Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia piiramatu mahuga 4G Koduinternet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 149, 150, 151  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
RCC
HV Guru
RCC

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.07.2016 09:57:56 vasta tsitaadiga

milleks sul seda netti tegelikkuses (ja millises mahus) vaja on? nii, enamik lähtubki põhimõttest et 20/5 (seda siis sisuliselt wifina) ja siis peab ka nii olema, ei saa ju iialgi olema. tegu ei ole garanteeritud kiirusega. järelikult sa ei saa seda iialgi nõuda. lihtsalt enamik teeb pidevalt speedteste (mis ongi nende netikasutus) ja avastab et oi, ei olegi 20/5 ja isis on kisa lahti. ok, oletame et sul on garanteeritud kiirus 20/5, oled sa suuteline selle 24 h lõikes ka täis tegema? ei ole. järelikult miks sa piinad end selle 20/5 -ega, võta madalam pakett ja sa ei pea pidevalt närvitsema. muidugi, ei ole ka seal tegu garanteeritud kiirusega ja sa mingil hetkel oled ikka sealsamas, kus me praegugi, ja see on lõputu ring. ehk see nutt ja hala nende teemade ümber ei lõpe ilmselt enne uut sajandit - kus tehnoloogia ehk on niivõrd arenenud, et sellised mured on tõesti ehk ajalugu. väiksemat kiirust on aga natuke lihtsam saada ja ka hoida. päris nulli ju ehk ei kuku.
eilaõhtune down oli 0,43mega, ja upp 2,17. kasutada sellest jõudsin veerandiku. tegelikkuses piisaks ka veelgi väiksemast - antud näitel. see jutt et lapsed juutuubis jne ei päde, lapsed lähevad õue ja leiavad omale HOBID, ja juutuubi ei ole võimalik järjest 24h vaadata, kui tegu ei ole just vahetustega (4 last magavad, 4 vaatavad ja vastupidi)

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
netmaster
HV kasutaja
netmaster

sõnum 30.07.2016 10:55:19 vasta tsitaadiga

sa RCC oled ikka eriline frukt.
Sa ei suuda leppida faktiga, et inimestel on sadu põhjuseid, miks nad Internetti kasutavad, või selle ühenduse endale võtavad. Samuti on neil kümneid rakendusi, mis nõuavad probleemivabaks kasutamiseks kümmekond Mbps. Ja sa ei kujuta ettegi, mis need olla võivad, seda enam, et see pole üldse sinu asi. Kui selle teenuse eest juba makstakse, siis võiks arvata, et eeldatakse, et kasvõi pool teenust oleks olemas sel ajal, kui seda vaja on. Või on seda liiga palju tahetud? Ma võtaks iga kell 10/5 ühenduse, kui selline variant olemas oleks, kui ta oleks rahaliselt odavam ja sellisena siis ka töötaks sel ajal, kui mul vaja on. Selge see, et keegi ei garanteeri midagi, aga igal õhtul 5-10x lubatust aeglasem kiirus, on siiski liiast. Seda ei saa pidada normaalseks, ammugi mitte kvaliteetseks teenuseks. Selline kiirusevahe hakkab tahes-tahtmata mõjutama kasutamist, sest asjad lihtsalt ei tööta. Tegelikult peaks käima ikka niipidi, et kui Telial on häbenematust raha vastu võtta, siis hakkab ta tegema seda, mida ta lubanud on, mitte et kliendid hakkavad netti kasutama nii, nagu läbi häda võimalik on. Ma usun, et keegi ei sure sellest ikaldusest ära, aga päevast päeva, igal õhtul on ikka veidi liiast. Ja lapsi õhtul pimedas õue saata jutuga, et onu RCC tahab, et te omale hobid leiaksite on vähemalt imelik, kui mitte kriminaalne.

viimati muutis netmaster 30.07.2016 11:03:24, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 30.07.2016 11:02:15 vasta tsitaadiga

siin sa vastasidki ära oma küsimustele. ehk > see pole üldse minu asi (ehk tegelikult tahaks lihtsalt pokemone taga ajada, ja teleka ees nutikas lösutada) See on mugavus - mugavused aga maksavad. teine probleem, võtavad raha vastu (kus ongi tegelikult põhimure) a näed asemele midagi ei anta. nimeta mulle 1 rakendus, mis tahab PIDEVALT 10 mbps (stabiilset) mingi üliasjalik rakendus, ilma milleta elu seisab.
peamine põhjus miks nad selle endale võtavad on 20/5 number, teisalt on see ainus pakett mis ei ole mahupiiranguga ja ongi kõik. > mis ei ole sada erinevat põhjust.

