Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
mirko28
Aeg maha 1p

|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
04.08.2016 15:17:13
|
|
|
Kas sa erick pole mõelnud õpetavaid videosi teha? Tihti striime vaadates ei taju mina kesktasemeline ära, et miks just siin olla ning kuidas olla. Treeningjuhendis saab teooria küll, kuid päriselt mängus on olukord väga muutlik.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.08.2016 15:46:59
|
|
|
MeaDz, kunagi oli selline plaan. Praegu mõtlen, et videode peal on meil rohkem thomak28, kes valdab väga hästi sellisel tasemel infot, mida algajatel vaja oleks.
Minu enda mõtted ja fookus on viimasel ajal juba sealmaal, kus matši keskmine WN8 on kusagil 4000-6000. Arvan, et valdavat enamikku siinsetest lugejatest need mõtted ei kõnetaks.
Aga mille kohta sa infot sooviksid näha?
viimati muutis erick 04.08.2016 15:50:08, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
8fly8
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
04.08.2016 16:04:35
|
|
|
erick, ma oskan enamjaolt oma tanki anglida ning vastast weakspotti lasta, kuid tihti valin rumala asukoha/positsiooni ning ei pääse lõõgile(nt liiga palju vastaseid ees/ liiga riskantne üritada) või pole kedagi lasta. Ma ei campi, isegi mitte TD mängides, kuid sellegi poolest avastan ennast tihti rumalas kohas passimas. Omast arust loen kaarti ja liigun sellele vastavalt, kuid tuleb ette iga paari mängu tagant 0 kuni 2k dmgiga mänge, kus mul reaalselt polnud võimalustki rohkem kedagi lasta oma halva positsiooni tõttu. Halb positsioon tekitab minu enneaegse surma või tühja flanki, kus tanke lihtsalt pole.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.08.2016 16:18:19
|
|
|
MeaDz, me siin mõtleme thomak28-ga sellele, aga seda on üsna keeruline isegi sõnades selgitada, saati veel video vormis... võibolla me mõtleme midagi välja.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
04.08.2016 16:45:12
|
|
|
Seda on äärmiselt raske teha, sest iga kaart on erinev, rääkimata sellest, kuidas X olukord Y kohta kaardil muudab. Vaatan pisteliselt erinevate kõrge tasemega inimeste striime ja no ei saa aru, kuidas nad alati õiges kohas õigel ajal on.
Bigi teemal, oli au temaga koos T9 mängus ühes meeskonnas olla. Paraku tema mäng leidis lõpu pooleteist minutiga. Lootsin paremat carryt sellise kaliibriga mängijalt. Sõitsime alguses isegi koos samasse kohta kuid ta rambos ennast paraku vastastesse, ning sai seal 2 penetreerivat lasku teha enne kui ta purustati. Not cool man. Selline stiil rohkem 600-800 wn8 lightidele omane. Loodetavasti polnud too sinu esimene võit tolle tankiga, sest 300 expi kahekordselt saada pole eriti meeldiv kellegi jaoks.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
04.08.2016 17:21:37
|
|
|
Nu kui oled lahingus siis jälgi kus on sinu tiimi mängijad ja jälgi kas nad suudavad vastasele teha dämmi, jälgi ka nende elupunkte. Kui suudavad, siis sinu asukoht on julge. Kui on vastupidi, lase alati jalga, sest need tüübid ei pea kaua vastu. Või kasuta oma tiimi tüüpe kahurilihana ja ürita ise iga lasuga teha dämmi. Kindlasti jälgi ka mis tankid on sinu ees olevatel vastastel ja sinu kõrval olevatel sinu tiimi mängijatel. Jälle, kui seis on sinu kahjuks, vali kaugem positsioon. Igal kaardil on mingi oma muster kuhu kõik kogunevad. Nüüd sa pead jälgima, et sa ise liiga ette ei liigu ja ega keegi ei saa sind küljepealt lasta. Samas võid ise otsida kaardilt vastase nõrku tanke ja neid üks ühele maha võtta ja uude asukohta liikuda. Ei tasu hoida kramplikult kinni mingist kindlasti kaardi osast.
