Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 794, 795, 796 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
p6kk
HV kasutaja

sõnum 02.08.2016 11:17:45 vasta tsitaadiga

Mängus endas on väga kõva info skill olemas mis on komandöril. Kui hoida sihikut vastase masinal 2-3 sekundit, näitab millised moodulid või milline meeskonna liige on katki. Keegi seda skilli siiski esimeseks ei vali. Kindlasti 1:1 võideldes on hea teada vastase vigastusest kui neid muidugi on. Näiteks kui kütusepaak on katki ja lasta uuesti paaki siis tank läheb laksti põlema. See 2-3 sekundiline viivitus tekitab olukorra kus tahad kõigilt seda infot saada ja siis jäädki passima ja saad ise sisse. Ma mõned korrad olen seda skilli testinud, aga võtab tähelepanu nii ära.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.08.2016 11:27:17 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Vaatasin p6kk'i mängu ära video vahendusel, kommentaarid olid naelapea pihta. Lisaksin ühe tähelepaneku veel - on näha, et p6kk ei jõua vist piisavalt sageli mängu lõpufaasi, nn carry faasi. Nimelt mulle tundus, et ta üldse ei pööranud tähelepanu sellele, palju tal laskemoona alles on ja kui palju vastastel elupunkte alles on.

Need kaks dingi lahingu lõpus olid minu silmis suhteliselt suured prohmakad, ta oli mõlemal juhul sisuliselt 1v1 duellides, aga asjatult kiirustas oma laskudega. Tal oli piisavalt endal HP'd et näiteks hästi rahulikult see T-54 maha võtta ilma ühegi dingita. Samamoodi ei saanud ma aru, kuidas ta ise ei mõistnud juba peale oma esimest lasku (millele vastust ei tulnud), et AMX 50 120 on reloadil. Oleks taas saanud rahulikult oma aja võtta ja iga lasu lugema panna.

Kokkuvõttes oleks jäänud trumlisse alles 2x 390 dam JgdPz-E100 jaoks, millega oleks saanud vajadusel trackida ja resettida (rääkimata ekstra dämmist). See viimane minemasõit oli täiesti asjatu, ei teagi mis poisil mõttes oli, AMX 13 90 naelutas Jaaku nii kenasti ja olukord oli igati turvaline.

Ütleks seega, et algus oli väga ilus, aga lõpus oli ikka näha, et harjumatus olukorras tuleb ridamisi apse. Muidugi see, et üldse minna Jaaku proxyma oli väga õige ja tegi ka õnneks mängu ära.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 02.08.2016 12:17:00 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
thomak28 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Vaatasin p6kk'i mängu ära video vahendusel, kommentaarid olid naelapea pihta. Lisaksin ühe tähelepaneku veel - on näha, et p6kk ei jõua vist piisavalt sageli mängu lõpufaasi, nn carry faasi. Nimelt mulle tundus, et ta üldse ei pööranud tähelepanu sellele, palju tal laskemoona alles on ja kui palju vastastel elupunkte alles on.

Need kaks dingi lahingu lõpus olid minu silmis suhteliselt suured prohmakad, ta oli mõlemal juhul sisuliselt 1v1 duellides, aga asjatult kiirustas oma laskudega. Tal oli piisavalt endal HP'd et näiteks hästi rahulikult see T-54 maha võtta ilma ühegi dingita. Samamoodi ei saanud ma aru, kuidas ta ise ei mõistnud juba peale oma esimest lasku (millele vastust ei tulnud), et AMX 50 120 on reloadil. Oleks taas saanud rahulikult oma aja võtta ja iga lasu lugema panna.

Kokkuvõttes oleks jäänud trumlisse alles 2x 390 dam JgdPz-E100 jaoks, millega oleks saanud vajadusel trackida ja resettida (rääkimata ekstra dämmist). See viimane minemasõit oli täiesti asjatu, ei teagi mis poisil mõttes oli, AMX 13 90 naelutas Jaaku nii kenasti ja olukord oli igati turvaline.

