Kui see mäng on tehtud samal päeval kui sa selle siia postitasid siis sa juhid 2 etappi ja arvatavasti napsad omale viisaka preemia. Kuigi sa oled rämedalt reegleid rikkunud ja skriini asemel terve video pannud siis seekord saad andeks ja panen su tulemuse kirja. Aga see olgu ka viimane kord kui sa reegleid nii rämedalt rikud, eks?
Puudus gun traverse ja pidin hulli liigutama. LOL. _________________
Kui ma õigesti mäletan, siis gun laying drive hakkab tööle kui tank on veidi aega juba paigal püsinud. Seepärast seda tavaliselt ei soovitata mobiilsetele tankidele, aga suurte ebatäpsete kahurite puhul, millega nagunii sihid paigal 3-3.5s, see võib õigustatud olla küll.
Lisaks tahan veel seda öelda, et alkoholi tarbimise juures ei ole ma täheldanud mingit pärssivat toimet tankide mängimisel ... seda võivad nii mõnedki mu sõbrad omadest kogemustest kinnitada ...
Esimene mees, kes postitab siia replay kus vähemalt 1 korra teda mängu ajal sõimatakse vastasmeeskonna osaleja poolt goldnoobrerolleriks võib mulle privva oma pangakonto numbri panna ja ma kannan sinna kohe 6 kylma õlle, max. 6 euri, raha peale
Kui seda tehakse 3 korda erinevate inimeste poolt siis kasti õlle raha, maksimaalselt 20 euro eest, sest ma ei kavatse mingite gurmaanide roppkalleid õllesi kinni taguda
ja see pakkumine kehtib homse hommikuni, 8.00
ja mäng ei tohi olla varem tehtud kui alates 15.20 tänasest
ja see sõimaja ei tohi olla eestlane kah
vakk ohv rsk. Siinkohal ma kinnitan teile mehed et artyga mängimine on selline ääretult tänamatu asi. Meeskonnad on lihtsalt nii kohutavad, et noh tahaks lausa ropendada bläääd
ja rsk ma ei saa arty sessi ka resettida siis kaob see t44 stat ka ära ja rsk seal on jällegi selline suht hea põhi
Тank Wins AvgDmg WN8
T-44 1/1 3 014 6 634
leFH18B2 0/3 588 1 052
ahhaa, asi läks paremaks
5 killi
Victory
Malinovka
105 leFH18B2
Experience received:2 395 (x2 for the first victory each day) Credits earned 34 752
Battle achievements High Caliber, Mastery Badge: "II Class"
Kui ma õigesti mäletan, siis gun laying drive hakkab tööle kui tank on veidi aega juba paigal püsinud. Seepärast seda tavaliselt ei soovitata mobiilsetele tankidele, aga suurte ebatäpsete kahurite puhul, millega nagunii sihid paigal 3-3.5s, see võib õigustatud olla küll.
Gun laying drive peaks siis töötama kui ei liigutata turretit ega hull'i
Kuna Grille 15's pole turretit, võite tsekkida järgi kliendist. Siis peaks gun laying drive töötama siis kui hull seisab
But, i've been wrong before!
Lisaks peaks see kvalifitseeruma Kr6lli teise mängu ->
Ma ootan nüüd pilti erick, EESTISamur ja kr6ll -st koos tolle mugava diivani peal, pärast tõe selgeks tegemist, jahedate märjukeste ja rõõmsate nägudega.
Ise tanki küll ei pane, aga põnev teema sellegi poolest. Loodetavasti on see kõigest mäng ja internetisisene vimm virtuaalsuse piire ei ületa.
Täiskasvanud mehed aga tulemöll siin selline mida isegi "mirko28" ei suutnud tekitada.
Peaks paluma tal äkki paar "rahustavat" postitust siia teha enne kui valdkond saab püsivalt kahjustada.
Erickut, tema juhendit ja klanni ongi alati ja alati peetud valdkonda kahjustavaks, seekordne lisatõestus tema siinsete hiljutiste postituste näol lisakinnituseks.
Ise küsiks lisateemana, et kas see Intact on BB4 klannis olnud või? Sest tema videodes Youtu bes on äärmiselt negativistlik valdkonda kahjustav jutt, mis on aga omane justnimelt BB4-le kõigile teadaolevalt. Kui nii, siis küsiks, et kes või mis seal BB4 sees see põhijuur on, kes niivõrd haigeks sealsed liikmed muudab? Ja kas saaks kuidagi BB4 main et parandada, juure isoleerida?
no krt no ma ei tea, aga see artyga mängimine on mõeldud vist neile kellel on absull kama2 mis nende winrate on. Pruugib mul isegi mõelda selle peale, et teha artyga mäng kui käib "klõps" nagu maatrix -i filmis, ja mu winrate langeb isegi siis kui ma mängin näiteks heavyt.
See on ikka nii krdi rigged et mul pole lihtsalt sõnu krt
täiesti võimatu teha selle krdi asjaga mingit kuradima tulemust
No vaadake ise. Ma oleks ilma selle artyta ilusti oma wr graafikus aga näed, tutkit, wg otsustab et pastoi prat, ime näppu kr6ll
Тank Wins AvgDmg WN8
Err, 1 ööpäevaga ca 270 uut postitust teemas, mis on muidu vaikne nagu vesi. Raisk, peab otsast lugema hakkama, äkki on midagi väga põnevat vahepeal juhtunud. Või väga hullu. Või mäng üldse kinni pandud. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Err, 1 ööpäevaga ca 270 uut postitust teemas, mis on muidu vaikne nagu vesi. Raisk, peab otsast lugema hakkama, äkki on midagi väga põnevat vahepeal juhtunud. Või väga hullu. Või mäng üldse kinni pandud.
võta yks õlu kõrvale sest ma võin kohe sulle öelda, et kaine peaga sellest aru ei saa mis siin juhtus
ma sain kah kõigest siis alles aru kui ma omale esimesed õlled täna sisse valasin
samas ma usun et lõpplik tõde selgub siis kui ma öösel kell 2 omale sellele õllelaari peale esimsed shotid peale võtan
thomak28 saabki 2 etapi vahe-auhinna omale ja saab nüüd palju rohkem tasuta lobiseda kui ta seda varem sai
Auhinna saab kätte siis kui härra tanel on õllesummeril omale piisavalt õlut sisse valand ja suvatsenud koju minna. Kuna see juhtub? Krt seda teab aga kindlasti mitte varem kui seal õlut veel saada on
Täitsa huvitav, mängisin oma vana kontoga ja seal oli missioon nimega Ma olen võitja ja kui võitsin mängu, siis sain 100k krediiti pluss kogemus 5 (ei ole jalgpalliga seotud). Ja teisel kontol seda missiooni ei ole. Jumalast imelik.
Spoiler
viimati muutis p6kk 08.07.2016 22:33:10, muudetud 2 korda
Täitsa huvitav, mängisin oma vana kontoga ja seal oli missioon nimega Võitja ja kui võitsin mängu, siis sain 100k krediiti pluss kogemus 5 (ei ole jalgpalliga seotud). Ja teisel kontol seda missiooni ei ole. Jumalast imelik.
neid said random kontod. Ma seekord ei saanud midagi aga eelmine kord mingi sain mida samuti osad ei saanud ja siis oli wot foorumis korralik hädaldamine
viimati muutis kr6ll 08.07.2016 23:04:22, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.