Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 150, 151, 152 ... 224, 225, 226  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
trip
HV Guru
trip

sõnum 29.06.2016 16:17:44 vasta tsitaadiga

või Beyerdynamic Custom One Pro Plus
vahetatava kaabliga + reguleeritav bass, summutus väga 5
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Araablane
Kreisi kasutaja

sõnum 29.06.2016 16:47:04 vasta tsitaadiga

Kas neid kuskil proovida ka saaks?
Kõik on e-poodide pakkumised kus reaalselt pole kohal. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.06.2016 18:29:58 vasta tsitaadiga

Võid ju eespool viidatud poest küsida et ega neil juhuslikult neid poes kohal pole. Vahet pole mis takistusega, peas püsimist ja mugavust saad ikka testida.
Mina enda omad ostsin puhtalt ülevaadete põhjal ära.
No tegelt käisin ja proovisin Sennheiser 280 Pro nende juures pähe mille kohta kirjutatakse, et DT-770 Pro on veel mugavamad ja niiviisi otsustasingi.
Võibolla saab 200€ eest juba midagi veel paremat, mul olid tookord kriteeriumiks hea heli ja mürasummutus mõistliku hinnaga. Mul oli piir sinna 150€ juurde pandud.

Ja võid ju valiheli.ee'st küsida et mis kinniseid klappe neil kohapeal on.

duffy1234
HV vaatleja

sõnum 29.06.2016 18:31:17 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
flameas kirjutas:
Tellisin sellised klapid http://degausslabs.com/earphones/howl
Paari nädala pärast on kohal. Tunduvad väga huvitavad ja kvaliteetsed. Väidetavalt väike firma ja käsitööna tehtud. thumbs_up.gif

Ega veel käes ei ole?

Kui need "alt veavad", siis veel üks huvitav pakkumine EU`st - Trinity Phantom Master 4: https://trinity-audio-engineering.myshopify.com/products/phantom-master-4
Tegu siis 2xDD (push-pull) + 2xBA seadega ja hinnaks hetkel ~109£ aga see lõpeb kohe ja siis hind ~160£ kahjuks. Kuna ülevaateid eriti ei ole, siis ei julge nendele raha panustada (veel) ja pigem DQSM D2 silmapiiril kuigi tahaks ka pigem midagi lääne kvaliteediga icon_rolleyes.gif
ise kasutan trinity deltasid, väga kvaliteetsete kõrvaklappidega on tegemist
tagasi üles
Araablane
Kreisi kasutaja

sõnum 30.06.2016 22:34:19 vasta tsitaadiga

Mõlemad klapid tunduvad väga head aga tahaks ka teada arvamust Audio Technica ATH-M50X kohta.
Põhimõtteliselt kõik soovitavad kui alla 200 euro midagi otsida ja Eesti esindustes ka olemas.
Küsimus ka selle kohta kuidas neil bass on, hetkel on mul Superlux HD668B mille vahemik on 10-30,000 Hz, aga neil 15 - 28,000 Hz, kui suur vahe on?
Väga tihti kuulan lugusid kus on bassil suur rõhk.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.06.2016 22:45:54 vasta tsitaadiga

Araablane kirjutas:
Mõlemad klapid tunduvad väga head aga tahaks ka teada arvamust Audio Technica ATH-M50X kohta.
Põhimõtteliselt kõik soovitavad kui alla 200 euro midagi otsida ja Eesti esindustes ka olemas.
Küsimus ka selle kohta kuidas neil bass on, hetkel on mul Superlux HD668B mille vahemik on 10-30,000 Hz, aga neil 15 - 28,000 Hz, kui suur vahe on?
Väga tihti kuulan lugusid kus on bassil suur rõhk.
nendes lugudes suure tõenäosusega sul 10Hz bassi ei ole

aga isegi soovitaksin beyereid üldiselt
nii mugavad, et mine või magama nendega thumbs_up.gif

Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 01.07.2016 15:35:32 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
Keegi otsis siin BT klappe. Just jõudsid kohale Awei920BL klapsikud. Sai esialgu puhtalt huvipärast sooduspakkumise raames võetud ja nüüd pean üllatuma, krt selle raha eest on klappi küll ja veel, isegi, kui poole aasta pärast ära peaks lagunema, kuigi miski sellele vähemasti esialgu ei viita. Karbist välja võttes kestis aku mingi 3h, aga polnud kaugeltki täis. Positiivne on see, et vähemalt iphonel näitab aku laetuse taset ja evib mikrofoni, ehk siis korralik muusika/kõne headset.