Väga mõistlik on mängida mõne suurema tanki varjus ja hoida teda nagu kilpi ees.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Raptor-
HV vaatleja
|
04.08.2016 17:42:28
|
|
|
p6kk kirjutas: |
Nu kui oled lahingus siis jälgi kus on sinu tiimi mängijad ja jälgi kas nad suudavad vastasele teha dämmi, jälgi ka nende elupunkte. Kui suudavad, siis sinu asukoht on julge. Kui on vastupidi, lase alati jalga, sest need tüübid ei pea kaua vastu. Või kasuta oma tiimi tüüpe kahurilihana ja ürita ise iga lasuga teha dämmi. Kindlasti jälgi ka mis tankid on sinu ees olevatel vastastel ja sinu kõrval olevatel sinu tiimi mängijatel. Jälle, kui seis on sinu kahjuks, vali kaugem positsioon. Igal kaardil on mingi oma muster kuhu kõik kogunevad. Nüüd sa pead jälgima, et sa ise liiga ette ei liigu ja ega keegi ei saa sind küljepealt lasta. Samas võid ise otsida kaardilt vastase nõrku tanke ja neid üks ühele maha võtta ja uude asukohta liikuda. Ei tasu hoida kramplikult kinni mingist kindlasti kaardi osast.
Väga mõistlik on mängida mõne suurema tanki varjus ja hoida teda nagu kilpi ees. |
100% WN8 padderi strateegia!
|
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
04.08.2016 17:47:58
|
|
|
Millist strateegiat siis tuleb kasutada?
Krt jälle hakkab see värdmängude asi pihta kus artyd pannakse toppi ja siis vastaspool saab sama tieri heavy tankid. Järjest viskab selliseid lolluseid.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Raptor-
HV vaatleja
|
04.08.2016 18:12:26
|
|
|
Lightide puhul on selline mängustiil aksepteeritav aga korduvalt tuleb endal ette selliseid olukordi, kus top tier unicum meedium hülgab pos. võrdses vastasseisus. Teised mängijad samas ka arvestavad elupunktide- ja torudega flänkis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
04.08.2016 18:16:58
|
|
|
Ei tea midagi. Pigem siis need arvestajad ei suuda ise dämmi teha ja niisama on positsioonil augu täiteks, muidu ju suruks läbi. Mõned positsioonid on kinni jäämised, võidki istuda terve mäng torud vastamisi ja kumbi ei liigu läbi, aga mujalt murtakse läbi ja mäng kaotatakse. See ongi see kaardi lugemine ja mängid iseenda tulemuse peale. Passida 10 minutit mingis x kohas, see ei ole mõistlik. Tuleb kohe vältida sellist mängu strateegiat.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.08.2016 18:40:19
|
|
|
-Raptor- kirjutas: |
Lightide puhul on selline mängustiil aksepteeritav aga korduvalt tuleb endal ette selliseid olukordi, kus top tier unicum meedium hülgab pos. võrdses vastasseisus. Teised mängijad samas ka arvestavad elupunktide- ja torudega flänkis. |
Mina kui tihtilugu top tier unicum ütlen selle peale lihtsalt, et unicumid ongi unicumid selle pärast, et nemad hindavad olukordi täpsemini ja adekvaatsemalt kui sinised, rohelised või kollased mängijad.
Kui unicum hakkab sinu flangilt lahkuma, siis tark oleks tema eeskuju järgida.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
04.08.2016 19:22:26
|
|
|
Njah, ma lasen ise ka vahest küljelt minema kui on näha, et vastastel on ülekaal ning hakkavad rushima. Tihti saan muidugi pärast sõimata, et "noob... jne", aga mis ma ikka sinna surema jään? Parem liigun teisse kohta, jään ellu ning hoian oma elupunkte mängus...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomak28
HV kasutaja
|
05.08.2016 00:17:10
|
|
|
-Raptor- kirjutas: |
Väga mõistlik on mängida mõne suurema tanki varjus ja hoida teda nagu kilpi ees. |
100% WN8 padderi strateegia! |
Minu arust random strateegiast võiks kirjutada terve raamatu (solo, platoon). Et polegi võimalik öelda ühe lõiguga kuidas paremaks mängulugejaks ja positsioneeriaks muutuda. Iga tank + MM'i kombinatsioon sisult uus strateegia ja positsioon.
Kogu see asi tuleb ikkagi mingi hetk mängija enda instinktidelt ja kõhutunde (kogemuse) pealt.
Mida alustuseks soovitada julgen, on see, et intalli omale Aslaini mod packist -> [The Mod Pack (non-XVM mods)] -> Countour icons with arab tiers.