Ütleks seega, et algus oli väga ilus, aga lõpus oli ikka näha, et harjumatus olukorras tuleb ridamisi apse. Muidugi see, et üldse minna Jaaku proxyma oli väga õige ja tegi ka õnneks mängu ära.

Ma pole sinuga üldse nõus. Esiteks kuna sa vaatad mängu mis oli ära, siis mina mängus ei teadnud (kui ma jagi resettisin) kus on T-54 ja kus on AMX 50 120. (t-54 jäi üldse teise kaardi serva kui ma SU tulistasin) Mul polnud õrna aimugi neist kahest. Kaks bounce tuli jag100, aga sa ise teed autoloaderiga samasuguseid laske (ma ju sinu striimis näen, lase ise bätiga kõik lasud sisse, väga õnneasi on 5 lasku järjest penema panna icon_biggrin.gif).

Kõiki laske ei ole võimalik sisse lasta ja seda nurka kuhu ta end keeras ma jagil ma nii hästi ei näinud. Edasi oli mul vaja uuesti laadima hakata ja vaadata mis ma edasi teen. T-54 tuli nii ootamatult mulle seal vastu, videos näed ju et ma sõitsin temast isegi natuke mööda. Lasin ta ära ja AMX seal samas, kobamisi ma sain talle oma lasu pihta ja tema ei saanud mulle ühtegi. Jõudsin ära laadida ja suutsin AMX ära lasta. Mida ma ikka carryn seal, mina tegin oma mängu ära. Iga teine AMX 13 90 vend oleks sealt põõsast lihtsalt jalga lasknud ja jätnud jagi baasi vallutama. Igate pidi mul pole jätkunud kuule terve mäng ise ära teha.

Ma olen mõelnud, äkki ma oleks pidanud rohkem alla sõitma ja jagi täpsemalt laskma, aga siis ma poleks jõudnud ära laadida ja T-54 oleks mind mäepealt lasknud. Ma mängisin kõik väga väga õigesti. Mul ei olnud mingeid valikuid ja just see kiire laadimine päästis mind t-54 käest. Oleks ta mind trackinud siis AMX oleks talle appi jõudnud.

Tegelikult ma carrysin selle mängu ära. Ma meelitasin Jag100 lasu välja ja AMX lõpetas ta ära, plaan töötas sõnadeta. See et ma ise surma sain, see oligi osa plaanist, ansin AMX aega sõita alla ja tulistada jag100. Mäng tuli võit. Ma ei teinud mitte ühtegi prohmakat.

aga erick sul on nüüd pusada kõrgem dämm bätiga icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Woti foorumis üks tegelane vist tegi lausa 10k dämmi.

viimati muutis p6kk 02.08.2016 13:19:25, muudetud 2 korda
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.08.2016 13:32:25 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ega sa minuga nõus olema ei peagi, see on lihtsalt see kuidas minu tasemel mängija seda olukorda vaatab. Kaardil muide olid näha tankide last spotted asukohad ja oli teada ka, kes sulle järele sõitma hakkasid. Seda juttu, et sõitsin eemale et Jaak oma lasu ära teeks, ma väga adekvaatseks küll ei pea, see 13 90 oleks vabalt saanud samast positsioonist edasi lasta teda selga, poleks üldse olulinegi olnud, et kas saab lähedale või mitte, enamus tööd ta ju tegigi pikalt distantsilt ja hästi.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 02.08.2016 13:55:27 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
p6kk kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ega sa minuga nõus olema ei peagi, see on lihtsalt see kuidas minu tasemel mängija seda olukorda vaatab. Kaardil muide olid näha tankide last spotted asukohad ja oli teada ka, kes sulle järele sõitma hakkasid. Seda juttu, et sõitsin eemale et Jaak oma lasu ära teeks, ma väga adekvaatseks küll ei pea, see 13 90 oleks vabalt saanud samast positsioonist edasi lasta teda selga, poleks üldse olulinegi olnud, et kas saab lähedale või mitte, enamus tööd ta ju tegigi pikalt distantsilt ja hästi.

