamisega tegelema.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 15.08.2016 21:13:47 vasta tsitaadiga

KurjaJuur kirjutas:
Muidugi ei saa - siis poleks ju mängus üldse midagi teha. Samas võibolla olekski mingisuguste robotite vms ehitamine põnevam. Lisaks laevale ja exosuitile võiks mingi stash ka olla, kuhu erinevaid ressursse koguda, et ei peaks pidevalt mingi tüütu majandamisega tegelema.

Täpselt, kuidagi loogikavaba tundub. Ei ole mõeldud tehnoloogia arengu peale, kuigi lendad ringi FTL (valguskiirusest kiirem) laevaga ning siis pole ühtegi vaatlusdrooni, masinat, mis elu kergemaks teeb.

Minule isiklikult pakukski naudingut mingisuguse baasi või mehikeste ehitamine, mis omakorda teeksid ressursside kogumise lihtsamaks, kiiremaks.

Eks näis, kui avatud mäng mooderitele on - potentsiaal on jõhker ning võimalusi üpriski palju icon_smile.gif Hetkel lihtsalt veidi toores, lihtne.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Anisse
HV kasutaja

sõnum 15.08.2016 21:38:59 vasta tsitaadiga

kas see preorderdatud laeva ja hyperdrive'i blueprinti jama on juba eemaldatud?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 15.08.2016 22:29:01 vasta tsitaadiga

Anisse kirjutas:
kas see preorderdatud laeva ja hyperdrive'i blueprinti jama on juba eemaldatud?

Välja kuulutati aga mingit patchi vähemalt Steamis allalaadima ei ole pidanud seni. Ei teagi, see oli ennem PC launchi võibolla on juba seal sees.

Parim kommentaar mida täna olen netist lugenud:
"The Multiplayer feature will be proceduraly generated." icon_lol.gif

Parim video:
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 15.08.2016 23:14:32 vasta tsitaadiga

Kui mängus on 18 kvintiljonit planeeti, siis kuidas on võimalik, et kaks mängijat kohtuvad?
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 15.08.2016 23:44:26 vasta tsitaadiga

The Man kirjutas:
Kui mängus on 18 kvintiljonit planeeti, siis kuidas on võimalik, et kaks mängijat kohtuvad?

Neid planeete on nii palju v. Ooooo i like this game, öelge mis tahate. Nagu childhood came true vms kui descenti ja ma ei tea veel mis jurs mängitud sai icon_biggrin.gif

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 15.08.2016 23:44:48 vasta tsitaadiga

LKits,

https://www.elitedangerous.com/ peaks sinule olema siis rohkem.

Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.08.2016 04:22:00 vasta tsitaadiga

See suurus võib ju selline olla aga KÕIK inimesed on ju ühele ja samale kaugusele pandud keskpunktist?? Hmm.. palju kellegi algus kaugus keskpunktist oli üldse? Avapäeval 250,000 inimest mängis korraga PC peal?
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 16.08.2016 06:52:27 vasta tsitaadiga

mulle isiklikult mäng täitsa meeldib. ~9 tundi pelatud alles 4 planeet avastamisel. natuke käib pinda see inventory management. võiks vähe rohkem ruumi asjade jaoks olla. ajapikku ringi otsides leiab muidugi upgrade et slote juurde saada aga suht tüütu.

performance on minu jaoks täiesti OK. 55-100FPS enamasti 1080p 140 fov ja kõik high peale varjude. kohtati on dropid 35 peale kui midagi uut sisse laeb/genereerib
GPU (GTX 970) kasutus 100% kogu aeg suht. CPU kasutus 40% ja kui uut regiooni laeb/genereerib siis viskab prose 100% ka, kõik 8 tuuma (AMD FX8320@4,4) loadi.

aa jah. kuna ma linuxi homo siis mängin linuxi all wine 1.9.16 staginguga.. aga noh mäng on opengl4.5 seega suht native perf.

saihtam
HV kasutaja
saihtam

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.08.2016 09:51:53 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
RustyZ, 24h tuli mänguaega kokku. Läbi raidusin mitmest planeedist ainult icon_lol.gif Emerili ja Kulda. Aga extreemsematel planeetidel sai ka Alumiiniumit, mis oli veel kallim thumbs_up.gif lõpp kokkuvõttes aga jah mäng liiga üksluine.. kõik mida mäng pakub näed esimeses tähesüsteemis ära.