Selle jutu peale tellisin endale ka. Tuleb tunnistada, et üllatavalt korralikud klapid on. Kaasasolevad kummilutid on kehvad, aga panin mingite teiste klappide omad peale ja heli kohe parem. Ka Androidi peal näitab akutaset notification baril thumbs_up.gif. Proovisin ka helistada - täitsa OK ja teine pool ütles ka, et väga norm on.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 01.07.2016 16:03:18 vasta tsitaadiga

Siis on hästi. Ma ma olen neid nüüd igapäevaselt kasutanud ja avastanud, kui lahe see magnetite värk on. Kui on kuulamises paus, siis võtad peast ja paned ette kokku, ei laperda, ega sega sind. Ma olen need isegi terveks päevaks niimoodi endale "peale" unustanud, et alles õhtul magamaminnes avastasin, et midagi on kaela ümber. Kõrvas seisavad ka hästi, isegi olemasolevate luttidega.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 04.07.2016 10:24:33 vasta tsitaadiga

Keda huvitavad on-earid, siis Onkyo ES-HF300 (titanium drivers) hea pakkumine amasoonases: https://www.amazon.com/Onkyo-ES-HF300-Headphones-Black-Silver/dp/B0081R7XR2
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 06.07.2016 15:18:42 vasta tsitaadiga

Sai päris pikalt kantud Superlux HD681B kõrvaklappe. Aga pika peale muutusid kuidagi ebamugavaks ja kõrvad hakkasid higistama, tellisin omale velour earpadid..
Täna sain kätte AKG K240 earpadid, mis sobivad õnneks ka Superlux HD681B'le http://i.imgur.com/7nQrYw9.jpg
Arvatavasti on seda varemgi siin soovitatud, aga annan omalt poolt ka plussi thumbs_up.gif

Pole küll originaal AKG K240 earpadid, aga siiski muutsid mu kõrvaklappide kandmist tunduvalt mugavamaks. Tähele olen pannud muidugi seda, et nüüd pole enam nii tugevat bassi vms.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 08.07.2016 11:12:55 vasta tsitaadiga

Gearbest`is on LZ toodetele head aled hetkel soodus-koodidega: http://www.head-fi.org/t/813114/lz-a3-discount-and-the-summer-headphones-sales-by-gearbest#post_12697340

Ise võtsin LZ A2S (BA+DD) ligi, pidavat parem olema kui HLSX808, BK50 ja A2 (mõned peavad neid isegi musikaalsuses paremaks kui A3): http://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_391786.html
Spoiler Spoiler Spoiler

49€ eest peaks väga kobe kraam olema icon_smile.gif

Kes ei julge gearbest`ga tellida, siis Penonaudios ka saadaval tiba kallimalt: http://penonaudio.com/LZ-A2s

LZ A2S kohta rohkem muljeid ja infi leiab siit: http://www.head-fi.org/t/812327/lz-a2s-impressions-thread
tagasi üles
mihkel7
Kreisi kasutaja

sõnum 08.07.2016 13:08:53 vasta tsitaadiga

Tere. Kas CoiL Sa ülekõrva kõrvaklappe ei kasuta üldsegi? Mul on praegu Superluxi omad aga oskad Sa midagi paremat soovitada 50-100 €. vahel. Tänades
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 08.07.2016 14:27:32 vasta tsitaadiga

Kasutan muidugi - Fidelio X1 koos modifitseeritud Aune T1-ga (Siemens E88CC goldpin) on minu kõrvade jaoks suht "ideaalse" heliga kodune süsteem, kuigi hiljuti sai DX50 sellisele tasemele modifitseeritud riistvaraliselt, et veelgi parem kooslus X1-ga: http://www.head-fi.org/t/720776/ibasso-dx50-mods/285#post_12652071

Millised Superluxid Teil täpsemalt on? Kas kasutate koos amplituudi-korrektoriga (Fran`s filter mod DIYaudioheaven lehelt)? Milliseid patju nendega kasutate?

