Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 762, 763, 764 ... 1184, 1185, 1186  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Vahur
HV Guru
Vahur

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.07.2016 12:26:22 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Vahur kirjutas:
JazZ kirjutas:
Kas keegi kellel on Samsung TV ja uue menüüga Telia boks viitsib korra proovida Samsung'i universal control setup'is otsida Telia Eesti ja siis S5 pulti? Paistab et lõpuks on lisatud sinna valikusse S5 pult, aga minul seda valida ikka ei õnnestu.

thumbs_up.gif
Telia Eesti valisin teenusepakkujaks ja esimene valik kus lasi proovida kas kanalit vahetab või mitte toimis. Lisaks ka tagasi nupp. Saab lõpuks ühe puldiga hakkama.

Kas Sul toimis tagasi nupuna Return või Exit nupp?

Mul on puldil "Return" ja "Exit" sama nupu all. Esimene peaks olema vist, et kui vajutad ja teine kui all hoiad? Korra vajutan peale ja liigub tagasi, ehk siis "Return" all peaks olema.
Puldi pilt
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
JazZ
HV kasutaja

sõnum 12.07.2016 13:17:52 vasta tsitaadiga

Vahur: Ma korra mõtlesin et ma (nutipuldil) all ei proovinud nuppu hoida, et võibolla Sa kasutad tavalist pulti ja Exit nuppu, aga see teooria on ka siis prügikastis. Ma kustutasin selle Telia Eesti ära ja rohkem mul seda J seeria teleril valida ei õnnestu. H seerial toimib, aga seal on ka äpp olemas, seega suht mõttetu nagu.
Veel tegin selgeks et kui kasutada "otsi veel teenusepakkujaid" vms nuppu, siis ta otsib neid internetist, seega ei saa asi ka firmwares nagu olla. Sama ühenduse otsas H seeria teler leiab ja saab valida Telia Eesti. J seeria teler leiab ka, aga valida ei saa. Mul mõistus otsas.
tagasi üles
SndyBrdge
HV vaatleja
SndyBrdge

sõnum 12.07.2016 16:22:22 vasta tsitaadiga

Tere.

Sai endale TP-Link Archer C5 hangitud ja sooviks sellega Telia TV tööle saada. Olen juba kuulnud siit foorumist mõndagi kuidas see peaks töötama, sai ruuterile OpenWRT peale lastud. Panin LAN port 4 VLAN 4 untagged ja WAN port VLAN 4 tagged. Sellega IPTV töötas, kuid internet mitte. Default configa töötas.
Default VLANid olid niimoodi

Mina tegin nii, et IPTV tööle hakkaks

Sai ka ühe DD-WRT ruuteriga proovitud (Buffalo WHR-G125 nimelt) ja seal panin VLANid niimoodi. Sellega töötas nii IPTV kui ka internet. Proovisin OpenWRTs sama teha, kuid see ei luba teha VLANi 0.

Kas keegi oskab aidata?

EDIT: Sain ise tööle. VLAN 2 pidi olema untagged WAN pordis.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 13.07.2016 09:30:12 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Vahur: Ma korra mõtlesin et ma (nutipuldil) all ei proovinud nuppu hoida, et võibolla Sa kasutad tavalist pulti ja Exit nuppu, aga see teooria on ka siis prügikastis. Ma kustutasin selle Telia Eesti ära ja rohkem mul seda J seeria teleril valida ei õnnestu. H seerial toimib, aga seal on ka äpp olemas, seega suht mõttetu nagu.
Veel tegin selgeks et kui kasutada "otsi veel teenusepakkujaid" vms nuppu, siis ta otsib neid internetist, seega ei saa asi ka firmwares nagu olla. Sama ühenduse otsas H seeria teler leiab ja saab valida Telia Eesti. J seeria teler leiab ka, aga valida ei saa. Mul mõistus otsas.

