Hea comp oli just hetkel, sai kolme streameri vastu mängitud kes pole just väga halvad - Poke Shadder2k Puuppi. Kahjuks kaotasime väga napilt, Shadder2k veel ütles, "I can't belive we won this" .
Mõnele ei meeldi vene keel, teisele jälle hiina keel, ega sellepärast ei pea kohe rassist olema, ma saan aru, et ( ertr2 ) on populistlik noor ( tolerant ) salliv jne. Aga see ei tähenda, et kõik teised kes pole sinu meelt on rassistid.
Aga ega sellepärast ei pea mängimist lõpetama Athunik, sinu lapse loogika järgi ei tohiks britid peale referendumit Windowi pelada
TavalinePC, see on küll täiesti ajuvaba jutt mida sa ajad ju? Mina pole kellelgi keelanud mängimist, see oli kõigest üks lihtne küsimus sulle, sest näis nagu sul on midagi tõsist egiptlaste vastu. Ehk on asi hoopis selles, et sa ei oska araabia tähestikku, sest mainisid siin nii vene- kui ka hiina keelt? Aga jah, ole erinevalt meist ikka täiskasvanud edasi, nimeta teisi lasteks ja värki.
Ei meeldi selle Ana milfi story, kohe üldse mitte. Seda enam, et kohe alguses kaunistab paberit araabia keel. Palju õnne...
Ma loodan, et sa seega hoiad aaria rassi lippu kõrgel ja mängid põhiliselt Reinhardti ja Mercy't? Kui ei, siis pane vähemalt oma ksenofoobia tiimi heaks tööle ja mängi neid...
TavalinePC, see on küll täiesti ajuvaba jutt mida sa ajad ju? Mina pole kellelgi keelanud mängimist, see oli kõigest üks lihtne küsimus sulle, sest näis nagu sul on midagi tõsist egiptlaste vastu. Ehk on asi hoopis selles, et sa ei oska araabia tähestikku, sest mainisid siin nii vene- kui ka hiina keelt? Aga jah, ole erinevalt meist ikka täiskasvanud edasi, nimeta teisi lasteks ja värki.
Ma ei tea, sinul on probleemid, mina vastasin sinu küsimusele, kui lugeda ei oska, tuleb kooli tagasi minna Minul ei ole mitte kellegi vastu mitte midagi, töötan igapäevaselt 300-400 inimesega, enamus neist on pärit just araabia maadest.
Oled tavaline eestlane, kes lihtsalt võtab sõna ette, lugemata lauset, seega kui sul on mingisuguseid probleeme, siis kiri postkasti. Palun vabandust kui kedagi solvasin, et nim. lapeks, lihtsalt normaalne inimene ei tuleks selliste argumentide pealegi.
Ei meeldi selle Ana milfi story, kohe üldse mitte. Seda enam, et kohe alguses kaunistab paberit araabia keel. Palju õnne...
Esimene post !
Teen sulle asja natuke lihtsamaks, inimene kes räägib araabia keelt, see ei tee temast veel araablast. Ja mulle see lugu ei meeldinud, minu aravamus, kui sulle meeldis siis on see tore.
Ma saan aru, et vaja teemat arendada ja luua intriige ja lõhestada midagi.
Proovime nüüd teema puhtana hoida, kui on probleeme, kiri postkasti, mõttetu läbustada antud teemat.
Esimene post !
Teen sulle asja natuke lihtsamaks, inimene kes räägib araabia keelt, see ei tee temast veel araablast. Ja mulle see lugu ei meeldinud, minu aravamus, kui sulle meeldis siis on see tore.
Ma saan aru, et vaja teemat arendada ja luua intriige ja lõhestada midagi.
Proovime nüüd teema puhtana hoida, kui on probleeme, kiri postkasti, mõttetu läbustada antud teemat.
Suhteliselt raske on teemat sinnapaika jätta, kui tegemist on sellise suhteliselt rassistliku väljendusega, isegi kui see väljendab Sinu arvamust on tegemist on ikka avatud teemaga, eks?
Antud olukorras annad väga segaseid tundeid oma seisukorras selle hero kohta:
Spoiler
"MILF is an acronym that stands for "Mother/Mom/Mama I'd Like to Fuck"."
Eks keel ja nahavärv jääb tänapäeval suht paljudele pinnuks millegipärast.
Iseenesest jään ootama, mida Ana oma oskustega areenile toob
50% damage resistance
66% damage increase
30% speed increase
Milleks oleks siis Ana antud Ultimate tundub suhteliselt võimes selliste hero'de nagu Winston või Reinharti peal.
Et neile, keda ei huvita asjatu off topic mis siin vahepeal toimub, siis siin on paar huvitavamat pilti uuest Ana'st. :
Spoiler
Ehk keegi oskab öelda, millal antud Hero Avalikku serverisse lastakse?
Tean et public test realmis on praegu mängitav.
Tänapäeval levinuima arusaama järgi on see inimeste diskrimineerimine nende rassilise kuuluvuse tõttu. Sel juhul ei tähenda mõiste rassism sama, mis rassiidee või rassiõpetus.
Sõna rassism on muutunud laimupropaganda sildiks, millega silditatakse inimesi, kes ei nõustu tänapäevase ksenofiilia või multikultuursusega.
Ehk keegi oskab öelda, millal antud Hero Avalikku serverisse lastakse?
Tean et public test realmis on praegu mängitav.
Pakuks, et peale season 1 lõppu ja enne season 2 algust.
PUG placement mängud tegid minust 38 99% ajast mercy, lucio või reinhardt. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Loodetavasti võetakse highest season rank arvesse millegi sellise puhul, sest mõni päevaga saavutatu kaob mõne kaotusega
edit:
Kui keegi jalga laseb ja siis peale taimerit ise leave game teed kuna pool tiimi on juba kadunud, kas siis kaovad ka rank pointsad? _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Kui keegi jalga laseb ja siis peale taimerit ise leave game teed kuna pool tiimi on juba kadunud, kas siis kaovad ka rank pointsad?
Siis läheb mäng ikka kaotusena kirja ja kaotad ranki, kuid ei saa karistada lahkumise eest. Viimasel ajal kuidagi palju leavereid olnud (või ma siis mängin rohkem), aga päevas ikka 3-4 kaotust läheb selle peale, et keegi tiimist paneb quitti.
Tundub, et puusse panin, päts juba live serveritel. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.