netmaster
HV kasutaja
netmaster

sõnum 30.07.2016 11:26:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:
See on mugavus - mugavused aga maksavad.

ma selle mugavuse eest omaarust nagu maksangi. Või arvad sa, et piiramatu 4G on tasuta? Kui ma lepiks kuni 3Mbps netiga poleks mul vaja seda teenust üldse osta. Selline nett on mul olemas ka kahes tahvlis ja kolmes telefonis ja ilmselt ei õnnestuks mul sealjuures ka nende mahupiirangut ületada.

tsitaat:
nimeta mulle 1 rakendus, mis tahab PIDEVALT 10 mbps

Kuigi ka see 10M on õhtuti suht optimistlik tulemus, siis sellegipoolest ma võin sulle nimetada rakendusi, mis tahavad 10Mbps selleks et ta töötaks. Misiganes videostreamid. Kui keegi vaatab telekat, siis on suht võimatu mõne kaamera pilti ette saada. Sa ei pea ütlema, et see ei ole "missioonikriitiline" (mida ta võib teatud tingimustel olla) ja sa ei pea ka teadma, milleks mul seda vaja on. See pole sinu asi. See on lihtsalt üks näide tegevusest, mida mul on vaja teha ja ma ei saa seda teha, kuigi Telia on välja reklaaminud, et sellise kuumaksu eest ma peaks seda vabalt teha saama. Selliseid asju on veel, aga ma ei pea vajalikuks neid siin üles lugema hakata.

tsitaat:
peamine põhjus miks nad selle endale võtavad on 20/5 number, teisalt on see ainus pakett mis ei ole mahupiiranguga ja ongi kõik.

jälle eksid. Esiteks see ei ole ainuke pakett, on ka 5/1, ja teiseks on see 20/5 selle hinna eest enamvähem normaalne number. 5 eurot odavamalt, 4x aeglasem ühendus (5/1) ei ole enam normaalne number. Seda enam, et kui ka see osutub tegelikult 10x aeglasemaks, pole praktiliselt üldse mingit ühendust.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 30.07.2016 11:36:49 vasta tsitaadiga

urri kirjutas:
RCC, sinu mõttelaadist aru küll ei saa. Netti on ikka siis vaja kui ma seda kasutan. Mitte siis kui ma seda ei kasuta
V et liisin auto, ning kui kurdan autofirmale, et päeval masin ei taha eriti töötada, küsitakse, et miks öösel seda ei kasuta?
Kui reklaamitakse välja 20/5 ja tuleks 200/50 oleks ikkagi vägagi rahul. Kui tuleks 20/5 oleks vägagi rahul (sest nii on ju põmsti kokku lepitud)
Kui tuleb 1.5/3.5 ei ole rahul.
Saad näitest aru? icon_rolleyes.gif
Varahommikune vägagi rahul näide
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/2098808521

See et su zigulli spidomeetri peal 180km/h on tähendab, et peaks selle kiiruse kätte saama ja 24x7 ka selle kiiruse peal sõitma?
Vaatamata numbrile ei lähe kahjuks selline masin sinna väljagi.
(ps. automargi ja spidomeetri valik on igal ühel olemas)

Kui tehnikut ei kutsu siis ei tea keegi kas olukord on lahendatav, et SAAVUTADA lepingus lubatud KUNI kiirus.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
netmaster
HV kasutaja
netmaster

sõnum 30.07.2016 11:51:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:
See et su zigulli spidomeetri peal 180km/h on tähendab, et peaks selle kiiruse kätte saama ja 24x7 ka selle kiiruse peal sõitma?

sa ajad segamini kaks asja. Asi, mis on teoreetiliselt võimalik ja see, mida tootja/teenusepakkuja lubanud on.
Minu modemile "on peale kirjutatud" 100M alla ja 50M üles, aga sellist kiirust ma ei loodagi saada. Nagu ma eriti ei loodagi ziguliga 180'ga sõita. Samas, kui mulle on lubatud, et ziguli vähemalt poolega sellest sõidab ja siis valgel ajal tegelikult üle 50 ei lähe, ning enamuse mulle vajalikel kordadel sõidab ainult 30'ga, oleks ma küll veidi pettunud. Tsiteerides RCC moodi klassikuid, võiks öelda, et sa jõuad ju ka 30'ga kohale, kuid sellisel juhul ei sõidaks ma sinna üldse või ostaks "missioonikriitilisteks" juhtudeks 100x odavama jalgratta.