Kas J seeria polnud 2015 aasta väljalase ja sinna pole ette nähtud töötamagi icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 13.07.2016 10:43:47 vasta tsitaadiga

Tal on soov paaritada pult ja teler omavahel, et kasutada Samsungi enda teleri pulti. Telia äpi puudumine ei ole seotud.
JazZ
HV kasutaja

sõnum 13.07.2016 10:51:32 vasta tsitaadiga

Just, Samsungi teleritel on Universal remote funktsioon. Otsid oma teenusepakkuja ja saad teleri puldiga digiboksi juhtida. Ma siiani valisin Elioni sealt ja kõik peale tagasi nupu toimis. Nüüd avastasin et Telia Eesti on valikusse lisatud ja H seeria teleritel saab selle ka valida, isegi tagasi nupp toimib. Aga J seerial mul seda valida ei õnnestu, kirjutab Try again. Tõesti pole siin kedagi kellel oleks J seeria (2015) Samsung? Ma tahaks teada kas see on üldine probleem või on mul miskit viga.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 13.07.2016 11:09:11 vasta tsitaadiga

Kahjuks ei , on olemas ES8000, F9000 ja H6-seeria teler. J pole ostnud. Variant on esinduse demoteleris proovida.
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 14.07.2016 15:14:58 vasta tsitaadiga

Kas kõigil Samsungi H-seeria telekatel peaks selline võimalus olemas olema? Ma olen lootuse kaotanud, et äpp kunagi normaalselt tööle saab (iga uuendusega tundub hullemaks minevat). Aga veel vähem ma sallin seda, et mitut pulti peaks hakkama kasutama...
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 14.07.2016 15:23:15 vasta tsitaadiga

ivar80, mis sa hädaldad, ja teised ka samas laadis virisejad. Küsige indrekp käest, mitme puldiga tema majandab? Mul samasugune puldilahendus kasutusel ja sellest siingi korduvalt räägitud, et piisab esmasest seadistusest ja vajadusel hilisemast täppisseadistusest ja voila.
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 14.07.2016 15:26:58 vasta tsitaadiga

Kas ma seda küsisin? Ja milles see virisemine täpsemalt seisnes? Et tahaks selle kuutasu eest, mida Telia minult igakuiselt kasseerib, ka toimivat teenust vastu saada? Kui see on virisemine sinu arvates, siis küll jah
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 14.07.2016 15:33:50 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
Kas kõigil Samsungi H-seeria telekatel peaks selline võimalus olemas olema? Ma olen lootuse kaotanud, et äpp kunagi normaalselt tööle saab (iga uuendusega tundub hullemaks minevat). Aga veel vähem ma sallin seda, et mitut pulti peaks hakkama kasutama...

Mälu järgi lahjematel mudelitel seda võimalust ei olnud. Kas Sul teleriga ir saatja oli kaasas?

Jägaja: Indreku palju kiidetud Harmony ei ole minu jaoks variant. Mul vedeleb kuskil sahtlis Harmony One, kohutavalt aeglane, vajab otse sihtimist ja puuteekraan ei sobi puldil kasutamiseks kohe mitte kuidagi. Mul piisavalt seadmeid mille ekraani vaadata, pult ei kuulu nende hulka.
Ma tegelikult olen mõelnud selle uue Harmony Companion peale, sest seal on ilma ekraanita pult, aga pole julgenud osta, kardan et tänu lisa vahelülile (Harmony Hub) on see veel aeglasem.

viimati muutis JazZ 14.07.2016 15:35:05, muudetud 2 korda
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 14.07.2016 15:48:53 vasta tsitaadiga

ivar80, see, et Samsung ei saa oma platvormide paljususes kunagi toimima antud äpi lahendust, on vist äraütlemata selge.

