Ma selle Toe to madness achievementi nimel tegin esimese leveli ultra nightmarega läbi, ulme raske ikka too. Armor ja Health packid ei anna ka sittagi juurde
Vulkan andis mu 280x-ga mõnel juhul väga korraliku FPS boosti. Kõige suuremad perf probleemid olid "VEGA Central Processing" tasemel. Katsetasin just järgi ja teatud kohas leveli alguses uksest välja vaadates on OpenGL-ga fps 37 aga Vulkan-ga 83 (muid sätteid muutmata)!
Veits huumorit: https://www.youtube.com/watch?v=aI5pUqiVJdw _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kas keegi siit on juba proovinud seda värki? Lihtsalt sellepärast tahaks teada, et olla 100% kindel, et mingit konksu või kammajaad sealt ei tule. Hakkan niikuinii uut mobo ostma ja Doom oleks vägagi teretulnud, üpris kaua juba teist oodatud.
proovisin, tea kas panin vale emaili või ei sobinud emaplaadi ostu kuupäev. miskit tagasisidet saanud ei ole. kindluse mõttes eemaldasin kõik isikliku info kui täitsin.
Vahepeal oli steamis doom 35€ vms hinnaga Selle raha eest on mängu mõnuga. Kõvasti parem kui doom 3 ja meenutab sellist "vanakooli" head shooterit. Seega kindlasti tasuks proovida kui fps 'id meeldivad kus ei ole nurga taga elusid tagasi kogumist, mõttetuid pingutatud story draamat või klassikalist : sa lahkusid missiooni alast mine tagasi või mission failed.
Peale Wolfenstein reboodi (new order ja old blood) on see üks asjalikumaid ja parimaid fps shootereid mida üle pika aja mänginud _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
proovisin, tea kas panin vale emaili või ei sobinud emaplaadi ostu kuupäev. miskit tagasisidet saanud ei ole. kindluse mõttes eemaldasin kõik isikliku info kui täitsin.
Vahepeal oli steamis doom 35€ vms hinnaga Selle raha eest on mängu mõnuga. Kõvasti parem kui doom 3 ja meenutab sellist "vanakooli" head shooterit. Seega kindlasti tasuks proovida kui fps 'id meeldivad kus ei ole nurga taga elusid tagasi kogumist, mõttetuid pingutatud story draamat või klassikalist : sa lahkusid missiooni alast mine tagasi või mission failed.
Kui ta lähiajal peaks veel sellise hinna kanti kukkuma, ega siis vist sellel kampaanial mu jaoks väga palju mõtet polegi.. DDR4 toega Z170 hinnad hakkavad Arvutitargas pisut krõbedamalt kui mujal, nii et väga suurt vahet polekski, kui mujalt mobo ja Doomi eraldi ostaksin
Loodan, et uus Doom ise tekitab kasvõi pooltki nii kõva emotsiooni, kui esimesed kaks ( mida ma nostalgia mõttes siiamaani korra aastas läbi mängin ), siis läheb iga sent asja ette.
doom 1 ja 2 sai äsja mängitud, eelnevalt paar levelit läbi tehtud ja uus doom 4 on suht sama tundega. Kiire, reageeriv, ajuvabalt palju kolle ja elus püsimiseks peab pidevalt liikuma ja samal ajal kõmmutama.
Doom BFG sai üks päev mängitud ja masendav käkkerdis. Kõik liigub aeglaselt, gameplay on suht igav ja veniv, kollid igavad ja vaimuvaesed + korraga suht vähe üliväiksel kaardil.
Tegemist oleks nagu kahe erineva mänguga. Ise liigutaks Doom 4 sinna doom 1 ja 2 juurde ning Doom 3 on mingi katsetus igavast koridori shooterist kus iga nurga tagant spawnib koll ja teeb blöööö sulle. Pms sama hale nagu oli katse wolfi vahepeal rebootida, mis failis kohutavalt. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Kui ta lähiajal peaks veel sellise hinna kanti kukkuma, ega siis vist sellel kampaanial mu jaoks väga palju mõtet polegi.. DDR4 toega Z170 hinnad hakkavad Arvutitargas pisut krõbedamalt kui mujal, nii et väga suurt vahet polekski, kui mujalt mobo ja Doomi eraldi ostaksin
Loodan, et uus Doom ise tekitab kasvõi pooltki nii kõva emotsiooni, kui esimesed kaks ( mida ma nostalgia mõttes siiamaani korra aastas läbi mängin ), siis läheb iga sent asja ette.
Ei olnud mängu headuses kindel (bethesta väljastajalt tuleb enamasti monotoonset jura) seega otsisin soodukat _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Osad on kallimad kuna neil on pandud duo pack et full game ja season pass on koos. 5. August reliisitakse esimene multiplayer DLC ka, 3 uut mapi ja uus deemon Harvester, uus relv ja gadget samuti.
kuidas teil vulkaniga laadimisaegadega lood on?
kui ma vulkani peale keeran, siis selle peale tekivad kohutavalt pikad laadimised igale poole. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Endal gTX 980 peal jookseb OpenGL 'iga mäng minuarust sujuvamalt ja paremini. FPS'is vahet ei tee kuna frame limited on peale jäetud (ei ole cmd's käsuga maha võtnud) aga kuidagi "läägisem" tundus liikudes. Muidu jookseb 1920x1200 kõik põhjas igati sujuvalt nagu siid. Frame drope vms ei tähelda eriti (võimalik, et mõnes kohas ehk leiaks kui otsida). Vulkan tundus kuidagi "kahtlane" kui peale sai pandud. Uusimad drivud peal. Laadimis aeg ehk oli hetk pikem aga suurt vahet ei märganud koheselt. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Vulkan jõnksub ikka koledasti. Alguses mõtlesin et tegu on sammumise efektiga, kuid OpenGL-i peale lülitades on liikumine täiesti sujuv FPS langes muidugi oma 40%
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.