tsitaat:
Kui tehnikut ei kutsu siis ei tea keegi kas olukord on lahendatav, et SAAVUTADA lepingus lubatud KUNI kiirus.

mida see tehnik tegelikult teha saab ainukese levialas oleva masti ülekoormatuse vastu? Isegi, kui tehnik ütleb Teliale, et jah, on jama, mida Telia sama asja vastu teha saab?

viimati muutis netmaster 30.07.2016 12:03:58, muudetud 2 korda
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 30.07.2016 11:54:51 vasta tsitaadiga

netmaster kirjutas:
Isegi, kui tehnik ütleb Teliale, et jah, on jama, mida Telia sama asja vastu teha saab?

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
netmaster
HV kasutaja
netmaster

sõnum 30.07.2016 12:01:41 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Hinda tõsta...

See ei muuda kvaliteeti.
Pigem käed üles tõsta ja tunnistada, et sorry, oleme järjekordselt üle enda varju hüpanud ja rohkem ei müü, või laseme hinna alla, kuna lubatud teenust pole tegelikult võimalik tarbida. Ilmselt seda ei juhti niikaua, kuni Telia müügi- ja tehnika osakonnad (juhul, kui selline asi seal üldse alles on) asuvad erinevates galaktikates.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 30.07.2016 12:06:18 vasta tsitaadiga

netmaster kirjutas:
See ei muuda kvaliteeti.
Pigem käed üles tõsta ja tunnistada, et sorry, oleme järjekordselt üle enda varju hüpanud ja rohkem ei müü, või laseme hinna alla, kuna lubatud teenust pole tegelikult võimalik tarbida. Ilmselt seda ei juhti niikaua, kuni Telia müügi- ja tehnika osakonnad (juhul, kui selline asi seal üldse alles on) asuvad erinevates galaktikates.

Kuidas ei muuda?
Kõrgem hind, vähem kasutajaid...väiksem koormus infrale... icon_rolleyes.gif

tagasi üles
netmaster
HV kasutaja
netmaster

sõnum 30.07.2016 12:18:51 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Kõrgem hind, vähem kasutajaid...väiksem koormus infrale...

no jah sõltub, mis on see kõrgem hind. Kui hind 2x kõrgemaks tõsta, võrdub see samaga, et me ei müü enam. Kui paar euri otsa panna, ei muuda see kohe ilmselt midagi. Tegelikult on see piiramatu 4G Telia poolt olnud koguaeg pigem PR üritus, et ennast EALASA'ga koos kokku keedetud supist välja keerutada ja näidata, et kellegi teise raha eest ehitatud võrgu peal ikkagi on justkui võimalik mõistliku hinnaga püsiühendust pakkuda ja et Telial on olemas selleks viimase miili lahendus. Tegelikult ikka vist ei ole, mida võiski arvata. Ma ei suuda uskuda, et nad seda olukorda tegelikult ette ei näinud. Pigem tuli kuskilt käsk - tehke ometi midagi.

viimati muutis netmaster 30.07.2016 12:20:28, muudetud 1 kord
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 30.07.2016 12:19:45 vasta tsitaadiga

netmaster kirjutas:
tsitaat:
Kõrgem hind, vähem kasutajaid...väiksem koormus infrale...

no jah sõltub, mis on see kõrgem hind. Kui hind 2x kõrgemaks tõsta, võrdub see samaga, et me ei müü enam. Kui paar euri otsa panna, ei muuda see kohe ilmselt midagi. Tegelikult on see piiramatu 4G Telia poole olnud koguaeg pigem PR üritus, et ennast EALASA'ga koos kokku keedetud supist välja keerutada ja näidata, et kellegi teise raha eest ehitatud võrgu peal ikkagi on justkui võimalik püsiühendust pakkuda ja et Telial on olemas selleks viimase miili lahendus. Tegelikult ikka vist ei ole, mida võiski arvata.

No kolmas variant on mahupiirangud, saad oma 20/5 aga 500MB kuus... icon_lol.gif

tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 30.07.2016 12:31:12 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:
siin sa vastasidki ära oma küsimustele. ehk > see pole üldse minu asi (ehk tegelikult tahaks lihtsalt pokemone taga ajada, ja teleka ees nutikas lösutada) See on mugavus - mugavused aga maksavad. teine probleem, võtavad raha vastu (kus ongi tegelikult põhimure) a näed asemele midagi ei anta. nimeta mulle 1 rakendus, mis tahab PIDEVALT 10 mbps (stabiilset) mingi üliasjalik rakendus, ilma milleta elu seisab.
peamine põhjus miks nad selle endale võtavad on 20/5 number, teisalt on see ainus pakett mis ei ole mahupiiranguga ja ongi kõik. > mis ei ole sada erinevat põhjust.

