Kolmest KV4 platti küll ei proovinud, aga ma pakun, et t8 MMis ei kaotaks arvatavasti ühtegi mängu. Grindida, siis soovitan duot, kuna solo sellega midagi veidikene nobedamat külje alla ujub, siis ei saa seda enam kätte.
t9 ja tX nii julgelt lükata ei saa, aga hätta ta seal ei jää. Armourit enamvähem on ka high tieride vastu ning gun on t8 kohta väga hea.
Ostsin selle LEKPZ M 41 90 MM GF ära, aga ei saagi aru kas kasutada optikat või 10% kiiremat laadimist. Koos optikaga on tal vaatekaugus 464m, aga laadimisaeg oli gramm üle 6 sekundi. Spottida selle tankiga on raske ja pigem on ta tulistamise tank. Peaks optika maha võtma, 6 sek laadimine häirib.
Ostsin selle LEKPZ M 41 90 MM GF ära, aga ei saagi aru kas kasutada optikat või 10% kiiremat laadimist. Koos optikaga on tal vaatekaugus 464m, aga laadimisaeg oli gramm üle 6 sekundi. Spottida selle tankiga on raske ja pigem on ta tulistamise tank. Peaks optika maha võtma, 6 sek laadimine häirib.
Ise kasutan coated optics / gun rammer / vert stab. Loobuksin pigem vent'ist, see ei anna su reloadile suurt midagi juurde, ning view range'i mõjutab ka tunduvalt vähem kui seda teeb coated optics.
Võid panna ratsiooni asemel kustuti ka, sest see raibe põleb üsna räigelt, ise olen mänginud seda ratsioonidega. Mul 70 mängu sellega tehtud, aga pean ütlema, et pole siiamaani sotti saanud täpselt kuidas seda mängima peaks..
Ma mängin ilma, kasutan vent, optika ja vert stab. Mulle tundub, et vent annab rammeri ees väikse eelise, aga samas pole mu tulemused selle tankiga eriti head ja ehk peab seda setupi korrigeerima. Esimesed mängud kuidagi vedas sellega, teenis korralikult raha ja dämmi tuli normaalselt. Mingi hetk tulid vaid kaotused ja pidev fail - ei jõudnud miskit teha kui ära lasti. Mängisin sellega wz/t54ltwt stiilis küllalt agressiivselt, aga ta siiski kõrgem ja uimasem tank (pole wz mobiilsust ega 54ltwt armorit) ning tundub, et sellega tuleb end rohkem tagasi hoida ja üritada rohkem passiivselt spottida ja lahingu teises pooles aktiviseeruda, ka sõidu pealt ei tundu olevat eriti täpne. Esialgne rõõm selle tanki omaduste suhtes on igatahes mul lahtunud.
Itaalias ma nägin mingit Stugi, oli pooleks lõigatud. Ühtepidi oli ta suur tank ja teistpidi oli ilgelt pisike, 4 inimest pidi sisse mahtuma. Tollal tankist olla oli väga jube. Istud pisikesed karbis kinni, välja ei näe, välja minna ka ei saa, hüsteerilised kaasvõitlejad.
Tallinnas Stug olemas. Sai sees ja väljas ronida.
Seest paraku üsna armetus seisus, aga tunde saab kätte. _________________ ¯\_(ツ)_/¯
Nad keerasid minimapi õhtale. Enne olid tankide nimed väga suured ja nüüd on nii pisikesed. Tehku juba seadete alla mingi võimalus fondi suuruse määramiseks.
Ma mängin ilma, kasutan vent, optika ja vert stab. Mulle tundub, et vent annab rammeri ees väikse eelise, aga samas pole mu tulemused selle tankiga eriti head ja ehk peab seda setupi korrigeerima. Esimesed mängud kuidagi vedas sellega, teenis korralikult raha ja dämmi tuli normaalselt. Mingi hetk tulid vaid kaotused ja pidev fail - ei jõudnud miskit teha kui ära lasti. Mängisin sellega wz/t54ltwt stiilis küllalt agressiivselt, aga ta siiski kõrgem ja uimasem tank (pole wz mobiilsust ega 54ltwt armorit) ning tundub, et sellega tuleb end rohkem tagasi hoida ja üritada rohkem passiivselt spottida ja lahingu teises pooles aktiviseeruda, ka sõidu pealt ei tundu olevat eriti täpne. Esialgne rõõm selle tanki omaduste suhtes on igatahes mul lahtunud.