See kõige parema visuaalsusega tanki listi näitamise mod. Näed ära kiirelt kui palju su teamis mis tüüpi tanke ja mis tieridest.
See on siis alustala enda esialgsel positsioneerimisel. Edasine muidugi hakkab sõltuma sellest kuidas mäng tegelikult kulgeb.
Omajagu infot annab ka XVM mängijate kohta (selle võid installida). Kogenud mängijad / head mängijad tavalsielt liiguvad vähe teistele postisioonidele kui algajad.
Põhimõtteliselt selliste tööriistadega saad hakata vaikselt mängu määramatust enda kasuks vähendama.
Kuna pushida, kuna tagasi tõmmata. Seda ei pole võimalik tegelikult seletada või videos edasi anda. Seal lihtsalt nii palju muutujaid.
Üks variant on see, et leia endale hea platoonmate, kelle on hea survivability ja win rate. Tavaliselt sellised suudavad sul endal ka neid väärtusi tublisti tõsta, koos nendega tõuseb ka keskmine dmg jne..Lisaks on võimalik platoonides palju strateegias õppida.
Aga see on cool, et sa ise tahad edasi areneda...
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
05.08.2016 01:41:04
|
|
|
thomak28 kirjutas: |
Kuna pushida, kuna tagasi tõmmata. Seda ei pole võimalik tegelikult seletada või videos edasi anda. Seal lihtsalt nii palju muutujaid. |
Samas kui sul viitsimist, siis usun et 10 kasvõi su enda replay põhjal suudaksid ikka vast 5 1-2min kestvat vastavat situatsiooni leida ja nende lühikese lahtiseletuse vormistada koondvideoks. Eks see üks paras nokitsemine muidugi ole...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
05.08.2016 01:42:22
|
|
|
Ma soovitaks kolme asja:
1. hoia alati pilk minimapil ehk siis kiika iga natukese ajatagant minimappi, siis sa näed mis toimub kaardil, kuni see saab harjumuseks.
2. jälgi mängu alguses mõlema tiimi setupi. Kas vastastel on palju heavy tanke või on TD või on hoopis mediumeid ja lighte. Mediumid näiteks ei võitle tavaliselt linnas vaid nemad tulevad üle väljade jne. Kui sul on näiteks medium tank ja sinu tiimis on ülekaalukalt palju heavy tanke, siis ära mine väljadele, sest vastaste tulevad kõigi medikatega sulle peale. Passi hoopis baasis või ole baasi läheduses. TD tavaliselt passivad kusagil tagaliinil, hakka jätma mängudes meelde millistes kohtades nad passivad. Jäta meelde ka kohad kus meeldib light tankidel põõsas luurata. Jälgi alati minimappi ja püüa välja nuputada kus võivad olla vastaste tankid mida sinu tiim ei ole veel avastanud. Kui mõnda light tanki pole avastatud, siis istub ta kindlasti kusagil põõsas. Artydel on enamasti mingid kindlad kohad kust nad tulistavad. Kõik need asjad on meelde jätmised.
3. Õpi vastaseid ära laskma. Kõikide tankide kõige nõrgem koht on tanki esimene ja viimane ratas. Otsi mingit nurka ja lase rattasse nii et kuul lendaks keresse ja pole vaja lasta mingit kulda.
Osavat ja kogenut platoonikaaslast leida kehvemal mängijal on võimatu, mõistlikum on ise nuputada ja õppida.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
05.08.2016 13:07:25
|
|
|
Tegelikult ma loeks muud huvitavat lisaks kui ainult lugusid WN8 farmimisest, kasvõi näiteks modidest kuigi ma neid ise ei kasuta. Lihtsalt on huvitav lugeda millised on olemas ja kui mirko on viitsinud neid proovida, siis tal mingi ettekujutus tekkinud.
Ma sain kuuajalise chati bänni Wotis maha, peaks nüüd kohe paar koledat sõna ütlema, saaks jälle kuuaega rahus mängida. Pole võimalust kedagi isegi pekki saata
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
05.08.2016 13:52:09
|
|
|
p6kk, chat-i võid ju ka ise mängu seadetest välja lülitada kui kardad et närv vastu ei pea.
Ma siin mõned päevad mängisin ilma moditeta, üpris huvitav oli jälle vahelduseks. Naljakas oli teadmatuses sõita, et mida kellelt oodata/loota.