Kuigi modifitseeritud HD681(punane) on oma hinna kohta väga hea helikvaliteediga, siis peagi nö. "jooksis riistvara neist üle" ja sain aru, et nende helipilt (ruumilisus/õhulisus) oli minu jaoks liiga "pea sees/lähedal" ning jääb ka helitehnikale jalgu. Sealt edasi tegin kõvasti uurimist milliseid klappe järgmiseks soetada. Lõpp-kandidaate oli miski 3-4 kui juhtumisi sain kasutatult (põmst. uued, 50h kuulatud) megahea hinnaga h-fi müügifoorumist ja ei kahetse ostu karvavõrdki. Lihtsalt enda tehnika setup`le ja kõrvadele oli nagu silmad kinni löök naelapea pihta icon_smile.gif Hinnalipik oli ka mõistlik (242€ asemel 167€).
Enamaks ei tunne vajadust ja vahe HD681-ga oli/on selgelt märgatav. Algul nõudis isegi tiba harjumist kõrvale kuna harjumatult suur heliruumi kuva kuid enam HD681 eriti kuulama ei kutsu.

Millist muusikat peamiselt kuulate? Millist helisignatuuri eelistate? Millise helitehnikaga kuulate? Kas kasutate kodustes/vaiksetes oludes või vaja mobiilselt jne.
Olen loobunud jagamast soovitusi mitte millelegi tuginedes, et ah "võta need beyerid kuna kõik neid soovitavad" - liiga palju faktoreid, et soovitusi "niisama" jagada.
Kõige parem on kui Te ise kuskil oma kõrvaga ja oma kasutatava tehnikaga proovida saate. Lisaks kas seab ostu-piire ka riigipiir ning kas peab olema uus või võib olla ka kasutatud?

Üldiselt soovitan eelnevad küsimused läbi mõelda (ja rohkemgi) ning enda jaoks luua mingi "edetabel" nendele vastustele tuginedes, siis saab edasi tegutseda/uurida/mõelda icon_wink.gif
tagasi üles
mihkel7
Kreisi kasutaja

sõnum 08.07.2016 15:23:04 vasta tsitaadiga

Tänan vastuse eest. Tundub et Sa oled ikka professionaalne muusika kuulaja icon_biggrin.gif Ma kuulan lihtsalt aeg ajalt aga soovin võimalikult kvaliteetselt ja mõistliku hinnaga seda teha. Kuulan kas ressiiveri Denon AVR-X2000 kaudu või siis telefonist. Praegu on mul Superlux HD 681 EVO kuid poeg kasutab seda rohkem ja oman ka mõnesid Su soovitatud kõrvasiseid nt New MusicMaker TK13 BA. Piilun ka pikemalt Xduoo X3 poole kuid ei ole veel otsustanud. Ma olen alati nautinud targemate ja kogenumate soovitusi ja see panigi mind küsima. Ma tean, et ei ole lihtsaid soovitusi. Eks ma jään ikka jälgima ja mõnikord küsin ka rumalaid küsimusi. Tänades
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 08.07.2016 15:39:57 vasta tsitaadiga

Siin foorumiski on praegu kahed 100€ klapid müügil, äkki tasuks neid uurida.
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 08.07.2016 16:57:23 vasta tsitaadiga

mihkel7 kirjutas:
Kuulan kas ressiiveri Denon AVR-X2000 kaudu või siis telefonist.

Selge. Kui ei ole plaanis eriti uuendusi teha, siis minu arvates olekski mõistlik jääda uute klappide suhtes ~150€ kanti max.

mihkel7 kirjutas:
Praegu on mul Superlux HD 681 EVO

Need peaks ka suhteliselt ok kvaliteediga olema kuid mõne arvates tibake "downgrade" originaal HD681 punaselt versioonilt.

mihkel7 kirjutas:
New MusicMaker TK13 BA.