Kui aga pultide paljusus närvidele käib, siis maksa veel natuke(mugavus paraku maksab) ja kasuta universaalpulti. Või ei taha universaalpulti?
Ma saan universaalpuldi mõttetusest aru, kui inimesel ongi ainult teler ja ei miskit muud ei kasutata. Mitme seadme juhtimisel oleks see juba jube mõistlik lahendus. No mul on hästi läinud, saan näitena tolle telia piuldiga ka telerit juhtida, CEC hdmi kaablis täitsa töötab. Seda ühe teleri puhul, LG aga toetab oma nägemust CEC andmesidest. icon_evil.gif
No mis sellega ikka teha, kasutan seega Harmony Remote pulti.
Kasvõi selline pult (kallimad,ekraaniga puldid on soovitatavad), HV hinnakirjas 47€
http://www.logitech.com/en-us/product/harmony-350-control

JazZ, mulle see puuteekraan ka ei meeldi, tahan pimesi nuppude tunnetust. Õnneks on Harmony valikus veel nuppudega pulte ka. icon_razz.gif
Muidu need vanemad Harmony 785/720(kasutusel) ja 885 pultid olid vist täiuslikud oma kasutusmugavuise poolest.

Edit. Ma seda HUB lisa kaalun isegi, kogemusi selle lahendusega saad siit teemast täpsustada.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=679668&highlight=

JazZ
HV kasutaja

sõnum 14.07.2016 16:01:58 vasta tsitaadiga

Ma suutsin ühe Harmony miinuse veel ära unustada, kohutavalt suured labidad on. Mul ei ole reaalselt nii palju nuppe vaja.

Siiani parim pult mida ma kasutanud olen > http://assets.hardwarezone.com/img/2014/04/Samsung-2014-Smart-Control.jpg
Juhib kõike mis mul teleri küljes on (üle HDMI-CECi) ja isegi Telia boksi üle IR'i, välja arvatud Telia tagasi nupp icon_sad.gif
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 15.07.2016 10:32:37 vasta tsitaadiga

sai see uue nutiTV jubeduse trial läbi õnneks

lihtsalt kohutav
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 15.07.2016 13:33:18 vasta tsitaadiga

bitCON kirjutas:

lihtsalt kohutav

mis siis nii kohutavat seal oli, peale kohutava aegluse?

Karlsson
Kreisi kasutaja

sõnum 15.07.2016 14:00:59 vasta tsitaadiga

Mina jäin igatahes peale prooviaega kasutajaks. Tasuta filmiriiul, päris häid filme ka seal.. reklaamideta KordusTv. Pere vaadatuimad kanalid jäid alles ja kokkuvõttes muutus odavamaks. Seal mingi nibin-nabin oli veel. Eriti hea on, et see uus NutiTv töötab ka vana keskonnaga. Saab ka vanu digiboxe veel kasutada.
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 15.07.2016 14:46:28 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
bitCON kirjutas:

lihtsalt kohutav

mis siis nii kohutavat seal oli, peale kohutava aegluse?

Osade inimeste jaoks ongi elu üks kohutavalt kannatusrohke jubedus. Nad usuvad, et kord saab see traialelu läbi ja saabub final edition paradiisis või nirvaana.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 15.07.2016 20:44:23 vasta tsitaadiga

Samsung ja Telia vahel koostöö puudub. Nüüd Telia võttis koostööd teha LG tootjaga . Ise olen nüüd väga rahul ja toimetab väga kenasti
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 15.07.2016 21:22:54 vasta tsitaadiga

LG-ga on ka sisuliselt koostöö lõppenud - 2015. a telerites oli äpp ja kogu lugu.

estdata kirjutas:
Samsung ja Telia vahel koostöö puudub. Nüüd Telia võttis koostööd teha LG tootjaga . Ise olen nüüd väga rahul ja toimetab väga kenasti
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 15.07.2016 23:33:38 vasta tsitaadiga

See aasta siis Panasonic? icon_smile.gif

Ma sattusin mingi aeg tagasi mingi läti uudise peale, kui ma Google tõlkega õigesti aru sain, siis seal proovitakse Android TV'd vist...