Lõpp kokkuvõttes ikkagi loeb ka mis sa mängust ootasid. Vbl tõesti on natukene vähe teha ja paljud asjad mis lubatud on välja jäetud. Kuid siiski hetkel tundub, et aktiivselt lisatakse juurde ja mine sa tea. Äkki leiavad mingi võimaluse teine server kõrvale panna ja uue seediga maailma genereerida võttes arvesse tagasisidet ja törts funky juurde anda. Ei tohiks väga keeruline olla.

Küsiks ka kas sa lasid galaxy mapil ainult mööda waypointe või ka free roamisid ise? Tead ikka, et on 4 erinevat star systemeid, mis erinevad omavahel. Ise pole veel jõudnud warp drive uuendada, et neid hüppeid teha. Pole hetkel aega nii palju mängida, seda tekib sügise poole rohkem. Aga kui sa järgned ainult oma waypointe siis see viib läbi nende kollasta tähtede ja võibki mitte uusi ja huvitavaid kohti näha.
https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4xle85/psa_there_are_four_types_of_star_systems/?sort=new
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
m8markus
HV veteran
m8markus

sõnum 16.08.2016 09:57:54 vasta tsitaadiga

Mining on küll jama tõesti, ma ei saa aru miks planeedil ei saa laevaga neid suuri klompe sisse tõmmata nagu meteoriite kosmoses...võiks palju palju parem olla kõik...X³: Terran Conflict ja see kokku panna saaks lõpuks ühe korraliku kosmose mängu icon_smile.gif
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 16.08.2016 10:26:52 vasta tsitaadiga

m8markus kirjutas:
Mining on küll jama tõesti, ma ei saa aru miks planeedil ei saa laevaga neid suuri klompe sisse tõmmata nagu meteoriite kosmoses...võiks palju palju parem olla kõik...X³: Terran Conflict ja see kokku panna saaks lõpuks ühe korraliku kosmose mängu icon_smile.gif
Täpselt - veidralt kiviaegne käia "kirkaga" ringi, kui saaks kasutada veidi massiivsemaid meetodeid icon_biggrin.gif

Aga nojah, võib-olla tõesti mäng teistmoodi üles ehitatud.

kert06
Kreisi kasutaja
kert06

sõnum 16.08.2016 10:32:35 vasta tsitaadiga

Ise ka proovisin kulda/heridiumi jne laevaga kaevata ja olin sügavalt pettunud, et ei saa, nende suurte kivide kaevamine selle multi-tool'iga on ikka paras jura icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 160 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 142
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 16.08.2016 10:44:07 vasta tsitaadiga

Intel graphics not supported icon_cry.gif
XT
HV kasutaja
XT

sõnum 16.08.2016 10:53:17 vasta tsitaadiga

Kellel Non-Supported Pre OpenGL 4.5 kaart, saab siit abi: https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4xk0od/fix_for_video_card_without_opengl_45/
Endal "iidne" HD6870, enne fixi pani valge skriiniga pange, nüüd töötab ilusti. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 16.08.2016 17:55:18 vasta tsitaadiga

... praeguses konditsioonis mäng küll küsitud raha väärt pole icon_rolleyes.gif PC peal n+1 häda - poolik nii tehniliselt kui ka sisult. Idee mulle väga meeldib ja ma ei eeldagi, et see mäng küündiks kunagi kogu selle meeletu hype tasemele, mis üles keerutati, kuid vähemalt korralikku optimeerimist ja sõnaselgelt lubatud sisu ootaks küll ...
Tint
HV veteran

sõnum 16.08.2016 18:00:10 vasta tsitaadiga

ennast kisub ka selle mängu poole, ootan siiski suurema hinnasula
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 16.08.2016 18:12:32 vasta tsitaadiga

TotalBiscuit paneb 40 minutit NMS-i juttu
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 16.08.2016 19:10:08 vasta tsitaadiga