Mõned mängusisesed optsioonid lülitasin ka XVM puudumisel sisse, ennekõike need viimased minimap-i täiendused.
Sai mängida küll.
Ise kasutan peamiselt:
XVM ja selle lisad
Session statistics
Hitlog (keda tabasid)
Dmg log (palju ja millega sind tabati)
+ paar pisipudinat garaazi jaoks.
Endiselt on mul küsimus õhus, et kas arendada vene medikaid
... A-43 (olemas) -> A-44 (välja ostmata) -> ...
või
... KV-85 (olemas) -> KV-13 (välja ostmata) -> ...
liini pidi?
Ärge nüüd õelge, et ainuõige tee käib läbi T-34 liini.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
05.08.2016 13:57:28
|
|
|
bladerunner, vene medikad on väga väärt arendamist, aga mitte Obj 430 liinis. Ja paraku küll, õige tee oleks läbi T-34. Ise kunagi ammu käisin samuti läbi KV-13 ja kahetsesin seda hiljem, sest T-34 ja T-34-85 on väga nauditavad masinad. T-43 ja T-44 on pigem underpowered ja raskemad mängida, kuigi viimasel ajal T-44 on buffi saanud kahurile ja mu arust veidi ka soomusele. T-54 pealt algab aga uus elu, niiöelda.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
8fly8
HV vaatleja

|
05.08.2016 14:17:02
|
|
|
KV-13 oli täitsa mõistlik medikas, oma trolli kere esisoomusega, mis on pigem IS-ile sarnane. A-43 on üsnagi üleloomulikult tugev ufo omas tiirus, soovitan see täitsa alles hoida, kui selline mängustiil sobib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
05.08.2016 15:23:01
|
|
|
Obj 430 on neil midagi tõesti untsu läinud. Palju rohkem peab selle kätte saamiseks mängima ja tank on uimps.
Rahvas tahab et järgmine TOP TREE tank oleks batchat, aga pandi E50m kuigi batchat sai rohkem hääli. Ja uues pollis on Batchat lausa välistatud. Totakad.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
05.08.2016 15:40:43
|
|
|
E50M sai rohkem hääli. Igal regioonil oli oma vote süsteem.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
priitr
HV kasutaja
|
05.08.2016 15:59:43
|
|
|
Tegelikult ma loeks muud huvitavat lisaks kui ainult lugusid WN8 farmimisest, kasvõi näiteks modidest kuigi ma neid ise ei kasuta. Lihtsalt on huvitav lugeda millised on olemas ja kui mirko on viitsinud neid proovida, siis tal mingi ettekujutus tekkinud.
Ma sain kuuajalise chati bänni Wotis maha, peaks nüüd kohe paar koledat sõna ütlema, saaks jälle kuuaega rahus mängida. Pole võimalust kedagi isegi pekki saata  |
Kas sa võiksid mingeid näiteid tuua palun? Ma muudkui püüan ja püüan kuude kaupa juba, aga mingit banni ei ole kogu selle vaeva peales saanud. Ilmselt ei tarvita ma ikka õigeid väljendeid, kuigi olen püüdnud nii anatoomilistel, psühhiaatrilistel, etnoloogilistel ja seksuaalorientatsiooni teemadel usinasti sõna võtta.
_________________ Tšudes ne bõvajet. |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
05.08.2016 17:03:53
|
|
|
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/45/18-anniversary-contest/
Goal:
Earn at least 1800 base XP in a single random battle while playing a regular tank of Tier IV and higher.
First Place
Type 59
Second Place
IS-3A
Third Place
Pz. 58 Mutz
4th place: M46 Patton KR
5th place: Jagdtiger 8,8 cm
6th place: KV-5
7th place: M 41 90 GF
8th place: VK 45.03
9th place: IS-2 Berlin
10th place: AMX 13 57 GF
11th place: ISU-122S
12th place: Type 62
13th place: Cromwell B
14th place: T-34-85 Rudy
15th place: 105 leFH18B2
16th place: PzKpfw B2 740(f)
17th place: T-28 F-30
18th place: FCM 36 Pak 40
Places 19–50: 3 days of Premium Account
Places 51—unlimited*: 1 day of Premium Account
p.s. premmi tankide tulemused ei loe.
pmst siis light tankide mäng, saabki missioone pusida.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|