Ma proovisin Nvidia Shield TV peal kõiki Eesti teleteenuse pakkujate Android äppe mis meelde tulid. MinuTV äpp iseenesest toimib kui hiirega kasutada. TV3 äpp toimis ka hiirega, aga oli kohutavalt aeglane. Huvitaval kombel paistab STVGO äpp olema ainuke mis puldile reageerib ja isegi äpi ikoon tekkis Android TV launcherisse, aga reaalselt jäi testimata kuna mul ei õnnestunud nende tasuta paketti tellida ja klienditugi on neil täiesti lootusetu. Seega peab järelevaatamiseks Elion'i digiboksi edasi kasutama.
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 16.07.2016 19:10:23 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:

See aasta philips icon_razz.gif
tagasi üles
waux
HV Guru
waux

sõnum 16.07.2016 20:21:58 vasta tsitaadiga

JUba mitu päeva pole telekas peale etv, etv2, kanal 2 ja tv3 enam kanaleid. samsung u7100 sisseehitatud boxiga.
Kommentaarid: 611 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 505
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 16.07.2016 21:18:12 vasta tsitaadiga

estdata kirjutas:
JazZ kirjutas:

See aasta philips icon_razz.gif

See on vähe tõenäoline, seal ju Android TV. See äpp oleks liiga paljudes seadmetes kohe kasutatav, kes siis veel Arrise karpe ja pulte ostaks.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 16.07.2016 21:52:35 vasta tsitaadiga

waux kirjutas:
JUba mitu päeva pole telekas peale etv, etv2, kanal 2 ja tv3 enam kanaleid. samsung u7100 sisseehitatud boxiga.

Kui ülejäänud ruudulised, siis tee telerile ja ruuterile hard reboot. Üldiselt peaks aitama.

estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 17.07.2016 15:50:17 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
waux kirjutas:

Kui ülejäänud ruudulised, siis tee telerile ja ruuterile hard reboot. Üldiselt peaks aitama.

Mis seadmed kasutusel on ?
tagasi üles
waux
HV Guru
waux

sõnum 17.07.2016 23:24:39 vasta tsitaadiga

Samsung U7100 Telia apiga.
Tehtud omajagu juba neid tehase seadmete taastamisi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 611 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 505
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 20.07.2016 22:36:50 vasta tsitaadiga

Kas vip1003 hdmi järsku tummaks jäämine on mingi teada viga või ongi lihtsalt surnud?

Scarti august veel pilti tuleb.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 20.07.2016 23:04:58 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Kas vip1003 hdmi järsku tummaks jäämine on mingi teada viga või ongi lihtsalt surnud?

Scarti august veel pilti tuleb.

Kas ei tule hdmist ainult pilti ja scart kaablist tuleb ?
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 20.07.2016 23:33:21 vasta tsitaadiga

Jah.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 20.07.2016 23:39:17 vasta tsitaadiga

Factory resettida võid proovida S2 puldil peituva MENU nupu abiga. Muidu katki jah.
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 20.07.2016 23:49:08 vasta tsitaadiga

Pailaps, otsides leidsin: Voolujuhe välja, hoida pildi MENUU nuppu all ning voolujuhe tagasi. Tekkinud menüüst SYSTEM ja sealt FACTORY RESET.

Kas nii või on mingi peenem protseduur veel. Seadete alt tehaste seadete taastamine vms ei muutnud midagi.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 20.07.2016 23:54:17 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Pailaps, otsides leidsin: Voolujuhe välja, hoida pildi MENUU nuppu all ning voolujuhe tagasi. Tekkinud menüüst SYSTEM ja sealt FACTORY RESET.

Kas nii või on mingi peenem protseduur veel. Seadete alt tehaste seadete taastamine vms ei muutnud midagi.