Oot millega sa nüüd rahul ei ole?
Ei olnud üldse kindel kas AMX üldse Jagu laskma hakkab. Ma lihtsalt improviseerisin ja tänu õnnele AMX Jaaku lasi ja sai ka pihta. AMX oleks võinud ju surmani seal põõsas passida nagu väga paljudel mängijatel kombeks on.
Said mu kuulid otsa, tegin mõned kehvad lasud, sinu enda tähtsustamine on hetkel küll jabur. 30 lasust sain 29 pihta - mis sa veel tahad?
Ma resettisin ju jaagu ära, sain 40 reseti punkti.

Minul oli jumalast pohhui sellest Jagust. Mul mode pole, mul polnud aimugi palju ma dämmi tegin. Tavaline mäng bätiga kus ma tegin 7 killi. Lasin ammo tühjaks ja niisama mängisin edasi. Nüüd oleks nagu suur olümpia olnud mida taga nutta icon_biggrin.gif

Võta bät kätte, oled ju super unicum ja sinu skillidega peaks sama dämmi kergelt ära tegema. Sõidad ja lased.
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.08.2016 14:11:23 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:
DamienDK kirjutas:
Lihtsalt mainin ära, et hea ülevaate saamiseks selle üle, kes on lasknud ja parajasti reloadis, annab reload timer mod. Selle kasutamisel ei olegi oluline timer counter ise, vaid lihtsalt see registreerib lasu ära, mis muidu võiks märkamata jääda. Ma küll olen päris kindel, et p6kk seda ei kasuta, kuid sarnastes olukordades on sellisest modist noobidele ja kindlasti ka paljudele kõvematele meestele tohutult kasu. Replay'st selle modi kasutamist kuidagi välja ei loe ka.

Ma ütleks, et see on väga räige cheat. Mitte nii hull kui aimbot, aga ikkagi, väga suure eelise annab. Ka annab suure eelise noobile kogenud mängija ees, kes tegelikult kahuri/tanki reload'e unepealt teab. Ei soovitaks kellelgi sellist mod'i kasutada, see kvalifitseerub järjekordselt selle alla, et lasen scriptil enda eest mõelda ja asju ära teha. Mis siis selles mängus lõpuks fun on, kui algoritm kogu asja Sinu eest ära teeb, pole ju mõtet mängida...

ca 8 kuud tagasi arvas üks unicum, et täiesti tavaline mod, mida ei peaks häbenema....

edit: Thomak tee sellest p6kki teisest replayst ka video, sest see oli kohati isegi parem.

viimati muutis andrez3d 02.08.2016 14:15:26, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 02.08.2016 14:13:57 vasta tsitaadiga

See reload timer mod võib soodustada halbade harjumuste teket, a'la teisel on reload, sõidan pohhuilt külg ees varjest välja ja lasen.
Ja kui siis ühtäkki ühe tanki asemel kolm sul vastas on, ongi hambad, ei oska-julgegi midagi teha.
Pigem õppida soomust kasutama.

Mul üks noob-i küsimus kah, ma olen paar korda juhtunud mõnedel nägema sihiku all vastaste soomuse/enda pene numbreid kiirelt jooksmas/värvi muutmas, et kas peneb või mitte ja kui paks on soomus sihitavas kohas.
Mis selle tekitab? Pole ise seda suutnud kuvada ei puhta WoT-ga ega pole ka ühegi mod-i/sihiku juures seda kohanud. icon_rolleyes.gif
Mulle tundub, et ma kohati raiskan väärtuslikku aega weakspottide sihtimiseks olukorras kus võiks enamvähem pimesi mürsu teele lasta.

