Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aeliita
HV kasutaja

|
03.08.2016 18:27:41
Arvuti ei võta pilti ette |
|
|
Arvuti osteud. Pekks olema Win 7 peal. Ei võta pilti ette monitori ja juhtmega (VGA) mis töötava arvuti küljest võetud. Proovisin ka teise VGA juhtmega. Ei kedagi. Kui suur on tõenäosus, et teist tüüpi juhe (hdmi siis või?) aitab? Või on arvuti pekkis ja läheb müüjale tagasi?
_________________ Paljud usuvat Jumalat, aga vähe on neid, keda usub Jumal
viimati muutis aeliita 03.08.2016 22:43:56, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markus1998
HV veteran
|
03.08.2016 18:37:42
|
|
|
Proovida võite teisi kaableid, mõnda muud monitori näiteks ka. Kui ei, siis edasi aruta müüjaga.
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
03.08.2016 19:53:13
|
|
|
Videokaa?di viga arvatavasti. Mis videokaart on?
_________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne. |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
aeliita
HV kasutaja

|
03.08.2016 22:42:50
|
|
|
Tavamõistuse järgi videokaardi viga ilmselt. Siit küsimus videokaardi hingeelu tundjatele. Kui tõenäone on viga, et lihtsalt vga ühendus ei tööta, aga hdmi kärab küll. Kui ma siin terminitega puusse ei pannud. Sellest sõltub, mida ma kastiga edasi teen. Müüja, krants, on Tallinnas ja sinna kasti saata ja oodata ka ei viitsi. Äkki saab Tartus või oma jõududega asja joone. Mis seal kastis konkreetselt sees on, ma ei oska arvata. Müüja, M&T Shop, kirjutab nõnda "HP Elite 8200 CMT reconditioned PC with i5 8GB RAM 256GB SSD Win". Klienditeenindust pole eriti ollagi firmal.
Tarkus tuleb tasapisi. Üks Arvutitarga tark jutt ütleb ja näitab skemaatiliselt, et kui on lisatud videokaart, siis integreeritud videokaardi aukudest signaali ei tule. Ja joonis ka juures. puust ja punaselt. Mul paistab sedamoodi olevat kuigi ma ei tea, mis arvutil täpselt kõhus on. Homme katsun proovida mitte vga (hmdi siis?) juhtmega.
_________________ Paljud usuvat Jumalat, aga vähe on neid, keda usub Jumal |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
03.08.2016 23:17:48
|
|
|
BIOSi peaks ikka saama integreeritud augu kaudu ka
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
aeliita
HV kasutaja

|
04.08.2016 08:24:05
Hambad ja kamm |
|
|
salatoimik kirjutas: |
BIOSi peaks ikka saama integreeritud augu kaudu ka  |
Eks päev näitab. Proovin lisatud kaardi august teise juhtmega. Kui ei saa on hambad ja müüja kamm. Olen ostmise ja müüja valikuga puusse ja puu taha pannud.
_________________ Paljud usuvat Jumalat, aga vähe on neid, keda usub Jumal |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
04.08.2016 11:22:00
|
|
|
Kui sul on lisatud videokaardiga arvuti (võid arvutikõhu sisemusest pilti teha kui ise väga ei jaga), siis annabki ta videosignaali selle lisatud kaardi pealt
Kui just BIOS-ist määratud ei ole, et eelistaks onboard videot.
Variant on siis lisakaart maha võtta ja siis onboard video VGA väljundist pilt kätte saada, kui sul lisatud kaardil olevate väljundite jaoks sobivat kaablit ei ole. Testimise mõttes noh.
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|