Keegi juba käidud planeedile on tagasi läinud? Ja kas k6ik on sama(elukad ja maastik)?
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 16.08.2016 19:16:41 vasta tsitaadiga

Olen ma asjast aru saanud, et "procedural generation" ei ole mitte random, vaid mingisuguse kõigile ühiselt muutuva unikaalse indikaatori põhjal genereeritud maailm?
Näiteks võetakse arvesse Epoch aeg millisekundites ning genereeritakse maailm baseeruvalt sellele?
See omakorda tähendaks, et kahel mängijal, kes võivad alustada erinevast galaktika otsast, sattudes samma kohta, on kõik maailm täpselt samasugune.
Sünkroniseerimine on tõenäoliselt räme peavalu, sest üks sekund võib muuta sõna-otseses mõttes terve maailma.

RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 16.08.2016 20:44:13 vasta tsitaadiga

ma arvan et meil on kõigil planeedid ühesugused lihtsalt alustame erinevast kohast. Ja generated tähendab seda et mingi asja järgi on kõigil ühesugused planeedid genereeritud. Näiteks ala asukohakoordinaadid ruumis muudavad mingeid parameetreid ja selle järgi saab planeet oma ilme. Muidu ei saaks ju 2 mängijat täpselt sama kohta leida nagu siin oli...

edit: noh nagu seal elite dangerousi lehelgi seltatud.

tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 16.08.2016 23:13:58 vasta tsitaadiga

https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4y046e/wheres_the_nms_we_were_sold_on_heres_a_big_list/#img10
Steami refund nupp töötas icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 16.08.2016 23:23:57 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Olen ma asjast aru saanud, et "procedural generation" ei ole mitte random, vaid mingisuguse kõigile ühiselt muutuva unikaalse indikaatori põhjal genereeritud maailm?
Näiteks võetakse arvesse Epoch aeg millisekundites ning genereeritakse maailm baseeruvalt sellele?
See omakorda tähendaks, et kahel mängijal, kes võivad alustada erinevast galaktika otsast, sattudes samma kohta, on kõik maailm täpselt samasugune.
Sünkroniseerimine on tõenäoliselt räme peavalu, sest üks sekund võib muuta sõna-otseses mõttes terve maailma.

Ei ole random jah, protseduuriliselt genereeritud. Annad parameetrid ette ja kõigile tuleb sama väljund, alati. Nüüd ongi huvitav küsimus, vähemalt minu jaoks, et kas universumi algus sai alguse serveri "live"-i minekust või saab stardipaugu igaüks siis kui ta mängu astub. See seletaks ka seda miks 2 mängijat jõudsid samma kohta aga üksteist näha ei suutnud ning ühel oli öö aga teisel päev. Näiteks, kui mina alustasin siis mul oli mängu käivitamisega probleeme (crashis), ning mul õnnestus alustada vast mingi 3-4 korda (koos selle pika intoga) mäng. Igakord peale restarti olin ma täiesti eri planeedil, eri süsteemis ja eri kliimaga. Alles siis kui mäng jäi käima ning ma oma esimese "save"-i tegin siis sain mängu tagasi tulles samasse kohta jälle.

tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 17.08.2016 00:26:53 vasta tsitaadiga

No mind ikka üllatab see mäng. Läksin veits nö peateelt kõrvale ja otsustasin et grindin veits pappi enne kui edasi toimetan. Ühes tähesüsteemis vaatasin et oooo suur tore planeet aga miks metallist vms. Sile. Johhaidii, kosmoselaev hoopis icon_biggrin.gif

Edit: no johhaidii, nüüd järsku mingj pea 400C planeet kus torm möllab ja hea et üldse väljas saab olla

tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 17.08.2016 11:41:26 vasta tsitaadiga

Kas jätkuvalt on AMD Phenom protsessoritega jamad ning ei tööta? Või on juba lahendatud?

Mingi foorumiteema, et tundub olevat lahendatud.
Kellelgi siinsetest Phenom prose ehk saab katsetada?

http://steamcommunity.com/app/275850/discussions/1/360672383120639797/
https://steamdb.info/app/275850/depots/

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  No Man’s Sky mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.