Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Overwatch märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 19, 20, 21  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 30.06.2016 21:47:37 vasta tsitaadiga

Väga. + need lossid nende retardide pärast kes ei oska team compe valida ja costivad sulle terve ranki 1 lossi tõttu. Ja võit annab väikese vinku suuruse rankupi tagasi. Fun times.
Võite väita siin ofc, et "mängi ise paremini" ja "carry rohkem" aga kui on sudden death ja sa valid Widowmakeri kes ei saa vapsjee kedagi maha .. no lihtsalt FailFish
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Eldest
HV kasutaja
Eldest

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.06.2016 23:38:04 vasta tsitaadiga

Rasvane kirjutas:
Väga. + need lossid nende retardide pärast kes ei oska team compe valida ja costivad sulle terve ranki 1 lossi tõttu. Ja võit annab väikese vinku suuruse rankupi tagasi. Fun times.
Võite väita siin ofc, et "mängi ise paremini" ja "carry rohkem" aga kui on sudden death ja sa valid Widowmakeri kes ei saa vapsjee kedagi maha .. no lihtsalt FailFish

Sain 3 võitu pärast placementi ja tõusin 56 pealt 59. Polnud väga väike tõus icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 30.06.2016 23:50:34 vasta tsitaadiga

Eldest, ei tea mille järgi see otsustab siis.. Meil oli ehk 3 võitu nüüd õhtul ja mina 49 pealt 50 peale ei saanud. See exp oli ikka nii minimaalne, et jamh.. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 01.07.2016 00:29:17 vasta tsitaadiga

Oleneb kes sul grupis on ja mis mmr'de vastu mängid. Rank 55 kes mängib 51'te vastu saabki vähem expi, kui lvl 51 kes mängib 56'te vastu.

e: Ja see bug oli koth mappidel. Mitte payloadi omad.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Lilleke123
Piiratud kasutaja

sõnum 04.07.2016 00:26:27 vasta tsitaadiga

Aga võib lisada Slingshot#2423 üksinda jup kuidagi masendav mängida mõni tiim nii idioote täis
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Driftmoon
Kreisi kasutaja
Driftmoon

sõnum 07.07.2016 11:15:34 vasta tsitaadiga

http://overwatchlf.com/ - sealt saab leida endale gruppi või siis kaaslasi pelamiseks
kui keegi discordi kasutab siis https://discord.gg/fHnta - suht tihedalt tehakse mänge ja leiab grupi kiirelt.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 34
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 07.07.2016 12:48:04 vasta tsitaadiga

Blizzard juba pikemat aega õrritanud ühe uue karakteriga, küll on teda trailerites näidatud kuskil maja katustel ja nüüd ka tekkis Overwatchi twitterisse selline postitus..

https://twitter.com/PlayOverwatch/status/750736158624215040
Mirror: http://imgur.com/a/Mqra9

Tundub päris huvitav. icon_rolleyes.gif
Muidugi minu lootus selle koha pealt on see, et vähemasti kõik kasutud Hanzod ja Widowmakerid läheks kunagi Sombra peale. Siis teevad vähemalt mingit kasu ka meeskonnale, kui niisama pilluvad nooli ja üritavad pimesi vastast maha nottida.
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 07.07.2016 19:06:24 vasta tsitaadiga

sa ei jaga vist hansodest ja widow mängijatest suurt midagi, kui tegemist hea mängijaga siis teeb vastaste elu suht võimatuks ( mina ei oska näiteks hansot või widow hästi mängida )
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 07.07.2016 19:50:11 vasta tsitaadiga

pots4t4j4, keegi ei oska Hanzoga mängida, aga ikka käputäis inimesi valib selle karakteri ja toob tiimile kaotuse, sest ei suvatseta vahetada karakterit. Tihti on ka see, et Hanzo kukub vinguma kui kellelgi on Zenyatta, Mercy või Mei, aga kui viimasel hetkel oleks näiteks Reinhardti vaja, siis sa võid jäädagi lootma seda Hanzo poolelt.
Selline tunne jääb nagu enamus Hanzo mängijaid oleks tulnud kuskilt CS:GO'st ja ainukene viis, kuidas mängida suudavad on pimesi mingi täpsuslaskuriga. Isegi Soldier on kordades asjalikum karakter kui mingi Hanzo, sest erinevalt Hanzost suudab see väga efektiivselt võtta näiteks Pharah'i maha. Samuti Soldieri ultimate on kordades efektiivsem kui Hanzo oma, sest mina leian, et sul peab ikka tõsiselt skilli olema, et Hanzo ulti käest surma saada - või mis?