Kui Teil need olemas, siis peaks juba päris kobe nö. referents-punkt heli detailsuse ja ka naturaalsuse (mõneti ka neutraalsuse) suhtes olemas olema.
Kindlasti proovige erineva suuruse ja kujuga otsikuid leidmaks endale heli ja mugavuse suhtes parim! Suurim viga IEM`de puhul on minu arvates enda jaoks "sobilike" otsikute proovimata jätmine - see võib heli väga palju mõjutada!
Kuigi vaevalt, et ressiivri taga päris "õiget" heli teevad (ei ole kursis kui palju antud ressiivri klapiväljundi takistus on. Tavaliselt kipub see IEM`de jaoks tiba kõrge olema).
Telefon jääb aga ilmselt nende võimendamiseks tibake lahjaks. Antud klappe arvestades peaks muidu Xduoo X3 väljundvõimsus klappidele piisav olema
tsitaat:
Output Power:250mW(32Ω load)

Antud olukorras panustaks mina esimesena pigem DAP`i mobiilseks kasutamiseks, mis seaks Teile omamoodi pidepunkti heli suhtes (koos TK13-ga) ja siis vaataks ja uuriks rahulikult erinevaid suuri klappe ning nende iseärasusi/vajadusi, kokkusobivust tehnikaga jne.

Muuseas, võib PS-i teel millalgi kohtumise korraldada, et saaksite TK13 näiteks DX50-ga proovida või siis suuri X1 klappe proovida ning endale heli suhtes
erinevused, meeldivused/mitte-meeldivused selgeks teha, siis jälle pilt selgem enda soovide suhtes icon_wink.gif

Muidu odav-klappidest tasuks äkki uurida Philips SHP9500 ja Somic V2 näiteks aga see soovitus on täiesti huupi kuna ma endiselt ei tea Teie eelistusi ja vajadusi - avatud/pool-avatud/kinnised, ühe/kahe juhtmega, eemaldatav kaabel või ei, pea suurus, vajadus veluur-patjade järgi, mobiilne kasutus(kokkupandavad) jne.
tagasi üles
infect
Kreisi kasutaja
infect

sõnum 08.07.2016 17:56:35 vasta tsitaadiga

Kui siin jutuks läks. Oman 681 EVO-sid. Igati rahul. Aga näen pidevalt, et soovitatake midagi juurde ja asju.
Mida mul siis juurde oleks vaja, et seda täiendada? Samm sammult õpetus oleks tore icon_smile.gif

Kasutusel on läpaka taga tavalisest kõrvaklapi august.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 09.07.2016 11:31:10 vasta tsitaadiga

Kasvõi miski odav väline DAC/amp - neid terve nett täis. Näiteks Zorloo ZuperDAC ja HifimeDIY Sabre. Lisaks tasuks ka uurida modifikatsioonide ja erinevate patjade mõju kohta DIYaudioheaven lehelt: http://www.mediafire.com/download/av6k1rhkv5lwol6/Superlux_HD681_EVO.pdf
Kõige lihtsam ja odavam "mod" parendamaks sinu HD681 EVO heli on lihtsalt teatud patjade kasutamine (loe pdf`st kust osta ja millised).
tagasi üles
infect
Kreisi kasutaja
infect

sõnum 09.07.2016 13:24:08 vasta tsitaadiga

Tänud. Tellisin ühed pad-id ära. Välist DAC/AMP-i võib nett täis olla, aga kui Amazonist osta ei taha kalli raha eest, siis väga pole ka.
10 euri võiks mingi kasutatud kõrvaklapi AMP-i eest ehk välja käia.
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 09.07.2016 13:37:39 vasta tsitaadiga

Ma usun, et Aliexpress ja eBay on täis neid väliseid DAC'e. Ainuke probleem on korraliku leidmisega, ise samuti üks vahe otsisin omale DAC'i, aga seal võtab silme eest lihtsalt kirjuks.
Ise ma tellin ehk selle ära.. http://www.aliexpress.com/item/ZHILAI-H1-HiFi-computer-sound-card-DAC-digital-input-3-5-USB-external-sound-card-audio/32382014680.html

Eks näis kuidas kvaliteet on, feedbacki põhjal on väidetavalt kvaliteedivahe märgatav.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 09.07.2016 13:56:04 vasta tsitaadiga

Kas mõni hiina MP3 mängija seda häält ka teeb mis kaasasolevas "ülistuslaulus" kirjas on?