Nii on õige jah. Võid REMOVE SOFTWARE ka igaksjuhuks teha. TV SYSTEM all peab kindlasti olema PAL B/G/D. Ma olen varemgi tarkvaralisi tummaksminemisi näinud.

seeru
HV veteran

sõnum 21.07.2016 10:47:34 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
Minu soovitus oleks kindlaks teha, milles probleem. Ilma garanteeritult korras toiteplokita on seda tõesti ehk natukene keeruline teha, aga boksi karbi saab ju avada ja korra neid kondensaatoreid piiluda. Pole toiteplokki näinud, aga võin oletada, et selle avamine on veidikene tülikam.

E:
Vaatasin Motorola pilti ja seal justkui ei tundunud säherdusi lekkimisvõimelisi kondensaatoreid eriti olevat (üks vast siiski on), seega jääb vist tõesti toite probleem. Seega uue toite ostmisest/tellimisest vist pääsu pole.

Lihtsalt infoks, et selles juhtumis asja, mis muudab voolu viga ei olnud.
Sama toiteplokiga teine samasugune box töötab ja teise toitekaga esimene box ikka ei tööta. (st vool on sees aga boxi võrgupesa tuluke põleb kollaselt, kuid ruuteri poolne on roheline)
Visuaalselt on kõik boxi emaplaadi kondekad korras.
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 23.07.2016 11:27:58 vasta tsitaadiga

Paistab et peab lastetuppa uue teleri vaatama ja sellega seoses küsimus. Mis seis on LG telerite ja Telia äpiga? Siit on meelde jäänud et kõik peale subtiitrite toimib normaalselt? Mind huvitab just järelevaatamise osa.

Ja veel paar küsimust. Kas 2015 LG teleritel local dimming toimub ikka äppides ka (samsungil ei toiminud vanematel kui 2015)?

Kas see tõenäosus et mõni selle aasta teler äpi saab on olematu? Ma üldiselt väldin vana tehnika ostmist, aga hetkel paistab et pole varianti...
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 23.07.2016 11:33:50 vasta tsitaadiga

JazZ, mina sinu asemel võtaks ok teleka ja peidaks selle boksi kusagile ära. Anyway saad uue nuti, millest pääsu pole.
Selle aasta paaril mudelil on äpp olemas, alumise otsa omadel, millel webos 2 mitte 3

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 23.07.2016 12:01:00 vasta tsitaadiga

Jeesus: No selle raha eest mis ma olen nõus laste tuppa investeerima ei saa nagunii normaalse pildiga telekat. Teiseks, see tähendaks et pean boksi eest ka 100 euri lisaks maksma (no üldse ei taha selle veniva karbi eest maksta). Kolmandaks ei koosne kahjuks (või õnneks) mu laste elu ka ainult Telia vaatamisest, mis tähendaks et peaks veel ~100 euri mingisse universaalpulti investeerima. Seega see ei tundu mulle parem plaan isegi kui ma mõtlen sellele palju ma Samsungi äppidega telekaid ostes mööda perset olen saanud...

Kiire neti otsing näitas et Rootsis toetab Telia android äpp Chromecasti ja Apple TV'le arendatakse ka vist äppi? Eestis on kuidagi vaikne, siin pole midagi uut tulemas?
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 23.07.2016 12:07:04 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Kiire neti otsing näitas et Rootsis toetab Telia android äpp Chromecasti ja Apple TV'le arendatakse ka vist äppi? Eestis on kuidagi vaikne, siin pole midagi uut tulemas?

MinuTV äpp väidetavalt jookseb Android TV peal aga pole mõeldud puldiga opereerimsieks... icon_rolleyes.gif

tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 23.07.2016 12:14:01 vasta tsitaadiga

Etz: jep, proovisin Nvidia Shield TV peal ja toimib tõesti. Kaks probleemi, hiirega kasutamine ei ole variant ja TV3 seal pole. Kuna lapsed kõige rohkem just tv3 salvestusi vaadata tahavad, siis see pole paraku variant.