// Suurim probleem selliste karakteritega on ka see, et nad ei mängi ka objectively. Kui vastased on näiteks punktis A ja üritavad seda captureda, siis kui paljudel juhtudel sa oled näinud Hanzot või Widowmakerit sinna sisse hüppamas?
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 07.07.2016 20:21:53 vasta tsitaadiga

See et sina mina ja 90% playeritest mängida ja sihtida ei oska ei tähenda et hanso ja widow halvad oleks,vaata mõne pro hanso või widow gameplayd täielik 1 shot fest
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Liquidet
HV vaatleja
Liquidet

sõnum 07.07.2016 20:56:37 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
See et sina mina ja 90% playeritest mängida ja sihtida ei oska ei tähenda et hanso ja widow halvad oleks,vaata mõne pro hanso või widow gameplayd täielik 1 shot fest

Pots4t4j4, aga kui sinu väite järgi 90% mängijatest ei suuda ühte characteri korralikult kasutada(Kuna Hanso on spammfest) ja ma olen sinuga selle protsendi juures täiesti poolt, siis see otseselt ongi ju põhjuseks miks enamus mängijatest, kes valivad omale Hanso on absoluutselt kasutud tervele tiimile. Athunik tõi suhteliselt korraliku näite välja, et kui enamus Hanso mängijatest leiavad, et oh see uus sniper healer character mis välja tuleb oleks hea asendus siis see oleks mitmekordselt kasulikum tervere tiimile. See, et inimese käes, kes veedab päevast päeva vähemalt 8h jutti ühe characteri all ja suudab selle ajaga olla võimalikult täpne võib tõepoolest kutsuda ennast professionaaliks, kuid nende arv Overwatchi kogukonnas on mis? alla 1%?
Igatahes ootan uudishimuga uut healerit.

Mei for life:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 07.07.2016 22:07:41 vasta tsitaadiga

Tundub, et tavapärane MOBA teema on täies jõus käima läinud. On teatud tegelased, kes on nö. "toxic", sest skill cap on kõrge, kõigil egod suured, peab ju "me vs world" iga mäng tegema ja üksi võitma. Kuid kuna ilmselgelt valdav enamus selleks võimelised ei ole, siis ongi mängud täis tüüpe, kes mitte midagi tiimi kasuks ära ei tee, kuid samas keelduvad ka enda mängus midagi muutmast, sest "my team is holding me back". Eksole. icon_biggrin.gif - A'la LoL'i Riven, Vayne, Yasuo jms mängijad. Hard carry või hard feed (99% ajast)
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mirage
HV veteran

sõnum 08.07.2016 07:42:53 vasta tsitaadiga

Millegipärast sai endale kah asi seotatud, siiani 0 kokkupuudet PvP FPS mängudega. Alguses fun kui kõik lambad, tuli veidi levelit ja siis kaotus kaotuse otsa, mitte ei jopanud eile õhtul icon_razz1.gif PUG life. Asjale ei aita muidugi kaasa enda oskustase, aga seda annab arendada ehk.

Eriti debiilne tundub see, et 90% ajast pole madalatel levelitel näha kedagi, kes lucio või mercy valiks. Loomulikult käib kogu selle juurde see, et kogu rahvas on enda hanzode ja widowmakeritega mööda kaarti laiali, katsu siis elus hoida icon_confused.gif

tagasi üles
Markerd
HV vaatleja

sõnum 11.07.2016 00:25:26 vasta tsitaadiga

Kui keegi soovib Compi teha, siis sõbraga otsime kedagi, me ise 65+. Kui oled huvitatud siis lisa mind battlenetis - drowN#2282
tagasi üles
Lilleke123
Piiratud kasutaja

sõnum 11.07.2016 16:22:44 vasta tsitaadiga

Solo playga rankedis lasta on päris karm.. Sain oma esimesed 10 ranked matchi solona tehtud. Põhiliselt mängisin luciot või mis tiimile vajalik no tee mis tahad aga täis idioote on see koht, ühe inimese pärast kaotab nt terve tiim. Siis üks mäng lasi üks vapsee jalga. Ja tagatippu premade vs bug play. Igaljuhul sain rank 44 kuigi arvasin pääsen 50 ringi, nüüd üritanud saada paremaks aga suht tulutult, vahet pole kas mängin tank herot või supp, ühes mängus võeti nt 2 hansot teine hanso ja widow, 3 genjit sai ka kohatud ühes.
tagasi üles
TavalinePC
HV vaatleja

sõnum 11.07.2016 19:22:01 vasta tsitaadiga

Kui keegi soovib koos mängida, siis andke märku 20% xp ja suurem võimalus võita. Hetkel rank 51 aga solo ikka karm.
tagasi üles
Lilleke123
Piiratud kasutaja

sõnum 11.07.2016 20:27:38 vasta tsitaadiga

TavalinePC kirjutas:
Kui keegi soovib koos mängida, siis andke märku 20% xp ja suurem võimalus võita. Hetkel rank 51 aga solo ikka karm.