Või on ikkagi tegemist suures osas mänguasjadega ja igasugune telefgoni mp3 on sama tegija?

http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=63710&initiative_id=AS_20160709025250&SearchText=mp3
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
infect
Kreisi kasutaja
infect

sõnum 10.07.2016 00:37:41 vasta tsitaadiga

Athunik kirjutas:
Ma usun, et Aliexpress ja eBay on täis neid väliseid DAC'e. Ainuke probleem on korraliku leidmisega, ise samuti üks vahe otsisin omale DAC'i, aga seal võtab silme eest lihtsalt kirjuks.
Ise ma tellin ehk selle ära.. http://www.aliexpress.com/item/ZHILAI-H1-HiFi-computer-sound-card-DAC-digital-input-3-5-USB-external-sound-card-audio/32382014680.html

Eks näis kuidas kvaliteet on, feedbacki põhjal on väidetavalt kvaliteedivahe märgatav.

Mul on läpakal olemas SPDIF auk ka. Natukene lugedes väidetavalt peaks parem olema. Aga et kõrvaklappe kasutada on mul vaja DAC, mis siis teeks digist mulle analoogi kõrvaklappide jaoks.

On sel mõtet? Heli kvaliteedi/kostmise mõttes või pole erilist vahet tavalise nö USB DAC ja SPDIF DAC-i vahel? Kuidas see üldse süsteem toimub? Kergelt segaduses siin...
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.07.2016 00:49:09 vasta tsitaadiga

infect kirjutas:
Athunik kirjutas:

Mul on läpakal olemas SPDIF auk ka. Natukene lugedes väidetavalt peaks parem olema. Aga et kõrvaklappe kasutada on mul vaja DAC, mis siis teeks digist mulle analoogi kõrvaklappide jaoks.

On sel mõtet? Heli kvaliteedi/kostmise mõttes või pole erilist vahet tavalise nö USB DAC ja SPDIF DAC-i vahel? Kuidas see üldse süsteem toimub? Kergelt segaduses siin...
digi puhul pole sul grammigi vahet, kas usb või mingi spdif
usb daci eelis on, et suvalise arvutiga toimib
kui dac on veel võimendiga ehk siis dac/amp, siis saad sinna ka ~300+ohm klappe ühendada
kui võimu ei ole, siis kangemate klappidega jääb hätta, samas odavad võimud jäävad päris kangete klappidega anyway hätta, kui just 600 oomi ära ei täida
kivid on ka olulised heli osas just, aga kogenematu kõrva jaoks on klappide jaoks ~90€ DAC/amp juba väga hea, sinna taha dt770 pro ja pole paremat kuulnud, avatud klappide puhul soovitan proovida noid dt990, mida foorumis 100€ eest pakutakse thumbs_up.gif

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 10.07.2016 10:24:50 vasta tsitaadiga

Kui tahad midagi stiilset
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 11.07.2016 18:33:03 vasta tsitaadiga

Isiklikult ei vaatakski enam eriti desktop/portable DAC`ide poole. Tuleviku trend tundub olevat pigem DAP turu poole, sest paljudel ka USB/SPDIF DAC funktioon olemas - ühendad lihtsalt oma mobiilse DAP`i arvuti/nutika/tahvli taha ja toimib nagu DAC/Amp/helikaart. Endalgi vahest DX50 läppari/PC taga DAC`ina kasutuses kuid erilist pointi ei näe ka sellel, sest kui isu korralikult musa kuulata, siis lased lihtsalt otse Line-out muusika jaoks mõeldud helisüsteemi või kuulad lihtsalt klappidega. Autos nt. samuti hea ühendada ja kasutada. Tänapäeva DAP`idele on hunnikuga odavalt mSD mälu ka saadaval ja välise kõvaketta funktsioon samuti üldjuhul olemas ja toimiv. Lisaks võimalus ka lihtsalt transport-mängijana kasutada teiste DAC/amp`ide taga, mis söövad SPDIF`i.
Filmide ja mängude jaoks vb. tõesti oleks suurem point välisel DAC/Amp`il aga ennast mängud ammu enam ei huvita ning filmide jaoks piisab endiselt lihtne arvuti/ressi heli icon_rolleyes.gif
Üks eelis veel muidugi oleks DAC/Amp`i väiksus (nt. Firefly, ZuperDAC, Shozy jne.) DAP`i ees - ei vedele pidevalt arvuti juures laual ees vms.
Aga jah, kõik sõltub vajadusest ja eelistustest.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 150, 151, 152 ... 224, 225, 226  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.