Kusjuures STV GO äpp reageerib android tv peal ka puldi nuppudele (kas pilti ka näitab ma ei tea, sest mul ei õnnestunud nende tasuta paketti prooviks tellida ja klienditugi pole mulle nädala jooksul veel vastanud). Aga paraku pole ka seal TV3'e.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 23.07.2016 12:48:02 vasta tsitaadiga

JazZ, no siis võta selle aasta webOS 2.0 mudel. Samas suure tõenäosusega on need eelmise aasta face liftitud mudelid. Pead natuke võrdlema ja guugeldama
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 23.07.2016 13:40:07 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Paistab et peab lastetuppa uue teleri vaatama ja sellega seoses küsimus. Mis seis on LG telerite ja Telia äpiga? Siit on meelde jäänud et kõik peale subtiitrite toimib normaalselt? Mind huvitab just järelevaatamise osa.
Ja veel paar küsimust. Kas 2015 LG teleritel local dimming toimub ikka äppides ka (samsungil ei toiminud vanematel kui 2015)?
Kas see tõenäosus et mõni selle aasta teler äpi saab on olematu? Ma üldiselt väldin vana tehnika ostmist, aga hetkel paistab et pole varianti...

Võtsin just lapse tuppa 32 samsa äpiga teleri asemele 40 LG äpiga:
https://pood.elion.ee/productInfo/55/40-led-teler-lg-uf7727/40UF7727.AEE?filter=1458-17293
oleks võinud ju ka 32 lihtsama versiooni võtta aga vaja oli nutikamat hiirega pulti ja see oli esimene suurus millel see olemas oli.

Sisu korras, ma isegi ei tea kas see aegajalt nurka tekkiv nooleke on veel alles või juba kandunud, teemas oli sellest juttu.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 23.07.2016 13:51:47 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
JazZ kirjutas:

Võtsin just lapse tuppa 32 samsa äpiga teleri asemele 40 LG äpiga:
https://pood.elion.ee/productInfo/55/40-led-teler-lg-uf7727/40UF7727.AEE?filter=1458-17293
oleks võinud ju ka 32 lihtsama versiooni võtta aga vaja oli nutikamat hiirega pulti ja see oli esimene suurus millel see olemas oli.

Sisu korras, ma isegi ei tea kas see aegajalt nurka tekkiv nooleke on veel alles või juba kandunud, teemas oli sellest juttu.

Tänud Indrek. Viitsid Sa korra testida kas local dimming ikka toimib äppides?

Six vist kasutas ka LG Telia äppi? Ehk kommenteerib tema ka kuidas järelevaatamine toimib seal.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 23.07.2016 14:26:15 vasta tsitaadiga

JazZ, kuidas seda local dimmingut kõige lihtsam katsetada on?
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 23.07.2016 14:59:10 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
JazZ, kuidas seda local dimmingut kõige lihtsam katsetada on?

Ilmselt pimedas toas ja mõne video äpiga paned video pausile kohas kus mustal taustal oleks väiksem hele koht (filmi lõputiitrid näiteks) ja siis lülitad local dimming'u menüüs sisse ja välja, vaatad kas must taust läheb tumedamaks kui local dimming sees on või on sama hall kui siis kui local dimming väljas on. LG ilmselt kasutab menüüs sellel mingit muud nime, ma ausalt öeldes ei teagi mis nime LG kasutab, Samsungil on Smart LED näiteks.