Veel küsimus, et kas keegi on KV-85 -> KV-13 -> ... liini pidi vene medikaid arendanud?
Tasub tegemist või on see topelt Tier 7 sõitmine (KV-13 -> T-43) rohkem ajaraisk?

p6kk
HV kasutaja

sõnum 02.08.2016 14:14:37 vasta tsitaadiga

Erick, võtagi seda kui väikest võistluse momenti. PTAga jõristamine on igav, mängi bätiga ja lase 30 lasust 30 pihta ja dämmi tegevalt. Sinu bätil on kindlasti parem meeskond peal kui mul, oled rohkem temaga mänginud. Kui 30 lasku lased pihta, tuleks sul ca 10k dämmi ära. Aga iga lask ei too sulle 390 damage.
Siis saan ma sinu gameplayd vaadata ja miks mitte ka õppida, kui sa väga teistmoodi mängid kui mina.
tagasi üles
puer
Kreisi kasutaja
puer

sõnum 02.08.2016 15:19:25 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:

...
olen paar korda juhtunud mõnedel nägema sihiku all vastaste soomuse/enda pene numbreid kiirelt jooksmas/värvi muutmas, et kas peneb või mitte ja kui paks on soomus sihitavas kohas.
Mis selle tekitab?
...

Armor penetration indicator mod?

Ilmselt sama aus mod kui reload timer mod ja samal ajal algajatele hariv.
mirko28 kirjutas:
....
"mis Mod on rohkem cheat kui teine"....
icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.08.2016 15:46:19 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Erick, võtagi seda kui väikest võistluse momenti. PTAga jõristamine on igav, mängi bätiga ja lase 30 lasust 30 pihta ja dämmi tegevalt. Sinu bätil on kindlasti parem meeskond peal kui mul, oled rohkem temaga mänginud. Kui 30 lasku lased pihta, tuleks sul ca 10k dämmi ära. Aga iga lask ei too sulle 390 damage.
Siis saan ma sinu gameplayd vaadata ja miks mitte ka õppida, kui sa väga teistmoodi mängid kui mina.

Olgem ausad, selline mäng on ikka joppamise teema. Mul on nt PTAga ligi 850 mängu ja alles nüüd tuli üks üle 8K dämmiga. Samas ei saaks öelda, et mul temaga igav on, PTA on tank, mis karistab kõik vead ja seega õpetab väga hästi mängima stiili, kus hitte sisse võtta ei tohi asjata. Et õnnitlused igal juhul sellise tulemuse eest, aga ma ei viitsi kuu aega jutti ainult bätti mängida icon_biggrin.gif

Mul on tunne et sa said ka tiba valesti mu pointist aru. Need paar kriitikanoolt mis ma lisasin kindlasti ei kahanda su saavutust thumbs_up.gif
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 02.08.2016 16:01:47 vasta tsitaadiga

850 mängu PTAga, siis võidki vahelduseks mängida raskema tankiversiooniga. Muidu lihtsalt lased buffitud tankil liugu icon_wink.gif
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 02.08.2016 16:07:32 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
850 mängu PTAga, siis võidki vahelduseks mängida raskema tankiversiooniga. Muidu lihtsalt lased buffitud tankil liugu icon_wink.gif

Ma vaataks hea meelega kuidas erick bätiga tulemusi teeb ja seda põkk'i seadetel, seega premium mürske kaasa ei võta icon_wink.gif
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.08.2016 16:17:26 vasta tsitaadiga

andrez3d, mul on 5 lasku HEAT'i kaasas bätil ehk üks clipp, ettenägematute asjaolude tarbeks. Pmst seda ei ole mul peaaaegu kunagi vaja.

Kui tahad tulemusi näha, vaata siia: http://wotreplays.eu/site/1841529#stats

Lisaks siis veel, et BC25t keskmine WN8 on mul 3300 üle 436 mängu, kas sa arvad et ma ei oska seda mängida v? icon_biggrin.gif

p6kk kirjutas:

Ei näe et keegi teine pigistaks sama perfi sellest üle sadade mängude välja nagu mina (WN8 4100 üle 841 mängu) kuigi ta on ju kõigil võrdselt buffitud ja mul oli mingi 500 mängu all enne buffi juba.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 02.08.2016 16:18:21 vasta tsitaadiga