Viska oma id ma täna 5 ranki kaotand tänu solo mängule juba :/
tagasi üles
beljo91
HV kasutaja

sõnum 12.07.2016 08:17:42 vasta tsitaadiga

Ma viskan oma ID ka uuesti: beljo#2818
Level 42, rank ~ 50
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Mirage
HV veteran

sõnum 12.07.2016 08:40:35 vasta tsitaadiga

Algajatel pole vist mõtet competitive ronida või just vastupidi saab omasugustega kokku? Quick play tundub täiesti random, mõni õhtu võidab pidevalt, mõni õhtu täiesti vastupidi jälle. Paratamatult tuleb enamjaolt supporti mängida, mille vastu mul samas miskit pole, aga kuidas sa siis enda täpsust jms arendad icon_razz1.gif
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 12.07.2016 12:11:01 vasta tsitaadiga

Mirage, võta omale Mercy. Ma tihti mängin nagu combat medic, nii eliminationsi kui healing done'i eest saan vahel kulla kätte. icon_wink.gif
Zenyatta saab ka healida tegelikult päris palju, aga inimesed võiks pigem aru saada, et Zenyatta pole tegelikult päris healer. Kui sellega saad mõnele tankile nagu näiteks Reinhardtile või Roadhogile discord orbi külge, siis sa võid nad võtta mõne huupi lastud shardiga maha. icon_rolleyes.gif

viimati muutis Athunik 12.07.2016 14:11:02, muudetud 1 kord
tagasi üles
TavalinePC
HV vaatleja

sõnum 12.07.2016 13:42:12 vasta tsitaadiga

Need kellel rank on 60- 70 olge head postitage oma Overview ( Competitive season 1 )
Tahaks lihtsalt näha ja võrrelda kas asi on minus või lihtsalt teil on boostitud rank icon_smile.gif
tagasi üles
Lilleke123
Piiratud kasutaja

sõnum 12.07.2016 15:39:02 vasta tsitaadiga

No mul on Majonees nimeks ja ühe eestalse leidsin ingame icon_biggrin.gif no tema sai aru et ma eestlane nime järgi icon_biggrin.gif
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 12.07.2016 17:45:14 vasta tsitaadiga

Rank 72 , 55 v 54 oli placement. Solo on selline harju keskmine, vahepeal on normaalne tiim vahepeal mitte ja leave situatsioone on ainult 1 olnud. Kui tahad kiiresti ranki saada siis vaja 3est gruppi. Kuna ma ise varasemast ajast juba comp player, Wolfenstein Enemy Territory>CoD4>Battlefield 4 siis solo ques carrysin tiimi koguaeg küll aga grupis lendame 3ekesi peale ja rohkem teamworki. Hetkel on väga frustreeriv main Tracerina täiesti lambi kohtade pealt surma saada mis toimub vähemalt 70% ajast(roadhogi värdjad hoogid läbi seinte, mccree flashbangid kus ise näen , et flashisin ära fb eest aga siis järsku telepordin tema ette ja killcamis üldsegi einäita, et ma shifti vajutasin, hanzost ma eihakka rääkimagi ja junkrati mini pallid on ka traceri jaoks nagu maakera suurused.)
Mirage
HV veteran

sõnum 12.07.2016 18:23:04 vasta tsitaadiga

Osad kahtlustavad, et traceri head hitbox on suurem kui teistel icon_razz1.gif (va DVa ofc) ja no rääkimata veel sellest, et LShift ajal ei ole invulnerable jne.
tagasi üles
TavalinePC
HV vaatleja

sõnum 12.07.2016 21:19:59 vasta tsitaadiga

Vihmausss kirjutas:
Rank 72 , 55 v 54 oli placement. Solo on selline harju keskmine, vahepeal on normaalne tiim vahepeal mitte ja leave situatsioone on ainult 1 olnud. Kui tahad kiiresti ranki saada siis vaja 3est gruppi. Kuna ma ise varasemast ajast juba comp player, Wolfenstein Enemy Territory>CoD4>Battlefield 4 siis solo ques carrysin tiimi koguaeg küll aga grupis lendame 3ekesi peale ja rohkem teamworki. Hetkel on väga frustreeriv main Tracerina täiesti lambi kohtade pealt surma saada mis toimub vähemalt 70% ajast(roadhogi värdjad hoogid läbi seinte, mccree flashbangid kus ise näen , et flashisin ära fb eest aga siis järsku telepordin tema ette ja killcamis üldsegi einäita, et ma shifti vajutasin, hanzost ma eihakka rääkimagi ja junkrati mini pallid on ka traceri jaoks nagu maakera suurused.)

*

Kusjuures Junka mu lemmik icon_smile.gif liiga hea deffimiseks ja rushiks, lendad üle majade ja teed camperitel elu raskeks.
Aga kas sa enda statsidest pildi julged panna, sooviks omadega võrrelda. Võibolla mängin valesti.

Kui kellelgi huvi koos pelada, siis lisage : CIA #21982 võin statsidest pildi ka panna kui vaja.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Overwatch mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 19, 20, 21  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.