Oleme ausad, eks see tank üks käkerdis on Olen ise proovinud viimasel ajal sellest midagi välja võluda, aga ega see lihtne pole...grindable tier 8 light tankidest kindlasti päris omajagu nõrgem!
Igatahes on ta parem kui CDC. Temaga tuleb mängida mingit oma mängu, rallida eesliinil kasvõi spottimiseks väga ei toida kuna ta on liiga kohmakas. Ma proovisin kunagi Bulldogi viimase üksiklasu kahuriga ja ei olnud võimalik mängida. Sellel tankil võiks 6 lasuline autoloader peal olla.
Kas see on normaalne kui klannikas läheb tank 90 tunniks lukku? Eelmine kord läks 48 tunniks, nüüd on 90 tundi, kas tulevikus läheb juba 180 tunniks?
ma kah ei saa sellest GF tankist aru. Vanasti kui ma selle ostsin siis oli mul seal see kullaga ostetud stock meeskond, ehk siis suht jama. nüüd on paar skilli aga pole viitsin ammu mängida toda eriti aga suht meeskonna taga on tulmus. Kui meeskond on nii enam-vähem siis saab normaalselt tulemust teha
Aga pappi teenib ta väga hästi ja mingi aeg sai suht tuimalt lihtsalt kolotsi kokku aetud ja mängitud nii pool-lebolt ja eriti ei keskendunud kah tulemusele
GF on gun depr väga halb oma suure kere kohta ja sellepärast ei saa temaga hästi tulistada. Pidevalt peab otsima seda kohta kus toru läheks normaalselt alla ja selle ajajooksul saab juba ise sisse.
Igatahes on ta parem kui CDC. Temaga tuleb mängida mingit oma mängu, rallida eesliinil kasvõi spottimiseks väga ei toida kuna ta on liiga kohmakas. Ma proovisin kunagi Bulldogi viimase üksiklasu kahuriga ja ei olnud võimalik mängida. Sellel tankil võiks 6 lasuline autoloader peal olla.
Kas see on normaalne kui klannikas läheb tank 90 tunniks lukku? Eelmine kord läks 48 tunniks, nüüd on 90 tundi, kas tulevikus läheb juba 180 tunniks?
Tankidel on tüübist sõltuvalt erinevad lukustusajad. Heavyd lähevad kauemaks lukku kui mediumid.
GF'i koha pealt niipalju, et tal on OP penega HE moon, nagu RU'lgi ... hetkel prem moona kaasas polegi, katsun üllatus tagaukse seksi pakkuda niipalju kui võimalik ...
Panin GF vendi tagasi peale, ta on ilma kohutavalt tuim. Ei suuda isegi pöörata.
Hehee, seda nimetatakse platseebo efektiks
Vent vs Optika tegelikul erinevus siin:
Spoiler
Usu mind, kaotada view range'i 25 m on päris suur asi. Tundub, et peamine erinevus on see, et coated optics kaalub rohkem kui vent, see natuke boostib mobiilsust jne.
Panin GF vendi tagasi peale, ta on ilma kohutavalt tuim. Ei suuda isegi pöörata.
Hehee, seda nimetatakse platseebo efektiks
Vent vs Optika tegelikul erinevus siin:
Spoiler
Usu mind, kaotada view range'i 25 m on päris suur asi. Tundub, et peamine erinevus on see, et coated optics kaalub rohkem kui vent, see natuke boostib mobiilsust jne.
Ei, ma ikka võtsin laadimise maha ja asendasin vendiga. Ilma optikata pole lighti mõtet mängida.
Vaatsin Wot confi faili ja leidsin huvitava grupi
-<vibration>
<gain> 1.000000 </gain>
<enabled_by_user> true </enabled_by_user>
-<groups>
-<engine>
<enabled> true </enabled>
<gain> 1.000000 </gain>
</engine>
-<acceleration>
<gain> 1.000000 </gain>
</acceleration>
-<shots>
<gain> 1.000000 </gain>
</shots>
-<hits>
<gain> 1.000000 </gain>
</hits>
-<damage>
<gain> 1.000000 </gain>
</damage>
-<gui>
<gain> 1.000000 </gain>
</gui>
-<collisions>
<gain> 1.000000 </gain>
</collisions>
</groups>
</vibration>
kui need false määrata, kas siis tank ei vibreeri kui pihta saad või tulistad?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.