Kui mul tuleks kraanist vett 200ml minutis, siis võiks ju öelda, et see 288 liitrit ööpäevas on piisav ja võin ehitada omale mahuti, kuhu vett kogun nendeks hetkedeks kui on rohkem vaja. Aga kui mõned erandid välja jätta, siis net ei ole selline asi, et jätan ööseks andmeid laadima ja hommikul siis tarbin neid. Ehk kui ma tahan kasvõi pool tundi päevas vaadata striimi, mis 10mbit/s tahab, siis on mul seda kiirust vaja hoolimata sellest, et ülejäänud ajast ei sikuta nii paljju kui torust tuleb. Siinkohal pole vahet, kas mu elu jääks nüüd seisma kui seda striimi ei näe või on see vaid meelelahutus. Kui ostad kinopileti ja näidatakse ainult pool filmi, kas sinu loogika järgi peaks siis rahul olema, kuna see filmi vaatamine pole mingi kriitiline asi, mille pärast elu seisma jääb? Või kui ostad baarist õlle ja saad täishinna eest ainult pool klaasi, kuna vaat hakkab tühjaks saama ja baarman üritab kokku hoida, et järgmistele klientidele ka jätkuks?
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 30.07.2016 13:00:55 vasta tsitaadiga

Tehke kisa, hääletage jalgadega, küll siis uuesti mahupiirangud saabuvad.
Hetkeseisuga on erinevates piirkondades kõikidel teenusepakkujatel võimalikud ülekoormused mastides.

Mis te arvate miks telia üldse ainult 20/5 ja 20/10 kiirused kodu ja äri 4G peale määras. Justnimelt ette teades, et masti ressurss tuleb mõistlikult jagada. Konkurendid lõid kohe 30/10 ja mingid piiramatud paketid mõtlemata sellele, et see ressurss on hetkega täis. Kindlasti olete teiste operaatorite teemasid ka lugenud.

Variandid kliendi jaoks.
1. ikkagi kutsuda tehnik kes kõigepealt püüab asja parimal moel lahendada, kui ei saa, vaadatakse lepingud ja lepingu tingimused üleja ehk tuleb teha selgitustööd.
2. klient saab vajadusel valida ka 5/1 paketi mille kiirus tõenäoliselt siiski tugijaamast kohale jõuab ning klient ei pea maksma kuni 20 kiiruse eest.
3. võtta konkurent ning tõdeda, et traadita 4G internet ongi selline nagu ta on.
4. leida mõni raadiolingi lahendus? ehk on püsivam, kuigi ka seal jagatakse ressurssi)

Antud juhul võib häält teha kuid tuleb loota, et teenusepakkuja ei võta asja kontrolli alla, jälgides siiski ja ebaseadusliku sisu liigutamist võrgus suurtes mahtudes, mida siiski tehakse ja mitte vähe. Kas teenusepakkuja jaoks on oluline kliendi rahulolu kes saab speedtestiga numbri korda või mitte?

Mina peaksin esialgu tähtsaks seda, et minule vajalikud teenused toimiksid, ehk minu seadmed pääsevad võrku, youtube ja lehed avanevad mõistliku kiirusega, siis ei ole mul absoluutselt vahet kas kiirus on 20, 17 või 12.
Võtame asja mõistusega kuigi me saame aru, et elektrivõrgust ei tahaks ka saata 230V asemel 192V.

PS. kuu aega tagasi oli minu maja kõrval olevas mastis iPhone kiirusetest 120Mbit/s, täna on see 40Mbit/s, ehk jääb see vähemalt nii.
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 30.07.2016 13:04:29 vasta tsitaadiga

tsitaat:

youtube ja lehed avanevad mõistliku kiirusega, siis ei ole mul absoluutselt vahet kas kiirus on 20, 17 või 12.

