Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
RustyZ
HV Guru

|
14.08.2016 18:12:29
|
|
|
Vaikselt ajab kettasse. Aja mingit krdi heridiumi taga nagu tikutulega. No ei ole. Vaja et hyperdraivi saada. Igasugu muud sodi on küll täiega. Alumiiniumimäed jne. Hetkel planeedil kus alumiiniumikivid hõljuvad...
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
14.08.2016 21:00:10
|
|
|
LKits kirjutas: |
Vanemaid protsessoreid ei toetagi?
Ja GPU?
OpenGL 4.5 ja SSE4.1 on miinimum?
EDIT: Et siis minu Phenom X4 980 ei sobigi SSE4a ning SSE4.1 on miinimum...
Normaalne, pole senimaani veel ükski mäng prose taha kinni jäänud, sest üldiselt ikka 3.8GHz neljatuumaline piisav... |
kurb testi , mu raal on selliseid mänge ka maks sätetel vabalt jooksutanud mis min i5te tahab, aga eks kast ole vana ka juba...
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
14.08.2016 23:00:38
|
|
|
RustyZ, seda nii kerge leida.. alati üks ja sama välimuselt.. suur ruutküliku sarnane kivi maapinnal. Ise sain pm mängu läbi tehtud.. ikka väga demo noo algus oli super.. aga rohkem nagu ei tulnudki midagi.. suure lõputu universumi kohta ootaks ikka rohkem. Eks uuendused, patchid teevad oma töö. Oma raha eest sai mängu küll aga noo kurat.. põhimõtteliselt terve mängu näeb esimeses tähesüsteemis ära. Ja see lõpp oh jah
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
14.08.2016 23:41:29
|
|
|
HDTanel kirjutas: |
RustyZ, seda nii kerge leida.. alati üks ja sama välimuselt.. suur ruutküliku sarnane kivi maapinnal. Ise sain pm mängu läbi tehtud.. ikka väga demo noo algus oli super.. aga rohkem nagu ei tulnudki midagi.. suure lõputu universumi kohta ootaks ikka rohkem. Eks uuendused, patchid teevad oma töö. Oma raha eest sai mängu küll aga noo kurat.. põhimõtteliselt terve mängu näeb esimeses tähesüsteemis ära. Ja see lõpp oh jah |
Sa vist lihtsalt raiusid läbi. Tegevust küllaga kui ringi uidata ja mitte minna ainult sinna kuhu käseb. A seeda herediumi lihtsalt pole kõigil planeetidel.
Leidsin mingi katkise laeva ja mõtsinet oh teeks korda. Vaatasin et tahab jälle herediumi aga no arvata on et oli sellel planeedil kus seda pole. Loobusin ja läksin ostsin mingi morda käest lihtsalt vähe suurema laeva
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
14.08.2016 23:44:47
|
|
|
RustyZ, 24h tuli mänguaega kokku. Läbi raidusin mitmest planeedist ainult Emerili ja Kulda. Aga extreemsematel planeetidel sai ka Alumiiniumit, mis oli veel kallim lõpp kokkuvõttes aga jah mäng liiga üksluine.. kõik mida mäng pakub näed esimeses tähesüsteemis ära.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
15.08.2016 02:10:04
|
|
|
Njah, ostsin, installisin, peale No Man's Sky teksti ilmumist läheb pilt heledaks ja crashib, uninstall ja refund. Aega kulus 20 minti
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
kert06
Kreisi kasutaja

|
15.08.2016 08:39:43
|
|
|
Teiesuguste pärast ongi steam user review alla 60% positiivne . Mitte et mul kahju oleks, väga pinnapealne mäng, näeb norm välja, aga mitte midagi ei ole teha. Häirib et tekstuurid on väga low-res, view distance on olematu. Mängu aus hind oleks olnud 14.99€ - 19.99€
|
|
Kommentaarid: 160 loe/lisa |
   |
142 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
15.08.2016 08:40:22
|
|
|
Mul töötab siiani probleemideta. Va see et FPS on tiba madal. Krt sama masin mängib witcher 3 kõik high peal va varjud väga edukalt 4xAF ja 2xAA ka veel. Sellel pidin kõik mediumi keerama ja varjud jne veel rohkem maha. Kohati nagu mängib hästi, siis mingid hetked langeb täiega.
Mängin kindlasti edasi, selline exploration meeldib. Üritan just võimalikult palju põhiplotist kõrvale kalduda. Pmst ongi nagu 3 varianti - kas järgid teed keskele, järgid seda atlase lugu või free exploration. Vähemalt ma olen nii aru saanud.
Ise käkerdan selle Atlasega. Sai korra juba surma ka saadud, võtsin savegame lahti sest ei viitsinud tagasi surmakohta lennata et inventory tagasi saada. Lasti keset avakosmost alla, midagi vastu teha ei suutnud selle default laevaga. Nüüd uus laev ja loodetavasti saab vastu Eks kiiremini areneb see kes viitsib väärtusliku grindida ja müüa aga päris palju leiab ka igasugu kastidest manti mis maksab suht okeilt.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
15.08.2016 10:51:09
|
|
|
kert06 kirjutas: |
Teiesuguste pärast ongi steam user review alla 60% positiivne . |
Mina pole steami kunagi review'd jätnud, ajan oma asja vaikselt ära
Eks paari kuu pärast proovin uuesti, päris maha ei kanna veel.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiriE
HV kasutaja

