praegune kellaaeg 19.06.2025 20:28:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
siim944
HV vaatleja
|
13.08.2016 21:04:51
GPU Low usage probleem |
|
|
Tere, mul siuke probleem, et mul põhimõtteliselt eile töötasid kõik mängud normaalselt (Hitman Absolution 130 fps peal, Arma 3 60 fps peal)
Ja nüüd täna ma mõtlesin, et uurin, et kuidas veel paremat fpsi saada Arma 3-e Video: https://www.youtube.com/watch?v=csb60KxkebM
Muutsin ainult Nvidia Control Paneli asju. Ja siis peale seda hakkas kõik mul nussima. Arma 3 läks 5 fps peale. Ma panin Defaulti peale kõik tagasi aga ikka nussib. Nagu GPU oleks Low usage peale läinud.
Huvitav on ka see, et Hitman Absolution siiski on mul normaalse fps peal. (GPU Usage läheb kohe 100% peale, Arma 3-s on 5% peal ja CPU on 50-70%.)
Vaatasin ka MSI Afterburneriga, et vahepeal läks USage vaikselt 70% juurde, Fps ka tõusis, ja siis läks jälle vaikselt alla. Ja sinna ta jäigi.
Olen uurinud, et ühel aitas selle vastu Windowsi uuesti peale laadimine. Ehk peaksin seda siis tegema või saab ka muud moodi?
Lühidalt: GPU usage ei taha põhimõtteliselt kordagi üle 5% minna. Netis käies, mängides.
Arvuti specid: ASUS GTX 1060 06G, i5 4670K, 8GB ram, PSU 750W 80+ gold.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
13.08.2016 21:08:49
Re: GPU Low usage probleem |
|
|
siim944 kirjutas: |
Olen uurinud, et ühel aitas selle vastu Windowsi uuesti peale laadimine. Ehk peaksin seda siis tegema või saab ka muud moodi? |
Selliste isemõtlejate jaoks mõeldi ju kunagi "System Restore" välja, kas sellest poleks abi?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
amputech.
HV vaatleja
|
13.08.2016 22:28:00
|
|
|
Kas mitte ei aitaks lihtsalt driveri uninstall(Display Driver Uninstalleriga võimalikult puhtaks) ja siis reinstall.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
14.08.2016 10:50:58
|
|
|
siim944, Võid korra proovida: Desktopil parem click->Nvidia Control Panel->Manage 3D Settings->Program Settings->Vali Arma 3'e exe sealt menüüst->Settingute alt pane, et Power Management Mode oleks Prefer Maximum Performance. Apply ja asi kinni.
Edit: See probleem siis ei ole, kui Hitmanis asi korras. "Võid üle kontrollida, et kaart korralikult emaplaadil PCIe peses ja 6/8PIN korralikult kinni kaardil. Kunagi esimese kasti ostsin ja ise väga ei ehitanud, siis itimees jättis GPU lisatoite kinnitamata."
Aga proovi ka ülalmainitud DDU'd ja proovi erinevaid driver'eid.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
1 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
siim944
HV vaatleja
|
17.08.2016 17:04:33
|
|
|
Tänud nõuannete eest! Tegin ka seda, et Power management mode oleks Prefer Maximum Perfomance peal, aga see ei aidanud midagi.
Tegin siiski system restore ja sain asjad korda. ei julge enam nvidia control paneli näppida
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
17.08.2016 20:31:43
|
|
|
siim944 kirjutas: |
ei julge enam nvidia control paneli näppida  |
Ega System Restore pole mõeldud vaid ühekordseks kasutamiseks, olen üsna kindel, et see toimib ka edaspidi.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|