Jahh, aga paari megaga nad ei avane enam ja siis on juba vahe icon_idea.gif

netmaster
HV kasutaja
netmaster

sõnum 30.07.2016 13:19:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Mina peaksin esialgu tähtsaks seda, et minule vajalikud teenused toimiksid, ehk minu seadmed pääsevad võrku, youtube ja lehed avanevad mõistliku kiirusega

kui vaid oleks nii, siis ei viriseks siin keegi.
Tegelikult mul on hea meel, et selline teenus üldse turule tuli. Misiganes mahupiiranguga variant on siiski oluliselt hullem. Kuna täna on hommiku läbi õues vihma tibutanud, siis ma käin siin ennast välja elamas.

tsitaat:
PS. kuu aega tagasi oli minu maja kõrval olevas mastis iPhone kiirusetest 120Mbit/s, täna on see 40Mbit/s, ehk jääb see vähemalt nii.

Tegin siis ka üle paari nädala jälle kiirusetesti
Piiramatu mahuga 4G

piiramatu kiirusega 4G iPad'is

http://www.speedtest.net/my-result/i/1725409074

mida pole, seda pole. Isegi keset laupäevast päeva. Hekel pole õnneks rohkem vaja ka.
tagasi üles
Kapitan
Kaevur
Kapitan

sõnum 30.07.2016 13:20:00 vasta tsitaadiga

No see juba ammu teada, et indrekp täidab lihtsalt Telia poolt kinni plekitud trolli kvooti siin foorumis.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 21
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 30.07.2016 14:02:05 vasta tsitaadiga

Kapitan kirjutas:
No see juba ammu teada, et indrekp täidab lihtsalt Telia poolt kinni plekitud trolli kvooti siin foorumis.

Kas mu vastused olid kuidagi ebaadekvaatsed?

Kahjuks ma ei oska öelda mida Telia üldse nendest asjadest arvab sest nende esindajat pole siin. Võimalik, et kui Telia teaks, et ma siin üldse mingit arvamust avaldan ja teie kommentaaridele vastan, siis see neile ei meeldiks. Teliale sobib kui klient pöördub nende poole nende soovitud kanaleid pidi ja saab ka sealt ametliku vastuse või lahenduse.
tagasi üles
urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 30.07.2016 16:17:06 vasta tsitaadiga

einoh... tegelikult on see ju hea, et minu postist selline vee keetmine käima läks.
kuid... milleni ma tahaks jõuda... et see asi töötaks
enne (seda Telia 20/5) oli mul T2 6/2(3G) (30 GB) millest osa tarbis ka pere
kuna töö on selline: "töö töö juures ja mingi osa kodus" ja just "õigel" ajal tuli Telia välja oma 20/5 paketiga
saigi siis see valik tehtud
enamus ajast kuus, mul polegi neid kiireuseid vaja... kuid kui neid vaja on, siis on neid VAJA
nt tööservust gigasid kiirelt alla v nt üles sebida.
hetkel veel firma seda netiluxust mul kinni ei maksa, kuid kliente see ei koti (mu enda huvides tegelen klientidega ka väljaspool tööaega)
(kasutan paralleelselt ka telefonis olevat T2-e, kui ikke Telia sakib)
kui ikka on vaja mahukaid faile kiirelt kliendilt mulle ja tagasi liigutada....
enne oli siis T2 6/2 ja sai kohe kliendile öeldud, et vastus jms võtab aega ja bla bla (seni kuni jõuan töö 100/100 ühenduse taha)
talvel rumala peaga kiitsin (enamus väliskliendid), et vat ka metsas on nüüd meil EESTIS PÄRISnett olemas
ja saan kõike seda mida vaja, ka kohe kodus teha...
kuni tuli kevad... ja pärast seda suvi... beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 30.07.2016 16:24:32 vasta tsitaadiga

urri, minu jaoks ei ole 60/10 vdsl ka piisavalt kiire, remote desktop 500/500 ühenduse taha ja töö lendab.
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 30.07.2016 16:52:22 vasta tsitaadiga

annan siinkohal ka indrekule nuumalöögi. radmin on selline hea asi, et see töötas ka kõu ajal nagu kulda. NT4 terminal (jaa töötab selline asi) 10 megase võrkariga suutis sealt kasutada vbl kusagil 128-200kilo. remote desktop = selle jaoks EI OLE VAJA 500/500 ühendust!
juutuub videostriim mängib väga edukalt ka 2mbps juures, tõsi siis vull aadee kvaliteeti vaadates peab riskima puhverdusega.