|
15.08.2016 11:05:06
|
|
|
Võttis aega, mis ta võttis, aga lõppude lõpuks review, milles on mõistuse häält ja vähem hype'i/hate'i
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
15.08.2016 11:32:02
|
|
|
Njah tuleb oodata kuni patchitakse ja hind langeb.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
15.08.2016 11:48:38
|
|
|
LGR-i review on päris asjalik jah .
Enda suurimaks probleemiks on samuti vead ning optimeerimatusest tulevad hädad + see õudne inventory süsteem Rahva poolt leitud fixid olen ära teinud ja need on kõvasti parandanud asja aga miskipärast laevaga lendamine ei taha minul üldse probleemivabalt toimida. Uut Nvidia OpenGL driverit ei ole veel proovinud võibolla see parandab asjad lõplikult. Hetkel 13 tundi mängitud ning ma olen alles oma algsel planeedil kust mängu alustasin. Leidmata on veel 2 looma ning mingi posu taimi/ressursse, siis saan selle planeedi discovery-tega ühele poole ning hakkan vaatama edasi. Planeet on väga suur ja siin kõiki kohti avastada, siis vist kulub aasta ennem kui sellega ühele poole saaks. Sellel planeedil tutvutud tulnukrassi (Gek) keelest on nüüdseks ära õpinud ligi 100 sõna ja dialoogidest saab juba üsna hästi aru. Kokkuvõtvalt ei ole tegu halva mänguga aga kindlasti ei ole see praeguses seisus väärt 60€-i.
Kui pakub huvi siis ootaks ära korraliku sooduka või hinnalanguse ja bugfiximised. Kui HelloGames viitsiks pikemas perspektiivis veel panustada mängu (mida nad on lubanud) saaks selles korralik ajaröövel. Toorik on iseenesest hea, kõvasti rohkem varieeruvaid tegevusi juurde ning tegu saaks olema korraliku suutäiega.
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiriE
HV kasutaja

|
15.08.2016 12:02:59
|
|
|
See Price Tag on jah nagu ta on.... Ühest küljest vaadatuna pole see mäng hetkel kindlasti 60 EUR väärt, aga teisest küljest vaadatuna on ta rohkem oma hinda väärt, kui igaaastased lüpsilehmad: CoD, Battlefield, Fifa, Nba jms, mille puhul on tegemist sama mänguga erinevas "skinnis". Seega jah... keeruline konkreetset seisukohta võtta.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
15.08.2016 12:19:35
|
|
|
oh issand kui kehvad tekstuurid on ja kui räigelt stutterib...
seda siis profiili masinal amazing sh1t.
gsynci võtsin maha parandas asja oluliselt aga endiselt lendab iga 10-20 seki tagant fps 10 peale.
vsync ka maas ja fps optionis max aga mängida ei kannata:S
tundub selline mäng olevat ,et miski 5h võib täitsa huvitav olla ,et päris refundi veel ei tee.
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
15.08.2016 12:42:48
|
|
|
Equinox kirjutas: |
LGR-i review on päris asjalik jah .
Enda suurimaks probleemiks on samuti vead ning optimeerimatusest tulevad hädad + see õudne inventory süsteem Rahva poolt leitud fixid olen ära teinud ja need on kõvasti parandanud asja aga miskipärast laevaga lendamine ei taha minul üldse probleemivabalt toimida. Uut Nvidia OpenGL driverit ei ole veel proovinud võibolla see parandab asjad lõplikult. Hetkel 13 tundi mängitud ning ma olen alles oma algsel planeedil kust mängu alustasin. Leidmata on veel 2 looma ning mingi posu taimi/ressursse, siis saan selle planeedi discovery-tega ühele poole ning hakkan vaatama edasi. Planeet on väga suur ja siin kõiki kohti avastada, siis vist kulub aasta ennem kui sellega ühele poole saaks. Sellel planeedil tutvutud tulnukrassi (Gek) keelest on nüüdseks ära õpinud ligi 100 sõna ja dialoogidest saab juba üsna hästi aru. Kokkuvõtvalt ei ole tegu halva mänguga aga kindlasti ei ole see praeguses seisus väärt 60€-i.
Kui pakub huvi siis ootaks ära korraliku sooduka või hinnalanguse ja bugfiximised. Kui HelloGames viitsiks pikemas perspektiivis veel panustada mängu (mida nad on lubanud) saaks selles korralik ajaröövel. Toorik on iseenesest hea, kõvasti rohkem varieeruvaid tegevusi juurde ning tegu saaks olema korraliku suutäiega. |
sa ikka viitsid päris korralikult. Ma nagu ei viitsi ühel planeedil kaua passida ja tripin ringi, vb sellepärast õhuvõitlustes kotti saangi Peaks ka veits grindima vist.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inim
HV kasutaja