EDIT: tegin kiire otsingu et leida kuidas LG local dimming'ut nimetab, aga sattusin hoopis global dimmingu probleemi otsa > http://www.avsforum.com/forum/166-lcd-flat-panel-displays/1582153-anybody-know-how-turn-off-lg-s-global-dimming.html
Kui 2015 aasta telerid ka LG'l sellised on, siis läks mul igasugune isu ära, kohutav. Ja ma arvasin et Samsung'i telerid on kehvad.
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 23.07.2016 15:02:43 vasta tsitaadiga

Järelvaatamine toimib igati OK.
5.12 fw-ga kaob ka see nooleke ülevalt vasakult nurgast (hetkel fw 5.11.1).
Ainuke kamm on jah supakatega, mis aegajalt ära unustatakse.
Mõnel kanalil (Sony Ent) aitab ainult Seaded alt subtiitrid uuesti sisse lülitada mõne kanali korral (ETV, ETV2, ETV+) lihtsalt vahetada korraks mõnele muule kanalile ja siis tagasi.

P.S. See LCD-de global dimmingu jama parandati minu teada fw uuendusega ära. Vähemalt kuskilt meenub midagi. Vbla eksin...

JazZ kirjutas:

Six vist kasutas ka LG Telia äppi? Ehk kommenteerib tema ka kuidas järelevaatamine toimib seal.
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 23.07.2016 17:25:05 vasta tsitaadiga

Mis arvate või akke kellelgil on juba. Kas antud mudel on ok ?
https://pood.elion.ee/productInfo/55/49-led-teler-lg-lf631v/49LF631V.AEE?filter=806-44807
tagasi üles
666xxx
Kreisi kasutaja

sõnum 23.07.2016 22:16:18 vasta tsitaadiga

Mul peale vanalt Telia nutitv-lt üleminekut uuele on selline anomaalia,et pilt jõnksutab,aga samas mitte koguaeg,eriti hull on kui uudistesaadete all jookseb see lisainfo banner paremalt vasakule,see jõnksutab ikka päris palju.Kasutan Motorola vip1003 digibokse ja Asus RT-AC68U ruuterit.
Kas kellelgi on veel sellist jõnksutamist?
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 24.07.2016 07:03:40 vasta tsitaadiga

Pakun, et jõnksutab sul telekas.
Kas Motion Plus (Samsung), Motionflow (Sony), TruMotion (LG) on sisse lülitatud?

666xxx kirjutas:
Mul peale vanalt Telia nutitv-lt üleminekut uuele on selline anomaalia,et pilt jõnksutab,aga samas mitte koguaeg,eriti hull on kui uudistesaadete all jookseb see lisainfo banner paremalt vasakule,see jõnksutab ikka päris palju.Kasutan Motorola vip1003 digibokse ja Asus RT-AC68U ruuterit.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 24.07.2016 09:10:00 vasta tsitaadiga

666xxx, määra telia tv seadete menüüst ka ekraanisätted 1080p50 ja vaata eelmainitud pildiparandussätted telerist üle.
tagasi üles
666xxx
Kreisi kasutaja

sõnum 24.07.2016 11:35:20 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Pakun, et jõnksutab sul telekas.
Kas Motion Plus (Samsung), Motionflow (Sony), TruMotion (LG) on sisse lülitatud?

666xxx kirjutas:

Mul kaks Philipsit 47PFS7189/12 ja 55PUS7600,mõlemal Perfect natural motion sisse lülitatud.Tegin ka nüüd katse ja lülitasin välja,aga ikka jõnksutab.
Eile tehnilise toega rääkides soovitati Motorolal just 1080p24,kuna boks ei toeta 1080p50,aga Arris on uuem ja seal peaks olema pandud 1080p50,või sain ma millegist vaesti aru?
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 24.07.2016 11:48:24 vasta tsitaadiga

666xxx kirjutas:
Eile tehnilise toega rääkides soovitati Motorolal just 1080p24

Huvitav, miks Telia boksid ei suuda edastada striimi sellisel kujul, nagu see sisse tuleb, miks on vaja seda tingimata boksis konverteerida? Arrise boksil mina igatahes sellist võimalust ei leidnud.

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 762, 763, 764 ... 1184, 1185, 1186  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.