Mul on ainult 140 mängu bätiga icon_lol.gif Võta striimis ette ja saame õppida sinu pealt. Kuldmoon bätil on jama lahendus, sul jääb siis ühte klippi 3 kuuli ja teise näiteks kaks. Pead kulutama 36 sek ümber laadimisele ja mängu lõpus sul seda aega tavaliselt ei ole.
Tavamoonaga jookseb sul kõik järjest kuni lõpuni välja. Pisibätil on pene väga väike, tollel on mul 6 kullakuuli tõesti peal.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.08.2016 16:23:32 vasta tsitaadiga

p6kk, jah, see keiss on kindlasti võimalik ja eks HEATi kandmisel on omad riskid. Samas võib tekkida olukord mängu lõpus, kus pole võimalik muudmoodi maha võtta või isegi baasi resettida, nt mõni kõva soomusega T10 sakslane tagurdab vastu kaardinurka või coverit või on base capis näoga sinu poole ja pole aega enam flankima minna. Ilmselt kui teeks sadu mänge jutti, saaks kindlamalt öelda, kas on mõtet kanda või mitte.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 02.08.2016 16:27:08 vasta tsitaadiga

Kuldmoon põrkab jubedalt, aga sa oled parem mängija icon_lol.gif Mind väga huvitaks millist strateegiat kasutad Bätiga mängimisel.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.08.2016 16:31:19 vasta tsitaadiga

p6kk, Bätiga on laias laastus üks strateegia ja seda kasutavad kõik mängijad - leiad kellegi üksi, sõidad külje alla ja paned clipi sisse, sõidad minema, laed ära ja kordad. Noh mingi tühi-tähi veel otsa, nagu nt see, et lahingu alguses spotid ise enda flanki ära et teada, kes üldse vastu tulevad. Selles mõttes ma arvan et vaevalt sa leiad mingeid taktikalisi erinevusi minu ja enda stiili vahel.

PS - Bät'i kuldmoon on HEAT, seda tuleb hoolega sihtida lihtsalt, et ei satuks halva nurga all või spaced armorisse.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 02.08.2016 16:49:38 vasta tsitaadiga

Nii lihtne pole nagu lased ja kaod. tuleb kaardil väga valida kuhu lähed ja kuskohast saab üldse lasta. Täpsus on tal väga halb ja 1:1 võitlemine ei pruugi alati õnnestuda. Muidu oleks kõigil mega mängud selle masinaga.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.08.2016 18:28:57 vasta tsitaadiga

p6kk, no WN8 erinevused tulevadki selle pealt, et kes tabab õigema hetke, realiseerib clipi paremini, ajastab paremini, liigub paremini jne icon_smile.gif Aga põhimõtteliselt taktika on kõigil sama, lihtsalt teostus erineb tomatist superuunikumi icon_smile.gif

EDIT: oli just selline vestlus , tõmbas kohe suu muigele icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
stalcer_x
HV kasutaja
stalcer_x

sõnum 02.08.2016 19:06:40 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on veel sellist probleemi, et autoaim jupsib? Tuleb iseenesest maha või siis ei taha peale minna.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 02.08.2016 19:15:06 vasta tsitaadiga

Jep, eriti kui vastane on lähedal. Kord haagib külge ja siis järsku ei ole peal, siis ei saa üldse enam peale. Ma lähi võitluses enam ei kasuta, kui vastane on kaugemal siis olen kasutanud.
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 03.08.2016 02:30:21 vasta tsitaadiga

See ka, et mõnikord ei ütle, kui auto aimi peale paned või maha võtad
maitc
HV vaatleja

sõnum 03.08.2016 17:45:16 vasta tsitaadiga

Kas Aslain Modpack on vigane või mingi muu kala? Mul ei lase mõningaid valikud installida. Ülemised valikud kiri kõik hall, ei lase linnukest panna.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 03.08.2016 18:26:20 vasta tsitaadiga

maitc kirjutas:
Kas Aslain Modpack on vigane või mingi muu kala? Mul ei lase mõningaid valikud installida. Ülemised valikud kiri kõik hall, ei lase linnukest panna.

See lihtsalt näitab, et need modid pole veel 9.15.1 patchiga ühilduvad ja neid lisada hetkel ei saa.
tagasi üles
Ollkoll87
HV vaatleja

sõnum 03.08.2016 19:49:44 vasta tsitaadiga

Sellised mängud siis
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 794, 795, 796 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.