TELEVIISORIT vaatab iga mittetava inime satipanni, antenni või mõne muu erilahendusega ja ei HAKKA selleks otstarbeks üldse netti raiskamagi. ehk sisuliselt me ei suutnud tuvastada mitte AINSATKI missioonikriitilist teenust, mis PEAB saama igal ajal 10mbps. isegi terminal ei taha rohkem kui paar kilobaiti mrtg jaoks.

peaks tegema mingi HV väljasõidu kuhugi andmelattu, kus siis poisid saavad vaadata koormusi ja uurida, mis milleks ja siis saavad aru, et oi mu elisa netipulk või nagi antenn, ei saa isegi mitte nende varju.

ja kas sa usud või mitte, aga selle postituse tegin ma 300kbps mingi suvalise wifi levialast. ja ei olegi vaja selleks hypertunnelit 160TB/s kanalit.

urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 30.07.2016 17:01:29 vasta tsitaadiga

RCC, davai... iga kell olen nõus end kirja panema kuhugile "koolitusele" = väljasõidule
kui on võimalus end ses teemas next levelile saama (mõistliku hindega, muidugi), siis anname minna.
vbla ma olengi see lollkasutaja, kes ei tea mismoodu saaks asja kiftimalt ning seejuures kasutan oma finantsi lohakalt.
tagasi üles
maichal16
HV vaatleja

sõnum 30.07.2016 17:35:48 vasta tsitaadiga

Asi, mis ühele kodanikule kuidagi peakolu sisse ei taha mahtuda on see, et internetikasutus ei pea olema MISSIOONIKRIITILINE. Ilmselgelt on raske ette kujutada, et keegi ka lihtlabaseks meelelahutuseks töötavat netti võiks soovida.

Samas võiks ju seda 300kbps wifit ka millekski MISSIOONIKRIITILISEMAKS kasutada, kui siin trollimine, ei? Raisatud ressurss, kas pole?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 30.07.2016 20:00:18 vasta tsitaadiga

väljasõit on täiesti tasuta, vaata alustuseks kasvõi eeneti kanalite statistikat. geant , 10gbps liides. lihtlabane meelelahutus töötab igal juhul. kui sa tahad aga omale win10, koos viimaste versioonidega sirvijaid, siis pead arvestama, et ligi 75% ressursist läheb spämmile, reklaamile, uuendustele(mis tahavad omakorda jälle uuendusi ) jne. oled sa delfit vaadanud, missugune see välja näeb? pane see porr omal arvutis kinni ja asjad hakkavad liikuma. mitte et peab koguaeg google (hiina maffia) sündikaate või poolakate gemiust passima. filtreeritud saitide nimekiri on varsti ühe ene paksune.
kunagi muide kui see netitamine õhu kaudu liikuma hakkas oli 300kbps KÕVA sõna. pool megabitti raadiolingiga saada oli juba luksus. 4g ei ole siin midagi uut. kui ikka levi pole ja kopsikud (mingid vanad seadmed) mastides umbes, ei päästa ka paljsoovitatud tehnik. ühe antenni pikendamine 5m andis leviparanduseks ehk pool kuni 1 pulk. järelikult tuleb see antenn ikka kaunis pikk teha. maichal16 kuna mul ei ole selle wifi taga missioonikriitilisust, siis ma lihtlabase meelelahutuse vaatamiseks ka ei jookse iga 5m tagant, ei pane öösel äratuskella tirisema, ei tee igal täistunnil speedtesti (et äkki nüüd on see moment) ma ei kaeba, ei heieta. see töötab niisamagi.

urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 30.07.2016 22:53:01 vasta tsitaadiga

no mida v*ttu... ning siin jookseb mu juhe selle missioonikriitilisuse asjusus asi kokku
mida see üldse tähendab? mis see on? tundub et RCC vaatevinklist on minu väljasõit kohustuslik = lõppeb fataalselt (segab foorumit)
no tra... maksan kuumaksu (ISP-ga kokkulepitult paketile, mida ISP välja reklaamib)
ja MINUL, just minul (kuna leping on ISP ja minuga lepitud) on seda siis vaja kui mul on seda vaja
ning kui me nüüd korralikult leppingusse süveneme siis ..................................
ot:
kas nyt on vaja siia lisada, et olen kohut käinud selle ja selle firmaga ning p**tsegia, ning seni on asi ikka veel....plussis

-----
oujeee.. tuld juurde icon_razz1.gif icon_evil.gif
RCC, kade pole... arenda teemat
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 30.07.2016 22:54:36 vasta tsitaadiga

urri, oli see nüüd missioonikriitiline postitus?
Nende bittide eest, mis sa just siia kulutasid, oleksid paar sekundit sinutoru nõka-nõkat saanud, prioriteedid mees, prioriteedid...

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia piiramatu mahuga 4G Koduinternet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 149, 150, 151  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.