|
15.08.2016 13:31:35
|
|
|
Endal pole probleem fps-iga (G-sync on peal ja vsync maas, graafika kõik max) probleem on 21:9 monitoriga. Isegi kui mängida FOV (manuaalselt 100-150 jne), siis HUD on ikkagi nagu venitatud 16:9
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
15.08.2016 13:46:19
|
|
|
siven kirjutas: |
oh issand kui kehvad tekstuurid on ja kui räigelt stutterib...
seda siis profiili masinal amazing sh1t.
gsynci võtsin maha parandas asja oluliselt aga endiselt lendab iga 10-20 seki tagant fps 10 peale.
vsync ka maas ja fps optionis max aga mängida ei kannata:S
|
Huvitav jah. Mul EVGA GTX1070 SC (overclockitud) ning kõik graafika sätted maxitud. Fps kõigub tavaliselt 70-105 vahel, enamasti 80-90fps. Alguses olid küll jamad aga kui need redditis toodud fixid ära tegin siis jalutades/joostes enam stutterdamisi ei ole. Samas on veider, et laevaga lennates on probleem. Kui tõused lihtsalt õhku ja lendad vaikimisi kiirusega (oli vist 32 praegusel laeval) mis tal peale õhkutõusmist on siis iga paari sekundi tagant jääb pilt lausa seisma, väga häiriv. Imelikul kombel avastasin, et kui kohe õhkutõustes kiirus panna suuremaks kui 45 siis lendab ilmusti korralikult, jama kordub kohe kui hoo maha pidurdad alla 45-e
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
15.08.2016 13:50:52
|
|
|
no see küll normaale AAA title pole... faking broken nagu oleks ubisoft teind.
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
KurjaJuur
HV kasutaja

|
15.08.2016 14:08:20
|
|
|
See polegi AAA title. Suvaline indie käkk mille eest AAA hinda küsitakse.
_________________ Steam|Last.fm| |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
15.08.2016 14:32:35
|
|
|
kuidas see salvestamine käib seal?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
15.08.2016 14:36:35
|
|
|
Leinö kirjutas: |
kuidas see salvestamine käib seal? |
Kas astud korraks laeva ja välja tagasi (siis tehakse automaatselt restore point) või otsid outposti ning sealt beaconi.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
15.08.2016 15:01:02
|
|
|
no see küll normaale AAA title pole... faking broken nagu oleks ubisoft teind. |
Hello Games on 15 liikmeline developer stuudio. Reaalselt ei anna see isegi high-end Indie Developer mõõte välja.
Näiteks Ironhide Studio, mis teeb Kingdom Rush tower defense mänge, on 21 liikmeline. Ning nende mängude hind on ca. $10.
Kui võtta mõni AAA mängude tegija, näiteks Bioware, siis neil on 800 töötajat.
Täiesti arusaamatu kuidas otsustati mängu eest AAA tiitli hinda küsida. Täielik ahnus kuubis.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
15.08.2016 15:17:44
|
|
|
Archangel kirjutas: |
no see küll normaale AAA title pole... faking broken nagu oleks ubisoft teind. |
Hello Games on 15 liikmeline developer stuudio. Reaalselt ei anna see isegi high-end Indie Developer mõõte välja.
Näiteks Ironhide Studio, mis teeb Kingdom Rush tower defense mänge, on 21 liikmeline. Ning nende mängude hind on ca. $10.
Kui võtta mõni AAA mängude tegija, näiteks Bioware, siis neil on 800 töötajat.
Täiesti arusaamatu kuidas otsustati mängu eest AAA tiitli hinda küsida. Täielik ahnus kuubis. |
ma usun ,et enamusel pole probleemi maksta 60 kui mäng on hea...
probleem aga ongi selles ,et paljudel ei tööta ja kui töötab siis kehvalt.
graafiline pool aasta 2016 on olematu.
lisaks valetati multiplayeri osas . mäng ju täiesti singleplayer loodan ,et keegi seal ameerikas kaebab kohtusse see on eriline ülbus.
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
kert06
Kreisi kasutaja

|
15.08.2016 15:38:29
|
|
|
siven,
Steamis "Add to Cart" nupu kõrval paremal tulbas kirjas "Single-player" ja see oli seal sellest ajast saadik kui No Man's Sky steam toote leht tehti.
Developer mainis küll, et kui kohtud kellegagi siis näed teda, aga lubas, et see kohtumise protsent on nii väike, et ilmselt seda ei juhtu. Esimesel päeval kaks sõpra läksid samasse kohta ja ei näinud üksteist, et tegelikkuses on ikka single player mäng, ainult seda planeedi/looma/taime infot saad üles laadida.
|
|
Kommentaarid: 160 loe/lisa |
   |
142 |
|
tagasi üles |
|